با سلام و عرض ادب خدمت اساتید و خوش بو های ایران
من چند سالی هست که به رایحه بازی و عطر ها علاقه زیادی پیدا کردم .
متاسفانه به دلیل شرایط اقتصادی نمیتونم ادکلن اصلی تهیه کنم
بعد از تست ادکلن های لطافه ،الحمبرا و چند برند اماراتی دیگه و چند ادکلن اصلی رنج 2 ملیون به پایین ، متوجه شدم اسانس های گرمی پخش بو و ماندگاری بهتری دارن در نتیجه به این رو آوردم
چند سئوال از خدمت عزیزان :
اسانس های گرمی ضرر ندارن ؟
تصمیم گرفتم به صورت عمده خرید کنم تا اینکه از مغازه تهیه کنم برای استفاده شخصی چه شرکتی رو پپیشنهاد میدید ؟ جیودان ،لوزی یا بقیه برند ها ؟
و فیکساتور های عطران رو تعریفش رو شنیدم ، آیا نیازه که به عطر های اصلی شرکتی فیکساتور اضافه کنم ؟ و اگه قراره اضافه کنم چه مقدار اضافه کنم ؟
رایحه های مورد علاقم :
الکساندر زرجف
باکارات رژ
مگاماره
منم از الحمبرا راضی نیستم
کاملا خطی و مصنوعی
با اون پولی ک دادم ۳۰ میل ورساچه دیلان بلو می تونستم بگیرم
دیگه فقط اورجینال می خرم البته ارزون دیگه
درود بر شما دوست گرامی
شما میتونید از برند هایی مثل جی پارلیس،لالیک(وایت این بلک)،ورساچه(مینیاتوری)،مرسدس بنز(کلاب بلک)،بنتلی(اینتنس)،آرامیس،دانهیل،دیویدوف و ...(لالیک وایت این بلک برای بهار و مرسدس بنز کلاب بلک برای زمستون به شدت ارزنده هستن در این رنج قیمت هم از نظر رایحه هم پرفورمنس)
در حد یک تا دو میلیون میشه کار های ارزشمندی تهیه بفرمایید🌹
واقعاً چطور میتونید اسانس رو جایگزین ادکلن اصلی بکنید؟😳
کیفیت رایحه اسانس رو نمیشه حتی با ادکلن های اماراتی هم مقایسه کرد،بنده ترجیح میدم اصلا عطر نزنم تا اینکه اسانس بزنم،اصن نمیشه اسمش رو گذاشت عطر!
حتی تفکیک نوت هم نداره اسانس و یک بوی مبهم و خطی که فقط یکی از نوت های میانی یا پایه عطر اصلی رو داره،در ضمن برای پوست و سلامت هم ضرر داره،خیلی معذرت میخوام ولی زباله هم پخش بوش زیاده اما هرچیزی که پخش و ماندگاری داره لزوماً خوب نیست.ببخشید اگه کمی تند حرف زدم به خاطر مقایسه اسانس با ادکلن عصبانی شدم.
درود
فرمایش شما در رابطه با گرید های TOP لوزی و org ژیوادان صدق نمیکنه
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای شاهرخی بزرگوار من هم به سهم خودم که از سال ۱۳۷۰ با دنیای عطرها آشنا شدم براتون از تجربیات عطری خودم به اشتراک میگذارم. دوست گرامی سعی کنید از تمامی عطرهای اسانسی اجتناب کنید حداقل آنهایی که در کشور ایران عرضه میشوند آن هم بصورت گرمی در فروشگاه های غیر معتبر که شما حتی اگه وارد اون فروشگاه ها بشین و اسم خودتان را بعنوان مارک عطر معرفی کنید بلافاصله بهتون یه عطر نشون میدهند و مدعی میشوند که این عطر شاهرخ هست!!!!
در خود سایت عطرافشان عطرهای گرمی از برند رژا داو فکر میکنم موجود باشند میتوانید از آنها استناد کنید. اما در خصوص عطرهای کپی کار چه اماراتی و چه اروپایی میتوانید با خیال راحت استناد کنید چراکه این عطرها مثل برند میسون الحمبرا به تمام کشورهای جهان حتی استانداردترین کشور جهان از لحاظ کیفیت زندگی یعنی ژاپن هم ارسال و فروخته میشوند. بنابراین یقین داشته باشین که این برند، برند معتبری هست که سلامت انسان را هم مدنظر قرار داده است که میتواند به تمام جهان محصولات خودش را ارسال کند و در سایت مرجع فراگرانتیکا هم معرفی و مورد بررسی توسط مخاطبان قرار گرفته است. من در طی سالها از اغلب برندها تجربه دارم و بهتون اطمینان میدم که عطرهای برندهای کپی کار معتبر مثل الحمبرا یا جی پارلیس و غیره، اصلا اسانس گرمی نیستند و تفکرهایی که اینگونه نظرات را درج میکنند فقط از روی تعصب هست که به عطرهای اروپایی دارند. چراکه در عطرهای برند الحمبرا حتی تغییر نوت هم وجود داره و کمی زودتر به درای داون میرسه تا نوت پایدار را آشکار کنه. دوست گرامی شما ابتدا برند الحمبرا را در گوگل سرچ کنید ببینید که هم در فروشگاه های آمازون و هم در فروشگاه های eBay's و بسیاری از فروشگاه های آنلاین جهانی قابل فروش هستند و آیا از نظر شما، مدیرهای برنامه ریزی این فروشگاه ها هیچ اطلاعی از بی کیفیت بودن یا مضر بودن یا اسانس گرمی بودن عطرهای الحمبرا ندارند که این برند را در سایت های خودشان عرضه میکنند؟؟؟؟!
