این پرسش مهم است !

دوستان عزیزم عطربازان این سرزمین

سلام های گرم همراه شادباش روزگار نو انشاله

این پرسش از چند جهت اهمیت دارد . تجربه ی فردی شما پس از مدتی کوتاه یا بلند عطربازی و سلیقه ی فردی و جمعی ی سرزمینی ی این خطه از جهان یا حتی جبر به انتخاب و لیاقت برندها یا عطوری خاص در منتخب شدن توسط شمای با تجربه یا حتی کم تجربه اما مطالعه و تحقیق کرده را نمایان میسازد . یا مواردی دیگر حتی !

پرسش ها این ها است :

آخرین عطری که شما خریدید چه بود ؟

علت انتخاب اش چه بود ؟

و آیا رضایت داشته اید از انتخابتان ؟

این یک تجربه ی جمعی و بسیاااار آموزنده است .

پاسخ های این پرسش ها دقیقا کلیدی ست بر قفل جعبه ی دانش عطربازی برای جوانان تازه عطرجو :)

و خدمت و کمک بزرگی ست هم به عطربازی و هم به عطربازان !

و دیگر :

آخرین عطری که هدیه داده اید چه بوده و به چه کس ؟

و

آخرین عطری که هدیه گرفته اید چه بوده و از چه کسی ؟

و آیا انتخابشان موفق بوده است یا خیر ؟!

ارادت و عرض سپاس

جناب سخی اکنون جواب شمارو دیدم و یادم آمد که عطر هدیه گرفتم، اونم چندتایی ولی هنگام نوشتن پاسخ، در خاطرم نبوده

آخرین عطری که هدیه گرفتم

آکوا دی پارما لدر ادو پرفیوم بوده 

در پاسخ به کامبیز سخی :

سرکار خانم فیضی نازنین

ارادت های بسیار

شما که کارتان درست است ! همین کفایت دارد !

ضمنا شما خود ، شاه عطورید ! کدام عطر لایق شماست که بر شما هدیه شود ؟؟ از همین است که عطری لایق نیست بر تن شما .

ضمنا باید هم اینگونه باشد ! شما نباید هدیه بگیرید ( هر چند هر که بر شما هدیه دهد بر خود داده ) و باید هدیه دهید که پراکندن رایحه ی خوش در سیرت شماست به انتخاب خدا 😊

عرض احترام

شرمنده می فرمایید جناب سخی

سلام، عرض ادب

آخرین عطری که خریدم دیویدوف کول واتر ویو

علتش: نزدیک فصل گرم است ، رایحه اش برایم خواستنی ست، چون پخش و ماندگاری زیادی ندارد پنج میل از آن را همراهم خواهم داشت تا هر از گاهی اسپری کنم و چون قیمت مناسبی دارد نگران این موضوع نیستم تا پایان فصل گرما یک یا دو بطری دیگر استفاده کنم.

آخرین عطرهایی که هدیه گرفتم فاکینگ فابیولس بود، از یک دوست هنرمند، چون میدانست به روایح چرمی علاقه مندم

و دومی فراگرنس ورد فیرو بلو، این عطر چیز خاصی برای ارائه ندارد و در پخش و ماندگاری ضعیف است. اما دوستش دارم چون مرا یاد آور هدیه دهنده اش می اندازد و بعد از هدیه گرفتن، رایحه اش برایم زیبا شد.

آخرین عطری که هدیه دادم: به مادرم بود. انتخابش برایم سخت بود، مدت ها تحقیق کردم و از اهالی فن زیاد مشاوره گرفتم. حتا به علایق مادرم در غذاها، تفریحات و ... بیش از هر بار ، برای این انتخاب، دقت میکردم. در نهایت در یک سفر طولانی که دلتنگ خانواده هم بودم عطری نظرمو جلب کرد.آکوا دی پارما ایریس نوبیل. خوشحالم تلاشم بی ثمر نبود. بازخورد های خوبی گرفت .مادرم عاشق عطر است و انتخاب عطرهایش بر عهده من است چون خودش حس بویایی ندارد. او وصف می کند من برایش انتخاب می کنم.

