دوستان عزیزم عطربازان این سرزمین
سلام های گرم همراه شادباش روزگار نو انشاله
این پرسش از چند جهت اهمیت دارد . تجربه ی فردی شما پس از مدتی کوتاه یا بلند عطربازی و سلیقه ی فردی و جمعی ی سرزمینی ی این خطه از جهان یا حتی جبر به انتخاب و لیاقت برندها یا عطوری خاص در منتخب شدن توسط شمای با تجربه یا حتی کم تجربه اما مطالعه و تحقیق کرده را نمایان میسازد . یا مواردی دیگر حتی !
پرسش ها این ها است :
آخرین عطری که شما خریدید چه بود ؟
علت انتخاب اش چه بود ؟
و آیا رضایت داشته اید از انتخابتان ؟
این یک تجربه ی جمعی و بسیاااار آموزنده است .
پاسخ های این پرسش ها دقیقا کلیدی ست بر قفل جعبه ی دانش عطربازی برای جوانان تازه عطرجو :)
و خدمت و کمک بزرگی ست هم به عطربازی و هم به عطربازان !
و دیگر :
آخرین عطری که هدیه داده اید چه بوده و به چه کس ؟
و
آخرین عطری که هدیه گرفته اید چه بوده و از چه کسی ؟
و آیا انتخابشان موفق بوده است یا خیر ؟!
ارادت و عرض سپاس
قربان شما جناب سخی عزیز، دل به دل راه داره
البته این همون اکانته،اگه کامنت های اولم رو نگاه کنین همون اسم رو نوشته
اسم مش قاسم رو به خاطر کاراکتر مش قاسم توی سریال دایی جان ناپلئون گذاشته بودم که گفتم دیگه عوضش کنم اسم خودم رو بذارم
بنده کوچیک شما هستم🌹
بله ، کاوه ی عزیز
مش قاسم ☺
که مدام میگفت ازین دنیا تا آن دنیا ( تا قبر ) آ آ آ آ و چهار انگشت دستش را نشان میداد که یعنی به همین سرعت و فاصله میرویم 😊
و چه درست است این کلام !
جناب نامداری
سلام و تبریک نوروز
در چشمهای شما مطالبی خواندم . شما نگاهی عمیق دارید . همین اندازه به شما بگویم که اگر به اهم قضایا بپردازید در زندگی ، اسراری خواهید دید که دیگران نمیبینند !
مثل کسی که سر در چاه میکند و سطح آب میبیند و بازتاب تصویر خود و دیگری که عمق آب میبیند و آنچه که دیگران نمیبینند !
این امکان بر شما هست . انشاله بتوانید بیابید مسیر مقصد را !
موفق باشید ☺
درود بر جناب استاد سخی عزیز
پاسخ عجیبی دادید و ذهن من رو درگیر کردید!
امیدوارم! ممنونم از لطف شما 🍀
درود بر جناب استاد سخی عزیز
پاسخ عجیبی دادید و ذهن من رو درگیر کردید!
امیدوارم! ممنونم از لطف شما 🍀
طول میکشد !
اما برایش آماده باش .
آنچه از لذت که به او تعلق خاطر داری کنار بگذار و تمام وقت به مطالعه بپرداز .
مطالعه در آنچه که دوست داری ( که برای آن ، در مسیری )
معمولا معکوس است قضاوتها ! یعنی ساده انگاشته میشوی ! و این موهبت است .
سکوت ! سکوت ! و توجه !
به انگشت شماری گفته ام این را ، که در مسیر اند ! اینجا به هیچکس !
معانی ی این جملات را سالها بعد با لبخند درک خواهی کرد اگر ، رهرو شوی !
خلاصه که امکان اش را در تو دیدم .
موفق باشی انشاله به عشقبازی :)
سلام حامد عزیز
پچولی را طبیعت گرایان دوست دارند . معمولا آنهایی که پچولی دوست دارند روایح خاکی را نیز دوست دارند بویژه خاک خیس و خاک باغچه ای .
آدمهایی با طبع خاکی پچولی را دوست دارند . فروتن های لذت گرا و لذت جو . که زندگی را بر مدار لذت میبینند .
طولانی ست این بحث لیک مختصر گفتم !
