فراگرنس ورد یا روونا؟

سلام علیکم 

نظرتان میان فراگرنس ورد و روونا چیه(

حالا بعضیها میان میگن هیچکدوم برو اصل و دکانت و سمپل و  اینها رو بخر 😁😁😁

میدونمامام همون دوستان هم لطف کنند نظرشان رو اعلام بکنند بین این دو تا 

TIMELESS TIMELESS
1402/02/20
در پاسخ به کامبیز سخی :

خوب !

اطلاعات من کمی قدیمی ست لیک اطلاعات دوست عزیزم جناب اسعدی به روز تر ، دقیق تر و صحیح تر است خصوص در مورد عطور اماراتی .

روونا را در بدو ورودش خوب دیدم لیک گویا اکنون و بقول فرمایش دوست عزیزم جناب اسعدی ، ضعیف شده است 

متاسفانه بجز چند عطر محدود از چند برند خاص اماراتی ، اطلاعات من ، قدیمی ، ناکارآمد و غیر قابل استناد است .

خصوص اینکه از عطرهای اماراتی به کل بی اطلاع ام در این چند ساله ی اخیر .

مثلا زمانی بهترین مشابه ارزان راکی مونتاین ، وود بلک از شرکت ریو بود .

اجالتا گویا بهترین شرکت اماراتی الحمبراست که متاسفانه من هنوز موفق به تست نشده ام چون در اصفهان ندیده ام هنوز !

خلاصه که هیچکس نمیتواند همچون جناب اسعدی شما را رهنمایی کند .

موفق باشید انشاله در یافتن و نیز استفاده ی صحیح از تجربه ی دوستان کارشناسمان

با احترام و عرض ادب

استاد فرهیخته و ارجمند جناب آقای سخی بزرگوار از مهر و عنایت شما کمال سپاس دارم. واقعا حیف که در اصفهان کارهای میسون الحمبرا موجود نیست، چراکه آنقدر کیفیت مرغوبی دارند که قطعا به اعتیاد خریدهای گذشته ی خودتان بازگشت خواهید کرد. عطرهایی مثل تاکس از الحمبرا که هر عزیزی پیداش کرد و خرید، فردای همان روز اقدام به خرید شارژ مجدد کرد و یا عطر الحمبرا تاباک که همین دیشب یکی از دوستان عطرافشان دوتا بکاپ خریده بود و برام پر واتس آپ عکسشو فرستاد. استاد ارجمند کارهای الحمبرا بعضاً مثل همین تاکس یا تاباک، مگارا، کیسمت، لویی ویتون ها و چندتا کار دیگه اش آنقدر شایسته هستند، که آدم حیفش میاد اینا رو استفاده کنه و دنبال یه جایگزین برای همین ها هست تا این عطرها رو که نام بردم فقط برای روزهای خاص و اشخاص تن‌پوش کنه. می‌خوام بگم این عطرها با اینکه کپی هستند اما آنقدر باکیفیت هستند که با وجود کپی بودنشان، به قول آقای مددی عزیز خیلی اورجینال به نظر میرسند. هم در رایحه ها هم در پرفورمنس هم در شیشه ها و هارد باکس ها و هم در نحوه افشانه و اسپری کردن ها..... حتی خارج تر ایران در فراگرانتکا هم چقدر تمجید کردن از این کارهای الحمبرا.... مخصوصا شما که عاشق روایح تنباکویی هستین، من فکر میکنم الحمبرا تاباک دقیقا چیزی هست که شما سالهاست منتظرش هستین.... و البته الحمبرا تاکس که من شخصاً دیونه ی این کارم که حتی از تاکسیدو اصل هم بیشتر دوسش دارم چون هزینه یک دهم تاکس رو داره.... 

سپاس از همراهی و همدلی شما استاد بزرگوار.....

در پاسخ به کامبیز سخی :

خوب !

اطلاعات من کمی قدیمی ست لیک اطلاعات دوست عزیزم جناب اسعدی به روز تر ، دقیق تر و صحیح تر است خصوص در مورد عطور اماراتی .

روونا را در بدو ورودش خوب دیدم لیک گویا اکنون و بقول فرمایش دوست عزیزم جناب اسعدی ، ضعیف شده است 

متاسفانه بجز چند عطر محدود از چند برند خاص اماراتی ، اطلاعات من ، قدیمی ، ناکارآمد و غیر قابل استناد است .

