سلام
برای همسر۴۱ ساله ام که تیپ نیمه رسمی داره و عطرهای محبوبش دیورساواج و دیورهوم هست میخوام عطرجدیدی هدیه بخرم که هیچکدوم رو تست نکردم فقط از روی نظرات اینها رو انتخاب کردم؛ کرید اونتوس، تام فورد توسکان لدر، آمواج اینترلود. از نظر رایحه کدوم؟ و از نظر پخش بو کدوم؟ راهنمایی کنید ممنون میشم. و اگر پیشنهاد دیگه ای هست باز هم ممنون.
عطر بلو شنل پارفوم میتونه ايشؤن رو خوشحال کنه.
CHANEL - Bleu de Chanel Parfum
آقای رستمی خیلی متشکرم از راهنماییتون.
از روی مشخصات عطرها که خوندم استریت تو هیون به نظرم باید خیلی خوب باشه که البته موجود هم نبود.به جز اولین موردی که فرمودید بقیه موجود نبودند، البته آخری هم زنونه بود فکر میکنم
راجع به دوان گلد نسخه معمولیش تو عطرافشان نبود و اشتباها نسخه لیمیتد ثبت شد ...
نسخه معمولیش رو تو نت سرچ کنید
یکی از بهترین کاراییه که داشتم 👌🏻
استریت تو هیون هم از بهترین روایح چوبی و یه کار شیک و جنتلمن مآبانه ای هست ...
راجع به موجودی هم اگه حضوری براتون مقدوره به خیابان وزرا سر بزنید اگر نه باید کمی وقت بذارین و تو نت بگردین تا پیدا کنین ...
سلام و عرض ادب خدمت شما
در بهترین بودن اونتوس شکی نیس خودم دارم و عاشقشم منتها خیلی هایپ شده و همه دارن به قول گفتنی از اسانس ها تا مشابه
به نظر بنده سانتال ۳۳ و انجلز شیر رو تست کنید, فوق العاده خوش بو و برای فصل های پیش رو مناسب
جناب جعفری عزیز، درست میفرمایید
پیشنهادتون رو حتما تست میکنم. بینهایت ممنونم
سلام و عرض ادب
به نظر بنده اینترلود خیلی همه پسند نیست و ریسکش خیلی بالاست
توسکان لدر هم اگه همسرتون با بو های چرمی آشنا نباشن ممکنه نپسندن،همون اتفاقی که برای خود بنده افتاد اوایل عطر بازی اما کیفیت بالایی داره
بین این سه تا عطر اونتوس از همه خریدش امن تر هست
این عطر ها رو هم اگه تونستین تست کنین عطر های رسمی و نیمه رسمی خوبی هستن(بدون تست اصلا نخرین)
#جوووی پاریس اینسیدنت دیپلماتیک Incident Diplomatique
#هاوس آف سیلیج دیگنیفاید Dignified
این کارود عود شبیه به tom ford oud wood تا حدی،اما خیلی ها میگن ماندگاری و پخش بوش بیشتره،اگه خواستین اون oud wood رو هم تست کنین اما ماندگاریش خیلی زیاد نیست
از نظر رایحه که سلیقه ی افراد متفاوته اما اونتوس و oud wood و carved oud از بقیه همه پسندترن(باز اونتوس از بقیه همه پسندتره)
و از نظر پخش بو اینترلود و توسکان لدر
تنها نکته منفی اونتوس اینه که شبیهش و کپی هاش خیلی زیاد شدن البته کیفیت ها خیلی فرق دارن با هم
در نهایت اینکه شما هرچی بخرین مطمئن باشین که همسرتون خوشحال میشه همینکه به فکرش بودین
ان شاء الله که همیشه شاد و سلامت باشین.
آقای مش قاسم بزرگوار، واقعا ممنونم از راهنماییها و پیشنهادهاتون. حتما تست میکنم.حقیقتاً چون شناخت زیادی هم نداشتم با ترس ووسواس داشتم انتخاب میکردم اما اون جمله های ماقبل آخرتون خیالمو راحت کرد.متشکرم از وقتی که اختصاص دادید
آقای دانیال گرامی، سپاسگزارم، اتفاقا این عطر رو داشت و واقعا عالی بود
آقای دانیال گرامی، سپاسگزارم، اتفاقا این عطر رو داشت و واقعا عالی بود
راجع به دوان گلد نسخه معمولیش تو عطرافشان نبود و اشتباها نسخه لیمیتد ثبت شد ...
نسخه معمولیش رو تو نت سرچ کنید
یکی از بهترین کاراییه که داشتم 👌🏻
استریت تو هیون هم از بهترین روایح چوبی و یه کار شیک و جنتلمن مآبانه ای هست ...
راجع به موجودی هم اگه حضوری براتون مقدوره به خیابان وزرا سر بزنید اگر نه باید کمی وقت بذارین و تو نت بگردین تا پیدا کنین ...
جناب رستمی عزیز منت دارتون شدم. سپاسگزارم از راهنماییتون و وقتی که گذاشتید
سرکار خانم سارا یاری
سلام
از میان عطرهای کاندید مقیود :
بدون هیچ شک آونتوس .
شنیده ام نسخه ی ۲۰۲۱ بسیار عالی و متفاوت است از تولیدات ضعیف چند ساله ی اخیر و بازگشتی کرده است به آونتوس وینتیج دودی ی قدیم که شاهکار بود .
البته شخصا این مورد را تست و راستی آزمایی نکرده ام لیک در هر صورت آونتوس یک شاهکار است .
به هیچ وجه نگران همه گیر شدن رایحه ی آن نباشید زیرا رایحه ی عطر اصلی با کلیه ی مشابهین اش به مراتب متفاوت است .
موفق باشید انشاله و یادتان نرود :
عطر بهترین هدیه است و آونتوس بهترین عطر 😊
آقای مش قاسم بزرگوار، واقعا ممنونم از راهنماییها و پیشنهادهاتون. حتما تست میکنم.حقیقتاً چون شناخت زیادی هم نداشتم با ترس ووسواس داشتم انتخاب میکردم اما اون جمله های ماقبل آخرتون خیالمو راحت کرد.متشکرم از وقتی که اختصاص دادید
خواهش میکنم وظیفه بود
ان شاء الله به شادی استفاده کنین
جناب رستمی عزیز منت دارتون شدم. سپاسگزارم از راهنماییتون و وقتی که گذاشتید
وظیفه بود سارا خانوم
سلامت و پایدار باشین