این پرسش مهم است !

دوستان عزیزم عطربازان این سرزمین

سلام های گرم همراه شادباش روزگار نو انشاله

این پرسش از چند جهت اهمیت دارد . تجربه ی فردی شما پس از مدتی کوتاه یا بلند عطربازی و سلیقه ی فردی و جمعی ی سرزمینی ی این خطه از جهان یا حتی جبر به انتخاب و لیاقت برندها یا عطوری خاص در منتخب شدن توسط شمای با تجربه یا حتی کم تجربه اما مطالعه و تحقیق کرده را نمایان میسازد . یا مواردی دیگر حتی !

پرسش ها این ها است :

آخرین عطری که شما خریدید چه بود ؟

علت انتخاب اش چه بود ؟

و آیا رضایت داشته اید از انتخابتان ؟

این یک تجربه ی جمعی و بسیاااار آموزنده است .

پاسخ های این پرسش ها دقیقا کلیدی ست بر قفل جعبه ی دانش عطربازی برای جوانان تازه عطرجو :)

و خدمت و کمک بزرگی ست هم به عطربازی و هم به عطربازان !

و دیگر :

آخرین عطری که هدیه داده اید چه بوده و به چه کس ؟

و

آخرین عطری که هدیه گرفته اید چه بوده و از چه کسی ؟

و آیا انتخابشان موفق بوده است یا خیر ؟!

ارادت و عرض سپاس

در پاسخ به rahil tagi :

سلام آقای سخی نازنین و بزرگوار ...

آخرین عطری که خریدم از برند اسکندل روژا داو بود .. راستش اخیراً دیگه نمی تونم از این عطرای دیزانری لذت چندانی ببرم . بنظرم حس بویاییم کمی پیشرفت کرده . قبلا هر عطری که بوی گل می داد دوست داشتم اما الان دقیقا نمی تونم بگم طرفدار کدوم گروه عطری هستم بیشتر . اخیرا از کارهای گوالتیری خیلی لذت می برم علی رغم گران بودن ولی چون تو حجم 30 میل ارائه میشه بنظرم گزینه خوبی برای عطربازهای حرفه ای هست که هم اسانس های متنوعی داره هم از نظر معطر بودن قابل قبول امروزی و خیلی شیک هستن ....

مخلص شما - راحیل

عزیز مایید سرکار خانم تاجی ی نازنین

بله . سی میل بهترین سایز است برای عطربازان بجهت بایگانی ی روایح و دنبال کردن برندها و نوع فعالیت آنها

روژا داو ! واو :) 

و تغییر سلیقه ، نگرش و نوع کنجکاوی ی شما کاملا طبیعی ست . این تغییر از چندین جبهه به دستور صورت میگیرد :

افزایش سن و تغییر دیدگاه و جهانبینی ، تغییر دید به اطراف ، بی اهمیت شدن بسیار چیزهایی که قبلا مهم بوده اند و بالعکس ، فعال شدن برخی ژن ها در نیمه ی دوم زندگی ، تغییر محیط اطراف و فرهنگ ، تجربه ! ، و تعدادی دیگر !

مثلا قبلا عطر میزدیم تا درخشان شویم خصوص در دید رقبا و باز بالاخص بر توجه ِ عشاق ! هرچه جلو رویم میزان اهمیت آن موضوع به صفر نزدیکتر میشود ! و میخواهیم بفهمیم منظور و فلسفه ی طبیعت و خالق او چه بوده بر خلق این رایحه ی خاص ! و پیامش بر ما چیست ؟!

بسیار عطرهایی داریم که امروز جوانان به آنها اهمیت نمیدهند چون جذبه و علقه ای بر آن حس نمیکنند اما بیست سال بعد تشنه ی آن اند و : نمی یابند :(

بی پولی و فقر نیز که مزید بر علت شده !

خلاصه که :

به طبیعت ، باغ ، بوستان ، گلستان یا پارک که میروید ( خصوص درین فصل و فصل پیش رو ) هرچه میبینید ( هرچه ) قسمت کوچکی را در دست له کنید و ببویید !

