وصف الحال

دوستان عزیزم سلام

چندی پیش شعری وصف الحال نوشتم خدمتتان . مدیریت عزیز فرمودند شعر در بخش نظرات ممنوع است . البته اگر در خصوص عطر باشد خیر . حیف ام آمد نخوانید بنابرین پی نوشت ریویو را که همین شعر باشد درین صفحه تقدیم طبع زیباپسند شما عزیزان ام میکنم و بخش اصلی ی ریویو را که در خصوص کارون پوران اوم بود انشاله در فرصت دیگری تقدیم خواهم کرد :)

به هنگام غروبی حزن افزا
شبی سرد و نم باران ِ غم زا
به همراه رفیقی حکمت آموز
سخن گفتیم از دنیای جانسوز
که دل پر گشته از آه و مفر نیست
کسی را از غم مردم خبر نیست
گرسنه را کجا اخبار ، سیر است ؟
سواره را پیاده کِی خبیر است ؟
شکایت از عدو بردیم بر دوست
حکیمم گفت غافل ! این همه اوست !
شکایت از خودش بر خویش کردی ؟؟
خودش بودی که قلب ات ریش کردی !
بگیرم من خدا اینجا غریب است
که دنیا در ره ریب و فریب است
چرا دنیا به ما چون قیف گشته ست ؟
چرا عادل چنین تضعیف گشته ست ؟
چرا هر ساله گوییم ای دریغا
که سال پیش بهتر بود اوضا
یکی از کاستی ها ملول است
یکی هم پای منقل لول ِ لول است
یکی خورده ترک از خشکسالی
یکی حمام شیر اش بر تعالی
یکی از بی غذایی ها چروک است
یکی هر وعده قوت اش چون ملوک است
بدیدم پیرمردی خوش بر و رو
نظر میکرد بر مردم ز هر سو
نظرهایی دقیق و پرسش آرا
ازین دنیا میگفت و ز عقبا
بگفتم من به او ای پیر دانا
به ما برگوی اسرار خفایا
مگر نه این جهان بر عدل و داد است ؟
چرا فریاد مردم بر نهاد است ؟
رفیقم گفت آری اینچنین است
بگو بر ما اگر حکمت جز این است
چه آمد بر سر اقوام و خویشان
که گردید جمعشان اینطور پریشان
چرا فامیلها از هم جدایند
چرا مردم به این حد بی وفایند
چرا خواهر ز خواهر میگریزد
برادر با برادر می ستیزد
چرا دختر ز مادر ننگ دارد
پدر با بچه هایش جنگ دارد
چرا مهر و محبت کیمیا شد
رفاقتهای دیرینه ریا شد
برای اغنیا هم لذتی نیست
فقیران را به جایی عزتی نیست
به ظاهر خانه هامان کاخ شاه است
درونش یک جهان اندوه و آه است
در و دیوارها کاشی و سنگ است
ولی هر خانه یک میدان جنگ است
دگر از بذل و بخشش ها اثر نیست
ز انصاف و مروت ها خبر نیست
عموجان ، خاله جان دیگر نگوییم
برای مرگ ِ هم در آرزوئیم
یکی حج میرود سالی دو سه بار
کنارش خواهرش نادار و ناچار
یکی با سود اموال نزولی
رود مکه به امید قبولی !
یکی از کربلا و شام گوید
یکی از فخر بر اقوام گوید
یکی نازد به ماشین و به باغش
یکی باشد تکبر در دماغش
یکی از عطر و ثروت می نویسد
یکی با فقر هر دم می ستیزد
یکی از سر کله انداخت بام اش
یکی خون جگر هر صبح و شام اش
یکی وقتی به ماشین اش سوار است
فقط مثل بتی از زهر مار است
خلاصه وضع تعریفی نداریم
همگی بر خر شیطان سواریم !!

:)

در پاسخ به آندیا :

درود جناب سخی

اینقدر حس زیبایی در قلمتون هست که نمیتونستم نخونمشون اینقدر اسکرول کردم که چند روز دستم درد میکرد ولی همچنان مشغول خوندن تحلیل های ماورایی شما بودم افتخار کردم که ایرانی هستم و هم وطن شما، توی نظرات سایت تولید کننده های عطر هم کسی نبود اینقدر مسلط و با سواد.