شاد باشی
سلام استاد عزیز . سخن های شما نشان از پر باری و تواضع شماست . نهد شاخ پر میوه سر بر زمین . و هرچه شاخه ها پر بارتر جاذبه به طرف زمین بیشتر. و بنده شدیدا ماجراجو هستم که اشاره کردید . و اگر توانش رو داشتم هیچ عطری که پسندم بود توان فرار از بنده رو نداشت اتاقم رو پر عطر میکردم . اتاق شکسته ای دارم که بعضی سمپل هایی که خریده بودم رو میپوشم از لابلاتی ترک های دیوار و سوراخ های کولر بوش به بیرون درز میکنه که بینی افراد رو برای ردیابی بو بمثل جهت یابی قبله به تکاپو وا میداره. برای بنده هیچ چیز لذب بخش تر از ماجراجویی و مراقبه و عطر نیست
آقای سخی عزیز و نازنین:) کاملا درسته. وقتی طی چند هفته مقداری از سلیقه ام تغییر کرده، بی شک تا سن سی سالگی چه بسا بیشتر تغییراتی بیشتر هم خواهد کرد.
یکی از دلایل اش رو بگم؟:) من صورت فوق العاده لوسی دارم بنظرم.😅 حمل بر تعریف نباشه، هرکی منو میبینه میگه چه صورت ناز و ملوسی. بعد منم دوست ندارم ناز و ملوس بنظر برسم چه بسا درونیاتم هم متفاوته. البته بچه سال تر که بودم، واقعا شخصیت لوس و نازنازی داشتم:) اینکه آدم تو جمعی باشه که همه لوسش کنن ضربه های محکمی به آدم وارد میکنه. طوری که با وارد شدنِ پله پله به اجتماع و تعامل با مردم، ناخودآگاه، فرد، آدمِ ضعیفی به شمار میاد. بعد از ضربه خوردن های زیاد، تصمیم گرفتم این روحیه ام رو به کل کنار بزارم. و خب موفق شدم. این (لوس بودن) تا همین شاید یکی دوماه پیش سایه ی شخصیتی من بود. (حدس میزنم شما هم متوجه شده باشید، از نوع نوشتار، پروفایل و غیره..) قبلا به طوری بود که آدم لوس و نازنازی و لطیف می دیدم و یا حتی عطر های ملایم و لطیف، اونقدر بهم میریختم که حد نداره. چون مسلما یاد گذشته ی خودم می افتادم که ازش ضربه دیدم و این منو عصبی می کرد.
و دقیقا اون روزی که عکس خانم مونا رو دیدم با اون پیراهن زیبا، یاد خودم افتادم که دوران راهنمایی، یکی از همین پیراهن ها تن من بود و موهامو با روبان سفید بسته بودم و با دوستام شعر می خوندم. و خب اون عکس، خیلی زیباا بود:)
الان اون گارد قدیم رو ندارم و دارم سعی می کنم خودمو رها کنم. موفق بوده ام تا حدودی. مثلا دیگه خانم های لطیف و یا حتی لوس منو عصبانی نمی کنن و اتفاقا با لبخند بهشون نگاه می کنم:) اما مقوله ی عطرهای میوه و گلی همچنان به من نمیان. ولی احتمال میدم یخورده که بگذره درست بشه. نمیدونم.
مادرم یبار گفت: بوی مردای جنگ زده رو میدی😆
شما هم عزیز منید:)) من دست بوس شمام:) و اینکه ببخشید زیاده گویی کردم؛)
خب . این رو دوباره سر فرصت خوندم .
خیر ! اصلا و ابدا
اگر یادت باشه قبلا هم بهت گفته ام !
اولا تو در تقابل کامل هستی با آنچه که گفتی !
تو بسیار عمیقی . اگر تو را ملوس توصیف کرده اند یا حتی دیده اند معنی و علتش را قبلا بارها گفته ام : دنیا بر توازن است ! یک طرف ترازو که پایین میرود طرف دیگر " باید " بالا بیاید . اگر نخواهد بیاید می آورندش ! اگر خیییلی فشار بیاورد میشکند !
اگر یکی را خیلی تمسخر کردند یادت باشد قرار است در آتیه به همان شدت تمجید شود !
انگشتان دست که قبلا به تو گفته ام بر حقایقی دلالت دارد و صورت بر دیگر حقایق . صورت تغییر میکند و با کسب تجربه مدام عمیقتر میشود . خصوص و خصوص چشمها .
مثال : به چشم های رهبران کشورها ( رفته ها و حاضران ) دقت ها کن . ابتدای رهبری و سالهای بعدی ! عمق ، شهود ، جسارت ، ذکاوت و هوش را ببین !
