کمک برای پیدا کردن عطر الحمبرا تاکس (تاکسیدو)

سلام 

دوستان بشدت دنبال عطر تاکس الحبرام ، تقریبا دیگه نایاب شده دیرجنبیدم /:

هیچ سایت آنلاینی نداره بازار تهران رو هم زیر و رو کردم پیدا نکردم متاسفانه😪

کسی داره فروشنده باشه یا راهنمایی کنه جایی داشته باشه تهیه کنم؟؟؟

TIMELESS TIMELESS
1402/07/25

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای مهندس نجاتی بزرگوار متاسفانه الحمبرا تاکس ظاهراً در خود شرکت هم تولید نمی‌شود. من پیشنهاد می‌کنم عطر الحمبرا کیسمت مردانه را خرید کنید که بسیار مشابه تاکس با پرفورمنس خوب می‌باشد. خودم در آرشیوم هر دو عطر الحمبرا تاکس و الحمبرا کیسمت مردانه را دارم و بهتون اطمینان میدم که بسیار شبیه همدیگه هستند. علاوه بر این، عطر الحمبرا کیسمت مردانه دارای هارد باکس لاکچری تری نسبت به الحمبرا تاکس دارد. قیمتش هم حدود ۱ میلیون تومان هست یا شاید یکم بیشتر. 

بهترین ها برای شما....

با سلام و ارادت خدمت شما

از ه..ی..ر...ا..د پ..ر..ف..ی..و..م میتونید بخرید ... معتبره از همدان ارسال دارن خودمم خریدم ازشون..

در پاسخ به متین جعفری :

با سلام و ارادت خدمت شما

از ه..ی..ر...ا..د پ..ر..ف..ی..و..م میتونید بخرید ... معتبره از همدان ارسال دارن خودمم خریدم ازشون..

من از اینجا ی دکانت گرفتم ک تقلبی بود

در پاسخ به حسین الن دلن :

من از اینجا ی دکانت گرفتم ک تقلبی بود

منم ۲ تا دکانت گرفتم که اصل بود ! جالبه ...

دوست عزیز ر..و..ی...ا‌...ل پ..ر............م احتمالا داشته باشند بنده یدونه دست نخورده دارم چند ماه پیش دو عدد بلاند بای کردم جناب دکتر درست میفرمایند کیسمت بسیار شبیه و حتی خوش رایحه تر و پخش بیشتر میتونه جایگزین خوبی باشه

در کل عطرهای الحمبرا کیفیت بو و تشابه بسیار خوب به نمونه های اصلی داره ولی پخش ضعیف و متوسط در کل الحمبرا عطرهای مشابه میسازه که فقط کسی که استفاده کنه لذت ببره معمولا ماندگاری بالا و پخش ضعیف دارند از جمله دتاکس

درود امیر علی جان

اکر تمایل داشتید به من پیام بدید من میتونم از یکی از دوستان براتون بگیرم، البته فروشنده عطر نیستن، اما توی دوستان خرید و فروش معاوضه داریم با هم، اسم و فامیل من رو اگر اینستا داشتید به لاتین سرچ کنید و پیام بدید🌷 dehnad.sasanfar

در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای مهندس نجاتی بزرگوار متاسفانه الحمبرا تاکس ظاهراً در خود شرکت هم تولید نمی‌شود. من پیشنهاد می‌کنم عطر الحمبرا کیسمت مردانه را خرید کنید که بسیار مشابه تاکس با پرفورمنس خوب می‌باشد. خودم در آرشیوم هر دو عطر الحمبرا تاکس و الحمبرا کیسمت مردانه را دارم و بهتون اطمینان میدم که بسیار شبیه همدیگه هستند. علاوه بر این، عطر الحمبرا کیسمت مردانه دارای هارد باکس لاکچری تری نسبت به الحمبرا تاکس دارد. قیمتش هم حدود ۱ میلیون تومان هست یا شاید یکم بیشتر. 

بهترین ها برای شما....

عرض سلام و ارادت خدمت شما دکتر گرانقدر

شک داشتم در خرید اون و جزو گزینه هام نبود اما با این توضیحتون خیالم راحت شد و تهیش میکنم

سپاسگذارم🌷🌷

در پاسخ به متین جعفری :

با سلام و ارادت خدمت شما

سپاس فراوان 

در پاسخ به ……CLOSED…… :

درود امیر علی جان

اکر تمایل داشتید به من پیام بدید من میتونم از یکی از دوستان براتون بگیرم، البته فروشنده عطر نیستن، اما توی دوستان خرید و فروش معاوضه داریم با هم، اسم و فامیل من رو اگر اینستا داشتید به لاتین سرچ کنید و پیام بدید🌷 dehnad.sasanfar

سلام و ارادت آقا دهناد عزیز

پیام دادم قربان خدمتت

محمد محمد
1402/10/23

سلام امیر آقا

من یه انلاین شاپ رو دیدم میگه داره اگه میخواین معرفی کنم

حالا من خودمم با توجه به اینکه میگین نایاب شده به شک افتادم نکنه اورجینال نباشه و بین تاکس و کیسمت که آقای دکتر معرفی کردن مرددم

شما به نتیجه ای رسیدین؟

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