این پرسش مهم است !

دوستان عزیزم عطربازان این سرزمین

سلام های گرم همراه شادباش روزگار نو انشاله

این پرسش از چند جهت اهمیت دارد . تجربه ی فردی شما پس از مدتی کوتاه یا بلند عطربازی و سلیقه ی فردی و جمعی ی سرزمینی ی این خطه از جهان یا حتی جبر به انتخاب و لیاقت برندها یا عطوری خاص در منتخب شدن توسط شمای با تجربه یا حتی کم تجربه اما مطالعه و تحقیق کرده را نمایان میسازد . یا مواردی دیگر حتی !

پرسش ها این ها است :

آخرین عطری که شما خریدید چه بود ؟

علت انتخاب اش چه بود ؟

و آیا رضایت داشته اید از انتخابتان ؟

این یک تجربه ی جمعی و بسیاااار آموزنده است .

پاسخ های این پرسش ها دقیقا کلیدی ست بر قفل جعبه ی دانش عطربازی برای جوانان تازه عطرجو :)

و خدمت و کمک بزرگی ست هم به عطربازی و هم به عطربازان !

و دیگر :

آخرین عطری که هدیه داده اید چه بوده و به چه کس ؟

و

آخرین عطری که هدیه گرفته اید چه بوده و از چه کسی ؟

و آیا انتخابشان موفق بوده است یا خیر ؟!

ارادت و عرض سپاس

در پاسخ به Amelie :

سلام جناب سخی عزیزم 

بهار مبارک✨

آخرین عطری که خریدم، (و در واقع به دستم نرسیده هنوز:)) jour d'hermes هست. من سایز مینیاتوریش رو خریداری کردم، چون هم قیمتش مناسب بود، هم برخلاف خیلی از مینیاتوری‌های دیگه اسپری داشت، و هم اینکه همین حجم نیازم رو برای بهار برآورده می‌کنه(فکر می‌کنم)

هنوز سفارشم رو تحویل نگرفتم، ولی فکر نمی‌کنم پیشمونم کنه❤️

آخرین عطری که هدیه دادم، lalique l'amour بود. خودم داشتمش و خواهر همسرم خیلی دوستش داشت. لذا برای هدیه این عطر رو انتخاب کردم. 

آخرین هدیه‌ای که گرفتم هم مینیاتوری عطر lady millionبود. حقیقتش رایحه‌اش سلیقه‌ام نبود، ولی هدیه دهنده خودش خیلی هیجان داشت در مورد این رایحه. و من اونجا فهمیدم که دوست ندارم عطر هدیه بگیرم :) مگر اینکه توی لیستی که قبل از تولدم از هدایای مورد نظرم تهیه می‌کنم، اسم عطرو دقیق بنویسم که یه وقت ابسولو و اکسکلوسیف و او فرش و لئو و این چیزاشو اشتباهی نگیرن:))

به به سرکار خانم آملی زیبا

سلام ها و بهار مبارک بر شما 😊

باید هم شما با سلیقه باشید سرکار خانم ! هرمس الحق برند لطیف دوستان است . ایضا لالیک لامور ! به به !

ضمنا عیب ندارد ، آنچه از عطر هدیه بگیرید زیبایند ! آنهایی را که اکنون دوست ندارید بردارید تا به وقت اش !

محال است چیزی را بدون دلیل دریافت کنید ! آنها در زمان مشخص خودشان بر شما خاطره ساز خواهند بود و حتما " باید " در کنار شما باشند به انجام ماموریت به دلیلی خاص ! که اکنون بر شما مستور است لیک در زمان خودش هویدا خواهد شد :)

انشاله همیشه لبخند زیبا بر لبها و چشمان شما هویدا باشد بر دوستدارانتان ☺

شاد باشید بلطف خدای مهربانمان

در پاسخ به سارا یاری :

سلام و ارادت خدمت استادسخی بزرگوار 

بهار نو مبارک

آخرین عطری که خریدم لیرا زرجوف بود

علت انتخابم هم این بود که قبلا تست کرده بودم و ازش خوشم اومده بود

و راضی بودم از انتخابم.