حس بویایی ، ناخودآگاه بویایی ، حافظه ی بویایی ، سواد بویایی ، کنجکاوی ، فلسفه ، گیرنده های مخاط بینی و کلا همه ی این سیکل بزرگ را بشدت تقویت میکند !

:)

rahil tagi rahil tagi
1402/02/10
در پاسخ به کامبیز سخی :

عزیز مایید سرکار خانم تاجی ی نازنین

بله . سی میل بهترین سایز است برای عطربازان بجهت بایگانی ی روایح و دنبال کردن برندها و نوع فعالیت آنها

روژا داو ! واو :) 

و تغییر سلیقه ، نگرش و نوع کنجکاوی ی شما کاملا طبیعی ست . این تغییر از چندین جبهه به دستور صورت میگیرد :

افزایش سن و تغییر دیدگاه و جهانبینی ، تغییر دید به اطراف ، بی اهمیت شدن بسیار چیزهایی که قبلا مهم بوده اند و بالعکس ، فعال شدن برخی ژن ها در نیمه ی دوم زندگی ، تغییر محیط اطراف و فرهنگ ، تجربه ! ، و تعدادی دیگر !

مثلا قبلا عطر میزدیم تا درخشان شویم خصوص در دید رقبا و باز بالاخص بر توجه ِ عشاق ! هرچه جلو رویم میزان اهمیت آن موضوع به صفر نزدیکتر میشود ! و میخواهیم بفهمیم منظور و فلسفه ی طبیعت و خالق او چه بوده بر خلق این رایحه ی خاص ! و پیامش بر ما چیست ؟!

بسیار عطرهایی داریم که امروز جوانان به آنها اهمیت نمیدهند چون جذبه و علقه ای بر آن حس نمیکنند اما بیست سال بعد تشنه ی آن اند و : نمی یابند :(

بی پولی و فقر نیز که مزید بر علت شده !

خلاصه که :

به طبیعت ، باغ ، بوستان ، گلستان یا پارک که میروید ( خصوص درین فصل و فصل پیش رو ) هرچه میبینید ( هرچه ) قسمت کوچکی را در دست له کنید و ببویید !

حس بویایی ، ناخودآگاه بویایی ، حافظه ی بویایی ، سواد بویایی ، کنجکاوی ، فلسفه ، گیرنده های مخاط بینی و کلا همه ی این سیکل بزرگ را بشدت تقویت میکند !

:)

آقا کامبیز عزیز : بخدا بعضی وقتا میام نوشته های خودمو می خونم خنده ام می گیره .. واقعا نمیدونم چی بگم با اینکه اینجوری نیست ولی انگار مست بودم و نوشتم ! ببخشید از اینکه جسارت کردم منظور من از عطربازهای حرفه ای ابداً خودم نیستم منظورم این بود چون خرید 100 میلش واقعا ممکنه خیلی گرون دربیاد پس خانه های عطرسازی با کوچکتر کردن باتل هاشون به عطردوستان! کمک قابل توجهی کرده اند.

آقای سخی چقدر خوب من و سنم رو آنالیز کردید دقیقا تمام فاکتورهایی که فرمودید در موردم صدق می کنه تغییر نگاه ، فعال شدن ژن ها ... خیلی عالی شناختید منو ؛

اما در مورد توصیه تون هم چشم حتما اتفاقا من همه چیز رو بو میکنم و همین مسئله باعث خنده اطرافیانم میشه ... مثلا نسکافه هایی حاضری هستند رو بو می کنم حتی گاهی از یک برند متوجه میشم که به اصطلاح خودمون ریفرموله شده و وقتی به خانواده میگم خنده اشون می گیره ....

