Shahram _mc Shahram _mc
2
1402/07/21

عرض سلام و ادب. میخواستم نظر آقای دکتر اسعدی بزرگوار را در مورد ادکلن گریس الحمبرا مشابه بو ادکلن گریس دیور بدونم

با سلام و عرض احترام 

خواستم نظر دوستان به خصوص دکتر اسعدی بزرگوار  را در مورد مشابه بو  شرکت الحمبرا ادکلن گریس دیور  را بدونم 

TIMELESS TIMELESS
1402/07/22

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند از مهر و عنایت شما کمال سپاس دارم. متاسفانه هنوز این عطر را تجربه نکردم، فقط میتونم بگم در اغلب موارد کارهای الحمبرا، هر عطری را که کپی می‌کند ماهیت رایحه و پرفورمنس دقیقا مطابق با خود عطر اصلی خواهد بود. 

من براتون چندین عطر را پیشنهاد می‌کنم که رایحه و پرفورمنس بسیار خوب و جذابی دارند با هاردباکس های لاکچری؛

الحمبرا سپتر برونزایت 

الحمبرا سپتر OCEANA

الحمبرا سپتر مالاکایت 

الحمبرا سپتر امازونایت

الحمبرا تاکس

الحمبرا تاباک 

الحمبرا توباکو تاچ 

الحمبرا اکسکلوسیف تاباک 

الحمبرا ترا 

الحمبرا آفرو لدر 

الحمبرا اوپیوس ۵

الحمبرا جین لاو نومد 

الحمبرا ایمورتال 

الحمبرا آنجل کیسمت

الحمبرا کیسمت مردانه

الحمبرا کیسمت زنانه 

الحمبرا اوپیوس ۷

الحمبرا برایت پیچ

همه ی این موارد کیفیت بسیار مرغوب و قیمت بسیار معقولی دارند. انشالله برایتان سودمند باشد. 

بهترین ها برای شما دوست گرامی......

Shahram _mc Shahram _mc
1402/07/22
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند از مهر و عنایت شما کمال سپاس دارم. متاسفانه هنوز این عطر را تجربه نکردم، فقط میتونم بگم در اغلب موارد کارهای الحمبرا، هر عطری را که کپی می‌کند ماهیت رایحه و پرفورمنس دقیقا مطابق با خود عطر اصلی خواهد بود. 

من براتون چندین عطر را پیشنهاد می‌کنم که رایحه و پرفورمنس بسیار خوب و جذابی دارند با هاردباکس های لاکچری؛

الحمبرا سپتر برونزایت 

الحمبرا سپتر OCEANA

الحمبرا سپتر مالاکایت 

الحمبرا سپتر امازونایت

الحمبرا تاکس

الحمبرا تاباک 

الحمبرا توباکو تاچ 

الحمبرا اکسکلوسیف تاباک 

الحمبرا ترا 

الحمبرا آفرو لدر 

الحمبرا اوپیوس ۵

الحمبرا جین لاو نومد 

الحمبرا ایمورتال 

الحمبرا آنجل کیسمت

الحمبرا کیسمت مردانه

الحمبرا کیسمت زنانه 

الحمبرا اوپیوس ۷

الحمبرا برایت پیچ

همه ی این موارد کیفیت بسیار مرغوب و قیمت بسیار معقولی دارند. انشالله برایتان سودمند باشد. 

بهترین ها برای شما دوست گرامی......

ممنون از شما بزرگوار که تجارب خود را بدون هیچ چشم داشتی در اختیار دیگران قرار میدهید🌹

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