Tina samavat Tina samavat
4
1402/04/09

سوال مهم!

😘سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز

عزیزان دوتا سوال دارم ممنون میشم کمک کنید

اول اینکه آیا در اصفهان جایی رو میشناسید عطر و ادکلن اصل بفروشن؟(به جز گالری پرتو که اجازه تست نمیدن)

دوم دنبال یه عطر خنک با پخش بو و ماندگار بالام که مناسب تابستون باشه و اروتیک باشه. برای هدیه برای خانمی میخوام که دنبال همچین چیزی میگرده.اگر میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.

شکیبا شکیبا
1402/04/09

من سایت مجازی مال اصفهان میشناسم که  دوبار ازش خرید کردم و کاملا بهش اعتماد دارم.  البته اگه  مدیر پیاممو  سانسور نکنه

تی.....تو .

دانیال دانیال
1402/04/09

سلام و عرض ادب!

سوال اول دوستان عطرباز حرفه ای و باتجربه ای از اصفهان در سایت داریم که قطعا میتونن کمکتون کنند.

و اما سوال دوم، چهار عطر بهتون معرفی می‌کنم که بنظرم در موردی که مد نظرتون هست حرفهای زیادی برای گفتن دارند, قیمت ها یکم تند و تیز هست ولی واقعا نامبروان هستند و خواستتون رو که فرمودین حتما برآورده می‌کنند,حتما بررسی و تست کنید! 

Chance Eau Tendre #شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre 

J'adore Lumiere EDT #دیور جادور لومیر تویلت J'adore Lumiere EDT 

Gucci Bamboo EDT #گوچی بامبو ادو تویلت Gucci Bamboo EDT 

Soleil Blanc #تام فورد سولیل بلانک Soleil Blanc 

سلام جناب سماوات

بله . دو آدرس به شما میدم مراجعه کنید جهت تست اما پس از قیاس قیمت با عطرافشان میتوانید با خیال راحت پس از تست و انتخاب ، از عطرافشان سفارش بدید .

اول : مجموعه ی بزرگ سیتی سنتر روبروی ورودی ی سپاهان شهر ( آنسوی اتوبان ) طبقه ی دوم ( بالای هایپرمارکت ) . بپرسی پیدا میکنی .

دوم : مرداویج . خیابان آزادی . ژانسه . این یکی مثل قبلی نیست . عطرهای محدود و کمی گرانتر هستن .

موفق باشی

Tina samavat Tina samavat
1402/04/10
در پاسخ به کامبیز سخی :

سلام جناب سماوات

بله . دو آدرس به شما میدم مراجعه کنید جهت تست اما پس از قیاس قیمت با عطرافشان میتوانید با خیال راحت پس از تست و انتخاب ، از عطرافشان سفارش بدید .

اول : مجموعه ی بزرگ سیتی سنتر روبروی ورودی ی سپاهان شهر ( آنسوی اتوبان ) طبقه ی دوم ( بالای هایپرمارکت ) . بپرسی پیدا میکنی .

دوم : مرداویج . خیابان آزادی . ژانسه . این یکی مثل قبلی نیست . عطرهای محدود و کمی گرانتر هستن .

موفق باشی

تشکر فراوان

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