و آآآآه بسیار برای فلسفه که ما انسانها در فلسفه شناوریم اما خبر نداریم .. نمی دونید آقای سخی من چقدر عاشق فلسفه هستم . از وقتی بچه بودم بی اونکه خودم بدونم غرق بودم در فلسفه و به چرایی همه چیز فکر می کردم . همه چیز ! اما متاسفانه انسان هر چی بیشتر می فهمه رنجور تر  و تنها تر میشه ! اینکه نمی تونم مثل بقیه باشم ، حتی گاهی لباسی رو بپوشم هیچ دلیل دیگه ای به جز فلسفه و جامعه شناسی نداره برای من ... دوست بسیار خوبی هستید . و در زمره دوستان با ارزش من اسمتون ثبت هست ....

موفق و پایدار باشید انشالله

rahil tagi rahil tagi
1402/02/10

عه ببخشیدآقای سخی :  من متوجه دو تا سوال دیگه تون نشدم .. چون سوالای مهمی هستند گفتم حتما جواب بدم بهرحال جوابش شاید مفید باشه ...

آخرین عطری که هدیه دادم به خواهر شیطون و بازیگوشم  #ژان پل گوتیر (گوتیه) اسکندل Scandal  بود به دلیل اینکه خیلی بنظرم بوی خواهرمو می داد .. بوی شیرین و دوست داشتنی ..

و آخرین عطری که هدیه گرفتم ولنتاین امسال عطر  #میسون فرانسیس کورکجان باکارات رژ 540 اکستریت د پرفیوم لیمیتد ادیشن بود بخاطر بوی بادام و عنبر غالبش من عاشق این عطر هستم ولی ترجیح همیشه هدیه بگیرم تا خودم بخوام بخرمش 😉

با درود خدمت جناب سخی بزرگوار و دوستان عزیز همراه-
امیدوارم سلامت باشید-
بعد از مدتی غیبت در قسمت سوال و جواب ها داشتم مطالب دوستان رو مطالعه میکردم که سوالتون نظرم رو جلب کرد ، با توجه به پاسخ ها و تاریخ سوال متوجه شدم که سؤال در شروع سال نو بوده ولی بهرصورت پاسخ رو با تاخیر تقدیم حضور میکنم و قبل از پاسخ برای عزیزان سالی سرشار از آرامش و سلامتی ،همراه با موفقیت روزافزون آرزومندم.
(با عرض پوزش از تاخیر)
سوالات جالبی بود،مفید و قابل تأمل-
آخرین عطری که خریدم:
#Houbigant Cologne intense

عطر هوبیگانت(با تلفظ فرانسوی هوبیگان) کُلون اینتنس بود.
-علت انتخاب هم اینکه به روایح اینچنینی که ساختار کلاسیک دارن و روایح چرمی علاقمند هستم.
و قسمت زیادی از انتخاب های من بر میگرده به این گروه روایح-
هر چند که تمام عطرها رو در جای خودشون دوست دارم .
و با اینکه تست های زیادی بخاطر تقویت شامه از گروههای مختلف داشتم و دارم الویت انتخابم روایح کلاسیک و چرمی هست.
شاید یه دلیل انتخاب این گروه عطرها بتونه سن باشه!
ولی تغییر سلیقه ی بویایی هم بی تاثیر نیست.
اما سوال دوم:
واقعیت اینکه معمولاً برای هدیه کمتر پیش میاد عطر انتخاب کنم چون میتونه انتخاب سخت و چالش برانگیزی باشه مگر با سلیقه ی طرف مقابل کاملاً آشنا باشم و چنین کادویی پر ریسکی رو در نظر بگیرم!!
چرا که با توجه به اینکه اطرافیان از علاقه ی من به مقوله ی عطرها مطلع هستن و میدونن تست های زیادی داشتم وقتی برای مشاوره و خرید سوال میکنن اگر مواردی رو با توجه به پرسش هایی که میکنم پیشنهاد بدم در انتها تأکید میکنم ،حتماً قبل از خرید در مکانی مطمئن تست کنید و صرف به معرفی عطر نخرید.
ولی آخرین عطری که جرأت کردم کادو بدم دو عطر جاگوار کلاسیک مشکی و کارون پورانهوم بود برای پدرم.