قلمم مثل شما نیست به زیبایی قلم خودتون ببخشید

جناب سخی میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم برای انتخاب عطر

با خودن نظرات شما متوجه شدم نباید همینجوری برم چند تا عطر رو بو کنم و یکیش که خوشم اومد رو بخرم 

زیاد وقت تون رو نمیگیرم اوایل دهه ی چهل زندگیم هستم و مجرد، ولی یه کم از سنم عقبم انگار دیر بزرگ میشم، میشه چند تا عطر بهم معرفی کنید که بازخورد خوبی داشته باشن هم توی عطرهای گرم و هم خنک، دلم نمیخواد عطرم منو پیرزن نشون بده میخوام شاد باشه و شفاف و گورماند و البته اغوا گر و پرفورمنس خوبی هم داشته باشن از طرفی خیل هم تکراری نباشن

الان عطری زمستانم لاویه لانکوم بود و عطر تابستون بامبشل ویکتوریا سکرت که متاسفانه پرفورمنس ضعیفی داره

خب

سرکار خانم آندیا ی عزیز

عرض سلام و احترام

در ابتدا سپاسگزارم بابت لطف سرکار :)

هیچ میدانید سن ۴۰ برای خانم ها سن شکوفایی ست ؟

زنان در ۳۰ به تعقل میرسند و سپس بعد از ده سال تعقل به نتیجه ای شگرف باید برسند : آغاز هوشیاری !

از ۴۰ شروع میشود در زنان . برای مردان ده سال تعویق دارد یعنی در ۴۰ تعقیل آغاز و در ۵۰ شروع هوشیاری ست .

قبلاها عمر کوتاه بود ، ۵۵ ، نهایت ۶۰ !

فرصت استفاده از هوش کم بود . اینکه میبینید امروزه هوشیاری بشدت سرعت گرفته ، دلیل اش استفاده بیشتر از هوش است در عمری طولانی تر از یک سو و از دیگر سو :

هر نسل خرد جمعی را به نسل بعدی منتقل میکند و به همین دلیل است که کودکان هر نسل از نسل قبل هوشیارتر اند !

خلاصه که فرصت تجرد و فراخ بال را غنیمت شمر !

بر همه کس مهیا نیست ! از بزرگترین نعمات است !

و اما بهترین کار برای خرید عطر تست است !

باید آنقدر تست کنید تا ابتدا یک گروه از جمیع گروه های کلی را بیابید و سپس با زوم بر آن یک گروه برسید به بهترین عطر .

در عطرافشان ابتدا گروه ها و نت های آنان را مطالعه کنید و سپس ریویو ها را بخوانید تا با هر گروه بهتر آشنا شوید و ببینید کدام گروه بویایی را دوست تر دارید

بانوان معمولا گروه گلی ها  یا گلی میوه ای ها یا گورماند ها را بیشتر میپسندند .

و اما چشم . برای رسیدن سریعتر به پاسخ ، کمک میکنم

لیک امروز و فردا کمی مشغله دارم

انشاله ظرف همین هفته اگر زنده بودم دوباره خدمت میرسم

در این فاصله به من بفرمایید کدام گروه را به نظر دوست تر دارید .

ضمنا این را هم عرض کنم که ما اساتید بزرگی را از بانوان در عطرافشان داریم . 

با ارادت

آندیا آندیا
1403/05/03
در پاسخ به کامبیز سخی :

خب

سرکار خانم آندیا ی عزیز

عرض سلام و احترام

در ابتدا سپاسگزارم بابت لطف سرکار :)

هیچ میدانید سن ۴۰ برای خانم ها سن شکوفایی ست ؟

زنان در ۳۰ به تعقل میرسند و سپس بعد از ده سال تعقل به نتیجه ای شگرف باید برسند : آغاز هوشیاری !

از ۴۰ شروع میشود در زنان . برای مردان ده سال تعویق دارد یعنی در ۴۰ تعقیل آغاز و در ۵۰ شروع هوشیاری ست .

قبلاها عمر کوتاه بود ، ۵۵ ، نهایت ۶۰ !

فرصت استفاده از هوش کم بود . اینکه میبینید امروزه هوشیاری بشدت سرعت گرفته ، دلیل اش استفاده بیشتر از هوش است در عمری طولانی تر از یک سو و از دیگر سو :

هر نسل خرد جمعی را به نسل بعدی منتقل میکند و به همین دلیل است که کودکان هر نسل از نسل قبل هوشیارتر اند !

خلاصه که فرصت تجرد و فراخ بال را غنیمت شمر !

بر همه کس مهیا نیست ! از بزرگترین نعمات است !

و اما بهترین کار برای خرید عطر تست است !

باید آنقدر تست کنید تا ابتدا یک گروه از جمیع گروه های کلی را بیابید و سپس با زوم بر آن یک گروه برسید به بهترین عطر .

