شاهین سیلور لطافه یا کلاب دی نویت پارفوم ؟؟ کدوم حرف اولو میزنه؟

سلام به همه عزیزان و دوستان جمع زیبا و خوشبوی عطرافشان

من طرفدار پر و پا قرص آرماف کلاب دی نویت ام ، برای خرید باتل مجدد اما مردد شدم حالا چرا ؟

چون شاهین سیلور لطافه رو تست کردم خیلی از رایحه و کیفیتش لذت بردم ، میوه ای تر از آرماف بود و حس فرش تری بهم داد ، یعنی از لجاظ رایحه کاملا مورد پسندم بود اما چون استفاده نکردم نمیدونم پرفورمنس و کیفیتش در مقایسه با آرماف پارفوم در چه حده ؟؟؟

عزیزی استفاده کرده ؟؟

قیمت شاهین نصف و حتی کمتره و تو یوتویوب و رویو ها کاملا شونه به شونه آرماف میدوننش ، میتونه جایگزین خوبی باشه براش؟

دکتر اسعدی ، مهربد خان ، دکتر دهناد و متین جعفری عزیز که میدونم مثه خودم یوزر های آرماف هستن تست داشنید عزیزان ؟

در پاسخ به متین :

ارادت

بله پارفوم دودی تره و لیمیتد میوه ای تر

پیشنهاد دکتر اسدی بزرگوار رو تست نداشتم ولی ۱۰۰٪ گزینه بهتری هستش چون پیشنهاد های دکتر همیشه عالی و درجه یک بوده

موفق باشید امیر جان

حتما همگی رو با اولویت پیشنهاد دکتر بررسی میکنم

تشکر و ارادت متین جان

در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای مهندس نجاتی بزرگوار از عنایت شما سپاسگزارم. در خصوص عطر شاهین سیلور عارضم که من این عطر را در آرشیوم دارم اما رایحه ی این عطر بر مبنای اونتوسی بودن برای من چندان جالب نبود، البته در بستر کلی رایحه توانسته به اونتوس خودش را نزدیک کند ولی طبق فرموده ی جناب آقای جعفری بزرگوار، شاهین سیلور برای شامه ی من هم حالت پوسیدگی میوه ی لیمو یا مرکباتی که در حال پوسیدن هستند را تداعی می‌کند. فلذا من آرماف کلاب دی نویت را هم پیشنهاد نمیکنم چون مثل نسخه های ۲۰۱۷ نیست. اما با کمی قیمت بالاتر براتون پیشنهاد میکنم عطر EVANOS از برند لورینتال فراگرانسس پاریس را حتما تست فرمایید که بسیار رایحه ی جذاب و مشابه واقعی اونتوس با پرفورمنس خیلی خوب و پکیج زیبا همراه است. دوست گرامی پیشنهاد میکنم به عطر EVANOS بیشتر تمرکز داشته باشین که شاید تفاوت یک میلیون تومانی با آرماف کلاب دی نویت داشته باشه اما باور بفرمایید در این تفاوت مبلغ یک میلیون تومان، اندیشه های بسیاری نهفته است که به نظر من با این قیمت حداکثر ۲.۵ میلیون تومان، بسیار ارزش خرید بالایی دارد و تا بحال به هر عزیزی پیشنهاد دادم این عطر را و خرید داشته است، بسیار راضی بودند‌. حتی در همین عطرافشان در قسمت عطرگرام هم یکی دو نفر از دوستان همین عطر را خرید کردند و به اشتراک گذاشتند نظرات ارزشمند خودشان را برای این عطر.... 

بهترین ها برای شما دوست گرامی....

درود بر شما دوست عزیز ، کار اوانوس رو که فرمودید از کجا تهیه کردید؟ آخه کاریه که خیلی کم گیر میاد خواستم ببینم شما اصلش رو از کدوم سایت یا پیج تهیه کردید؟ سپاسگزارم از پیشنهاد شما دوست ارجمند و گران قدر

TIMELESS TIMELESS
1403/09/06
در پاسخ به محمدمهدی محمدی :

درود بر شما دوست عزیز ، کار اوانوس رو که فرمودید از کجا تهیه کردید؟ آخه کاریه که خیلی کم گیر میاد خواستم ببینم شما اصلش رو از کدوم سایت یا پیج تهیه کردید؟ سپاسگزارم از پیشنهاد شما دوست ارجمند و گران قدر

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند از سایت های تروب باید جستجو کنید و پیدا کنید. من حضوری از فروشگاه شهرمان خریده بودم. اگر تهران هستید فروشگاه های تهران موجود دارند. 

بهترین ها برای شما...

در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند از سایت های تروب باید جستجو کنید و پیدا کنید. من حضوری از فروشگاه شهرمان خریده بودم. اگر تهران هستید فروشگاه های تهران موجود دارند. 

بهترین ها برای شما...

درود بر شما ممنونم

از لحاظ پخش بو و ماندگاری چطور هست این کار؟ 

و اینکه اگه بخاید نمره بدید به درصد شباهت به اونتوس اورجینال ، کلاب د نایت با غلظت ادوتویلت ، این کار اوانوس که فرمودید و شاهین ، به هر کدوم چه نمره ای میدید از ۱۰۰؟

ممنونم از لطف شما و راهنمایی هاتون

TIMELESS TIMELESS
1403/09/07

درود بر شما ممنونم

از لحاظ پخش بو و ماندگاری چطور هست این کار؟ 

و اینکه اگه بخاید نمره بدید به درصد شباهت به اونتوس اورجینال ، کلاب د نایت با غلظت ادوتویلت ، این کار اوانوس که فرمودید و شاهین ، به هر کدوم چه نمره ای میدید از ۱۰۰؟

ممنونم از لطف شما و راهنمایی هاتون

با احترام و عرض ادب 

دوست فرهیخته و ارجمند من فقط عطر اوانوس را میتونم پیشنهاد بدم. رایحه بسیار مشابه کرید اونتوس با ماندگاری و پراکنش خوب. 

در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب 

دوست فرهیخته و ارجمند من فقط عطر اوانوس را میتونم پیشنهاد بدم. رایحه بسیار مشابه کرید اونتوس با ماندگاری و پراکنش خوب. 

متشکرم از شما

همین صبح ثبت سفارش کردم انشاالله برسه دستم نظرمو بهتون میگم ممنونم از شما

متشکرم از شما

همین صبح ثبت سفارش کردم انشاالله برسه دستم نظرمو بهتون میگم ممنونم از شما

سلام جناب محمدی بزرگوار

پیشاپیش مبارکتون باشه

بیصبرانه منتظر نطر شما هستم چون قصد خرید فوری دارم

از نظر پخش بو و پرفورمنس و همچنین در مقایسه با کلاب دنویت آرماف چناچه تجربه ای از آن داشته اید نظرتون رو بفرمایید 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