آخرین عطری که هدیه دادم کریداونتوس به همسرم بود که از راهنمایی استاد سخی عزیز در این خصوص بسیار ممنونم؛ هردو عاشقش شدیم  فقط متاسفانه همسرم از ماندگاریش راضی نیست.

آخرین عطری که هدیه گرفتم از همسرم بود، همزمان دوتا عطر برام گرفته بود کارولیناهررا سی اچ سوبلیم بود که اصلا ابدا نپسندیدم و اون یکی پلی فور هر ژیوانشی که خیلی دوسش دارم و چون تمومش کرده بودم و همسرم میدونست میپسندم همراه با اون عطر سی اچ گرفت برام 

سرکار خانم یاری عزیز

فرض سلام و شادباش نوروز

بله . متاسفانه آونتوس سالهاست که ضعیف شده !

آن را بگذارید برای مجالس مهم . همراه داشته باشیدش و قبل از ورود به مجلس استفاده کنید . در ماشین نگذارید فقط .

و اگر راسحه اش را پسندیده اید یکی از مشابهین ارزان تر اما قوی تر اش را نیز تهیه کنید برای مصارف غیر از مجالس . ارزش دارد این کار . نمیدانم هاجیوات نیشانه چند است الان . اگر تا ۵ تومن باشد می ارزد . بخرید . او قویتر است در ماندگاری . اگر هم گرانتر ازین مبلغ بود ، مشابهین آونتوس بسیار اند . سرچ و مطالعه کنید ریویوها را و انتخاب کنید .

آونتوس حیف است . نگذارید بسرعت و بابت استفاده در همه زمان و مکان ، تمام شود .

ضمنا بدانید عطور خوب ( که آونتوس نیز از ایشان است ) اگر درست نگهداری شوند هرچه بمانند بهتر و قویتر میشوند . مثل شراب های کهنه !

و بله . سلیقه ی شما را در خصوص عطرهای خودتان پسندیدم . ژیوانشی عالی ست !

عطرهای خوب بسیار اند و شمای پرسلیقه حتما خواهید یافت و لذتها خواهید برد انشاله 😊

با ارادت

نازنین عزیزم

اولا شک نکن در گذر عمر بارها سلیقه ات تغییر خواهد کرد !

از همین است که به دوستان جوان ام میگویم اگر عطری خیلی مورد تعریف و تمجید قرار گرفت برای خود بخرید و بردارید ! حتی اگر مخالف سلیقه ی شما باشد !

شک نکنید هر ساله ژن های جدیدی در بدن شما فعال میشوند که بکلی سلیقه ی شما را تحت تاثیر و تغییر قرار میدهند !

و باز شک نکن هر هدیه علاوه بر دلیلی که دهنده ی آن به شما بر خود فکر کرده ، دلائل دیگری نیز دارد .

عزیز منی 😊

در پاسخ به Vahid Alamdari :

درود جناب سخی و شادباش نوروز 

اخرین عطر ایریش لدر و ایتلین لدر که هر دو‌ لایندبای بود که همین الان رسید و تستشون کردم، برای من افریکن از هردو اینا بهتر بود بعدش ایریش و بعدش ایتلین. البته نمیدونم چرا من از ایتلین لدر بوی تریاک خام و خاک نم خورده استشمام میکنم که سلیقم نیست دقیقا همین حس تریاک خام رو از مارلی لیتون اکسکلوسف هم گرفتم که باعث شد نخرمش :)))

اخرین عطری که هدیه گرفتم از همسرم انجل شیرز که واقعا دلچسبه رایحش برام

اخرین عطری هم که هدیه دادم کورکجان جنتل فلویدیتی سیلور به همسرم بود که خیلی دوسش داره.

وحید علمداری عزیز

سلام و نوروز خوش انشاله

خب ! معلوم شد اجالتا سلیقه ی شما هماهنگ است با عطور رام :)

اما در گذر زمان و پس از پای گذاشتن در سن ، به سمت عطور خاص میل خواهی کرد !

برخی تا حدود " معکوس " پیش خواهند رفت در سلیقه !