در عطرافشان ابتدا گروه ها و نت های آنان را مطالعه کنید و سپس ریویو ها را بخوانید تا با هر گروه بهتر آشنا شوید و ببینید کدام گروه بویایی را دوست تر دارید

بانوان معمولا گروه گلی ها  یا گلی میوه ای ها یا گورماند ها را بیشتر میپسندند .

و اما چشم . برای رسیدن سریعتر به پاسخ ، کمک میکنم

لیک امروز و فردا کمی مشغله دارم

انشاله ظرف همین هفته اگر زنده بودم دوباره خدمت میرسم

در این فاصله به من بفرمایید کدام گروه را به نظر دوست تر دارید .

ضمنا این را هم عرض کنم که ما اساتید بزرگی را از بانوان در عطرافشان داریم . 

با ارادت

با درود و احترام خدمت جناب سخی بزرگوار

سپاسگزارم بابت انرژی مثبتی که به من دادید :)

بله خیلی از نظرات رو خوندم  هم نظرات خانم های عزیر و هم نظرات آقایون گرامی رو و واقعا لذت بردم از این همه دانش و آگاهی؛

از گروه هایی که فرمودید من بیشتر گروه های گلی و گورماند رو می پسندم

به کمک نظراتی که خوندم عطر Jean Paul GAULTIER - Scandal By Night (گرم و مناسب فصل سرد)  و 

Jean Paul GAULTIER - Gaultier Divine (خنک و مناسب تابستان) رو انتخاب کردم برای بلاند بای ولی نمیدونم مناسب سن و سال من هستن یا نه؟ مثلا پویزن گرل دیور رو دوست داشتم ولی با توجه به نظر شما متوجه شدم مناسب سن من نیست.

باز هم ازتون ممنونم که وقت گرانبهاتون رو بدون هیچ چشمداشتی در اختیار هموطن هاتون قرار میدید.

سپاس فراوان

خوووب !

سلامی دوباره همراه با احترام خدمت شما سرکار خانم آندیا

اولا ، بدون چشمداشت ؟ هرگز !

هیییچ کاری مجانی نمیشود !

حتی خدا هم مجانی کار نمیکند :)

البته که چشمداشت دارم ، هم از شما و هم از عطرافشان !

لیک دستمزدهایم را به نحوی دیگر ، که اغلب خارج از عرف اجتماع ماست وصول و دریافت میکنم !

دریافت آن را ، خداوند صادق گفتار من ضامن است !

حتی بابت آن لبخند شما حین خواندن ، احساس رضایتمندی ، ازدیاد دانش و انتقال تجربه ام ، بابت همگی و یک به یک ، متقاضی دریافت دستمزد ام و اتفاقا دستمزد من همیشه چندین برابر دیگران بوده است حتی زمانی که از بندگان او دریافت میکردم !

هرگز به کم که بماند ، به اندازه ی بیشترین دریافت کنندگان نیز قانع نبوده ام و هرگز هم قانع نخواهم بود :)

بابت کلمه به کلمه ای که اینجا مینویسم ، شب نخوابی ها کرده ام ، تجربه های گران بدست آمده منتقل کرده ام ، از رزق روزانه ام زده ام بواسطه ی زمان ، ابراز مخالفت ها از اطرافیان شنیده ام و حتی توهین ها از دیگر اعضاء را بجان خریده و صبوری کرده ام و بسیاری دیگر !

هر کدام بهای خود دارند که یک به یک را کسانی شاهد اند که باید !

اما ، خدمت به شما بندگان برگزیده ی خدا ، از اهم افتخارات من بشمار آید !

به سهم خود توسط آنچه که توان پرداخت اش دارید بر من پرداخت کنید که همانا : دعاست در حق من !

که بارها و بارها ارزشمندتر از الماس است بر من !

و اما :

چه انتخاب های فکورانه ای ! زنده باد !

این ، به نیکی بر من روشن کرد که شما اهل تعقل اید و اندیشه ، و از دریاچه کوچک سلیقه بهره ها دارید ، که بسیار کسان ندارند !

اسکندل بای نایت نیز همچون دیور پویژن گرل کمی از سن شما جوان تر است ، اما :

یک نکته بسیار مهم را شما در نظر نگرفته اید و نسبت به آن بی توجه بوده اید و چه خوب شد که عنوان کردید تا عرض کنم :

تجرد شما !

سن شما به تجرد شما میبازد !

این را همیشه و همیشه مد نظر قرار دهید !

خصوص و خصوص برای عطور روزانه که "مهمترین" اند بر هر عطرباز اندیشمند و پرتجربه ای !