pour-un-homme.jpg #کارون پوران هوم (پورانوم) Pour Un Homme 

classic-black.jpg #جگوار کلاسیک بلک Classic Black 

اما مورد کادو گرفتن عطر هم داستان خودش رو داره!!
چون با توجه به اطلاع از تفکر من ریسک کادو دادن عطر رو بهم نمیکنن!!😁😁
و این هم قسمت بد ماجراست!!
ولی در هر حال در اینمورد هم اخوی کوچکتر با توجه به آشنایی با سلیقه ی من
عطر نودی فلوروم از ناسوماتو رو بهم کادو داد.

nudiflorum.jpg #ناسوماتو نودی فلوروم Nudiflorum 

امیدوارم تونسته باشم ،پاسخگوی سوالات باشم.
با توجه به اینکه مدت زیادی سعادت نداشتم در حضور دوستان باشم گفتم: پاسخگویی به این سوال شاید انگیزه ای بشه تا بیشتر از جمع پر مهر عزیزان بهره‌مند باشم.
سپاس از شما-
و تقدیر ویژه از عوامل سایت معطر عطر افشان که زمینه ی چنین محفلی رو برای دوستداران روایح فراهم کردند.
روزگار بکام
ارادتمند-
پایا و مانا باشید. 🥀🥀

در پاسخ به 𝐴𝑟𝑑𝑒𝑠𝒉𝑖𝑟 𝑆 :

با درود خدمت جناب سخی بزرگوار و دوستان عزیز همراه-
امیدوارم سلامت باشید-
بعد از مدتی غیبت در قسمت سوال و جواب ها داشتم مطالب دوستان رو مطالعه میکردم که سوالتون نظرم رو جلب کرد ، با توجه به پاسخ ها و تاریخ سوال متوجه شدم که سؤال در شروع سال نو بوده ولی بهرصورت پاسخ رو با تاخیر تقدیم حضور میکنم و قبل از پاسخ برای عزیزان سالی سرشار از آرامش و سلامتی ،همراه با موفقیت روزافزون آرزومندم.
(با عرض پوزش از تاخیر)
سوالات جالبی بود،مفید و قابل تأمل-
آخرین عطری که خریدم:
#Houbigant Cologne intense

عطر هوبیگانت(با تلفظ فرانسوی هوبیگان) کُلون اینتنس بود.
-علت انتخاب هم اینکه به روایح اینچنینی که ساختار کلاسیک دارن و روایح چرمی علاقمند هستم.
و قسمت زیادی از انتخاب های من بر میگرده به این گروه روایح-
هر چند که تمام عطرها رو در جای خودشون دوست دارم .
و با اینکه تست های زیادی بخاطر تقویت شامه از گروههای مختلف داشتم و دارم الویت انتخابم روایح کلاسیک و چرمی هست.
شاید یه دلیل انتخاب این گروه عطرها بتونه سن باشه!
ولی تغییر سلیقه ی بویایی هم بی تاثیر نیست.
اما سوال دوم:
واقعیت اینکه معمولاً برای هدیه کمتر پیش میاد عطر انتخاب کنم چون میتونه انتخاب سخت و چالش برانگیزی باشه مگر با سلیقه ی طرف مقابل کاملاً آشنا باشم و چنین کادویی پر ریسکی رو در نظر بگیرم!!
چرا که با توجه به اینکه اطرافیان از علاقه ی من به مقوله ی عطرها مطلع هستن و میدونن تست های زیادی داشتم وقتی برای مشاوره و خرید سوال میکنن اگر مواردی رو با توجه به پرسش هایی که میکنم پیشنهاد بدم در انتها تأکید میکنم ،حتماً قبل از خرید در مکانی مطمئن تست کنید و صرف به معرفی عطر نخرید.
ولی آخرین عطری که جرأت کردم کادو بدم دو عطر جاگوار کلاسیک مشکی و کارون پورانهوم بود برای پدرم.

