عطر برای پسر نوجوان

سلام دوستان . برای پسرم که ۱۵ ساله است چه عطر یا عطرهایی رو پیشنهاد میدید؟ 

در پاسخ به محسن :

سلام و عرض ادب 

خود شما استاد هستید خانم فیضی ولی بنظرم لاکوست اسنشال یا سالواتوره فراگامو کژوال لایف میتونن مناسب باشن

البته که سوال رو با سوال جواب نمیدن😄 ولی با اجازه‌تون سوالی بپرسم 

جیوردانی گلد مردانه که قبلاً جایی دیدم خیلی ازش تمجید کرده بودین فضاش چجوریه و مشابه کدوم عطره؟

سپاس

جناب محسن بزرگوار 

اول ممنونم از پیشنهادهای ارزنده شما . بعد اینکه جیوردانی گلد مردانه رو که بو میکنم یاد شنل چنس او تندر زنانه میفتم . نمیدونم او تندر رو تست کردید قبلا یا نه اما یک فضای خیلی تمیز داره و به شامه ی من بوی آب داره داخلش😊 جیوردانی گلد هم انگار همون بوی آب تمیز رو داره به اضافه اندکی میوه استوایی و خیلی کم چوب . فضای گرم و صمیمی و بسیار تمیز داره . من که عاشقشم اما دیگه سوادم بیشتر از این نمیتونه توصیفش کنه :)

محسن محسن
1402/06/09
در پاسخ به فاطمه فیضی :

جناب محسن بزرگوار 

اول ممنونم از پیشنهادهای ارزنده شما . بعد اینکه جیوردانی گلد مردانه رو که بو میکنم یاد شنل چنس او تندر زنانه میفتم . نمیدونم او تندر رو تست کردید قبلا یا نه اما یک فضای خیلی تمیز داره و به شامه ی من بوی آب داره داخلش😊 جیوردانی گلد هم انگار همون بوی آب تمیز رو داره به اضافه اندکی میوه استوایی و خیلی کم چوب . فضای گرم و صمیمی و بسیار تمیز داره . من که عاشقشم اما دیگه سوادم بیشتر از این نمیتونه توصیفش کنه :)

تشکر فراوان 🙏

سرکار خانم فیضی عزیز سلام

خانم ام گفت سرکار خانم فیضی سوال پرسیده اند .

اینروزها ایشان مامور است بجای من سر بزند به عطرافشان :)

گفته ام آن زنگوله ی بالا اگر عددی نشان داد به من خبر بده لیک چون از ارادت حقیر به برخی دوستان منجمله شما مطلع است خبر داد که پرسشی پرسیده اید .

و اما پاسخ این حقیر به پرسش مهم جنابعالی :

اینطور نه میشود نه صحیح است !

مطلع باشید پسرها از خصوصیات اخلاقی کاملا به مادر گرایش دارند . اکنون ِ پسر خود را فراموش کنید ، پسرها درین سن میخواهند چون پدر باشند لیک بلافاصله پس از بلوغ پروسه ی تشبیه آغاز میشود !

این را چرا گفتم ؟

چون مشرف ام به علاقه ی شما به دنیای زیبای عطور !

از طرفی او در بین عطرها بزرگ شده است . بوی خوش در کنه و بطن وی نفوذ کرده است . او با عطور عجین است .

دقیق میدانم چه میگویم ، حتی اگر بگویید او از عطر متنفر است !

از او یک عطرباز بزرگ بسازید !

کاش یا من تبریز بودم یا شما اصفهان ! آنوقت این مهم را شخصا انجام میدادم ! پسرانی که مادرانشان عطرباز باشند و عاشق عطور و کودکی ی خود را در کنار عطرها گذرانده باشند ، نادر اند !

پس :

پرسش شما اشتباه است ! به هیچ عنوان عطر برای او نخرید !