خصوص اینکه از عطرهای اماراتی به کل بی اطلاع ام در این چند ساله ی اخیر .

مثلا زمانی بهترین مشابه ارزان راکی مونتاین ، وود بلک از شرکت ریو بود .

اجالتا گویا بهترین شرکت اماراتی الحمبراست که متاسفانه من هنوز موفق به تست نشده ام چون در اصفهان ندیده ام هنوز !

خلاصه که هیچکس نمیتواند همچون جناب اسعدی شما را رهنمایی کند .

موفق باشید انشاله در یافتن و نیز استفاده ی صحیح از تجربه ی دوستان کارشناسمان

تشکر 🙏🙏🙏

Amin Amin
1402/03/02
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

استاد فرهیخته و ارجمند جناب آقای سخی بزرگوار از مهر و عنایت شما کمال سپاس دارم. واقعا حیف که در اصفهان کارهای میسون الحمبرا موجود نیست، چراکه آنقدر کیفیت مرغوبی دارند که قطعا به اعتیاد خریدهای گذشته ی خودتان بازگشت خواهید کرد. عطرهایی مثل تاکس از الحمبرا که هر عزیزی پیداش کرد و خرید، فردای همان روز اقدام به خرید شارژ مجدد کرد و یا عطر الحمبرا تاباک که همین دیشب یکی از دوستان عطرافشان دوتا بکاپ خریده بود و برام پر واتس آپ عکسشو فرستاد. استاد ارجمند کارهای الحمبرا بعضاً مثل همین تاکس یا تاباک، مگارا، کیسمت، لویی ویتون ها و چندتا کار دیگه اش آنقدر شایسته هستند، که آدم حیفش میاد اینا رو استفاده کنه و دنبال یه جایگزین برای همین ها هست تا این عطرها رو که نام بردم فقط برای روزهای خاص و اشخاص تن‌پوش کنه. می‌خوام بگم این عطرها با اینکه کپی هستند اما آنقدر باکیفیت هستند که با وجود کپی بودنشان، به قول آقای مددی عزیز خیلی اورجینال به نظر میرسند. هم در رایحه ها هم در پرفورمنس هم در شیشه ها و هارد باکس ها و هم در نحوه افشانه و اسپری کردن ها..... حتی خارج تر ایران در فراگرانتکا هم چقدر تمجید کردن از این کارهای الحمبرا.... مخصوصا شما که عاشق روایح تنباکویی هستین، من فکر میکنم الحمبرا تاباک دقیقا چیزی هست که شما سالهاست منتظرش هستین.... و البته الحمبرا تاکس که من شخصاً دیونه ی این کارم که حتی از تاکسیدو اصل هم بیشتر دوسش دارم چون هزینه یک دهم تاکس رو داره.... 

سپاس از همراهی و همدلی شما استاد بزرگوار.....

سلام 

اگر ممکنه لطف کنید بفرمایید کدوم مشابه شرکتی بلک اوپیوم و کرید اونتوس بهتر هست؟

TIMELESS TIMELESS
1402/03/04
در پاسخ به Amin :

سلام 

اگر ممکنه لطف کنید بفرمایید کدوم مشابه شرکتی بلک اوپیوم و کرید اونتوس بهتر هست؟

با احترام و عرض ادب

از بابت تاخیر در پاسخدهی پوزش میخوام چون اصلا ندیدم این پیام شما را. برای عطر بلک اوپیوم دقیق نمیتونم نظر بدم چون شرکتهای زیادی کپی کردن این عطر را.... اما برای عطر کرید اونتوس، در حال حاضر بهترین کیفیت هم در شباهت رایحه و هم در ماندگاری و پراکنش خیلی خوب، عطر لورینتال فراگرانسس بلک بولد پاریس هست با قیمت مناسب. این عطر محصول فرانسه هست. سپاس از شما

دانیال دانیال
1402/03/04
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای وهابی عزیز در خصوص عطرهای اماراتی بنظرم برخی از کارها را فراگرانس خیلی بهتر کپی کرده و برخی ها اما اندک را روونا... شرکت روونا در ابتدای لانچ شدن خیلی خوب کپی میکرد با پرفورمنس خوب و راضی کننده اما در حال حاضر، شرکت روونا یکی از بی کیفیت ترین شرکتهای کپی کار در صنعت عطر هست که بسیاری از کارهاش واقعا ارزش خرید اصلا ندارند. در این میان، شرکتی مثل ریو کالکشن هم در ابتدای لانچ شدن خوب عملکرد داشت اما متاسفانه همین شرکت هم به فنا رفت. شرکت جانوین همچنان در کیفیت حد وسط داره کار خودش رو انجام میده اما باز هم در مقابل فراگرانس ورلد حرفی واسه گفتن نداره... 