برند ممو کار اش درست است :)

عطور رام در حیطه ی سلیقه ی سام راستین ( رابرت دنیرو ) است در فیلم کازینو ساخته ی استاد بزرگ مارتین اسکورسیزی ! کمد لباسهایش مرا یاد پدرم می اندازد قبل از سال ۵۷ . اگر ندیدی ببین ! زیباست و از آن مهمتر داستان واقعی ی زندگی ی سام راستین است . آن سالها سالهای طلایی بود . در ایران هم حدودا همان بود .

شاد باشی

در پاسخ به امیر محمدی :

درود

آخرین عطری که خریدم

Tom Ford Noir Extreme #تام فورد نویر اکستریم Tom Ford Noir Extreme 

قبلا تستش کرده بوده بودم خودم رایحه رو پسندیده بودم، نامزدم هم خیلی خوشش اومده بود.

کاملا ازش راضی‌ام.

کلا اکثر عطرهای تام فورد و زرجف رو دوست دارم چون هم ترکیب نت هاشون با سلیقه بویاییم سازگاره و هم کیفیت روایح و پخش و ماندگاریشون هم خیلی خوبه.

البته اگه دکانت قبوله آخرین دکانتی که خریدم

(Elysium Pour Homme (Parfum Cologne #روژا داو الیزین پور هوم (پارفیوم کولوژن) (Elysium Pour Homme (Parfum Cologne 

دلیلش هم تعریف و تمجیدهایی بود که ازش شنیده بودم (مخصوصا از کاربران عطرافشان)

از رایحه کاملا راضی بودم ولی از پرفرمنس خیر.

آخرین عطری که هدیه دادم 

Alien EDP #تیری موگلر آلین ادو پرفیوم (تری ماگلر الین پارفوم) Alien EDP 

به برادرزاده‌ام هدیه دادم (کادوی تولد)، انتخابم موفق بود چون می‌دونستم که عطر مورد علاقشه.

​​​​​آخرین عطری که هدیه گرفتم 

Bade'e Al Oud Oud for Glory #لطافه بدیع العود عود فور گلوری Bade'e Al Oud Oud for Glory 

از نامزدم و کاملا هم انتخاب موفقی کرده بود، واقعا کیفیت عطر و شباهت بالاش به عود فور گریتنس منو شگفت‌زده کرد.

امیر محمدی عزیز

درود

هر چه انتخاب کرده ای و انتخاب شده بر تو که عالی اند و بهترین 😊

درود به سلیقه ات .

اون آلن را من هم خیلی دوست دارم ☺

موفق انشاله

در پاسخ به One Flew Over the Cuckoo's Nest :

سلام 

عطرهایی که هدیه دادم و گرفتم و خریدم، طی یک هفته گذشته، اینها هستند:

L'Homme Libre #ایو سن لورن لیبر L'Homme Libre  شیشه نیمه پرشو از برادرم خریدم

MS Oud #پارفومز مارکو سروسی ام اس عود MS Oud  شیشه نیمه پرشو از برادرم خریدم 

Renheit #فراگرنس ورد رنهایت (رن هایت) Renheit  اینو به دلیل شباهت خوبش به نیخه های قدیمی فارنهایت خریدم البته پخشش خیلی ضعیفه و فقط برای لحظاتی خاطره فارنهایت رو زنده میکنه. مدل رنهایت پارفیوم رو هم از همین شرکت فراگرانس ورلد تست کردم که مشابه فارنهایت له پارفیوم هست به نظرم خوب اومد و میخرمش.

عطرهایی که اخیرا هدیه گرفتم: 

black-suede.jpg #اوان بلک سوید Black Suede   از برادرم ( که البته خیلی کلاسیک هست و احتمالا هدیه خواهم داد به یکی از افراد مین فامیل)

Beverly Hills Polo Club Sport 8 Pour Femme #بورلی هیلز پولو کلاب اسپرت 8 پور فمه Beverly Hills Polo Club Sport 8 Pour Femme    

عطرهایی که هدیه دادم: 

Derrick #اورلن دریک مردانه Derrick  به یکی از اقوام که راننده کامیون هست هدیه دادم. هفته پیش که خانومش مهمونمون بود دادم بهش هرچند اصرار میکرد که شوهرم اصلا اهل عطر نیست و سردرد میگیره و ... اما گفتم مطمئن هستم که میپسنده با توجه به سن و سالش و احتمالا این بو رو قدیما زیاد شنیده. البته تاکید کردم که مناسب هوای گرم نیست. فرداش زنگ زد و تشکر کرد و گفت بوش رو خیلی پسندیده و صبح زود که میخواسته بره سرکار پوشیدش و وقتی بهش گفتم چرا الان عطر میزنی ، گفت پس بذارم برای کی؟!

