سلام دوستان
من عطر های خنک و شیرین دوست دارم
مثل عطر اکلت
بامبشل
ورساچه صورتی
و عطر هایی که دوست ندارم
گودگرل اصلاا
آلین اصلا
کوکو مادمازل یه شوری توش حس میکنم و اصلا
باکارات رژ اصلا
اس آی جورجیو آرمانی اصلا
و دنبال یه عطر امضا و چهار فصلم برای خودم ،
دو تا سوال دارم
اینکه میشه یه عطر خنک رو چهار فصل استفاده کرد ؟ مثل عطر هایی که گفتم مثلا ورساچه صورتی
دوم اینکه از بین عطر های معتدلی هم که تست کردم با هیچ کدوم ارتباط نگرفتم
مثلا نه با جادور نه مون پاریس نه گوچی فلورا و...
با تنها عطر چهار فصلی که کمی ارتباط گرفتم بامبشل پشن بوده
وتنها عطر گرمی که کمی پسندیدم میدنایت رز
به نظر شما میدنایت رز قابلیت عطر امضا شدن رو داره؟ یا استفاده ازش تو تابستون اذیت کننده هست؟
سلام بیشتر عطرهای ملایم می پسندین
بنظرم
#لالیک لامور (له آمور) L'Amour
#ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک Fleur Narcotique
از گرم وشیرین بنظرم
#زرجوف لیرا Lira کاملا پسندتون میشه وتو تابستون هم زیاد اذیت کننده نیست و بوی خوشمزه کاراملی داره
خیلی ممنونم از پیشنهادتون
سلام بیشتر عطرهای ملایم می پسندین
بنظرم
#لالیک لامور (له آمور) L'Amour
#ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک Fleur Narcotique
از گرم وشیرین بنظرم
#زرجوف لیرا Lira کاملا پسندتون میشه وتو تابستون هم زیاد اذیت کننده نیست و بوی خوشمزه کاراملی داره
خیلی ممنونم
لالیک امور و ماری می و مای وی هم دارم
مای ویو لالیکو هم دوست ندارم بخاطر مریم
اما ماری می رو دوست دارم که متاسفانه فکر نمیکنم اونم بتونه ۴ فصل باشه
تعریف لیرا رو زیاد شنیدم
حتما تست میکنم خیلی ممنونم از پیشنهادتون 😍🌷
سلام
#لالیک پینک پاردایس (پارادایز) Pink Paradise
#گرلن مون گرلن ادو پرفیوم Mon Guerlain
#ممو پاریس اوشن لدر Ocean Leather
فکر کنم حداقل ۳ تا از این ۴ تا رو بپسندید
#اسکادا اسپشیالی (اسپشالی) Especially
بنا بر سلیقه تون اینکارم تست بفرمایین
سلام
من خانم آقای سخی ام☺
البته بهم گفته چیزی ننویس فقط بخون میگه ممکنه اشتباه کنی . میگه عطر به کسی معرفی نکن . عجیبه برام چون خیلیا ازش میپرسن اونم معرفی میکنه و بعد خیلیم راضین و تشکر میکنن ولی میگه اونا رو یا میشناسم یا از سلیقشون خبر دارم ولی نمیشه از راه دور به کسی عطر معرفی کرد چون ممکنه نتیجش برعکس بشه .
الانم رفته توی اطاق نماز بخونه . نمازاشم جعفر طیاریه 😁 نماز شبو دوست داره
یه بچه گربه هم که مامانشو گم کرده بود چند وقت پیش آورد خونه الان بزرگ شده و همیشه پیش منه اما جالبه که هروقت نماز میخونه اونم دنبالش میره و تمام مدت میشینه رو سجادش . شایدم از عطر خوشش میاد چون این موقع ها خیلی عطر میزنه . خلاصه الان وقت دارم یواشکی بنویسم 😊
منم عطرایی که شما دوست داری رو خیلی دوست دارم . قبلنا هفته ای یه اسپری تموم میکردم عطر خیلی دوست داشتم اما نمیدونستم چه دنیای بزرگیه ! آقای سخی از اسپری بدش میاد میگه آب زیپوی گازدار 😅 منم چند ساله که دیگه اسپری نخریدم
بقول آقای سخی هر کسی اول باید ۲ سال سخت افزار عطر رو بخونه و بعدش ۱۰ سال نرم افزارش رو . و تازه بعد میفهمه که چرا خدا عطر رو انتخاب کرد و اون رو بهترین شاخه درخت بزرگ بویایی قرار داد !
