فراگرنس ورد یا روونا؟

سلام علیکم 

نظرتان میان فراگرنس ورد و روونا چیه(

حالا بعضیها میان میگن هیچکدوم برو اصل و دکانت و سمپل و  اینها رو بخر 😁😁😁

میدونمامام همون دوستان هم لطف کنند نظرشان رو اعلام بکنند بین این دو تا 

TIMELESS TIMELESS
1402/04/26
در پاسخ به مهران افشارنیا :

توضیحات شما کامل و بسیار دقیق است.

با احترام و عرض ادب

سپاس از همراهی و عنایت شما دوست گرامی.....

قطعا فرگرنس ورد، روونا در مقابل فرگرنس حرفی برای گفتن نداره

البته به نظر من یه کم بیشتر هزینه کن عطرهای لطافه یا الحمبرا رو بگیر چون یه سر و گردن از بقیه شرکتیا بالاترن

فواد فواد
1402/10/02
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای وهابی عزیز در خصوص عطرهای اماراتی بنظرم برخی از کارها را فراگرانس خیلی بهتر کپی کرده و برخی ها اما اندک را روونا... شرکت روونا در ابتدای لانچ شدن خیلی خوب کپی میکرد با پرفورمنس خوب و راضی کننده اما در حال حاضر، شرکت روونا یکی از بی کیفیت ترین شرکتهای کپی کار در صنعت عطر هست که بسیاری از کارهاش واقعا ارزش خرید اصلا ندارند. در این میان، شرکتی مثل ریو کالکشن هم در ابتدای لانچ شدن خوب عملکرد داشت اما متاسفانه همین شرکت هم به فنا رفت. شرکت جانوین همچنان در کیفیت حد وسط داره کار خودش رو انجام میده اما باز هم در مقابل فراگرانس ورلد حرفی واسه گفتن نداره... 

اگر به دنبال عطرهای اماراتی هستین که کپی عطرهای نامی جهان را تولید کرده اند، من پیشنهادم شرکت میسون الحمبرا هست که در حال حاضر باکیفیت ترین شرکت کپی کار اماراتی هست و حتی در سطح جهان هست. هزینه ی اغلب عطرهای میسون الحمبرا دو برابر قیمت عطرهای فراگرانس ورلد هست اما واقعا کیفیت بسیار بالایی دارند هم از نظر رایحه و هم از پرفورمنس.... شرکتهایی مثل اجمل یا رصاصی هم بسیار باکیفیت هستند اما کپی کار نیستند برای مثال شما در شرکت اجمل یا رصاصی، کپی عطرهایی مثل لویی ویتون و غیره را نمیتوانید پیدا کنید اما در میسون الحمبرا همه آنها موجود هستند با شباهت رایحه ی بالای ۸۰ درصد و پرفورمنس دقیقا به مانند خود عطر اورجینال..... 

فراگرانس ورلد برخی کارهاش کیفیت بالایی دارند اما تعداد و تنوع این کارها، کمتر از میسون الحمبرا هست. از دوستان عطرافشان که در خارج از عطرافشان با من در ارتباط هستند، هر عزیزی که از میسون الحمبرا خرید کرده اند بسیار رضایت داشتند نسبت به قیمت و کیفیت محصول و حتی چندین بکاپ هم گرفتند. البته در عطرگرام عطرافشان هم مستندات آن موجود هست و می‌توانید خودتان مشاهده کنید. در خصوص برند لطافه عارضم که این برند یکی از باکیفیت ترین برندهای اماراتی هست که سعی کرده با تغییر یکی دو نت بویایی از واژه ی کپی کار بودن فرار کنه اما متاسفانه مثل اجمل یا رصاصی اصلا نتوانسته این مهم رو عملی کنه. چراکه اغلب کارهای لطافه بپاس همین تغییر در یکی دو نت از هرم بویایی، کل آکورد بویایی عطری که قبلا برای شامه ی ما بسیار مورد پسند بود را دچار تردید کرده..... لطافه شیشه ها و هاردباکسهای زیبایی داره اما در تولید روایح هنوز کاملا ایده آل نیست و شرکت میسون الحمبرا که از زیر مجموعه های لطافه هست، بسیار پیشگام تر از خود شرکت لطافه هست. چون الحمبرا تکلیفش مشخصه و ادعا می‌کنه که کپی کار هست اما به بالاترین کیفیت ممکن کپی کار هست. اما لطافه ادعا می‌کنه خودش مستقل عطرها را تولید می‌کنه که البته ادعای درستی هست ولی کیفیت عطرهاش مثل عطرهای کپی کار الحمبرا نیست و در حد اجمل و رصاصی هم نیست. 