اگر به دنبال عطرهای اماراتی هستین که کپی عطرهای نامی جهان را تولید کرده اند، من پیشنهادم شرکت میسون الحمبرا هست که در حال حاضر باکیفیت ترین شرکت کپی کار اماراتی هست و حتی در سطح جهان هست. هزینه ی اغلب عطرهای میسون الحمبرا دو برابر قیمت عطرهای فراگرانس ورلد هست اما واقعا کیفیت بسیار بالایی دارند هم از نظر رایحه و هم از پرفورمنس.... شرکتهایی مثل اجمل یا رصاصی هم بسیار باکیفیت هستند اما کپی کار نیستند برای مثال شما در شرکت اجمل یا رصاصی، کپی عطرهایی مثل لویی ویتون و غیره را نمیتوانید پیدا کنید اما در میسون الحمبرا همه آنها موجود هستند با شباهت رایحه ی بالای ۸۰ درصد و پرفورمنس دقیقا به مانند خود عطر اورجینال..... 

فراگرانس ورلد برخی کارهاش کیفیت بالایی دارند اما تعداد و تنوع این کارها، کمتر از میسون الحمبرا هست. از دوستان عطرافشان که در خارج از عطرافشان با من در ارتباط هستند، هر عزیزی که از میسون الحمبرا خرید کرده اند بسیار رضایت داشتند نسبت به قیمت و کیفیت محصول و حتی چندین بکاپ هم گرفتند. البته در عطرگرام عطرافشان هم مستندات آن موجود هست و می‌توانید خودتان مشاهده کنید. در خصوص برند لطافه عارضم که این برند یکی از باکیفیت ترین برندهای اماراتی هست که سعی کرده با تغییر یکی دو نت بویایی از واژه ی کپی کار بودن فرار کنه اما متاسفانه مثل اجمل یا رصاصی اصلا نتوانسته این مهم رو عملی کنه. چراکه اغلب کارهای لطافه بپاس همین تغییر در یکی دو نت از هرم بویایی، کل آکورد بویایی عطری که قبلا برای شامه ی ما بسیار مورد پسند بود را دچار تردید کرده..... لطافه شیشه ها و هاردباکسهای زیبایی داره اما در تولید روایح هنوز کاملا ایده آل نیست و شرکت میسون الحمبرا که از زیر مجموعه های لطافه هست، بسیار پیشگام تر از خود شرکت لطافه هست. چون الحمبرا تکلیفش مشخصه و ادعا می‌کنه که کپی کار هست اما به بالاترین کیفیت ممکن کپی کار هست. اما لطافه ادعا می‌کنه خودش مستقل عطرها را تولید می‌کنه که البته ادعای درستی هست ولی کیفیت عطرهاش مثل عطرهای کپی کار الحمبرا نیست و در حد اجمل و رصاصی هم نیست. 

من پیشنهاد میکنم با عطرهای میسون الحمبرا شروع کنید و حتما این موضوع را در نظر داشته باشید که ماهیت پرفورمنس هر عطر از میسون الحمبرا، دقیقا مانند ماهیت پرفورمنس همان عطر اورجینال خواهد بود که الحمبرا ازش کپی کرده. فلذا چون خود تام فوردها دارای ماهیت پرفورمنس ضعیف تا متوسط هستند، عطرهای الحمبرا کپی شده از تام فوردها هم دقیقا همان پرفورمنس ضعیف تا متوسط را دارند. و بر عکس.....

پس لطفا قبل از انتخاب از میسون الحمبرا، ابتدا از ماهیت عطر اورجینالش اطمینان حاصل کنید بعد اقدام به خرید کنید. 

سپاس از همراهی شما دوست گرامی....

