ماری ماری
23
1402/09/11

عطر عشق

درود دوستان

عشق برای شما چه بویی داره؟ رایحه عشق بنظرتون به کدوم عطری که بو کردین نزدیکتره؟ یا به کدوم بو توی طبیعت؟ یا میوه یا هر چیز دیگه

برای من یه عطری بود که ۲۷ سال قبل میزدم و اسمش IL بود . ایتالیایی بود و دیسکانتینیو شد . متاسفانه...

TIMELESS TIMELESS
1402/09/12

با احترام و عرض ادب 

بانوی فرهیخته و ارجمند موضوع بسیار جامعی را مطرح فرمودید... به نظرم اصلی ترین رایحه ی عشق، عطر پوست تن معشوق و عطر زلف معشوق هست که هیچ عطری در جهان نمیتونه خوشبوتر از این رایحه باشه.... اما در خصوص عطرهای سنتتیک که به دست بشر تولید شده‌اند، به نظرم اون عطری که برای اولین بار حس عشق میان دو نفر ایجاد شده، اگر یکی از طرفین عطری را پوشیده باشد، بخاطر حس عاشقی که بهش پیدا کرده، قبل از ارتباط کلامی، نشانه های از همین عطری که معشوقش پوشیده است را بعنوان ردپای عطر عشق تلقی خواهد کرد و یک دنباله‌ای از عطر عشق برایش ایجاد خواهد شد که بعد از ارتباط کلامی هم، همان عطری که معشوقش آن زمان پوشیده بود را بعنوان عطر عشق برای خودش تعبیر خواهد کرد، هر چند شاید قبل از عاشقی اصلا همچین رایحه‌ای را پسند نمی‌کرد.... فلذا برای هر انسانی اعم از آقا یا بانو، رایحه ی عشق در عطرهای سنتتیک، به نظرم اولین عطر پوشش معشوق خواهد بود.... 

اما برخی از عطرهایی که برای شامه ی من رایحه ی عاشقانه تلقی می‌شوند، عطرهایی هستند که در بستر چوبی گلی مشکی باشند برای مثال عطر زنانه ی فراکاس رابرت پیگه که در سال ۱۹۴۸ لانچ شده، برای شامه ی من از عاشقانه ترین عطرهاست و یا عطر اجمل رین دراپس (قطره‌های باران)، یا عطر اجمل ساکرد لاو (عشق مقدس)، یا عطر گرلن ال اینستنت اکستریم، یا عطر اجمل شادو آمور، یا عطر رصاصی ایموژن زنانه، و یا عطر زنانه ی کبری (مار چشم قرمز) و ........ 

بهترین ها برای شما بانوی محترم.....

ماری ماری
1402/09/12
در پاسخ به دانیال :

کامنتهای این عطر رو خوندم و متوجه شدم برا آقابون خیلی جذابه

ماری ماری
1402/09/12
در پاسخ به فرشاد رامتین :

برای من یه عطری بود که ۲۷ سال قبل میزدم و اسمش IL بود . ایتالیایی بود و دیسکانتینیو شد . متاسفانه...

عطری نزدیک بهش پیدا نکردین؟ 

ماری ماری
1402/09/12
در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب 

بانوی فرهیخته و ارجمند موضوع بسیار جامعی را مطرح فرمودید... به نظرم اصلی ترین رایحه ی عشق، عطر پوست تن معشوق و عطر زلف معشوق هست که هیچ عطری در جهان نمیتونه خوشبوتر از این رایحه باشه.... اما در خصوص عطرهای سنتتیک که به دست بشر تولید شده‌اند، به نظرم اون عطری که برای اولین بار حس عشق میان دو نفر ایجاد شده، اگر یکی از طرفین عطری را پوشیده باشد، بخاطر حس عاشقی که بهش پیدا کرده، قبل از ارتباط کلامی، نشانه های از همین عطری که معشوقش پوشیده است را بعنوان ردپای عطر عشق تلقی خواهد کرد و یک دنباله‌ای از عطر عشق برایش ایجاد خواهد شد که بعد از ارتباط کلامی هم، همان عطری که معشوقش آن زمان پوشیده بود را بعنوان عطر عشق برای خودش تعبیر خواهد کرد، هر چند شاید قبل از عاشقی اصلا همچین رایحه‌ای را پسند نمی‌کرد.... فلذا برای هر انسانی اعم از آقا یا بانو، رایحه ی عشق در عطرهای سنتتیک، به نظرم اولین عطر پوشش معشوق خواهد بود.... 

