😘سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
عزیزان دوتا سوال دارم ممنون میشم کمک کنید
اول اینکه آیا در اصفهان جایی رو میشناسید عطر و ادکلن اصل بفروشن؟(به جز گالری پرتو که اجازه تست نمیدن)
دوم دنبال یه عطر خنک با پخش بو و ماندگار بالام که مناسب تابستون باشه و اروتیک باشه. برای هدیه برای خانمی میخوام که دنبال همچین چیزی میگرده.اگر میشناسید ممنون میشم معرفی کنید.
من سایت مجازی مال اصفهان میشناسم که دوبار ازش خرید کردم و کاملا بهش اعتماد دارم. البته اگه مدیر پیاممو سانسور نکنه
تی.....تو .
سلام و عرض ادب!
سوال اول دوستان عطرباز حرفه ای و باتجربه ای از اصفهان در سایت داریم که قطعا میتونن کمکتون کنند.
و اما سوال دوم، چهار عطر بهتون معرفی میکنم که بنظرم در موردی که مد نظرتون هست حرفهای زیادی برای گفتن دارند, قیمت ها یکم تند و تیز هست ولی واقعا نامبروان هستند و خواستتون رو که فرمودین حتما برآورده میکنند,حتما بررسی و تست کنید!
#شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre
#دیور جادور لومیر تویلت J'adore Lumiere EDT
سلام جناب سماوات
بله . دو آدرس به شما میدم مراجعه کنید جهت تست اما پس از قیاس قیمت با عطرافشان میتوانید با خیال راحت پس از تست و انتخاب ، از عطرافشان سفارش بدید .
اول : مجموعه ی بزرگ سیتی سنتر روبروی ورودی ی سپاهان شهر ( آنسوی اتوبان ) طبقه ی دوم ( بالای هایپرمارکت ) . بپرسی پیدا میکنی .
دوم : مرداویج . خیابان آزادی . ژانسه . این یکی مثل قبلی نیست . عطرهای محدود و کمی گرانتر هستن .
موفق باشی
سلام جناب سماوات
بله . دو آدرس به شما میدم مراجعه کنید جهت تست اما پس از قیاس قیمت با عطرافشان میتوانید با خیال راحت پس از تست و انتخاب ، از عطرافشان سفارش بدید .
اول : مجموعه ی بزرگ سیتی سنتر روبروی ورودی ی سپاهان شهر ( آنسوی اتوبان ) طبقه ی دوم ( بالای هایپرمارکت ) . بپرسی پیدا میکنی .
دوم : مرداویج . خیابان آزادی . ژانسه . این یکی مثل قبلی نیست . عطرهای محدود و کمی گرانتر هستن .
موفق باشی
تشکر فراوان