با احترام، با قسمتی از فرمایشاتتون مخالفم، فرمودید برخی از برند ها مثل رصاصی کپی کار نیستند، باید عرض کنم در برخی موارد هستند، 

مثلا دارج از رصاصی کپی دقیقی از ولنتینو وی هست

Daarej Man #رساسی دارج مردانه Daarej Man 

موفق باشید

TIMELESS TIMELESS
1402/03/06
در پاسخ به دانیال :

با احترام، با قسمتی از فرمایشاتتون مخالفم، فرمودید برخی از برند ها مثل رصاصی کپی کار نیستند، باید عرض کنم در برخی موارد هستند، 

مثلا دارج از رصاصی کپی دقیقی از ولنتینو وی هست

Daarej Man #رساسی دارج مردانه Daarej Man 

موفق باشید

با احترام

در خصوص واژه ی کپی، من فکر میکنم شاید بهتر باشد کمی دقیق تر بر این مهم تمرکز داشته باشیم. چراکه استناد کردن با کپی کردن متفاوت است و این مورد در خیلی از تولیدات به غیر از عطرها هم مشهود است. فلذا در صنعت عطرسازی حتی برندهای بسیار نامی جهان هم از سایر عطرها استناد میکنند و رایحه ای توسعه یافته را تولید میکنند که به این موضوع کپی گفته نمیشود. از نظر من برندهایی مثل رصاصی یا اجمل، کپی کار نیستند و فقط در تولید عطرها از سایر عطرها استناد میکنند که یا موفق میشوند رایحه ای مناسب را نسبت به قیمت تولید کنند و یا موفق نمیشوند. که البته برندهایی مثل رصاصی و اجمل در اغلب کارهاشون موفق هستند چراکه با تحقیقات علمی، از استناد سایر عطرهای نامی جهان، تولید عطر میکنند اما برندی مثل لطافه که سعی دارد از کپی کار بودن گریز کند و مثل اجمل یا رصاصی، تولیدات خودش را داشته باشد، در اغلب کارهاش موفق نیست چون برخی نُت ها را تغییر میدهد که متاسفانه کل هرم بویایی را به هم میزند. اما زیر مجموعه ی همین شرکت لطافه یعنی میسون الحمبرا، خیلی واضح کپی کار هست و خودش هم هراسی از برچسب کپی کار بودنش ندارد و چون این هراس را ندارد، در اغلب کارهاش خوب عمل میکند که در حداقل ممکن توانسته است، رایحه ای بسیار مشابه عطر اصلی با همان ماهیت پرفورمنس تولید کند و مخاطبان محصولات الحمبرا لااقل تکلیفشان با عطری که قصد خرید دارند، مشخص است. ولی لطافه فقط در برخی کارهاش موفق هست و هنوز خیلی فاصله دارد با اجمل و رصاصی. 

برای مثال اجمل شادو آبی رنگ کمی مشابه آزارو ویزیت هست اما در شامه ی من اجمل شادو آبی رنگ به مراتب بسیار رایحه ی خاص تری از آزارو ویزیت دارد و دارای پرفورمنس بسیار بالاتری از آزارو ویزیت است. متاسفانه اغلب کسانی که در اینجا از اجمل شادو آبی رنگ ناراضی هستند، فیک این محصول را خرید کردند وگرنه اورجینال اجمل شادو آبی رنگ واقعا رایحه ای خاص با ماهیت پرفورمنسی بسیار خوب دارد.

به هر حال من واژه ی کپی را با واژه ی استناد، متفاوت میدانم. سپاس از همراهی شما دوست عزیز.....

Amin Amin
1402/03/09
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

از بابت تاخیر در پاسخدهی پوزش میخوام چون اصلا ندیدم این پیام شما را. برای عطر بلک اوپیوم دقیق نمیتونم نظر بدم چون شرکتهای زیادی کپی کردن این عطر را.... اما برای عطر کرید اونتوس، در حال حاضر بهترین کیفیت هم در شباهت رایحه و هم در ماندگاری و پراکنش خیلی خوب، عطر لورینتال فراگرانسس بلک بولد پاریس هست با قیمت مناسب. این عطر محصول فرانسه هست. سپاس از شما

سپاس فراوان از راهنماییتون 

TIMELESS TIMELESS
1402/03/09
در پاسخ به Amin :

سپاس فراوان از راهنماییتون 

سپاس از همراهی شما دوست گرامی....

