تام فورد و الحمبرا

امروز بازار مروی بودم و داشتم گشتی می زدم 

داخل یکی از مغازه ها شدم که چشمم خورد به تام فورد

قیمتش رو پرسیدم 

۱۷ تومن

خب علی القاعده برای من قیمت بسیار زیادیه

اسم عطر نرولی پورتوفینو بود

به فروشنده گفتم میشه تست کنم

گفتش شرمنده تست نداریم

ولی گفت مشابهشو داریم

الحمبرا

تست کردم خوب بود

می گفت عینا مثل همونه

حدود ۸۰۰ تومن

خواستم بپرسم واقعا مثل همونه؟

احسان احسان
1402/04/06

درود

مشابه خوبی هست

ولی رایحه الحمبرا خطی هست و قطعا شفافیت و کیفیت عطر اورجینال رو نداره

غزال غزال
1402/04/06

چقدر جالب شده که مغازه ها دیگه تست هم نمیکنن و کپی های اماراتی رو به اسم «این همونه» برای مشتریا امتحان میکنن با اینکه وظیفشونه هر دو رو به مشتری نشون بدن. 

جناب، کلاً برند الحمبرا کپی های خیلی خیلی خوب و با ارزش خرید بالا تولید کرده که کیفیت بسیار خوبی هم دارن. ولی همیشه بین عطر اصلی و مشابه به تفاوت خیلی ریزی هست که البته بیشتر بینی ها متوجهش نمیشن مگر اینکه جفتشونو بذارن کنار هم و دقت کنن. 

در پاسخ به احسان :

درود

مشابه خوبی هست

ولی رایحه الحمبرا خطی هست و قطعا شفافیت و کیفیت عطر اورجینال رو نداره

سپاسگزارم

در پاسخ به غزال :

چقدر جالب شده که مغازه ها دیگه تست هم نمیکنن و کپی های اماراتی رو به اسم «این همونه» برای مشتریا امتحان میکنن با اینکه وظیفشونه هر دو رو به مشتری نشون بدن. 

جناب، کلاً برند الحمبرا کپی های خیلی خیلی خوب و با ارزش خرید بالا تولید کرده که کیفیت بسیار خوبی هم دارن. ولی همیشه بین عطر اصلی و مشابه به تفاوت خیلی ریزی هست که البته بیشتر بینی ها متوجهش نمیشن مگر اینکه جفتشونو بذارن کنار هم و دقت کنن. 

ممنونم خانم عزیز

راستش پلمپ تام فورد انقدر تمیز و شکیل بود منم بهش حق دادم.فکر نمی کنم بیشتر از ۱ درصد جامعه ما بتونن تام فورد بخرن

ولی در مورد الحمبرا یک بوی صابونی خیلی خوشگلی داشت و واقعا شامه نواز بود.اصلا  مهم نیست ک کسی فکر کنه من ادکلن اماراتی می زنم.من وقتی اسد خریدم و دیدم چ کیفیتی داره مگر دیوانم پول اورجینال بدم.این بازی ها برای اون هایی هست ک عزت نفس کمی دارن و با اشیاء می خوان هویت بگیرن

در مورد اون فرمایش شما که ی سری تفاوت ریز هست.بله قطعا هست ولی  من بنا به مطالعه ای که این دو روز داشتم حتی خارجی ها هم راضین و الحمبرا میخرن.این  بحث های ادبی که اینجا میشه یه عده در مورد عطرها طومار مینویسن صرفا علاقه شخصیشونه.وگرنه عطر خوب نیازی به اینهمه قصیده سرایی نداره.

اتفاقا راغب شدم نمونه های دیگه الحمبرا رو هم برای زمستان بخرم.

ممنونم از توضیحاتتون

TIMELESS TIMELESS
1402/04/09
در پاسخ به حسین الن دلن :

ممنونم خانم عزیز

راستش پلمپ تام فورد انقدر تمیز و شکیل بود منم بهش حق دادم.فکر نمی کنم بیشتر از ۱ درصد جامعه ما بتونن تام فورد بخرن

ولی در مورد الحمبرا یک بوی صابونی خیلی خوشگلی داشت و واقعا شامه نواز بود.اصلا  مهم نیست ک کسی فکر کنه من ادکلن اماراتی می زنم.من وقتی اسد خریدم و دیدم چ کیفیتی داره مگر دیوانم پول اورجینال بدم.این بازی ها برای اون هایی هست ک عزت نفس کمی دارن و با اشیاء می خوان هویت بگیرن

در مورد اون فرمایش شما که ی سری تفاوت ریز هست.بله قطعا هست ولی  من بنا به مطالعه ای که این دو روز داشتم حتی خارجی ها هم راضین و الحمبرا میخرن.این  بحث های ادبی که اینجا میشه یه عده در مورد عطرها طومار مینویسن صرفا علاقه شخصیشونه.وگرنه عطر خوب نیازی به اینهمه قصیده سرایی نداره.

