یه عطر خوب برای شروع

با سلام خدمت همه اساتید محترم عطر افشان

مدتی کوتاه از آشنایی من با دنیای عجیب و پیچیده ی روایح و همچنین سایت اطرافشان میگذره

از روز اول تا به امروز؛ روزی رو به خاطر ندارم که به این سایت سر نزنم و نظرات و کامنتای دوستان عطرافشانی چه قدیمی چه جدید رو نخونم

اول بگم که واقعا چقدر خوشبختم که شما رو پیدا کردم ثانیا باعث افتخاره که حالا که قدم در این راه گذاشتم از نظرات شما سودمندم

من شروع علاقمندیم به دنیای روایح با اونتوس کبیر شروع شد و یادمه چون تا حالا عطر اورجینال نخریده بودم و از قیمتها خبر نداشتم وارد فروشگاه لوازم آرایشی شدم و از فروشنده خواستم یه اونتوس اصل بهم بده که با یه لبخند روبرو شدم

وقتی گفت با قیمت مشکلی نداری خیلی محکم گفتم نه

اما وقتی قیمتو گفت جا خوردم

از روی کنجکاوی یه سرچ توی اینترنت کردم و شما عزیزان رو پیدا کردم و هر چه جلوتر اومدم وسواس بیشتری نسبت به عطر پیدا کردم و الان گالری گوشیم پر از عکس عطرایی هست که در اطرافشان باهاشون آشنا شدم

از اساتید محترم سایت جنابان اسعدی؛سخی و دیگر دوستان میخواستم خواهش کنم یه عطر توی رنج ۵میلیون تومان مناسب بهار و تابستان بهم معرفی کنن

با توجه به اینکه به روایح مرکباتی علاقمندم و اونتوس و سیلور مانتین رو خیلی دوست دارم ولی خب برای شروع قیمت بالایی دارن و فعلا نمیتونم اینقدر هزینه کنم

با تشکر

یا خدا !

الان قیمت هاجیوات را چک کردم ! شده است ۱۰ میلیون !

همین دیروز ۵ میلیون بود !

رکورد اصحاب کهف را شکسته ایم ! 

آنها این شرایط را در ۳۰۰ سال تجربه کردند و ما در ۳۰۰ روز ! در حال تلاش بی وقفه ایم که برسانیمش به ۳۰۰ ساعت :)

ای داد !

در پاسخ به کامبیز سخی :

یا خدا !

آنها این شرایط را در ۳۰۰ سال تجربه کردند و ما در ۳۰۰ روز ! در حال تلاش بی وقفه ایم که برسانیمش به ۳۰۰ ساعت :)

ای داد !

با درود فراوان خدمت حضرتعالی

بله ما رکورد دار اصحاب کهف گونه زیستنیم 

استاد از این برند ژاپنی که گفتید عطری هست که مرکباتی با تم چوبی و دودی باشه ؟

البته مدنظر داشته باشید نمی‌خوام بوی لیمو در عطرم غالب باشه خیلی ممنونم

در پاسخ به کامبیز سخی :

یا خدا !

ای داد !

و همچنین نظرتونو میخواستم در مورد عطرهای پیشنهادی دوستان از جمله آزارو کروم و بولگاری وودنرولی و ایسی میاکه اسپرت پلار

در پاسخ به کامبیز سخی :

یا خدا !

ای داد !

و همچنین نظرتونو میخواستم در مورد عطرهای پیشنهادی دوستان از جمله آزارو کروم و بولگاری وودنرولی و ایسی میاکه اسپرت پلار

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