در پاسخ به EAU DE PERFECT :

سلام، عرض ادب

آخرین عطری که خریدم دیویدوف کول واتر ویو

علتش: نزدیک فصل گرم است ، رایحه اش برایم خواستنی ست، چون پخش و ماندگاری زیادی ندارد پنج میل از آن را همراهم خواهم داشت تا هر از گاهی اسپری کنم و چون قیمت مناسبی دارد نگران این موضوع نیستم تا پایان فصل گرما یک یا دو بطری دیگر استفاده کنم.

آخرین عطرهایی که هدیه گرفتم فاکینگ فابیولس بود، از یک دوست هنرمند، چون میدانست به روایح چرمی علاقه مندم

و دومی فراگرنس ورد فیرو بلو، این عطر چیز خاصی برای ارائه ندارد و در پخش و ماندگاری ضعیف است. اما دوستش دارم چون مرا یاد آور هدیه دهنده اش می اندازد و بعد از هدیه گرفتن، رایحه اش برایم زیبا شد.

آخرین عطری که هدیه دادم: به مادرم بود. انتخابش برایم سخت بود، مدت ها تحقیق کردم و از اهالی فن زیاد مشاوره گرفتم. حتا به علایق مادرم در غذاها، تفریحات و ... بیش از هر بار ، برای این انتخاب، دقت میکردم. در نهایت در یک سفر طولانی که دلتنگ خانواده هم بودم عطری نظرمو جلب کرد.آکوا دی پارما ایریس نوبیل. خوشحالم تلاشم بی ثمر نبود. بازخورد های خوبی گرفت .مادرم عاشق عطر است و انتخاب عطرهایش بر عهده من است چون خودش حس بویایی ندارد. او وصف می کند من برایش انتخاب می کنم.

نظر شما برایم زیبا بود جناب او د پرفکت !

آفرین !

چند جمله درین نظر بر من درخشیدند !

" دوست اش دارم ، یادآور است بر من به او ، ازین رو رایحه اش بر من زیبا شد " آفرین ! آفرین !

" انتخابش بر من سخت بود ، تحقیق و مشاوره کردم ، دقت کردم بر علائق مادرم ، مادرم عاشق بوی خوش است انتخاب عطرهایش بر عهده ی من است ( خوشا به این سعادت ) ، او حس بویایی ندارد وصف میکند من مکمل اویم پس میدانم چه کنم !!! " آفرین ! زنده باد !

لذت مادرت وصف ناشدنی ست !

تو خود نمیدانی !!

زنده باشید هر دو به عشق بازی !

در پاسخ به کامبیز سخی :

نظر شما برایم زیبا بود جناب او د پرفکت !

آفرین !

چند جمله درین نظر بر من درخشیدند !

" دوست اش دارم ، یادآور است بر من به او ، ازین رو رایحه اش بر من زیبا شد " آفرین ! آفرین !

" انتخابش بر من سخت بود ، تحقیق و مشاوره کردم ، دقت کردم بر علائق مادرم ، مادرم عاشق بوی خوش است انتخاب عطرهایش بر عهده ی من است ( خوشا به این سعادت ) ، او حس بویایی ندارد وصف میکند من مکمل اویم پس میدانم چه کنم !!! " آفرین ! زنده باد !

لذت مادرت وصف ناشدنی ست !

تو خود نمیدانی !!

زنده باشید هر دو به عشق بازی !