آرامش ؟ خیر ! ندارند . لیک آرامش را کجا میبینی ؟ مردان خدایی که پیر اند !
از مسیر بحث خارج نشوم ! عکس های ابتدای جوانی ات را نگاهدار . و با این سرعتی که ماشاله تو داری در اخذ ذکاوت ، بیست سال دیگرت را در کنار این عکسها بگذار و خودت خودت را قیاس کن !
همینکار را با دیگرانی که اهل ذکاوت نیستند انجام بده !
قول میدم شگفت زده شوی 😊
اگر مستعد باشی درین رشته و کسب تجربه هم بکنی آنوقت فقط یک نظر بر کشف کل شخصیت و عمق او کافی ست حتی از عکس !
یکی از دلائلی که از جمع دوستان فراری شده ام همین است :) عکس ده ها نفر را نمایش میدهند و یا مدام در تعجب اند یا از خنده میگریند 😊
لیک از باز کردن شخصیت دیگران خسته ، گریزان و بیمناک شده ام ! منفی ها را باز نمیکنم مگر مثبت ها و اذکار خیر را
تواضع تو در عین حالیکه به عمق ِذات ، بسیار هم مغروری ، بر تو مسیری به تحصیل و موفقیت باز کرده است !
با همین فرمان جلو برو .
نکته : خیلی زود تحت تاثیر هنر برخی هنرمندان قرار نگیر ! یادت باشد هنر پخته با خام زمین تا آسمان توفیر دارد !
تنها هنری جهانگیر میشود که از سرچشمه ی تواضع نشاءت گیرد ! مصادیق صحیح و معکوس اش بسیارند !
یادت باشد : هوش و هنر کافی نیستند ! ضلع و زاویه ی سومی هم نیاز است که تواضع است .
تو چون ابتدا آموخته ای به جان و سپس مشغولی به کارگیری شان ، پی موفقیت در پی و بدنبال داری انشاله .
عطرافشان ِ امروز ، دانشگاهی کامل است ! عطرباز میسازد نه عطر ! که این کجا و آن کجا !
و از همین است که اگر هوشیاری به هر دلیل ( اتفاقی یا معرفی ) وارد شد ، دیگر توان خروج ندارد زیرا هوش اش به او میگوید : گنجی یافته ای ! رهایش نکن ورنه از کف داده ای !
من شاید زنده نباشم آن روز . لیک آینده ای میبینم بر عطرافشان که هیییچ مشابه ندارد در هیچ کجای جهان !
صبور باشید و ببینید انشاله . اگر من ِحقیر هم نباشم ( که اهمیت خاصی هم ندارم اکنون ) کسانی هستند و خواهند آمد و خواهند بود که نگذارند که حسودان این دنیای زیبا و معطر را آلوده کنند یا به زیر کشند ! میبینی که دارد با قدرت پیش میرود برخلاف کوشش مخالفان اش !
ستونی که بر مهر ، دانش و تجربه بنا شد تخریب ندارد !
باشید و ببینید و یاد من کنید و بر من عطر بیفشانید 😊
طول میکشد !
اما برایش آماده باش .
آنچه از لذت که به او تعلق خاطر داری کنار بگذار و تمام وقت به مطالعه بپرداز .
مطالعه در آنچه که دوست داری ( که برای آن ، در مسیری )
معمولا معکوس است قضاوتها ! یعنی ساده انگاشته میشوی ! و این موهبت است .
سکوت ! سکوت ! و توجه !
به انگشت شماری گفته ام این را ، که در مسیر اند ! اینجا به هیچکس !
معانی ی این جملات را سالها بعد با لبخند درک خواهی کرد اگر ، رهرو شوی !
خلاصه که امکان اش را در تو دیدم .
موفق باشی انشاله به عشقبازی :)
امیدوارم
ممنون از لطف شما
با سلام و عرض ادب و تبریک سال نو خدمت کامبیز خان عزیز ما و بقیه ی دوستان گلم.
در رابطه با پرسش شما باید بگویم آخرین عطری که خودم خریدم هلن از پنهالیگونز #پنهالیگون هارتلس هلن Heartless Helen بوده که در سال گذشته اقدام به خرید کردم و علت خریدم نت گل مریم دوست داشتنیم بود و از خریدم راضی هستم.
