کمک برای پیدا کردن عطر الحمبرا تاکس (تاکسیدو)

سلام 

دوستان بشدت دنبال عطر تاکس الحبرام ، تقریبا دیگه نایاب شده دیرجنبیدم /:

هیچ سایت آنلاینی نداره بازار تهران رو هم زیر و رو کردم پیدا نکردم متاسفانه😪

کسی داره فروشنده باشه یا راهنمایی کنه جایی داشته باشه تهیه کنم؟؟؟

TIMELESS TIMELESS
1402/10/25
در پاسخ به محمد :

سلام آقای دکتر وقتتون بخیر

من به هر دو‌مورد تاکس و کیسمت دسترسی دارم

با این وجود شما کدوم‌یکی رو پیشنهاد میکنید از نظر رایحه و پرفورمنس

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند از بابت تاخیر در پاسخدهی پوزش میطلبم. این روزها بسیار گرفتارم و زمان کافی برای بازدید از عطرافشان حتی برای چند دقیقه (مطابق روزهای قبل پیدا نمیکنم). در خصوص الحمبرا کیسمت مردانه، من پیشنهاد صریح برای کیسمت مردانه دارم چون رایحه ای بسیار مشابه تاکس داره با پرفورمنس خوب و باتل زیبا و هاردباکس اعیان تر از تاکس. 

بهترین ها برای شما دوست گرامی.....

محمد محمد
1402/10/25
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند از بابت تاخیر در پاسخدهی پوزش میطلبم. این روزها بسیار گرفتارم و زمان کافی برای بازدید از عطرافشان حتی برای چند دقیقه (مطابق روزهای قبل پیدا نمیکنم). در خصوص الحمبرا کیسمت مردانه، من پیشنهاد صریح برای کیسمت مردانه دارم چون رایحه ای بسیار مشابه تاکس داره با پرفورمنس خوب و باتل زیبا و هاردباکس اعیان تر از تاکس. 

بهترین ها برای شما دوست گرامی.....

ممنونم آقای دکتر از وقتی که اختصاص دادید ما همیشه از نظرات ارزشمندتون استفاده کردیم

محمد محمد
1402/10/25
در پاسخ به امیرعلی نجاتی :

سلام مجدد 

بله احتمال زیاد پس آفرو رو هم بپسندی ، آفرو کمی چرمی در کنار رایحه زعفرون و ادویس و خیلی بوی خاصیه ؛ راجب ولنتینو متاسفاته اطلاعی ندارم

اما پیشنهاد میکنم بری بازارچه منصور داخل بازار تهران، اکثر کارهارو میتونی تست کنی و انتخاب کنی و با کف قیمت تهیه کنی

امیرجان تهران نیستم و شهرخودمونم هر جا رفتم متاسفانه کار های الحمرا و لطافه رو موجود نداشتن هیچکدوم ،کار های فرگرانس بود که من در مورد پرفورمنسشون اطلاعی نداشتم

با راهنمایی شما آفرو رفت جزو انتخاب هام و یه کار دیگه ام میخوام انتخاب کنم بردارم در کنارش،برای انتخاب دومم فکر میکنی کدوم یکی فضاش با کار آفرو متفاوته و انتخاب بهتریه

دارالشباب که گفتین دو مدل داره یکی رویال Daar Al Shabaab Royal #ارض الزعفران در ال شباب رویال Daar Al Shabaab Royal  که داخل سایت هم هست و یکی هم که پسوند رویال نداره و ظرفش مشکیه شما کدومش مد نظرته

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