تازگیا بهم میگه داری استاد میشی اما خودم میدونم هنوز چیز زیادی بلد نشدم 😁 خیلی سخته . نمیدونم خودش چجوری بلده اینا رو !
مدام سرش توی عطراس وقتیم عطری میسازه ازم میپرسه چطوره اگه بگم خیلی عالیه که البته خداییش خیلی عالین برا هر کی ساخته دیگه ول نمیکنن 😁 اگه بگم خوبه که هیچ اگه بگم خوب نیس میگه خب تو هنوز باید استادتر بشی 😅
اگه عطر زن شیسیدو مثل قبل بود میگفتم زن رو تست کن اما نیست . میدونم از عطر جنیفر استیل حتما خوشتون میاد یه تست بکنین اما تولید قدیمیش رو بخرین حتما . من خودم یه مدت از دیور اسپرت آقای سخی میزدم میتونی همزمان با یه عطر گلی استفاده کنی خیلی خوب میشه
عطرای دیگه هم هست که بگم از عطرای نیش آقای سخی اما اسمای خیلی سختی دارن و میدونم که پیدا نمیشن یا از عطرای قدیمیش که الان تولید نمیشن
امیدوارم به عطری که دوست داری برسی
خداحافظ ☺
سلام
من خانم آقای سخی ام☺
البته بهم گفته چیزی ننویس فقط بخون میگه ممکنه اشتباه کنی . میگه عطر به کسی معرفی نکن . عجیبه برام چون خیلیا ازش میپرسن اونم معرفی میکنه و بعد خیلیم راضین و تشکر میکنن ولی میگه اونا رو یا میشناسم یا از سلیقشون خبر دارم ولی نمیشه از راه دور به کسی عطر معرفی کرد چون ممکنه نتیجش برعکس بشه .
یه بچه گربه هم که مامانشو گم کرده بود چند وقت پیش آورد خونه الان بزرگ شده و همیشه پیش منه اما جالبه که هروقت نماز میخونه اونم دنبالش میره و تمام مدت میشینه رو سجادش . شایدم از عطر خوشش میاد چون این موقع ها خیلی عطر میزنه . خلاصه الان وقت دارم یواشکی بنویسم 😊
منم عطرایی که شما دوست داری رو خیلی دوست دارم . قبلنا هفته ای یه اسپری تموم میکردم عطر خیلی دوست داشتم اما نمیدونستم چه دنیای بزرگیه ! آقای سخی از اسپری بدش میاد میگه آب زیپوی گازدار 😅 منم چند ساله که دیگه اسپری نخریدم
بقول آقای سخی هر کسی اول باید ۲ سال سخت افزار عطر رو بخونه و بعدش ۱۰ سال نرم افزارش رو . و تازه بعد میفهمه که چرا خدا عطر رو انتخاب کرد و اون رو بهترین شاخه درخت بزرگ بویایی قرار داد !
تازگیا بهم میگه داری استاد میشی اما خودم میدونم هنوز چیز زیادی بلد نشدم 😁 خیلی سخته . نمیدونم خودش چجوری بلده اینا رو !
مدام سرش توی عطراس وقتیم عطری میسازه ازم میپرسه چطوره اگه بگم خیلی عالیه که البته خداییش خیلی عالین برا هر کی ساخته دیگه ول نمیکنن 😁 اگه بگم خوبه که هیچ اگه بگم خوب نیس میگه خب تو هنوز باید استادتر بشی 😅
اگه عطر زن شیسیدو مثل قبل بود میگفتم زن رو تست کن اما نیست . میدونم از عطر جنیفر استیل حتما خوشتون میاد یه تست بکنین اما تولید قدیمیش رو بخرین حتما . من خودم یه مدت از دیور اسپرت آقای سخی میزدم میتونی همزمان با یه عطر گلی استفاده کنی خیلی خوب میشه
عطرای دیگه هم هست که بگم از عطرای نیش آقای سخی اما اسمای خیلی سختی دارن و میدونم که پیدا نمیشن یا از عطرای قدیمیش که الان تولید نمیشن
خداحافظ ☺
خانمِ آقای سخی چه خوب نوشتید و خیلی ممنون . باز هم بنویسد
سلام
من خانم آقای سخی ام☺
خداحافظ ☺
اقاى سخى كم لطفى ميكنن، بنويسيد برامون، ممنون
سلام
#لالیک پینک پاردایس (پارادایز) Pink Paradise
#گرلن مون گرلن ادو پرفیوم Mon Guerlain
#ممو پاریس اوشن لدر Ocean Leather
فکر کنم حداقل ۳ تا از این ۴ تا رو بپسندید
خیلی ممنونم حتما تست میکنم😍🌷