حمید حمید
24
1402/09/07

خوشبو ترین و پربازخورد ترین عطر تنباکویی از نظر شما

با سلام.
به نظر شما خوشبوترین و پربازخوردترین عطر تنباکویی کدام محصول هست؟
غیر از موارد کلاسیک یا شناخته شده ، اگر محصولی ساخته شده همین چند سال اخیر هست که خیلی شناخته شده نیست حداقل برای عموم، ممنون میشم معرفی کنید که با محصولات جدید اشنا بشیم.

حمید حمید
1402/09/13
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند برای شامه ی من خوشبوترین و پر بازخوردترین عطر تنباکویی جهان متعلق به عطر رویال کراون هابانوس می‌باشد که نبوغ نوبل در آفرینش تنباکوی معطر را در این عطر به کار گرفتند....

بهترین ها برای شما دوست گرامی....

سپاس جناب اسعدی عزیز بابت معرفی ای که داشتین
بزرگوار اگر ممکن هست چند مورد از تولیدات اماراتی ها هم معرفی نمایید ( تنباکویی)

TIMELESS TIMELESS
1402/09/14
در پاسخ به حمید :

سپاس جناب اسعدی عزیز بابت معرفی ای که داشتین
بزرگوار اگر ممکن هست چند مورد از تولیدات اماراتی ها هم معرفی نمایید ( تنباکویی)

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند از همراهی و عنایت شما کمال سپاس دارم. در خصوص عطرهای کپی اماراتی در بستر تنباکویی بهترین ها از نظر من عبارتند از: الحمبرا تاباک (کپی بسیار دقیق از عطر اورجینال کریستین دیور توباکالر با پرفورمنس قدرتمند)، الحمبرا توباکو تاچ (الهام گرفته از تام فورد توباکو وانیل اما برای من بسیار خوشبوتر و تنباکویی تر از تام فورد توباکو وانیل با پرفورمنس خوب)، الحمبرا اکسکلوسیف تاباک (الهام گرفته از عطر تام فورد توباکو وانیل + توباکو عود با پرفورمنس خوب). 

با آرزوی بهروزی و شادکامی برای شما دوست گرامی....

حمید حمید
1402/09/14
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند از همراهی و عنایت شما کمال سپاس دارم. در خصوص عطرهای کپی اماراتی در بستر تنباکویی بهترین ها از نظر من عبارتند از: الحمبرا تاباک (کپی بسیار دقیق از عطر اورجینال کریستین دیور توباکالر با پرفورمنس قدرتمند)، الحمبرا توباکو تاچ (الهام گرفته از تام فورد توباکو وانیل اما برای من بسیار خوشبوتر و تنباکویی تر از تام فورد توباکو وانیل با پرفورمنس خوب)، الحمبرا اکسکلوسیف تاباک (الهام گرفته از عطر تام فورد توباکو وانیل + توباکو عود با پرفورمنس خوب). 

با سپاس از شما که راهنمایی های بسیار ارزنده ای ارائه نمودید

دانیال دانیال
1402/09/14
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

پورتو نرولی الحمبرا چطوره دکتر جان

دانیال دانیال
1402/09/14
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

بهتر بگم پورتو نرولی یا برایت پیچ الحمبرا؟ کیفیت و پخش و ماندگاری ؟ یا الترناتیو بهتر تو همین سبکها

TIMELESS TIMELESS
1402/09/15
در پاسخ به دانیال :

بهتر بگم پورتو نرولی یا برایت پیچ الحمبرا؟ کیفیت و پخش و ماندگاری ؟ یا الترناتیو بهتر تو همین سبکها

الحمبرا پورتو نرولی با توجه به نوع رایحه ماهیت پرفورمنس ضعیفی دارد اما الحمبرا برایت پیچ با توجه به ماهیت رایحه دارای پرفورمنس خیلی بهتری از پورتو نرولی است. بین این دو، انتخاب من قطعا الحمبرا برایت پیچ است.....

OMID  M OMID M
1402/09/15

درود

بنظرم عامه پسند و خوشبازخوردترین

زرجوف ناکسوس

XJ 1861 Naxos #زرجوف ایکس جی 1861 ناکسوس XJ 1861 Naxos 

ریان تریدیشن اینسورکشن

Insurrection II Wild #رایان تردیشن اینسورکشن 2 وایلد Insurrection II Wild

GUERLAIN - L'Homme Idéal Extrême

LALIQUE - Ombre Noire

دانیال دانیال
1402/09/15
در پاسخ به TIMELESS :

الحمبرا پورتو نرولی با توجه به نوع رایحه ماهیت پرفورمنس ضعیفی دارد اما الحمبرا برایت پیچ با توجه به ماهیت رایحه دارای پرفورمنس خیلی بهتری از پورتو نرولی است. بین این دو، انتخاب من قطعا الحمبرا برایت پیچ است.....

مردانه میتونه باشه؟ و بنظرتون ماندگاری و پخش چه مدت هست؟

TIMELESS TIMELESS
1402/09/15
در پاسخ به دانیال :

مردانه میتونه باشه؟ و بنظرتون ماندگاری و پخش چه مدت هست؟

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند من عطر برایت پیچ الحمبرا را بیشتر برای بانوان شایسته ی پوشیدن میدونم اما اگر تمایل داشته باشین میتونین داخل منزل، خودتان هم این عطر را بپوشید و لذت ببرید. ماهیت رایحه ی این عطر به نرمی و انعطاف بانوان هست و ماندگاری خوب و پراکنش متوسط تا خوبی داره نسبت به برچسب قیمتی.

بهترین ها برای شما.....

حمید حمید
1402/09/17
در پاسخ به OMID M :

درود

بنظرم عامه پسند و خوشبازخوردترین

زرجوف ناکسوس

XJ 1861 Naxos #زرجوف ایکس جی 1861 ناکسوس XJ 1861 Naxos 

ریان تریدیشن اینسورکشن

Insurrection II Wild #رایان تردیشن اینسورکشن 2 وایلد Insurrection II Wild

GUERLAIN - L'Homme Idéal Extrême

LALIQUE - Ombre Noire