به هر حال خودتان قطعا انسان باسوادی هستین و میتونید تشخیص بدین که پاسخ درست چی هست. در حال حاضر بهترین و باکیفیت ترین کپی کار در صنعت عطرسازی همین برند الحمبرا است که عطرها را بر مبنای ماهیت خود عطرهای اورجینال کپی میکند نه چیزی بیشتر و نه چیزی کمتر حتی در ماهیت پرفورمنس.... بعبارتی هر عطر اورجینالی مثل تام فورد که دارای ماهیت پرفورمنس متوسط تا ضعیفی هست، قطعا الحمبرای کپی شده از آن هم دارای ماهیت پرفورمنس ضعیف تا متوسط خواهد بود. لطفا نظرات درج شده در سایت مرجع فراگرانتیکا را برای عطرهای الحمبرا مطالعه کنید که میزان شباهت هم در رایحه و هم در پرفورمنس نسبت به عطرهای اورجینال، براتون آشکار گردد.
در هر صورت سعی کنید سراغ عطرهای گرمی اسانسی نروید که بخاطر فاکتور ماندگاری عطر، سلامتی خودتان را در طول زمان به خطر نیاندازید. شایان ذکر است که عطرهای ارزنده ماندگاری و پراکنش معقولی دارند و هر عطری که ماندگاری یا پراکنش خیلی بالایی داشته باشه لزوماً یه عطر خیلی باکیفیت نیست.
بهترین ها برای شما دوست عزیز.....
چون اگر بلک افگانو 7 میلیونی رو استفاده کرده باشید میفهمید اون 50 میل دوزار هم نمیصرفه، چه بخواین 1.5 براش پول بدید
بنز خودرو میسازه، سایپا هم همینطور
جفت شون وسیله نقلیه چهارچرخ میسازن که فرمون داره اما خب
میان ماه من تا ماه گردون، تفاوت از زمین تا آسمان است
سلام وعرض ادب 🌹
بسیاری از شرکت ها مث لوزی جیودان sfa و... سعی کردند نزدیک به رایحه ونت اصلی ادکلان عطر گرمی بسازند حتی اصل خود ادکلان ، این شرکت ها گلچین دارند همه جوری هست دوست من ۱۹ میلیون داد اونتوس ومن از دوستم که بسیار قبولش دارم ومعروف و از هر کمپانی عطر های گلچین شد میاره مثلا همین اونتوس میبینه کدوم شرکت بهتر زدند نسبت ب ادکلانش میار ومن از اون استفاده میکنم من اونتوس خریدم با اون ۱۹ میلیونی مو نمیزنه عطر های گرمی ک میسازند پرفیوم و شما با اضافه کرن فیکساتور میتونید اون را به سطح های پایین تر ادو پرفیوم و ادکلان وادوفرش و.... برسونید ک من پیشنهاد نمیدم یکمی به عطر گرمی خودتون ک مثلا ۳۰ میل ۴ میل ۵ میل بزنید حتی کمتر چون رایحه شو تغییر مید شرکت های تولید ادکلان بخاطر این فرق میکنند که خیلی تخصصی تر به این تولید میپردازند مثلا تحقیق کردم شرکت شنل بلو شنل خودشون پرورش گل دارند با رسیدگی کامل وحتی بعضیا از کارشون کپی هم برمیدارند انقدر دقیق وخوب عمل کردند یا اسانس هاشون را خریداری میکنند برای تولید عطر خودشون و برای تولید عطرشون خودشون اسانس اون عطرا میسازند دقیقا ۰ تا ۱۰۰ عطر هم مث برند شد مث گوشی های اندرویدی شما باید تحقیق کنید بگردید ببینید از کدوم شرکت می خرید وکارشون رو بررسی کنید هیچ تفاوتی بین ادکلان وعطر نیس اون شرکت تو کیفیت وموادی کار برد تفاوت دار ،دوستم عطر گرمی از یه شرکت سوئدی دار ومیار وارداتی ک شاهکار حتی همونم گرونه تقریبا کمی کمتر از ادکلان اورجینال بخوای میلی حساب کنی خلاصه ببخشید سرتون را درد اوردم نظری داشتید بگید 🫶
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای شاهرخی بزرگوار من هم به سهم خودم که از سال ۱۳۷۰ با دنیای عطرها آشنا شدم براتون از تجربیات عطری خودم به اشتراک میگذارم. دوست گرامی سعی کنید از تمامی عطرهای اسانسی اجتناب کنید حداقل آنهایی که در کشور ایران عرضه میشوند آن هم بصورت گرمی در فروشگاه های غیر معتبر که شما حتی اگه وارد اون فروشگاه ها بشین و اسم خودتان را بعنوان مارک عطر معرفی کنید بلافاصله بهتون یه عطر نشون میدهند و مدعی میشوند که این عطر شاهرخ هست!!!!