سپهر عزیز

سلام

چه هفته ی پر هدیه ای 😁

ماشاله ! خب خداراشکر که بهترین ها انتخاب شده ان چه دریافت و چه تقدیم !

و اما بله 😊 همه که اطلاعات ما را ندارند راجع به عطر ! اگر به آنها بگویی الان نزن و فلان وقت بزن میگویند دی !! چه فرقی داره ؟؟

به همین خاطره که برخی میگویند سردرد میگیریم با عطرها ! منهای دلایل ژنتیکی برخی از سردردها بدلیل انتخاب عطری خاص است و استفاده ی آن در زمان یا مکان اشتباه . باید مثل قدیم ِغرب ، عطرها را با دفترچه ی راهنمای چگونگی ی استفاده توزیع کنند 😁

ارادت

در پاسخ به کاوه :

سلام جناب سخی عزیز

من الان یه مدته که بیشتر سمپل و دستریز میگیرم و لیست آرزو جمع میکنم :) آخرین بسته دستریز ها که ۱۵ تاست امروز به دستم رسید

اما اخرین عطرهایی که برای خودم گرفتم حدود یک سال و نیم پیش eau savage و Amouage memoir بود که هر دو رو به خاطر علاقه به رایحه خریدم بدون توجه به ماندگاری و پخش بو که الان خیلی حرکت معقولی نیست با این قیمتا مگه اینکه کسی عطر های زیادی داشته باشه 

آخرین عطری هم که کادو دادم remember me از jovoy بود برای تولد دختر خالم،سمپلش رو داشتم و دختر خالم دید و خیلی خوشش اومد برای همین راحت ترین خرید عمرم بود

کسی هم برام عطر هدیه نگرفته تا حالا فقط یک بار خیلی وقت پیش پسر خالم یکی از عطرهایی که داشت گفت برای تو، اسمش هم 

Baug sons creation intense noir بود که باتلش مات بود و این نسخه رو هیچ وقت دیگه پیدا نکردم و هرچی گشتم فقط باتل براقش رو پیدا کردم که بوش متفاوت بود

کاوه عزیز

سلام

چه انتخابهای خوبی ! همه عالی !

حالا کو تا شما هدیه دریافت کنی جوان رعنا ! وقت بسیار است انشاله .

و چه خوب که در هدیه دادن با سلیقه ای و سخی . آفرین

ممویر عالی ست !

زنده باد انشاله

در پاسخ به فاطمه فیضی :

سلام

آخرین عطری که خریدم  از عطرافشان بوده

Idylle Eau de Parfum #گرلن ایدیل ادو پرفیوم Idylle Eau de Parfum 

به خاطر نتهاش و اینکه به گرلن اعتقاد و اعتماد دارم . 

خیلی خوشحالم که خریدمش واقعا زیباست. 

برای اطرافیان بخصوص خانواده ام عطر زیاد میخرم اما به عنوان هدیه مناسبتی معمولا خیر. ممکنه خوششون نیاد . 

کلا هم ۲ بار عطر هدیه گرفتم یکیش تولد ۲۷ سالگیم مادر و برادرها برام ایفوریا رو خریده بودن که اون زمان محشری بود برای خودش. و دوم ولنتاین هفت هشت سال پیش همسرم وانت رو برام خریده بود. 

هدیه کم گرفتم ولی زیاد هدیه خریدم :) 

سرکار خانم فیضی نازنین

ارادت های بسیار

شما که کارتان درست است ! همین کفایت دارد !

ضمنا شما خود ، شاه عطورید ! کدام عطر لایق شماست که بر شما هدیه شود ؟؟ از همین است که عطری لایق نیست بر تن شما .