هیییچ شاخه ای به اندازه ی شاخه ی روزانه بر عطرباز اهمیت ندارد ! چرا ؟

چون عمده ی مواجهه ، تاثیر پذیری و نیز تاثیرگذاری اوست از جهان پهناور عطور !

روزانه ها هستند که شخصیت شما را میسازند و معرفی میکنند به مخاطبین و اطرافیان !

برند گوتیه و لاین اسکندل ، اتفاقا از شابسته ترین هاست بر شما . گورمندهای آن کم نظیرند .

و : ریویوهای خانم لی لی ساهم را دنبال کنید . او درین شاخه تحقیقات مفصلی انجام داده است .

نظرات و صفحات خانم ها فاطمه فیضی و مونا را هم مطالعه کنید . هر دو از اساتید گرانقدر این خانه اند که حضور مستمرشان از افتخارات این خانه است . ایشان در شاخه ی خاص ها متبحر اند . از هر سه بپرسید . سرکار خانم لی لی ساهم همیشه حاضر نیستند لیک سر میزنند اما خداراشکر دو استاد نامبرده دیگر حاضر اند .

اساتید بزرگ باز هم داریم در گروه بانوان لیک با تاسف حضور مستمر ندارند .

هر دو کاندید شما از خانه عطر گوتیه ، عالی اند خصوص دیواین ! قلب اش را ببینید ! طلاست ! همچون قلب شما و آن دیگری نیز ایضا ، قلبی کمیاب دارد که با عسل شیرین شده ست و نشانه از شیرینی ضمیر و طالع شما دارد انشاله

شما ذره بینی ( اندیشه ) توانا دارید در یافتن بهترین ها و این خود ادله ای بر تجرد شماست اگر ریز و نیک بنگرید !

درود بر شما که خدای خویش انتخاب کرده اید به همنشینی و همصحبتی و همسری ! آفرین !

لیک به تجربه : همو به طریق شایسته اقدام خواهد کرد به تغییر به احسن سرنوشت شما که او خویش را بدهکار هیچ بنده نکند و پس از یافتن بزرگی شما ، به انتخابی چنین شایسته ، آنچه را لایق اید دریافت خواهید کرد به کمال !

و هرچند که سلیقه و اندیشه ی شما جایی به نیاز تایید ، تمجید یا تفریق غیر نمینهد لیک بر "مشاوره" که محل تعقل هوشیاران است تاکید به پرسش کرده اید که همانا نمایانگر قدرت اندیشه شماست و پاسخ بلی ست :)

موفق باشید هماره انشاله

و در پناه همنشین بالارهنمای شما :)

آندیا آندیا
1403/05/06
در پاسخ به کامبیز سخی :

خوووب !

سلامی دوباره همراه با احترام خدمت شما سرکار خانم آندیا

اولا ، بدون چشمداشت ؟ هرگز !

هیییچ کاری مجانی نمیشود !

حتی خدا هم مجانی کار نمیکند :)

البته که چشمداشت دارم ، هم از شما و هم از عطرافشان !

لیک دستمزدهایم را به نحوی دیگر ، که اغلب خارج از عرف اجتماع ماست وصول و دریافت میکنم !

دریافت آن را ، خداوند صادق گفتار من ضامن است !

حتی بابت آن لبخند شما حین خواندن ، احساس رضایتمندی ، ازدیاد دانش و انتقال تجربه ام ، بابت همگی و یک به یک ، متقاضی دریافت دستمزد ام و اتفاقا دستمزد من همیشه چندین برابر دیگران بوده است حتی زمانی که از بندگان او دریافت میکردم !

هرگز به کم که بماند ، به اندازه ی بیشترین دریافت کنندگان نیز قانع نبوده ام و هرگز هم قانع نخواهم بود :)

بابت کلمه به کلمه ای که اینجا مینویسم ، شب نخوابی ها کرده ام ، تجربه های گران بدست آمده منتقل کرده ام ، از رزق روزانه ام زده ام بواسطه ی زمان ، ابراز مخالفت ها از اطرافیان شنیده ام و حتی توهین ها از دیگر اعضاء را بجان خریده و صبوری کرده ام و بسیاری دیگر !

هر کدام بهای خود دارند که یک به یک را کسانی شاهد اند که باید !

اما ، خدمت به شما بندگان برگزیده ی خدا ، از اهم افتخارات من بشمار آید !

به سهم خود توسط آنچه که توان پرداخت اش دارید بر من پرداخت کنید که همانا : دعاست در حق من !

که بارها و بارها ارزشمندتر از الماس است بر من !

و اما :

چه انتخاب های فکورانه ای ! زنده باد !