اگر " اکنون " علاقمند عطور است :

پس او را ببرید در بهترین عطرفروشی و بدون اینکه به او بگویید کدام عطر خوب است یا کدام بد است ، بگویید یک عطر انتخاب کن !

هرچه انتخاب کرد بخرید . بدون کوچکترین صحبتی . سپس خواهم گفت در فرصت بعد و پس از خرید .

اگر " اکنون " علاقمند نیست :

از او بخواهید عطرهای شما را نقد کند . هر چه گفت در پاسخ تحسین کنید .

و

از عطرهای سری ی فرراری و بوگاتی و بنتلی هر کدام را دوست دارد " به انتخاب خودش " برای شروع ، بخرید .

اگر هیییچ علاقه ندارد :

که بسیار بعید است

پروسه ی علاقه سازی را شروع کنید :

از او در مورد عطرهای خود نظر بخواهید و هر چه گفت تحسین کنید و شگفت زده شوید !!

شاید عطار بعدی ی ما او باشد !

هرچند که این جمله را آهسته گفتم ، شما هرگز نگویید که این یکی از رازهای خلقت است !

مطلب مهم :

برای او عطر نخرید !

چرا که ممکن است اثری معکوس دهد !

هر چه خرید بگویید :

من با اینهمه سال سابقه ، این عطر را کشف نکرده بودم ! گویا همه ی زحمات من در ژن تو نهفته است !

موفق باشید

اگر صلاح دیدید نتیجه ی خرید را بفرمایید تا متعاقبا عرض کنم .

ارادت های بسیار :)

سولماز سولماز
1402/06/09

خانم فیضی عزیز سلام و عرض احترام 

Silver Scent Pure #جکس بوگارت سیلور سنت پیور Silver Scent Pure 

عطر خوشبویی هست از نظر من با قیمت مناسب .البته اگه شما بپسندید.چون فکر کنم دیگه روایح ساده باب میلتون نباشه  . خودتون ماشالا استاد شدید دیگه .پخش بو و موندگاری مناسبی هم داره .شیرینی ملایم و البته همه پسند .

اردلان اردلان
1402/06/10
در پاسخ به فاطمه فیضی :

جناب اردلان بسیار گرامی چه عطرهایی ! اگر اطلاع دارید که جگوار رو از کجا میتونم تهیه کنم‌ لطفا مختصر اشاره ای بفرمایید . واقعا فکر کنم از بهترین انتخاب‌های ممکن همین جگوار باشه . 

سرکارخانم درحال حاضرنمیدونم کجاگیربیاد ولی پارسال من ازپرف...شاپی...گ گرفتم.توجه بفرماییدنظرم روی مدل پیس اکسلریت هست نه پیس خالی

در پاسخ به کامبیز سخی :

سرکار خانم فیضی عزیز سلام

خانم ام گفت سرکار خانم فیضی سوال پرسیده اند .

اینروزها ایشان مامور است بجای من سر بزند به عطرافشان :)

گفته ام آن زنگوله ی بالا اگر عددی نشان داد به من خبر بده لیک چون از ارادت حقیر به برخی دوستان منجمله شما مطلع است خبر داد که پرسشی پرسیده اید .

و اما پاسخ این حقیر به پرسش مهم جنابعالی :

اینطور نه میشود نه صحیح است !

مطلع باشید پسرها از خصوصیات اخلاقی کاملا به مادر گرایش دارند . اکنون ِ پسر خود را فراموش کنید ، پسرها درین سن میخواهند چون پدر باشند لیک بلافاصله پس از بلوغ پروسه ی تشبیه آغاز میشود !

این را چرا گفتم ؟

چون مشرف ام به علاقه ی شما به دنیای زیبای عطور !

از طرفی او در بین عطرها بزرگ شده است . بوی خوش در کنه و بطن وی نفوذ کرده است . او با عطور عجین است .

دقیق میدانم چه میگویم ، حتی اگر بگویید او از عطر متنفر است !

از او یک عطرباز بزرگ بسازید !

کاش یا من تبریز بودم یا شما اصفهان ! آنوقت این مهم را شخصا انجام میدادم ! پسرانی که مادرانشان عطرباز باشند و عاشق عطور و کودکی ی خود را در کنار عطرها گذرانده باشند ، نادر اند !

پس :

پرسش شما اشتباه است ! به هیچ عنوان عطر برای او نخرید !

اگر " اکنون " علاقمند عطور است :

پس او را ببرید در بهترین عطرفروشی و بدون اینکه به او بگویید کدام عطر خوب است یا کدام بد است ، بگویید یک عطر انتخاب کن !

هرچه انتخاب کرد بخرید . بدون کوچکترین صحبتی . سپس خواهم گفت در فرصت بعد و پس از خرید .

اگر " اکنون " علاقمند نیست :

از او بخواهید عطرهای شما را نقد کند . هر چه گفت در پاسخ تحسین کنید .

و

از عطرهای سری ی فرراری و بوگاتی و بنتلی هر کدام را دوست دارد " به انتخاب خودش " برای شروع ، بخرید .

اگر هیییچ علاقه ندارد :

که بسیار بعید است

پروسه ی علاقه سازی را شروع کنید :

از او در مورد عطرهای خود نظر بخواهید و هر چه گفت تحسین کنید و شگفت زده شوید !!

شاید عطار بعدی ی ما او باشد !

هرچند که این جمله را آهسته گفتم ، شما هرگز نگویید که این یکی از رازهای خلقت است !

مطلب مهم :

برای او عطر نخرید !

چرا که ممکن است اثری معکوس دهد !

هر چه خرید بگویید :

من با اینهمه سال سابقه ، این عطر را کشف نکرده بودم ! گویا همه ی زحمات من در ژن تو نهفته است !

موفق باشید

اگر صلاح دیدید نتیجه ی خرید را بفرمایید تا متعاقبا عرض کنم .

ارادت های بسیار :)

زبانم قاصر است از توصیف اثر این مکتوب بر روحم . سپاس بی کران دارم و عرض ارادت خدمت بانوی محترمتان. همین خواهم کرد و نتیجه را حتما اعلام می‌کنم. شاد و پایدار باشید.

در پاسخ به سولماز :

خانم فیضی عزیز سلام و عرض احترام 

Silver Scent Pure #جکس بوگارت سیلور سنت پیور Silver Scent Pure 

عطر خوشبویی هست از نظر من با قیمت مناسب .البته اگه شما بپسندید.چون فکر کنم دیگه روایح ساده باب میلتون نباشه  . خودتون ماشالا استاد شدید دیگه .پخش بو و موندگاری مناسبی هم داره .شیرینی ملایم و البته همه پسند .

سولماز جان بسیار عزیز خیلی خیلی ممنونم و حتما در لیست خریدم قرارش دادم. 

Mercedes Mercedes
1402/06/10

اولا که شما خودتون استادین

بهترین عطر از نظر من برای زیر25 سال پرفیوم د مارلی لیتون هست

همچنین لالیک وایت این بلک

بعد از اون دانهیل لندن هم مناسب این سن هست

در پاسخ به Mercedes :

اولا که شما خودتون استادین

بهترین عطر از نظر من برای زیر25 سال پرفیوم د مارلی لیتون هست

همچنین لالیک وایت این بلک

بعد از اون دانهیل لندن هم مناسب این سن هست

Mercedes گرامی خیلی ممنونم . لیتون اصلا خاطرم نبود یک بار هم تستش کردم قبلا فکر کنم خیلی مناسب باشه سپاسگزارم

سولماز سولماز
1402/06/11
در پاسخ به فاطمه فیضی :

سولماز جان بسیار عزیز خیلی خیلی ممنونم و حتما در لیست خریدم قرارش دادم. 

خواهش میکنم فاطمه جان عزیزم 🌹

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