pour-un-homme.jpg #کارون پوران هوم (پورانوم) Pour Un Homme 

classic-black.jpg #جگوار کلاسیک بلک Classic Black 

اما مورد کادو گرفتن عطر هم داستان خودش رو داره!!
چون با توجه به اطلاع از تفکر من ریسک کادو دادن عطر رو بهم نمیکنن!!😁😁
و این هم قسمت بد ماجراست!!
ولی در هر حال در اینمورد هم اخوی کوچکتر با توجه به آشنایی با سلیقه ی من
عطر نودی فلوروم از ناسوماتو رو بهم کادو داد.

nudiflorum.jpg #ناسوماتو نودی فلوروم Nudiflorum 

امیدوارم تونسته باشم ،پاسخگوی سوالات باشم.
با توجه به اینکه مدت زیادی سعادت نداشتم در حضور دوستان باشم گفتم: پاسخگویی به این سوال شاید انگیزه ای بشه تا بیشتر از جمع پر مهر عزیزان بهره‌مند باشم.
سپاس از شما-
و تقدیر ویژه از عوامل سایت معطر عطر افشان که زمینه ی چنین محفلی رو برای دوستداران روایح فراهم کردند.
روزگار بکام
ارادتمند-
پایا و مانا باشید. 🥀🥀

به به جناب اردشیر بزرگوار !

چه سعادتی نصیب شد خداراشکر ! پارسال دوست و امسال آشنا ! خدمت نمیرسیم قربان !

هیییچ عذری موجه نیست از دوستان دوستدار این خانه و ساکنین اش ! مگر رنجوری ی دل که انشاله هرگز اتفاق نیفتد بر ساکنین معطر این خانه . روزی یک ربع ساعت بر همه میسر است :) سلامت باد این بازگشت انشاله .

و اما به به !

هوبیگان کلون اینتنس ! غیر از این هم نباید باشد بر باتجربه ای چون شما . کلاسیک های چرمی رایحه ی درویش دلان سر سنگین است .

خیر قربان ! موافق نیستم ! شما عطر انتخاب کنید بر هدیه ! زیباتر از عطر نداریم و همگان باید بدانند از ما بوی خوش پراکنده میشود ! خصوص به هدیه . امکان حدس اشتباه بر فردی چون شما ضعیف است . ضمنا خیلی ها نمیدانند عطر چیست و باید از چه عطری استفاده کنند و چه رایحه ای بر ایشان خوش مینشیند ! اکثرا راه را همه ی عمر اشتباه میروند در این دنیا . شما وظیفه ی خود اجرا کن . پند میپذیرد ؟ فبه المراد ! ملال ؟ شما وظیفه ی خود کرده ای و سواد خویش خرج کرده ای ! بقیه اش به ما عطردوستان مرتبط نیست ! 

من " معرفی " نمیکنم . میگویم پیدا کردن مهمترین قسمت شخصیت ِ پوشش شما ارزش وقت گذاشتن ، تلاش و تحقیق را دارد . زحمتش را خودت بکش تا لذت و منزلت یافتن ، ضایع نگردد ! طالع هم نقش بازی میکند این میان ! برخی باید زودتر بیابند و برخی دیرتر ، و این باید را خداوند روایح تعیین و تنظیم میکند !

جرات بر پوران اوم و جگوار کلاسیک ؟ بهترین ها را انتخاب کرده ای بر پوشندگان عام و نگرانید ؟؟ بر سواد و تجربه ی خویش اعتماد و اتکا کن ! یادتان نرود که شما کارشناسید درین رشته و این مورد به راحتی میسر نشود و دیگران عاری اند از آن !

مورد بعد : اتفاقا به ایشان بفرمایید عطر بخرند بر شما . هر عطری که دوست دارند ! لذت کشف سلائق نزدیکان ، کم از لذت کشف سلیقه ی خود نیست ! یک جمله ی : از کجا فهمیدید ؟؟ این دقیقا همانی ست که دنبال اش بودم ! این جملات معجزه میکنند در طپش قلب ها به مهر :) آقا عطر بالاخره استفاده میشود . بهر صورت ، حتی میکس و لیر :)

میبینید ! اخوی حضرتعالی آموخته است از شما و آموختن دانش روایح ، الحق ارزشمند است که عطر کارهااا کند چنان که شخص ( عام ) خود نداند و نیاندیشیده باشد !

