با سلام و عرض احترام
خواستم نظر دوستان به خصوص دکتر اسعدی بزرگوار را در مورد مشابه بو شرکت الحمبرا ادکلن گریس دیور را بدونم
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند از مهر و عنایت شما کمال سپاس دارم. متاسفانه هنوز این عطر را تجربه نکردم، فقط میتونم بگم در اغلب موارد کارهای الحمبرا، هر عطری را که کپی میکند ماهیت رایحه و پرفورمنس دقیقا مطابق با خود عطر اصلی خواهد بود.
من براتون چندین عطر را پیشنهاد میکنم که رایحه و پرفورمنس بسیار خوب و جذابی دارند با هاردباکس های لاکچری؛
الحمبرا سپتر برونزایت
الحمبرا سپتر OCEANA
الحمبرا سپتر مالاکایت
الحمبرا سپتر امازونایت
الحمبرا تاکس
الحمبرا تاباک
الحمبرا توباکو تاچ
الحمبرا اکسکلوسیف تاباک
الحمبرا ترا
الحمبرا آفرو لدر
الحمبرا اوپیوس ۵
الحمبرا جین لاو نومد
الحمبرا ایمورتال
الحمبرا آنجل کیسمت
الحمبرا کیسمت مردانه
الحمبرا کیسمت زنانه
الحمبرا اوپیوس ۷
الحمبرا برایت پیچ
همه ی این موارد کیفیت بسیار مرغوب و قیمت بسیار معقولی دارند. انشالله برایتان سودمند باشد.
بهترین ها برای شما دوست گرامی......
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند از مهر و عنایت شما کمال سپاس دارم. متاسفانه هنوز این عطر را تجربه نکردم، فقط میتونم بگم در اغلب موارد کارهای الحمبرا، هر عطری را که کپی میکند ماهیت رایحه و پرفورمنس دقیقا مطابق با خود عطر اصلی خواهد بود.
من براتون چندین عطر را پیشنهاد میکنم که رایحه و پرفورمنس بسیار خوب و جذابی دارند با هاردباکس های لاکچری؛
الحمبرا سپتر برونزایت
الحمبرا سپتر OCEANA
الحمبرا سپتر مالاکایت
الحمبرا سپتر امازونایت
الحمبرا تاکس
الحمبرا تاباک
الحمبرا توباکو تاچ
الحمبرا اکسکلوسیف تاباک
الحمبرا ترا
الحمبرا آفرو لدر
الحمبرا اوپیوس ۵
الحمبرا جین لاو نومد
الحمبرا ایمورتال
الحمبرا آنجل کیسمت
الحمبرا کیسمت مردانه
الحمبرا کیسمت زنانه
الحمبرا اوپیوس ۷
الحمبرا برایت پیچ
همه ی این موارد کیفیت بسیار مرغوب و قیمت بسیار معقولی دارند. انشالله برایتان سودمند باشد.
بهترین ها برای شما دوست گرامی......
ممنون از شما بزرگوار که تجارب خود را بدون هیچ چشم داشتی در اختیار دیگران قرار میدهید🌹