اتفاقا راغب شدم نمونه های دیگه الحمبرا رو هم برای زمستان بخرم.

ممنونم از توضیحاتتون

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند من تمام تام فوردهای کپی شده توسط برند میسون الحمبرا را در آرشیوم دارم و بهتون اطمینان که تمام اینها در ۹۵ درصد هم از نظر رایحه و هم از نظر پرفورمنس مشابه تام فوردهای اورجینال هستند. اگر در همان فروشگاه که رفتین الحمبرا تاکس رو داشت بدون تست خرید کنین که بسیار مورد پسندتان خواهد بود و مناسب تن‌پوش در روزهای سرد زمستان هست. برند الحمبرا بهترین کپی کار دنیای روایح هست و در این محفل هر کسی که سعی می‌کنه این برند رو تخریب کنه قطعا شخصیتش دچار مشکل هست وگرنه واقعا اگه الحمبرا بد بود که دیگه برای همگان آشکار می‌شد. انشالله خریدی شایسته داشته باشین. 

سپاس از همراهی شما دوست گرامی....

در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند من تمام تام فوردهای کپی شده توسط برند میسون الحمبرا را در آرشیوم دارم و بهتون اطمینان که تمام اینها در ۹۵ درصد هم از نظر رایحه و هم از نظر پرفورمنس مشابه تام فوردهای اورجینال هستند. اگر در همان فروشگاه که رفتین الحمبرا تاکس رو داشت بدون تست خرید کنین که بسیار مورد پسندتان خواهد بود و مناسب تن‌پوش در روزهای سرد زمستان هست. برند الحمبرا بهترین کپی کار دنیای روایح هست و در این محفل هر کسی که سعی می‌کنه این برند رو تخریب کنه قطعا شخصیتش دچار مشکل هست وگرنه واقعا اگه الحمبرا بد بود که دیگه برای همگان آشکار می‌شد. انشالله خریدی شایسته داشته باشین. 

سپاس از همراهی شما دوست گرامی....

سپاسگزارم

با نگاهی که به سایت داشتم حرف شما سنده

بزرگوار مشابه کدوم کاره؟

TIMELESS TIMELESS
1402/04/09

سپاسگزارم

با نگاهی که به سایت داشتم حرف شما سنده

بزرگوار مشابه کدوم کاره؟

با احترام و عرض ادب

ببخشید متوجه پرسش شما نشدم اگر ممکنه یکم واضحتر بفرمایید که منظورتان از مشابه کدوم کاره چی بود؟

در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

ببخشید متوجه پرسش شما نشدم اگر ممکنه یکم واضحتر بفرمایید که منظورتان از مشابه کدوم کاره چی بود؟

فرمودید الحمبرا تاکس.متوجه نشدم مشابه چ کاریه

خودم می خواستم نمونه پورتوفینو بگیرم

TIMELESS TIMELESS
1402/04/10

فرمودید الحمبرا تاکس.متوجه نشدم مشابه چ کاریه

خودم می خواستم نمونه پورتوفینو بگیرم

با احترام 

دوست فرهیخته و ارجمند الحمبرا تاکس کپی ۹۸ درصدی تاکسیدو هست. آنقدر کیفیت بالایی داره هم در رایحه و هم در پرفورمنس و شیشه که متاسفانه دیگه موجود نیست در ایران. خیلی ها دنبالش هستند اما پیدا نمیشه. اگر پیدا کردین در خریدش تردید نداشته باشید. سپاس از همراهی شما 

الان متوجه شدم 

استاد ی سوال دیگه

من خیلی دوس داشتم عود وود یا فابیولس بگیرم

می خواستم نظرتونو بدونم

اگر این تاکس از هردوی اینا بهتر باشه ک برای زمستون همینو بگیرم

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