سعادتی بود صحبت با شما و مدروک است دلائل عدم حضور از چندین بابت لیک دانش ِ آموخته به دشواری باید به سهولت تقدیم بندگان صاحب اش شود به خرج زمان و زحمت !

ارادت های بسیار جناب اردشیر بزرگوار

در پاسخ به rahil tagi :

آقا کامبیز عزیز : بخدا بعضی وقتا میام نوشته های خودمو می خونم خنده ام می گیره .. واقعا نمیدونم چی بگم با اینکه اینجوری نیست ولی انگار مست بودم و نوشتم ! ببخشید از اینکه جسارت کردم منظور من از عطربازهای حرفه ای ابداً خودم نیستم منظورم این بود چون خرید 100 میلش واقعا ممکنه خیلی گرون دربیاد پس خانه های عطرسازی با کوچکتر کردن باتل هاشون به عطردوستان! کمک قابل توجهی کرده اند.

آقای سخی چقدر خوب من و سنم رو آنالیز کردید دقیقا تمام فاکتورهایی که فرمودید در موردم صدق می کنه تغییر نگاه ، فعال شدن ژن ها ... خیلی عالی شناختید منو ؛

اما در مورد توصیه تون هم چشم حتما اتفاقا من همه چیز رو بو میکنم و همین مسئله باعث خنده اطرافیانم میشه ... مثلا نسکافه هایی حاضری هستند رو بو می کنم حتی گاهی از یک برند متوجه میشم که به اصطلاح خودمون ریفرموله شده و وقتی به خانواده میگم خنده اشون می گیره ....

و آآآآه بسیار برای فلسفه که ما انسانها در فلسفه شناوریم اما خبر نداریم .. نمی دونید آقای سخی من چقدر عاشق فلسفه هستم . از وقتی بچه بودم بی اونکه خودم بدونم غرق بودم در فلسفه و به چرایی همه چیز فکر می کردم . همه چیز ! اما متاسفانه انسان هر چی بیشتر می فهمه رنجور تر  و تنها تر میشه ! اینکه نمی تونم مثل بقیه باشم ، حتی گاهی لباسی رو بپوشم هیچ دلیل دیگه ای به جز فلسفه و جامعه شناسی نداره برای من ... دوست بسیار خوبی هستید . و در زمره دوستان با ارزش من اسمتون ثبت هست ....

موفق و پایدار باشید انشالله

عزیز من اید سرکار خانم تاجی

حضور دوست عزیزمان جناب اردشیر باعث شد ورود کنم به صفحه و پیام زیبای شما را هم مطالعه کنم . از حضورش بی خبر بودم !

متعاقبا باید دقیق مطالعه کنم به جزء و سپس پاسخ گویم با کمال میل .

اجالتا عرض کنم که : شما این میگویید ؟؟ من برخی اوقات نوشته ای را میخوانم و میگویم : چه کس نوشته است این جملات و این نظر را ؟ و سپس در کمال تعجب میبینم نام خودم و عکس خودم بر آن است !! :)

برخی از روزها ، این من نیستم که مینویسم بلکه دیگری ست و من تنها واسطه ام !

از خود میپرسم : من بوده ام ؟؟ چه زمان این نوشتم و چرا ؟

و دیگر : البته که شما عطربازی حرفه ای هستید ! 

عطرباز حرفه ای یعنی چه ؟ یعنی عطردوستی که بیش از دیگران و بیش از نیاز عوامانه با عطرها سروکار دارد ، در مورد آنها تحقیق میکند ، مطالعه میکند ، گفتگو میکند ، کنکاش میکند ، جستجو میکند و از یافتن پاسخ ها مشعوف میشود و لذت ها میبرد !

اگر کسی با این مشخصات عطربازی حرفه ای نیست ، پس کیست ؟؟

من نیز از یافتن دوستی زیبا رو و زیبا خو و زیبا سو و زیبا بویی چون شمای دانا و مهربان از خدا متشکرم .

