سلام دوستان . برای پسرم که ۱۵ ساله است چه عطر یا عطرهایی رو پیشنهاد میدید؟
سلام و عرض ادب
خود شما استاد هستید خانم فیضی ولی بنظرم لاکوست اسنشال یا سالواتوره فراگامو کژوال لایف میتونن مناسب باشن
البته که سوال رو با سوال جواب نمیدن😄 ولی با اجازهتون سوالی بپرسم
جیوردانی گلد مردانه که قبلاً جایی دیدم خیلی ازش تمجید کرده بودین فضاش چجوریه و مشابه کدوم عطره؟
سپاس
جناب محسن بزرگوار
اول ممنونم از پیشنهادهای ارزنده شما . بعد اینکه جیوردانی گلد مردانه رو که بو میکنم یاد شنل چنس او تندر زنانه میفتم . نمیدونم او تندر رو تست کردید قبلا یا نه اما یک فضای خیلی تمیز داره و به شامه ی من بوی آب داره داخلش😊 جیوردانی گلد هم انگار همون بوی آب تمیز رو داره به اضافه اندکی میوه استوایی و خیلی کم چوب . فضای گرم و صمیمی و بسیار تمیز داره . من که عاشقشم اما دیگه سوادم بیشتر از این نمیتونه توصیفش کنه :)
جناب محسن بزرگوار
اول ممنونم از پیشنهادهای ارزنده شما . بعد اینکه جیوردانی گلد مردانه رو که بو میکنم یاد شنل چنس او تندر زنانه میفتم . نمیدونم او تندر رو تست کردید قبلا یا نه اما یک فضای خیلی تمیز داره و به شامه ی من بوی آب داره داخلش😊 جیوردانی گلد هم انگار همون بوی آب تمیز رو داره به اضافه اندکی میوه استوایی و خیلی کم چوب . فضای گرم و صمیمی و بسیار تمیز داره . من که عاشقشم اما دیگه سوادم بیشتر از این نمیتونه توصیفش کنه :)
تشکر فراوان 🙏
سرکار خانم فیضی عزیز سلام
خانم ام گفت سرکار خانم فیضی سوال پرسیده اند .
اینروزها ایشان مامور است بجای من سر بزند به عطرافشان :)
گفته ام آن زنگوله ی بالا اگر عددی نشان داد به من خبر بده لیک چون از ارادت حقیر به برخی دوستان منجمله شما مطلع است خبر داد که پرسشی پرسیده اید .
و اما پاسخ این حقیر به پرسش مهم جنابعالی :
اینطور نه میشود نه صحیح است !
مطلع باشید پسرها از خصوصیات اخلاقی کاملا به مادر گرایش دارند . اکنون ِ پسر خود را فراموش کنید ، پسرها درین سن میخواهند چون پدر باشند لیک بلافاصله پس از بلوغ پروسه ی تشبیه آغاز میشود !
این را چرا گفتم ؟
چون مشرف ام به علاقه ی شما به دنیای زیبای عطور !
از طرفی او در بین عطرها بزرگ شده است . بوی خوش در کنه و بطن وی نفوذ کرده است . او با عطور عجین است .
دقیق میدانم چه میگویم ، حتی اگر بگویید او از عطر متنفر است !
از او یک عطرباز بزرگ بسازید !
کاش یا من تبریز بودم یا شما اصفهان ! آنوقت این مهم را شخصا انجام میدادم ! پسرانی که مادرانشان عطرباز باشند و عاشق عطور و کودکی ی خود را در کنار عطرها گذرانده باشند ، نادر اند !
پس :
پرسش شما اشتباه است ! به هیچ عنوان عطر برای او نخرید !
اگر " اکنون " علاقمند عطور است :
پس او را ببرید در بهترین عطرفروشی و بدون اینکه به او بگویید کدام عطر خوب است یا کدام بد است ، بگویید یک عطر انتخاب کن !
هرچه انتخاب کرد بخرید . بدون کوچکترین صحبتی . سپس خواهم گفت در فرصت بعد و پس از خرید .
اگر " اکنون " علاقمند نیست :
از او بخواهید عطرهای شما را نقد کند . هر چه گفت در پاسخ تحسین کنید .
و
از عطرهای سری ی فرراری و بوگاتی و بنتلی هر کدام را دوست دارد " به انتخاب خودش " برای شروع ، بخرید .
اگر هیییچ علاقه ندارد :
که بسیار بعید است
پروسه ی علاقه سازی را شروع کنید :
از او در مورد عطرهای خود نظر بخواهید و هر چه گفت تحسین کنید و شگفت زده شوید !!
شاید عطار بعدی ی ما او باشد !
هرچند که این جمله را آهسته گفتم ، شما هرگز نگویید که این یکی از رازهای خلقت است !
مطلب مهم :
برای او عطر نخرید !
چرا که ممکن است اثری معکوس دهد !
هر چه خرید بگویید :
من با اینهمه سال سابقه ، این عطر را کشف نکرده بودم ! گویا همه ی زحمات من در ژن تو نهفته است !
موفق باشید
اگر صلاح دیدید نتیجه ی خرید را بفرمایید تا متعاقبا عرض کنم .
ارادت های بسیار :)
خانم فیضی عزیز سلام و عرض احترام
#جکس بوگارت سیلور سنت پیور Silver Scent Pure
عطر خوشبویی هست از نظر من با قیمت مناسب .البته اگه شما بپسندید.چون فکر کنم دیگه روایح ساده باب میلتون نباشه . خودتون ماشالا استاد شدید دیگه .پخش بو و موندگاری مناسبی هم داره .شیرینی ملایم و البته همه پسند .