این ، به نیکی بر من روشن کرد که شما اهل تعقل اید و اندیشه ، و از دریاچه کوچک سلیقه بهره ها دارید ، که بسیار کسان ندارند !

اسکندل بای نایت نیز همچون دیور پویژن گرل کمی از سن شما جوان تر است ، اما :

یک نکته بسیار مهم را شما در نظر نگرفته اید و نسبت به آن بی توجه بوده اید و چه خوب شد که عنوان کردید تا عرض کنم :

تجرد شما !

سن شما به تجرد شما میبازد !

این را همیشه و همیشه مد نظر قرار دهید !

خصوص و خصوص برای عطور روزانه که "مهمترین" اند بر هر عطرباز اندیشمند و پرتجربه ای !

هیییچ شاخه ای به اندازه ی شاخه ی روزانه بر عطرباز اهمیت ندارد ! چرا ؟

چون عمده ی مواجهه ، تاثیر پذیری و نیز تاثیرگذاری اوست از جهان پهناور عطور !

روزانه ها هستند که شخصیت شما را میسازند و معرفی میکنند به مخاطبین و اطرافیان !

برند گوتیه و لاین اسکندل ، اتفاقا از شابسته ترین هاست بر شما . گورمندهای آن کم نظیرند .

و : ریویوهای خانم لی لی ساهم را دنبال کنید . او درین شاخه تحقیقات مفصلی انجام داده است .

نظرات و صفحات خانم ها فاطمه فیضی و مونا را هم مطالعه کنید . هر دو از اساتید گرانقدر این خانه اند که حضور مستمرشان از افتخارات این خانه است . ایشان در شاخه ی خاص ها متبحر اند . از هر سه بپرسید . سرکار خانم لی لی ساهم همیشه حاضر نیستند لیک سر میزنند اما خداراشکر دو استاد نامبرده دیگر حاضر اند .

اساتید بزرگ باز هم داریم در گروه بانوان لیک با تاسف حضور مستمر ندارند .

هر دو کاندید شما از خانه عطر گوتیه ، عالی اند خصوص دیواین ! قلب اش را ببینید ! طلاست ! همچون قلب شما و آن دیگری نیز ایضا ، قلبی کمیاب دارد که با عسل شیرین شده ست و نشانه از شیرینی ضمیر و طالع شما دارد انشاله

شما ذره بینی ( اندیشه ) توانا دارید در یافتن بهترین ها و این خود ادله ای بر تجرد شماست اگر ریز و نیک بنگرید !

درود بر شما که خدای خویش انتخاب کرده اید به همنشینی و همصحبتی و همسری ! آفرین !

لیک به تجربه : همو به طریق شایسته اقدام خواهد کرد به تغییر به احسن سرنوشت شما که او خویش را بدهکار هیچ بنده نکند و پس از یافتن بزرگی شما ، به انتخابی چنین شایسته ، آنچه را لایق اید دریافت خواهید کرد به کمال !

و هرچند که سلیقه و اندیشه ی شما جایی به نیاز تایید ، تمجید یا تفریق غیر نمینهد لیک بر "مشاوره" که محل تعقل هوشیاران است تاکید به پرسش کرده اید که همانا نمایانگر قدرت اندیشه شماست و پاسخ بلی ست :)

موفق باشید هماره انشاله

و در پناه همنشین بالارهنمای شما :)

درود فراوان جناب آقای سخی

چقدر با واژه واژه ی که نوشتید حس خوب به من منتقل کردید که باری گران شد بر دوش من برای جبران امیدوارم و البته مطمئنم بهترینها نصیب قلب مهربان تون هست و خواهد بود:)

سپاس فروان از شما که نادیده عزیز هستید، امیدوارم لحظه لحظه های زندگی تون سرشار باشه از زیبایی  و حس های خوبی که نثار اهالی این خانه و دیگران می کنید 🙏

ممنون از راهنمایی ارزشمندتون

در پناه نور و مهربانی باشید 🙏

آندیا آندیا
1403/05/06

درود فراوان جناب آقای سخی

چقدر با واژه واژه ی که نوشتید حس خوب به من منتقل کردید که باری گران شد بر دوش من برای جبران امیدوارم و البته مطمئنم بهترینها نصیب قلب مهربان تون هست و خواهد بود:)

سپاس فروان از شما که نادیده عزیز هستید، امیدوارم لحظه لحظه های زندگی تون سرشار باشه از زیبایی  و حس های خوبی که نثار اهالی این خانه و دیگران می کنید 🙏

ممنون از راهنمایی ارزشمندتون

در پناه نور و مهربانی باشید 🙏

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