ارادت های بسیار سرکار خانم تاجی

Behrad Behrad
1402/03/10

با سلام به اقای سخی عزیز،من تا به امروز عطر‌هایی بسیار گران قیمت کم یاب نایاب مدرن و کلاسیک و بیشتر برند‌هارو به صورت اورجینال تست کردم،دنیای عطر بی پایان و روبه جلو و فقط گاهی اوقات شکه کننده مثل اونتوس است،که میتونه برای مدتی ذهن‌هارو به سمت خودش تسخیر کنه،من به شما عطر باز بزرگ و کاملا اگاه به روایح میخوام عطری پیشنهاد کنم که عطریست به شدت کمیاب و حتی نایاب به شدت اغواگر به شدت عجیب و به شدت دیوانه کننده که این عطر بسیار دست کم گرفته شد و در میان ازدحام جمعیت عطرها به خواب رفت،این شاهکار به خواب رفته رو تست و مطمئنم به جایگاه بالایی در دسته بندی شما قرار میگیره,

عطر اگنر این لِدِر مردانه.

عزیز من اید شما

چه لطفی کردید به من . متشکرم

حتما تست خواهم کرد انشاله

متاسفانه اگنر از معدود برندهای شهیری ست که حتی یک شیشه هم از عطرهای آن در مجموعه ام ندارم !

دستریز چند کار از آن را در کیف شیمی ام دارم اما !

کاری را که شما لطف کردید به معرفی ، تا کنون ندیده ام به تست . انشاله موفق شوم که شکی ندارم حتما عطری ست فاخر که توجه عطردوستی لایق و دانایی چون شما را جلب کرده است .

سپاسگزارم مجدد بابت این لطف بزرگ و ارزشمند

در پاسخ به کامبیز سخی :

به به جناب اردشیر بزرگوار !

چه سعادتی نصیب شد خداراشکر ! پارسال دوست و امسال آشنا ! خدمت نمیرسیم قربان !

هیییچ عذری موجه نیست از دوستان دوستدار این خانه و ساکنین اش ! مگر رنجوری ی دل که انشاله هرگز اتفاق نیفتد بر ساکنین معطر این خانه . روزی یک ربع ساعت بر همه میسر است :) سلامت باد این بازگشت انشاله .

و اما به به !

هوبیگان کلون اینتنس ! غیر از این هم نباید باشد بر باتجربه ای چون شما . کلاسیک های چرمی رایحه ی درویش دلان سر سنگین است .

خیر قربان ! موافق نیستم ! شما عطر انتخاب کنید بر هدیه ! زیباتر از عطر نداریم و همگان باید بدانند از ما بوی خوش پراکنده میشود ! خصوص به هدیه . امکان حدس اشتباه بر فردی چون شما ضعیف است . ضمنا خیلی ها نمیدانند عطر چیست و باید از چه عطری استفاده کنند و چه رایحه ای بر ایشان خوش مینشیند ! اکثرا راه را همه ی عمر اشتباه میروند در این دنیا . شما وظیفه ی خود اجرا کن . پند میپذیرد ؟ فبه المراد ! ملال ؟ شما وظیفه ی خود کرده ای و سواد خویش خرج کرده ای ! بقیه اش به ما عطردوستان مرتبط نیست ! 

من " معرفی " نمیکنم . میگویم پیدا کردن مهمترین قسمت شخصیت ِ پوشش شما ارزش وقت گذاشتن ، تلاش و تحقیق را دارد . زحمتش را خودت بکش تا لذت و منزلت یافتن ، ضایع نگردد ! طالع هم نقش بازی میکند این میان ! برخی باید زودتر بیابند و برخی دیرتر ، و این باید را خداوند روایح تعیین و تنظیم میکند !