ضمنا باید هم اینگونه باشد ! شما نباید هدیه بگیرید ( هر چند هر که بر شما هدیه دهد بر خود داده ) و باید هدیه دهید که پراکندن رایحه ی خوش در سیرت شماست به انتخاب خدا 😊

عرض احترام

در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب
در خصوص این عطرهای اماراتی باید عرض کنم که متاسفانه برخی ها هنوز تفاوت بین یک عطر فیک را با یک عطر کپی برند نمی‌دانند و فکر می‌کنند همین عطرهای کپی از امارات فیک هستند. دوستان ارجمند عطر فیک به عطری گفته می‌شود که دقیقا مثل عطر اورجینال تولید بشه یعنی عین عطر اورجینال شیشه و هارد باکس و همان مارک و همان اطلاعات عطر اورجینال را در جعبه و زیر شیشه ی عطر چاپ کند. در حالیکه این عطرها مثل الحمبرا یا لطافه یا فراگرانس ورلد اصلا این کار را نمی‌کنند چراکه برند هستند و این ارتباطی به اماراتی بودن ندارد. بسیاری از عطرهای فرانسوی و انگلیسی و ایتالیایی میشناسم که اصلا کسی آنها را نشنیده است، با اینکه فیک نیستند اما برند هستند و تنها تفاوتشان در کیفیت رایحه ها و یا پرفورمنس ها هست و اصلا اسم عطر اورجینال را بر روی محصولات خودشان درج نمی‌کنند. عزیزان فکر میکنم هنوز اون تبعیض که قبلا اینجا مطرح کرده بودم، وجود داره و برخی ها بر این باورند که فقط نظرات خودشان بایستی مهم باشد و خودشان را بسیار حرفه ای در عطرشناسی میدانند که البته نظراتشان مورد احترام است و کسی اینجا به شخص دیگری خرید عطرهای اماراتی یا کپی را تحمیل نکرده است، اینجا فقط بخش نظرات هست و پیشنهاد برای خریدی شایسته نسبت به هزینه ی مورد نظر. عزیزانی که پولدار هستند از عطرهای اورجینال خرید کنند و عزیزانی که هزینه های زندگی براشون بیش از هزینه عطرهای اورجینال است می‌توانند از عطرهای کپی اماراتی با کیفیت خرید کنند. اینجا من معرفی عطرهای اماراتی را برای عزیزانی مورد هدف قرار میدهم که بخاطر گران شدن عطرها و عدم توان خرید برایشان، از تمامی عطرها محروم مانده اند و چه اشکالی دارد برای آن عزیزان هم پیشنهاد شایسته نسبت به قیمت مناسب داده شود... برخی ها فکر می‌کنند یا باید فقط عطر اورجینال خرید یا برای همیشه اصلا عطر نخرید!!!! و این نظرشون رو سعی میکنند به همه تحمیل کنند که یا اورجینال بخر یا اگه پولشو نداری دیگه هیچی حتی کپی هم نخر!!!!!!
ابتدا سعی شود تفاوت بین عطر فیک و عطر کپی دارای اصالت برند رو بشناسند سپس اقدام به خرید یا نخریدن شود. هدف من همین است که هم عطر اورجینال رو معرفی کنم و هم یه مشابه نزدیک و باکیفیت و قیمت مناسب پیشنهاد کنم. در ضمن همه عطرهای اماراتی حداقل الحمبرا یا اجمل ته بوی عربی ندارند و یکی مثل من که بسیاری از این عطرها را در آرشیوم دارم اصلا همچین چیزی را تجربه نکرده ام و حتی دوستان عطرافشانی که از طریق تماس تلفنی و ایمیل با من در خصوص خرید عطرهای اماراتی در ارتباط هستند اصلا همچین نظری را نداشتند. برخی از عطرهای اماراتی بخاطر جغرافیای زیست بوم خودشان دارای روایح پایدار عربی هستند اما اینکه برای همه این عطرها گفته میشه که دارای ته بوی عربی هستند، قابل قبول نیست چون واقعا اینگونه نیست که مثالش بسیار است و از حوصله این محفل خارج. در پایان باز هم برای آن دسته از عزیزانی که نمی‌خواهند هزینه های گزاف برای عطرهای نامی جهان بپردازند پیشنهاد میکنم عطرهای کپی از برند الحمبرا را برای همان عطرها تست کنند و یقین داشته باشید که هیچکدام از این عطرهای کپی فیک نیستند و نمی‌توانند فیک باشند!!!! عطر فیک همان های کپی که میگن هست و در بازار پر از این عطرهای فیک چینی هست که درست عین عطر اورجینال ساخته میشه البته در شیشه و هارد باکس و یکی دو نت از رایحه که از مواد مضر شیمیایی صنعتی برای تولید این عطرها استناد می‌شود. فلذا لطفا به این مهم توجه داشته باشید.....
سپاس از همراهی شما بزرگواران......