در خود سایت عطرافشان عطرهای گرمی از برند رژا داو فکر میکنم موجود باشند میتوانید از آنها استناد کنید. اما در خصوص عطرهای کپی کار چه اماراتی و چه اروپایی میتوانید با خیال راحت استناد کنید چراکه این عطرها مثل برند میسون الحمبرا به تمام کشورهای جهان حتی استانداردترین کشور جهان از لحاظ کیفیت زندگی یعنی ژاپن هم ارسال و فروخته میشوند. بنابراین یقین داشته باشین که این برند، برند معتبری هست که سلامت انسان را هم مدنظر قرار داده است که میتواند به تمام جهان محصولات خودش را ارسال کند و در سایت مرجع فراگرانتیکا هم معرفی و مورد بررسی توسط مخاطبان قرار گرفته است. من در طی سالها از اغلب برندها تجربه دارم و بهتون اطمینان میدم که عطرهای برندهای کپی کار معتبر مثل الحمبرا یا جی پارلیس و غیره، اصلا اسانس گرمی نیستند و تفکرهایی که اینگونه نظرات را درج میکنند فقط از روی تعصب هست که به عطرهای اروپایی دارند. چراکه در عطرهای برند الحمبرا حتی تغییر نوت هم وجود داره و کمی زودتر به درای داون میرسه تا نوت پایدار را آشکار کنه. دوست گرامی شما ابتدا برند الحمبرا را در گوگل سرچ کنید ببینید که هم در فروشگاه های آمازون و هم در فروشگاه های eBay's و بسیاری از فروشگاه های آنلاین جهانی قابل فروش هستند و آیا از نظر شما، مدیرهای برنامه ریزی این فروشگاه ها هیچ اطلاعی از بی کیفیت بودن یا مضر بودن یا اسانس گرمی بودن عطرهای الحمبرا ندارند که این برند را در سایت های خودشان عرضه میکنند؟؟؟؟!
به هر حال خودتان قطعا انسان باسوادی هستین و میتونید تشخیص بدین که پاسخ درست چی هست. در حال حاضر بهترین و باکیفیت ترین کپی کار در صنعت عطرسازی همین برند الحمبرا است که عطرها را بر مبنای ماهیت خود عطرهای اورجینال کپی میکند نه چیزی بیشتر و نه چیزی کمتر حتی در ماهیت پرفورمنس.... بعبارتی هر عطر اورجینالی مثل تام فورد که دارای ماهیت پرفورمنس متوسط تا ضعیفی هست، قطعا الحمبرای کپی شده از آن هم دارای ماهیت پرفورمنس ضعیف تا متوسط خواهد بود. لطفا نظرات درج شده در سایت مرجع فراگرانتیکا را برای عطرهای الحمبرا مطالعه کنید که میزان شباهت هم در رایحه و هم در پرفورمنس نسبت به عطرهای اورجینال، براتون آشکار گردد.
در هر صورت سعی کنید سراغ عطرهای گرمی اسانسی نروید که بخاطر فاکتور ماندگاری عطر، سلامتی خودتان را در طول زمان به خطر نیاندازید. شایان ذکر است که عطرهای ارزنده ماندگاری و پراکنش معقولی دارند و هر عطری که ماندگاری یا پراکنش خیلی بالایی داشته باشه لزوماً یه عطر خیلی باکیفیت نیست.
بهترین ها برای شما دوست عزیز.....
با سلام وسپاس از راهنمایی بدور از تعصب شما دو تا سوال از شما داشتم اول اینکه قطعا کارهای فیک الحمبرا هم تو ایران موجوده از چه سایتی تو ایران میتونم کارهای اصل الحمبرا رو تهیه کنم؟؟؟
دوم اینکه وقتی صحبت از عطر گرمی میشه خوب اکثرا یاد مغازه هایی میفتن که شیشه های رنگ و وارنگ رو پر میکنن و میفروشن اما آیا شرکتی مث ژیوادان و لوزی سوییس کارهای گرمی پلمپشون رو شما امتحان کردید؟یعنی کارهای اصل ژیوادان چون خیلیا مثلا از عطر درسا گرید های و تاپ ژیوادان و لوزی رو تهیه کردن راضی بودن البته من هنوز خرید نکردم فقط جنبه سوال داشت از شما.ممنون و متشکرم.