با سلام و ارادت خدمت تمامی دوستان عزیز
لطافه خمره ولی اینبار ورژن قهوه :)
از دوستان و اساتید بزرگ کسی موفق به تست این عطر شده ؟
و اینکه هنوزم اون شیرینی زیاد رو داره یا اینکه تلخ و استیبل شده ؟
چون اگه اینطوره میخواستم تهیه اش کنم
پیشاپیش ممنونم ازتون🌹
من بخاطر کاری جنوب کشور بودم یک تست سریع داشتم این رو... از سر کنجکاوی ... خلاصه عرض کنم همون قبلی هست یکم بوی سوختگی، مثلا قهوه سوخته و سر رفته ازش میشه دریافت کرد...حالا لازمه تست بهتر تهیه سمپل هست ... ولی درکل رایحه خارقالعاده برام نداشتن.
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای جعفری بزرگوار در قسمت نظرات که سوال را مطرح فرمودید برای من، پاسخ را براتون منعکس نمودم که ظاهراً متوجه نشده اید. بله عطر خمره قهوه به دستم رسید. در خصوص رایحه ی این عطر عارضم که DNA همان از عطر خمره وینتیج هست با این تفاوت که کمی رایحه ی شکلات سوخته یا پودر کیک شکلاتی که کمی دچار سوختگی شده است ازش درک میکنم. رایحه ی قهوه به اون شکلی که در سایر عطرهای مبنای قهوه حافظه داریم در عطر خمره قهوه برای من آشکار نبود. شایان ذکر است که نبایستی ماهیت رایحه ی عطری بر مبنای آکورد اصلی ای قهوه را برای عطرهایی که مبنای تم کنارههایی از قهوه دارند، مورد سنجش قرار دهیم و مدعی باشیم که تمامی عطرهای به اسم قهوه در لیبل خود عطر بایستی همان عطر قهوهای که در ساختار آکورد اصلی یه عطر هست، باشند. بنابراین عطر خمره قهوه با توجه به طبع گرم و شیرین بودنش هر چند کمی به تلخی سوق دارد، اما باز هم فکر میکنم با شخصیت زیست روانشناختی شما سازگار نباشد. از نظر پرفورمنس از خمره وینتیج بهتر هست و راضی کننده خواهد بود. برای شامه ی من به جهت یه کار جدید از برند لطافه بر مبنای روایح گرم و تلخ و شیرین مورد پسندم هست. لازم به ذکر است که رایحه ی عطر خمره قهوه برای حافظه ی بویایی من آشنا به نظر رسید و در نظر من ترکیبی از عطر بای کیلیان آنجلز شر انیورساری ادیشن + عطر کوبان وود از برند آرورا سنتس هست. رایحه ی خمره قهوه برای من دلنشین هست و هر شخصی که عطر خمره وینتیج را مورد پسندش باشد، به احتمال زیاد عطر خمره قهوه هم مورد پسندش خواهد بود.
با آرزوی بهروزی برای شما و تمامی بزرگواران....
آقای جعفری سلام وقتتون بخیر باشه
امکانش هست یه راه ارتباطی باهاتون داشته باشم
میخواستم بابت خرید عطر باهاتون مشورت کنم
آقای جعفری سلام وقتتون بخیر باشه
امکانش هست یه راه ارتباطی باهاتون داشته باشم
میخواستم بابت خرید عطر باهاتون مشورت کنم
سلام وقت بخیر ارادت
بله در تلگرام امکانش هست ، حالا نمیدونم اینجا فکر نمیکنم بشه آی دی یا شماره داد به همین خاطر اگه امکانش هست از مدیریت محترم سایت شماره بنده رو بگیرید و تلگرام بهم پیام بدید...
سلام وقت بخیر ارادت
بله در تلگرام امکانش هست ، حالا نمیدونم اینجا فکر نمیکنم بشه آی دی یا شماره داد به همین خاطر اگه امکانش هست از مدیریت محترم سایت شماره بنده رو بگیرید و تلگرام بهم پیام بدید...
بله چشم
سلام وقت بخیر ارادت
بله چشم
سلام وقت بخیر ارادت
باسلام خدمت شما اگه ممکنه من هم میخواستم برای انتخاب عطر اهنماییم بفرمایید
من بوی عطرهای مردانه کرید اونتوس وعودوودتامفورد وخیلی خیلی دوست دارم وازعطرهای زنانه هم بوی باکارت رژ ۵۴۰ سفید رنگ تنها عطری بوده که پسندیدم واینطور بگم که بیشترعطرهای معروف زنانه راتست کردم اما هیچ کدوم نتونسته راضیم کنه
ممنون میشم هم بفرمایید بهترین نسخه اماراتی باکارت کدومه وازکحا تهیه کنم که معتبرباشه
وهم اینکه اگه عطر زنانه خیلی خوشبو هم معرفی بفرمایید که خیلی خیلی لطف میکنید
باسلام خدمت شما اگه ممکنه من هم میخواستم برای انتخاب عطر اهنماییم بفرمایید
من بوی عطرهای مردانه کرید اونتوس وعودوودتامفورد وخیلی خیلی دوست دارم وازعطرهای زنانه هم بوی باکارت رژ ۵۴۰ سفید رنگ تنها عطری بوده که پسندیدم واینطور بگم که بیشترعطرهای معروف زنانه راتست کردم اما هیچ کدوم نتونسته راضیم کنه
ممنون میشم هم بفرمایید بهترین نسخه اماراتی باکارت کدومه وازکحا تهیه کنم که معتبرباشه
وهم اینکه اگه عطر زنانه خیلی خوشبو هم معرفی بفرمایید که خیلی خیلی لطف میکنید
درود خدمت شما
توی این مورد به نظرم شرکت فراگرنس ورد عملکرد بهتری داره
الحمبرا اکثر کاراش عالیه اما این مورد خیر
برای سایت عطر های اماراتی هم بهتون ن.ا.ر.س.ی.س.و پیشنهاد میدم چون خیلی ازشون خرید داشتم.
و اینکه توی عطرای زنونه چند مورد میگم خدمتتون:
شنل چنس او فرش و یا شنل چنس ادو پرفیوم ، ایو سن لورن لیبر ، زرجوف لیرا و ارباپورا، کازاموراتی لاتوسکا ، اونتوس فور هر ، یارا سفید و صورتی
خیلی هست الان حضور ذهن ندارم خانومای سایت بهتر میتونن راهنمایی کنن در رابطه با عطر های زنونه...
موفق باشید