آخرین عطری که هدیه دادم ، همین اواخر به عنوان عیدی به دوتا از خواهر زاده هام بوده که بنا بر سلیقه ی بویاییشون تهیه کردم. یکی اکلت از لانوین #لانوین اکلت زنانه (لنوین اکلت دی آرپج) Eclat d'Arpege for Women بوده و دیگری مای وی از جوجیوآرمانی... #جورجیو آرمانی مای وی My Way
و اما آخرین عطری که هدیه گرفتم مارفا از ممو پاریس #ممو مارفا Marfa بوده که دوسال پیش از طرف یکی از دوستانم به دستم رسید و بسیار خوشحالم کرد و بسیار دوستش دارم.
با سلام و عرض ادب و تبریک سال نو خدمت کامبیز خان عزیز ما و بقیه ی دوستان گلم.
در رابطه با پرسش شما باید بگویم آخرین عطری که خودم خریدم هلن از پنهالیگونز #پنهالیگون هارتلس هلن Heartless Helen بوده که در سال گذشته اقدام به خرید کردم و علت خریدم نت گل مریم دوست داشتنیم بود و از خریدم راضی هستم.
آخرین عطری که هدیه دادم ، همین اواخر به عنوان عیدی به دوتا از خواهر زاده هام بوده که بنا بر سلیقه ی بویاییشون تهیه کردم. یکی اکلت از لانوین #لانوین اکلت زنانه (لنوین اکلت دی آرپج) Eclat d'Arpege for Women بوده و دیگری مای وی از جوجیوآرمانی... #جورجیو آرمانی مای وی My Way
و اما آخرین عطری که هدیه گرفتم مارفا از ممو پاریس #ممو مارفا Marfa بوده که دوسال پیش از طرف یکی از دوستانم به دستم رسید و بسیار خوشحالم کرد و بسیار دوستش دارم.
سلام به مونای عزیزم
شما که کار ات درست است سرکار خانم !
سلیقه همچون هاله ای اطراف توست ! آنچه خارج میشود ازین هاله یا وارد میشود همگی به صفت " سلیقه " مزین اند 😊
تو عزیزی و مغتنم بر همه ی ما ☺
سلام به مونای عزیزم
شما که کار ات درست است سرکار خانم !
سلیقه همچون هاله ای اطراف توست ! آنچه خارج میشود ازین هاله یا وارد میشود همگی به صفت " سلیقه " مزین اند 😊
تو عزیزی و مغتنم بر همه ی ما ☺
لطف شما بیکران است جناب. گونه هایم مثل همین ایموجی که فرستادید از خجالت گلگون شد☺
در هر کلمه و هرجمله ی شما درسی نهفته است. چه برای من بنویسید و چه برای عزیز دیگری... همگی را با عمق جان میخوانم و درس میگیرم و امیدوارم بتوانم در زندگی روزمره به آنها عمل کنم.
پایدار و سلامت و شاد باشید که برای اهالی عطرافشان هم معلم هستید و هم دوست و هم برادر و هم پدر ... فضائل هریک از این افراد برای خودش کتابی است ، چه رسد به اینکه یک نفر همه ی این نیکی ها را با هم داشته باشد.
خوشبحال ما عطر افشانیها که شما را داریم و بد به حال آنهایی که شما را نمیشناسند.
روزگارتان شاد و پُر از اتفاق های خوب❤
خب . این رو دوباره سر فرصت خوندم .
خیر ! اصلا و ابدا
اگر یادت باشه قبلا هم بهت گفته ام !
اولا تو در تقابل کامل هستی با آنچه که گفتی !
تو بسیار عمیقی . اگر تو را ملوس توصیف کرده اند یا حتی دیده اند معنی و علتش را قبلا بارها گفته ام : دنیا بر توازن است ! یک طرف ترازو که پایین میرود طرف دیگر " باید " بالا بیاید . اگر نخواهد بیاید می آورندش ! اگر خیییلی فشار بیاورد میشکند !
اگر یکی را خیلی تمسخر کردند یادت باشد قرار است در آتیه به همان شدت تمجید شود !
انگشتان دست که قبلا به تو گفته ام بر حقایقی دلالت دارد و صورت بر دیگر حقایق . صورت تغییر میکند و با کسب تجربه مدام عمیقتر میشود . خصوص و خصوص چشمها .