سپاس از لطف و توجه تان 

عرض ادب خدمت جناب سخی گرامی

آخرین عطری که خریدم

Aqua de Dora #پانا دورا اکوا دی دورا Aqua de Dora 

البته دلیلش به دوستانی که تازه میخوان وارد دنیای عطربازی بشن کمک که نمیکنه هیچ مضرر هم هست چون میخواستم با این برند آشنا بشم و تست نکرده عطر مخصوص فصول گرمشون رو خریدم

هرچند که بعد از سالها سر و کله زدن با عطرها با خوندن نت ها میشه فضای کلی عطرها رو در ذهن بازسازی کردن اما بازهم چنین کاری رو به کسانی که تازه شروع کردن یا بودجه محدودی دارند پیشنهاد نمیدم

از انتخاب هم الان نمیتونم بگم راضی هستم یا خیر به نظرم برای قضاوت هر عطر جدیدی باید حداقل یک فصل در شرایط مختلف باهاش زندگی کرد

آخرین عطری که هدیه دادم

Layton #پارفومز د مارلی لیتون Layton

برای تولد بیست سالگی خواهرزاده ام بود

همیشه دوست داشته که مثل من کلکسیونی از عطرهای مختلف داشته باشه و دیدم برای شروع چی بهتر از لیتون واسش میتونه باشه و بره از دخترای دانشگاهشون دلبری کنه 😁

به خودم راستش سالهاست کسی عطر هدیه نمیده، میگن همه رو داری دیگه چی واست بگیریم که خوشت بیاد اماآ خرین عطری که هدیه گرفتم

Egoiste Platinum #شنل اگویست پلاتینیوم Egoiste Platinum 

عطر همیشگی پدرم بود که قبل از فوتش و توی دوران شیمی درمانیش بهم هدیه داد تا همیشه یادش در خاطرم بمونه

Shaghayegh Shaghayegh
1402/02/06

سلام خدمت جناب سخی بزرگوار

۱) Pure Poison #دیور پیور پویزن Pure Poison 

۲) رایحه اش برام بی نظیره بسیار دوسش دارم.

۳) واقعیتش ازینکه بچ قدیم نیست و کیفیت و پرفورمنسش به واقع کم شده ناراحتم اما در کل راضی ام اره! 

**( هزار بار دیگه هم کم تر بشه دلیلی نمیشه که بخوام از کپی ها و مشابه هاش استفاده کنم اونا رو کلا قبول ندارم و با سلیقه و منطق من جور در نمیان. البته مشکلی با اماراتی ها ندارم ها من چند تا اماراتی دارم چند تا دیگه تو لیست خریده و ارزنده اند اما کپی تحت هر عنوانی هرگززز)

۴) اوریفلیم امبر الکسیر میستری به خواهر عزیزم

۵) Twilly d’Hermes #هرمس تویلی د هرمس Twilly d’Hermes  از همسرم، بله...

در پاسخ به پدرام مرادی :

عرض ادب خدمت جناب سخی گرامی

آخرین عطری که خریدم

Aqua de Dora #پانا دورا اکوا دی دورا Aqua de Dora 

البته دلیلش به دوستانی که تازه میخوان وارد دنیای عطربازی بشن کمک که نمیکنه هیچ مضرر هم هست چون میخواستم با این برند آشنا بشم و تست نکرده عطر مخصوص فصول گرمشون رو خریدم

هرچند که بعد از سالها سر و کله زدن با عطرها با خوندن نت ها میشه فضای کلی عطرها رو در ذهن بازسازی کردن اما بازهم چنین کاری رو به کسانی که تازه شروع کردن یا بودجه محدودی دارند پیشنهاد نمیدم

از انتخاب هم الان نمیتونم بگم راضی هستم یا خیر به نظرم برای قضاوت هر عطر جدیدی باید حداقل یک فصل در شرایط مختلف باهاش زندگی کرد

آخرین عطری که هدیه دادم

Layton #پارفومز د مارلی لیتون Layton

برای تولد بیست سالگی خواهرزاده ام بود

همیشه دوست داشته که مثل من کلکسیونی از عطرهای مختلف داشته باشه و دیدم برای شروع چی بهتر از لیتون واسش میتونه باشه و بره از دخترای دانشگاهشون دلبری کنه 😁

به خودم راستش سالهاست کسی عطر هدیه نمیده، میگن همه رو داری دیگه چی واست بگیریم که خوشت بیاد اماآ خرین عطری که هدیه گرفتم

Egoiste Platinum #شنل اگویست پلاتینیوم Egoiste Platinum 

عطر همیشگی پدرم بود که قبل از فوتش و توی دوران شیمی درمانیش بهم هدیه داد تا همیشه یادش در خاطرم بمونه

ممنون از اشتراک نظر و سلام بر شما .