جرات بر پوران اوم و جگوار کلاسیک ؟ بهترین ها را انتخاب کرده ای بر پوشندگان عام و نگرانید ؟؟ بر سواد و تجربه ی خویش اعتماد و اتکا کن ! یادتان نرود که شما کارشناسید درین رشته و این مورد به راحتی میسر نشود و دیگران عاری اند از آن !

مورد بعد : اتفاقا به ایشان بفرمایید عطر بخرند بر شما . هر عطری که دوست دارند ! لذت کشف سلائق نزدیکان ، کم از لذت کشف سلیقه ی خود نیست ! یک جمله ی : از کجا فهمیدید ؟؟ این دقیقا همانی ست که دنبال اش بودم ! این جملات معجزه میکنند در طپش قلب ها به مهر :) آقا عطر بالاخره استفاده میشود . بهر صورت ، حتی میکس و لیر :)

میبینید ! اخوی حضرتعالی آموخته است از شما و آموختن دانش روایح ، الحق ارزشمند است که عطر کارهااا کند چنان که شخص ( عام ) خود نداند و نیاندیشیده باشد !

سعادتی بود صحبت با شما و مدروک است دلائل عدم حضور از چندین بابت لیک دانش ِ آموخته به دشواری باید به سهولت تقدیم بندگان صاحب اش شود به خرج زمان و زحمت !

ارادت های بسیار جناب اردشیر بزرگوار

درود بر شما جناب سخی عزیز و آرزوی سلامتی برای شما و حضار این محفل صمیمی و معطر.

سپاس از بذل توجه شما به کامنت ها و پاسخ دادن به تک تک کامنتِ دوستان با صبر و شکیبایی و مهمتر قلم شیوا و گرمتون که واقعاً دلگرم کننده است.

خداوند را شاکرم بخاطر حضور در این مکان و همراهی با عزیزانی همچون شما و تمامی دوستان که همیشه از تک تک اعضا نکاتی آموختم و لذت بردم و امیدوارم این مکان فضایی باشد تا دوستان قدیم و جدید در کنار هم بدور از هرگونه تعصبات مخرب و در راستای بالا بردن سطح معلومات با تبادل اطلاعات و نظرات آموزنده در چهار چوب روایح و عطرها حضور بهم رسانند.

رنجش معمولاً در هر مکانی از سوی کسانی پیش می آید که چیزی برای ارئه ندارند!! و صرفاً برای خودنمایی و بدون تفکر کلمات را رها می‌کنند، تا دیده شوند!!(به چه قیمت؟! نمی دانند و نمیخواهند که بدانند) و وقتی هم با حرف منطق مواجه می‌شوند مجدد با هیاهو سعی بر بحق نشان دادن خود دارند!!

بماند برادر گرامی که بنده در سنی نیستم که برنجم یا خدای ناکرده برنجانم و همیشه سعی میکنم با نادیده گرفتن چنین افرادی براحتی عبور کنم.

و زمانی را که میتوانم از در کنار دوستان بودن لذت ببرم را هزینه ی چنین افرادی نمیکنم.

از محبت شما کمال تشکر را دارم و تنها نکته ی مورد اختلاف ما اینکه بنده دانش آموز این مکان هستم و هنوز در جایگاهی نیستم که شما، بنده را خطاب کردید و البته از روی بزرگواری- حتماً فرموده هاتون رو در خرید عطر بعنوان کادو بکار میگیرم ولی در مورد کادو گرفتن از دست من خارج هست و بر میگرده به کادو دهنده....

مثل همیشه ،متنهای شما و تعدادی از دوستان رو در این بخش خوندم و لذت بردم.

به امید حضور دوستان قدیمی و برگشت فضای سایت به شرایط قبل که محیطی متنوع از بررسی ها بود،، نه صرفا انبوهی بررسی شخصی با سلیقه ی شخصی صرفاً با استفاده از القاب و عناوین!!

تقدیر و تشکر از دست اندرکاران سایت بخاطر فراهم کردن شرایط دورهمی و تبادل نظر علاقمندان روایح- 

الهی که تنتون سلامت و دلتون شاد-

ارادتمند-

پایا و مانا باشید.🥀🥀

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