مثال : به چشم های رهبران کشورها ( رفته ها و حاضران ) دقت ها کن . ابتدای رهبری و سالهای بعدی ! عمق ، شهود ، جسارت ، ذکاوت و هوش را ببین !
آرامش ؟ خیر ! ندارند . لیک آرامش را کجا میبینی ؟ مردان خدایی که پیر اند !
از مسیر بحث خارج نشوم ! عکس های ابتدای جوانی ات را نگاهدار . و با این سرعتی که ماشاله تو داری در اخذ ذکاوت ، بیست سال دیگرت را در کنار این عکسها بگذار و خودت خودت را قیاس کن !
همینکار را با دیگرانی که اهل ذکاوت نیستند انجام بده !
قول میدم شگفت زده شوی 😊
اگر مستعد باشی درین رشته و کسب تجربه هم بکنی آنوقت فقط یک نظر بر کشف کل شخصیت و عمق او کافی ست حتی از عکس !
یکی از دلائلی که از جمع دوستان فراری شده ام همین است :) عکس ده ها نفر را نمایش میدهند و یا مدام در تعجب اند یا از خنده میگریند 😊
لیک از باز کردن شخصیت دیگران خسته ، گریزان و بیمناک شده ام ! منفی ها را باز نمیکنم مگر مثبت ها و اذکار خیر را
تواضع تو در عین حالیکه به عمق ِذات ، بسیار هم مغروری ، بر تو مسیری به تحصیل و موفقیت باز کرده است !
با همین فرمان جلو برو .
نکته : خیلی زود تحت تاثیر هنر برخی هنرمندان قرار نگیر ! یادت باشد هنر پخته با خام زمین تا آسمان توفیر دارد !
تنها هنری جهانگیر میشود که از سرچشمه ی تواضع نشاءت گیرد ! مصادیق صحیح و معکوس اش بسیارند !
یادت باشد : هوش و هنر کافی نیستند ! ضلع و زاویه ی سومی هم نیاز است که تواضع است .
تو چون ابتدا آموخته ای به جان و سپس مشغولی به کارگیری شان ، پی موفقیت در پی و بدنبال داری انشاله .
عطرافشان ِ امروز ، دانشگاهی کامل است ! عطرباز میسازد نه عطر ! که این کجا و آن کجا !
و از همین است که اگر هوشیاری به هر دلیل ( اتفاقی یا معرفی ) وارد شد ، دیگر توان خروج ندارد زیرا هوش اش به او میگوید : گنجی یافته ای ! رهایش نکن ورنه از کف داده ای !
من شاید زنده نباشم آن روز . لیک آینده ای میبینم بر عطرافشان که هیییچ مشابه ندارد در هیچ کجای جهان !
صبور باشید و ببینید انشاله . اگر من ِحقیر هم نباشم ( که اهمیت خاصی هم ندارم اکنون ) کسانی هستند و خواهند آمد و خواهند بود که نگذارند که حسودان این دنیای زیبا و معطر را آلوده کنند یا به زیر کشند ! میبینی که دارد با قدرت پیش میرود برخلاف کوشش مخالفان اش !
ستونی که بر مهر ، دانش و تجربه بنا شد تخریب ندارد !
باشید و ببینید و یاد من کنید و بر من عطر بیفشانید 😊
از نو سلام:)
من آرامش رو در حرف به حرف کلمات به کار رفته در جملات شما میبینم، در لبخند هایی که از پشت گوشی بر لبانتون حسشون می کنم، از پروفایلتون و چهره ی مملو از معرفت شما:)
انقدر لطف و محبت دارید شما و ما بقی عزیزان به من کوچیک و خطاکار که بسیار خجالت میکشم..
و عجب نکته ای! ممنون!
بله:) واقعا دانشگاهیه اینجا و شما آموزگار کلاس درس خودشناسی هستید:)) گفته هاتون مثل اشعار مولوی و سعدی و حافظ و خیامه:)
و هربار که نوشته های شما رو میخونم این غزل از مولانا به یادم میاد:
روزها فکر من اینست و همه شب سخنم
کـه چـرا غافـل از احـوال دل خـویـشـتنـم
از کجا آمده ام، آمدنم بهر چه بود
به کجا می روم، آخر ننمایی وطنم
مانده ام سخت عجب، کز چه سبب ساخت مرا
یا چه بوده است مراد وی ازین ساختنم
جان که از عالم علوی است، یقین می دانم
رخت خود باز برآنم که همانجا فکنم:)
دست بوسم:)🌹