و روح پدر نازنینتان شاد باد که الحق دانایی به خرج داده اند در انتخاب هدیه ای شایسته و یادبودی سلیقه مدار از خود !

در پاسخ به Shaghayegh :

سلام خدمت جناب سخی بزرگوار

۱) Pure Poison #دیور پیور پویزن Pure Poison 

۲) رایحه اش برام بی نظیره بسیار دوسش دارم.

۳) واقعیتش ازینکه بچ قدیم نیست و کیفیت و پرفورمنسش به واقع کم شده ناراحتم اما در کل راضی ام اره! 

**( هزار بار دیگه هم کم تر بشه دلیلی نمیشه که بخوام از کپی ها و مشابه هاش استفاده کنم اونا رو کلا قبول ندارم و با سلیقه و منطق من جور در نمیان. البته مشکلی با اماراتی ها ندارم ها من چند تا اماراتی دارم چند تا دیگه تو لیست خریده و ارزنده اند اما کپی تحت هر عنوانی هرگززز)

۴) اوریفلیم امبر الکسیر میستری به خواهر عزیزم

۵) Twilly d’Hermes #هرمس تویلی د هرمس Twilly d’Hermes  از همسرم، بله...

سرکار خانم شقایق عزیز

سلام

اولا شما نام گل بر خود دارید ، طبیعی ست مرام و سلیقه تان نیز گلگون باشد !

دوم : چه باک از کم لطفی ی برندها در ضعیف کردن عطرها ، که عشاق آن ها به تکرار ، نزدیکتر اند بر معشوق خویش :) سود اش را هم ایشان میبرند و هم ما !

و اما :

عطر مشابه که اصلا ممنوع است ! یعنی تقلبی ست و تقلب به کل مردود است مگر در مرام متقلبان ! هر عطر شخصیت خود و روش خود دارد . بله ! ممکن است روش ها همسو باشند . درست مثل صف نمازگذاران در مسچد ! همه به یک سو نظر دارند حال آنکه هییییچ کدام با دیگری تشابه ندارند و هر یک هم در این دنیا و هم در آن دنیا ( جسم عطر و جان عطر ، بوی عطر و تنی که مینشیند و میمیرد ) جایگاه مختص و منحصر بفرد خود دارد !

انتخاب و پیمودن این مسیر اشتباه است ! تولید حساسیت میکند حال آنکه از بن و کنه اشتباه است . من که تا کنون دو عطر مشابه ( عینا ) ندیده ام !

و آفرین بر همسر پرسلیقه ی شما :)

rahil tagi rahil tagi
1402/02/09

سلام آقای سخی نازنین و بزرگوار ...

آخرین عطری که خریدم از برند اسکندل روژا داو بود .. راستش اخیراً دیگه نمی تونم از این عطرای دیزانری لذت چندانی ببرم . بنظرم حس بویاییم کمی پیشرفت کرده . قبلا هر عطری که بوی گل می داد دوست داشتم اما الان دقیقا نمی تونم بگم طرفدار کدوم گروه عطری هستم بیشتر . اخیرا از کارهای گوالتیری خیلی لذت می برم علی رغم گران بودن ولی چون تو حجم 30 میل ارائه میشه بنظرم گزینه خوبی برای عطربازهای حرفه ای هست که هم اسانس های متنوعی داره هم از نظر معطر بودن قابل قبول امروزی و خیلی شیک هستن ....

مخلص شما - راحیل

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