جناب اسعدی عزیز

عرض سلام و احترام

من تنها یک جمله در پاسخ به متن صحیح شما عرض میکنم :

آنها که ذینفع نظرات و معرفی های صحیح شمایند ( که تعدادشان هم کم نیست ) اصلا نه عضو هستند و نه مشارکت میکنند !!

این بسیااار مهم را فراموش نفرمایید !

ادامه دهید بدون خستگی 😊

در پاسخ به سجاد نامداری :

با سلام و درود به مناسبت سال نو

سوال بسیار جالبی است. عذر میخوام به خاطر تاخیر در پاسخگویی

من این چند مدت سمپل زیاد گرفتم و متاسفانه به علت دوری از خانه امکان تست نداشتم هنوز.

آخرین ادکلنی که خریدم و تست داشتم:

Addictive Oriental (VIP Club) by Alberto Morillas #مرسدس بنز وی آی پی کلاب ادیکتیو اورینتال بای آلبرتو موریلاس Addictive Oriental (VIP Club) by Alberto Morillas 

علت خرید: در عطرافشان آف خورده بود و بسیار خوش قیمت بود. آلبرتو موریاس عطار اون بود و نقدهای خوبی در اینترنت (خصوصا فرگرنتیکا) راجع بهش خوندم.

نظرم: به نظرم عطر سیف و خوشمزه ای اومد. بوی خسلی خاصی نداره ولی آنچنان هم معمول نیست.

آخرین عطری که هدیه دادم:

Lagerfeld Classic #کارل لاگرفیلد کلاسیک (لاگرفلد کلاسیک) Lagerfeld Classic 

به دامادمون هدیه دادم خوشبختاانه در لیست پیشنهادات ویژه عطرافشان هم بود. برای خودم هم خریدم یه دونشو 😍

علت: هم خودم وقتی بچه بودم عاشق بوش بودم و هم اون عاشق بوشه. همچنین کیفیت و پخش بوش هنوز بیست موده. کلا هدیه دادن عطر رو دوست دارم.

پ.ن: راستی چند روز بعدشم اینو هدیه دادم.

Ange Ou Demon (Etrange)  EDP #جیونچی آنجئو دمون ادو پرفیوم (جیوانچی آنژو اترنج پارفوم) Ange Ou Demon (Etrange) EDP 

به دوستم هدیه دادم.

علت: خودش خیلی دوستش داشت و منم بوشو روی تنش می پسندم.

آخرین عطری که هدیه گرفتم:

Boss Bottled Intense #هوگو بوس باتلد اینتنس (هوگو باس بوتلد اینتنس) Boss Bottled Intense 

نظر من در مورد این عطر: خیلی خوبه و بوی تقریبا همه پسندی داره. با توجه به علاقه من به ادکلن بلک فراری، برای دوستم مشخص بوده که این عطر رو می پسندم و روی پوست من، ماندگاری و پخشش هم عالیه

جناب نامداری

سلام و تبریک نوروز

در چشمهای شما مطالبی خواندم . شما نگاهی عمیق دارید . همین اندازه به شما بگویم که اگر به اهم قضایا بپردازید در زندگی ، اسراری خواهید دید که دیگران نمیبینند !

مثل کسی که سر در چاه میکند و سطح آب میبیند و بازتاب تصویر خود و دیگری که عمق آب میبیند و آنچه که دیگران نمیبینند !

این امکان بر شما هست . انشاله بتوانید بیابید مسیر مقصد را !

موفق باشید ☺

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