اما برخی از عطرهایی که برای شامه ی من رایحه ی عاشقانه تلقی می‌شوند، عطرهایی هستند که در بستر چوبی گلی مشکی باشند برای مثال عطر زنانه ی فراکاس رابرت پیگه که در سال ۱۹۴۸ لانچ شده، برای شامه ی من از عاشقانه ترین عطرهاست و یا عطر اجمل رین دراپس (قطره‌های باران)، یا عطر اجمل ساکرد لاو (عشق مقدس)، یا عطر گرلن ال اینستنت اکستریم، یا عطر اجمل شادو آمور، یا عطر رصاصی ایموژن زنانه، و یا عطر زنانه ی کبری (مار چشم قرمز) و ........ 

بهترین ها برای شما بانوی محترم.....

خیلی خیلی ممنونم از پاسختون و عطرهایی که معرفی کردین. عطرهای گلی چوبی واقعا رایحه عاشقانه ای دارن 

در پاسخ به ماری :

عطری نزدیک بهش پیدا نکردین؟ 

نه بهیچ عنوان ... خیلی برام جذاب و خاص بود هنوز توی مغزم بوش میپیچه وقتی يادم میاد 😍

[EDITED] 1402/09/12 22:12
سولماز سولماز
1402/09/12

Narciso Rodriguez Musc for Her #نارسیس رودریگز مشک فور هر Narciso Rodriguez Musc for Her 

Narciso Rodriguez for Her EDP #نارسیس رودریگز فور هر پرفیوم Narciso Rodriguez for Her EDP 

Burberry Body #باربری بادی Burberry Body 

خانم ماری عزیز به نظر من عطرهای مشکی مثل برند نارسیسو که مشکشون خیلی زیبا و شیک هست بوی عشق میدن .یا عطرهایی که رایحه غالبشون پیچ امین الدوله و یاس رازقی و مریم هست .بین  میوه ها هم توت فرنگی بوی عشق. میده .در طبیعتم رز صورتی و یاس رازقی و پیچ امین الدوله بعد از بارون.زمون ما که عشق بوی بادمجون کال میداد 🤣😅.اصلا عشق چیز خطرناک و حرامی بود .که به محض اینکه بوش به مشام پدر و مادرهای عزیز میرسید  فوری درب به روی خواستگارها  اونم اول بار مادرشون و خواهراشون باز میشد که اول عشق دختر به دل مادر بیفته و ببینه آیا دختر بساز  و کار کن و ...هست و دفعه بعد پسر همراه مادر و خواهرش و ...میومد 🤣 و اگه مورد پسند واقع می‌شدیم قشنگ ترین قسمت عشقی این بود که دختر و پسر تنهایی صحبت کنن😅 و از رنگ مورد علاقه و سلیقه و ...صحبت کنن و اونم با هزار خجالت و شرم و صورتی و قرمز شدن .خلاصه الان عشق رنگ و بو داره.اون دوران ما نه میدونستیم کافه چیه نه دو نفره بیرون رفتن نه ولنتاین نه پارک و نه ...تازه اگه میدیدن و گزارش میدادن به روش ساده توو مینی‌بوس عروس و دوماد می‌شدی 😂.خدارو شکر ما به اون روش عروس نشدیم  .زمون ما حتی نوشتن عشق هم جرم و گناه بود .یادمه یه بار زمون دبیرستان یه دختر همکلاسیم یه قلب درست کرده بود با کاغذ سفید و وسطش یه تیر رد کرده بود متحرک ❤️🏹از اینا .خانم پرورشی اومد تیکه تیکه ش کرد ،😑.زمون ما عشق کشیدن نخل و غروب آفتاب و قطره اشک و...بود عشق بویی نداشت 😅.ما بعد از ازدواج عاشق می‌شدیم .خلاصه عشق رنگش صورتی و رایحه ش مشک و یاس و زیباییش مثل توت فرنگیه .

امیدوارم همیشه عشق در زندگیت جاری باشه .از هر لحاظ .بی عشق زندگی تکراری و رنگ و لعابی نداره.حالا هر عشقی باشه مادی یا معنوی 

ماری ماری
1402/09/12
در پاسخ به فرشاد رامتین :

نه بهیچ عنوان ... خیلی برام جذاب و خاص بود هنوز توی مغزم بوش میپیچه وقتی يادم میاد 😍

😍🥺

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