در پاسخ به TIMELESS :

با احترام

در خصوص واژه ی کپی، من فکر میکنم شاید بهتر باشد کمی دقیق تر بر این مهم تمرکز داشته باشیم. چراکه استناد کردن با کپی کردن متفاوت است و این مورد در خیلی از تولیدات به غیر از عطرها هم مشهود است. فلذا در صنعت عطرسازی حتی برندهای بسیار نامی جهان هم از سایر عطرها استناد میکنند و رایحه ای توسعه یافته را تولید میکنند که به این موضوع کپی گفته نمیشود. از نظر من برندهایی مثل رصاصی یا اجمل، کپی کار نیستند و فقط در تولید عطرها از سایر عطرها استناد میکنند که یا موفق میشوند رایحه ای مناسب را نسبت به قیمت تولید کنند و یا موفق نمیشوند. که البته برندهایی مثل رصاصی و اجمل در اغلب کارهاشون موفق هستند چراکه با تحقیقات علمی، از استناد سایر عطرهای نامی جهان، تولید عطر میکنند اما برندی مثل لطافه که سعی دارد از کپی کار بودن گریز کند و مثل اجمل یا رصاصی، تولیدات خودش را داشته باشد، در اغلب کارهاش موفق نیست چون برخی نُت ها را تغییر میدهد که متاسفانه کل هرم بویایی را به هم میزند. اما زیر مجموعه ی همین شرکت لطافه یعنی میسون الحمبرا، خیلی واضح کپی کار هست و خودش هم هراسی از برچسب کپی کار بودنش ندارد و چون این هراس را ندارد، در اغلب کارهاش خوب عمل میکند که در حداقل ممکن توانسته است، رایحه ای بسیار مشابه عطر اصلی با همان ماهیت پرفورمنس تولید کند و مخاطبان محصولات الحمبرا لااقل تکلیفشان با عطری که قصد خرید دارند، مشخص است. ولی لطافه فقط در برخی کارهاش موفق هست و هنوز خیلی فاصله دارد با اجمل و رصاصی. 

برای مثال اجمل شادو آبی رنگ کمی مشابه آزارو ویزیت هست اما در شامه ی من اجمل شادو آبی رنگ به مراتب بسیار رایحه ی خاص تری از آزارو ویزیت دارد و دارای پرفورمنس بسیار بالاتری از آزارو ویزیت است. متاسفانه اغلب کسانی که در اینجا از اجمل شادو آبی رنگ ناراضی هستند، فیک این محصول را خرید کردند وگرنه اورجینال اجمل شادو آبی رنگ واقعا رایحه ای خاص با ماهیت پرفورمنسی بسیار خوب دارد.

به هر حال من واژه ی کپی را با واژه ی استناد، متفاوت میدانم. سپاس از همراهی شما دوست عزیز.....

سلام 

سوالی دیگر دارم 

بین کپی های بلک افغان کدام بهترند؟

الحمبرا؟ روونا؟ فرگرنس؟ جانوین؟ ...

TIMELESS TIMELESS
1402/03/11
در پاسخ به محمد حسین وهابی :

سلام 

سوالی دیگر دارم 

بین کپی های بلک افغان کدام بهترند؟

الحمبرا؟ روونا؟ فرگرنس؟ جانوین؟ ...

با احترام و عرض ادب

دوست عزیز، من هیچکدام از عطرهای کپی شده ی بلک افغان مورد پسندم نیست بنابراین برای شما پیشنهادی در این خصوص ندارم. اما اگر عاشق روایح گرم و تلخ و دودی قوی از نوع بلک افغان هستین من پیشنهاد می‌کنم عطر Hard Core از برند فراگرانس ورلد را در نظر داشته باشید که رایحه ای بسیار دودی و تلخ و گرم هست که سعی کرده از عطر اورجینال اجمل هاتکورا وود کپی کند اما فقط ۳۰ درصد مشابه اجمل هاتکورا وود هست که البته قیمت اجمل هاتکورا وود ۱۲ میلیون تومان هست اما هاردکور فراگرانس ورلد کمتر از ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد. شاید مورد پسندتان بود. سپاس از همراهی شما دوست گرامی....

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