دوستان می تونن راهنمایی کنن که چطور از عری که دارم، دکانت بگیرم؟
داخل یک ویدئو دیدم که با سرنگ این کار رو کردن، اما من موفق نشدم. شاید سرنگش محصوص بوده یا من قلق کار رو بلد نیسنم.
سپاس
با سلام و ارادت خدمت شما
آسون ترین راه ظرف کوچک را روی افشانه عطر قرار دهید و اسپری کنید ... همین کار را تکرار کنید تا ظرف کوچک به مقدار دلخواه برسد
همچنین میتوانید از اتومایزر استفاده کنید که از فروشگاه ها میتونید تهیه کنید
موفق باشید
با سلام و ارادت خدمت شما
آسون ترین راه ظرف کوچک را روی افشانه عطر قرار دهید و اسپری کنید ... همین کار را تکرار کنید تا ظرف کوچک به مقدار دلخواه برسد
همچنین میتوانید از اتومایزر استفاده کنید که از فروشگاه ها میتونید تهیه کنید
موفق باشید
سلام و ارادت دوست عزیز
ممنونم بابت وقتی که گذاشتید و راهنمایی کردید.
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند من سرنگ های 5 میلی رو بهترین گزینه میدونم برای دکانت گرفتن. به نحوی که با نوک قیچی اَبرو، قسمت پلاستیکی نوک سرنگ را به اندازه ی قطر افشانه ی پلاستیکی عطر، باز میکنم و ازش از طریق مکش سرنگ دکانت میگیرم.
بهترین ها برای شما دوست عزیز.....
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند من سرنگ های 5 میلی رو بهترین گزینه میدونم برای دکانت گرفتن. به نحوی که با نوک قیچی اَبرو، قسمت پلاستیکی نوک سرنگ را به اندازه ی قطر افشانه ی پلاستیکی عطر، باز میکنم و ازش از طریق مکش سرنگ دکانت میگیرم.
بهترین ها برای شما دوست عزیز.....
با سلام و احترام خدمت دوست عزیزم
سپاس بابت وقتی کهبرای راهنمایی گذاشتید.
بله، بعد تست فراوان، موفق شدم و متوجه شدم که ایراد از سرنگ بود. باید سرنگش از اون نوع سرنگ هایی باشه که اون سر به اصلاح پیستونش، یه لاستیک داره که بتونهخلا لازم رو ایجاد کنه برای مکش.
سالم و پبروز باشید
با سلام و احترام خدمت دوست عزیزم
سپاس بابت وقتی کهبرای راهنمایی گذاشتید.
بله، بعد تست فراوان، موفق شدم و متوجه شدم که ایراد از سرنگ بود. باید سرنگش از اون نوع سرنگ هایی باشه که اون سر به اصلاح پیستونش، یه لاستیک داره که بتونهخلا لازم رو ایجاد کنه برای مکش.
سالم و پبروز باشید
سلام و وقتبخیر ببخشید این جور سرنگ که میگید سرش لاستیک داره رو از کجا تهیه کنیم؟
خیلی آسون
سلام و وقتبخیر ببخشید این جور سرنگ که میگید سرش لاستیک داره رو از کجا تهیه کنیم؟
درود. وقت بخیر. در س.ای.ت ب ا س ل ا م جستجو کنید.
درود. وقت بخیر. در س.ای.ت ب ا س ل ا م جستجو کنید.
ممنون از شما دوست گرامی