من پیشنهاد میکنم با عطرهای میسون الحمبرا شروع کنید و حتما این موضوع را در نظر داشته باشید که ماهیت پرفورمنس هر عطر از میسون الحمبرا، دقیقا مانند ماهیت پرفورمنس همان عطر اورجینال خواهد بود که الحمبرا ازش کپی کرده. فلذا چون خود تام فوردها دارای ماهیت پرفورمنس ضعیف تا متوسط هستند، عطرهای الحمبرا کپی شده از تام فوردها هم دقیقا همان پرفورمنس ضعیف تا متوسط را دارند. و بر عکس.....

پس لطفا قبل از انتخاب از میسون الحمبرا، ابتدا از ماهیت عطر اورجینالش اطمینان حاصل کنید بعد اقدام به خرید کنید. 

سپاس از همراهی شما دوست گرامی....

سلام وقت بخیراز بین عطر های شرکتی فراگرنس الحمبرا و جانوین برای عطر میسون فرانسیس کورکجان 540کدوم را پیشنهاد میکنید، ممنون

TIMELESS TIMELESS
1402/10/03
در پاسخ به فواد :

سلام وقت بخیراز بین عطر های شرکتی فراگرنس الحمبرا و جانوین برای عطر میسون فرانسیس کورکجان 540کدوم را پیشنهاد میکنید، ممنون

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند برای مشابه عطر باکارات رژ 540 هم در شرکت الحمبرا و هم در شرکت لطافه موجود است. اما من بین این دوتا، عطر لطافه انت البیض حمرا رژ را پیشنهاد میکنم که هم شباهت نزدیکی به عطر باکارات رژ داره و هم رایحه اش ملایم و شیرین هست و هم پرفورمنس خوبی داره و دارای باتل زیبایی هست با برچسب قیمتی مناسب. 

بهترین ها برای شما دوست گرامی.....

در پاسخ به غزال :

سلام دوست عزیز. من طرفدار پر و پا قرص برند های با کیفیت اماراتی هستم و از هر کدومشون عطر های زیادی دارم و امتحان کردم و با اصلشون هم مقایسه کردم. البته به پای جناب دکتر اسعدی نمی‌رسم :) 

طبق تجربه ی من فرگرنس ورلد از همه بهتره. من یه سری عطراشو حتی از الحمبرا که سرآمد کپی کار هاست هم بیشتر دوست دارم با اینکه شباهت کپی های الحمبرا بیشتره خیلی از مواقع. مثلاً عطر دلینا از مارلی خیلی شیرینه و رز سنگین و گلاب طوری داره و الحمبرا بوش دقیقا همونه ولی کپی فرگرنس ورلد رزش سبک تر و سرخالوش بیشتره که من خیلی دوست دارم. 

روونا شباهت عطراش خیلی به اصلیا کمتره و عجیبه من دیدم توی یکی از پاساژ ها که اسم نمی‌برم کاراشو ۸۰۰ تومن به بالا میفروختن 🤣 

از لحاظ شباهت و کیفیت اول الحمبرا بعد فرگرنس بعد با اختلاف زیاد جانوین و روونا و غیره. 

درود بر شما

شما عطرهای اماراتی زیادی تست داشتین،

مثل الحمبرا و فراگرنس لطافه و...

نزدیکترین و بهترین مشابه

دیور هوم اینتنس و زرجوف الکساندریا ۲

کدام ها هستن؟

در پاسخ به دانیال :

با احترام، با قسمتی از فرمایشاتتون مخالفم، فرمودید برخی از برند ها مثل رصاصی کپی کار نیستند، باید عرض کنم در برخی موارد هستند، 

مثلا دارج از رصاصی کپی دقیقی از ولنتینو وی هست

Daarej Man #رساسی دارج مردانه Daarej Man 

موفق باشید

درود

حالا یه مطلب جالب که شما به کپی کردن اشاره کردین

چند روز پیش با یکی از دوستان ادکلن فروش بودم،

بحث آمواج و زرجوف شد و کارهای قوی که دارن

دوستم برگشت گفت میدونستی اکثر کارهای آمواج 

و زرجوف کپی از کرید هستن،گفتم آمواج و زرجوف که

شرکت‌های غولیَن،گفت این شرکت‌ها تاریخ ابداع

تازه ای دارن،ولی کرید خیلی وقته که تأسیس شده

من یکم تعجب کردم،درسته کرید شرکت و برند 

حرفه ای هستش،ولی آمواج و زرجوف 

کم اَلَکی نیستن، شاید دوستمون علاقه خاصی

به برند کرید دارن این حرف زدن😃

فواد فواد
1402/10/05
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند برای مشابه عطر باکارات رژ 540 هم در شرکت الحمبرا و هم در شرکت لطافه موجود است. اما من بین این دوتا، عطر لطافه انت البیض حمرا رژ را پیشنهاد میکنم که هم شباهت نزدیکی به عطر باکارات رژ داره و هم رایحه اش ملایم و شیرین هست و هم پرفورمنس خوبی داره و دارای باتل زیبایی هست با برچسب قیمتی مناسب. 

بهترین ها برای شما دوست گرامی.....

ممنونم از توجه و پاسختون بزرگوار.

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