جناب اردلان بسیار گرامی چه عطرهایی ! اگر اطلاع دارید که جگوار رو از کجا میتونم تهیه کنم لطفا مختصر اشاره ای بفرمایید . واقعا فکر کنم از بهترین انتخابهای ممکن همین جگوار باشه .
سرکارخانم درحال حاضرنمیدونم کجاگیربیاد ولی پارسال من ازپرف...شاپی...گ گرفتم.توجه بفرماییدنظرم روی مدل پیس اکسلریت هست نه پیس خالی
سرکار خانم فیضی عزیز سلام
خانم ام گفت سرکار خانم فیضی سوال پرسیده اند .
اینروزها ایشان مامور است بجای من سر بزند به عطرافشان :)
گفته ام آن زنگوله ی بالا اگر عددی نشان داد به من خبر بده لیک چون از ارادت حقیر به برخی دوستان منجمله شما مطلع است خبر داد که پرسشی پرسیده اید .
و اما پاسخ این حقیر به پرسش مهم جنابعالی :
اینطور نه میشود نه صحیح است !
مطلع باشید پسرها از خصوصیات اخلاقی کاملا به مادر گرایش دارند . اکنون ِ پسر خود را فراموش کنید ، پسرها درین سن میخواهند چون پدر باشند لیک بلافاصله پس از بلوغ پروسه ی تشبیه آغاز میشود !
این را چرا گفتم ؟
چون مشرف ام به علاقه ی شما به دنیای زیبای عطور !
از طرفی او در بین عطرها بزرگ شده است . بوی خوش در کنه و بطن وی نفوذ کرده است . او با عطور عجین است .
دقیق میدانم چه میگویم ، حتی اگر بگویید او از عطر متنفر است !
از او یک عطرباز بزرگ بسازید !
کاش یا من تبریز بودم یا شما اصفهان ! آنوقت این مهم را شخصا انجام میدادم ! پسرانی که مادرانشان عطرباز باشند و عاشق عطور و کودکی ی خود را در کنار عطرها گذرانده باشند ، نادر اند !
پس :
پرسش شما اشتباه است ! به هیچ عنوان عطر برای او نخرید !
اگر " اکنون " علاقمند عطور است :
پس او را ببرید در بهترین عطرفروشی و بدون اینکه به او بگویید کدام عطر خوب است یا کدام بد است ، بگویید یک عطر انتخاب کن !
هرچه انتخاب کرد بخرید . بدون کوچکترین صحبتی . سپس خواهم گفت در فرصت بعد و پس از خرید .
اگر " اکنون " علاقمند نیست :
از او بخواهید عطرهای شما را نقد کند . هر چه گفت در پاسخ تحسین کنید .
و
از عطرهای سری ی فرراری و بوگاتی و بنتلی هر کدام را دوست دارد " به انتخاب خودش " برای شروع ، بخرید .
اگر هیییچ علاقه ندارد :
که بسیار بعید است
پروسه ی علاقه سازی را شروع کنید :
از او در مورد عطرهای خود نظر بخواهید و هر چه گفت تحسین کنید و شگفت زده شوید !!
شاید عطار بعدی ی ما او باشد !
هرچند که این جمله را آهسته گفتم ، شما هرگز نگویید که این یکی از رازهای خلقت است !
مطلب مهم :
برای او عطر نخرید !
چرا که ممکن است اثری معکوس دهد !
هر چه خرید بگویید :
من با اینهمه سال سابقه ، این عطر را کشف نکرده بودم ! گویا همه ی زحمات من در ژن تو نهفته است !
موفق باشید
اگر صلاح دیدید نتیجه ی خرید را بفرمایید تا متعاقبا عرض کنم .
ارادت های بسیار :)
زبانم قاصر است از توصیف اثر این مکتوب بر روحم . سپاس بی کران دارم و عرض ارادت خدمت بانوی محترمتان. همین خواهم کرد و نتیجه را حتما اعلام میکنم. شاد و پایدار باشید.
خانم فیضی عزیز سلام و عرض احترام
#جکس بوگارت سیلور سنت پیور Silver Scent Pure
عطر خوشبویی هست از نظر من با قیمت مناسب .البته اگه شما بپسندید.چون فکر کنم دیگه روایح ساده باب میلتون نباشه . خودتون ماشالا استاد شدید دیگه .پخش بو و موندگاری مناسبی هم داره .شیرینی ملایم و البته همه پسند .
سولماز جان بسیار عزیز خیلی خیلی ممنونم و حتما در لیست خریدم قرارش دادم.
اولا که شما خودتون استادین
بهترین عطر از نظر من برای زیر25 سال پرفیوم د مارلی لیتون هست
همچنین لالیک وایت این بلک
بعد از اون دانهیل لندن هم مناسب این سن هست
اولا که شما خودتون استادین
بهترین عطر از نظر من برای زیر25 سال پرفیوم د مارلی لیتون هست
همچنین لالیک وایت این بلک
بعد از اون دانهیل لندن هم مناسب این سن هست
Mercedes گرامی خیلی ممنونم . لیتون اصلا خاطرم نبود یک بار هم تستش کردم قبلا فکر کنم خیلی مناسب باشه سپاسگزارم
سولماز جان بسیار عزیز خیلی خیلی ممنونم و حتما در لیست خریدم قرارش دادم.
خواهش میکنم فاطمه جان عزیزم 🌹