سلام بین عطر های شرکتی کدام شرکت نزدیک ترین رایحه و نت رو با پرفورمنس خوب داره؟
جناب جعفری کار های آمواج که از اف ای پاریس معرفی کردید بهترین هاش رو میشه معرفی کنید که شباهت و پرفورمنس نزدیکی به کار اصلی دارن
و برای کار های امواج اف ای پاریس رو پیشنهاد میکنید یا برند های شرکتی بهتری هم هست؟
به نظر من بهترین آمواج ها برای اف ای پاریس هستش از نظر شباهت ، کیفیت ، هارباکس و شیشه شکیل
آمواج ها همگی خوب هستن ... رایحه سلیقه ای هستش
اینترلود ، هانر ، انکلیو ، بلک آیریس و...
در کل شما ۳ شرکت رودر نظر داشته باشید که کاراشون عالیه
لطافه ، الحمبرا ، اف ای پاریس فراگرنس ورد
عطرهای برندینی خیلی شبیه هستن
فقط حجمشون خیلی کمه و ۲۵ میلن ولی برای داخل کیف مناسبن
سلام مجدد خدمت شما ارادت
کارهای تامفورد همگی نسخه الحمبرا عالی هستن بدون شک...
راجب دیور هوم اینتنس هم بخوام بگم نه اینکه الحمبرا بد باشه ، فقط تشابه از نظر من تو الحمبرا کمتره توی تاپ نوت ...
ولی فراگرنس خیلی بهتره از نظر شباهت و پرفورمنس به نسبت قیمت کمتر
موفق باشید امیدوارم خرید خوبی داشته باشید
سپاس گزارم ازتون بابت وقتی که گذاشتین🙏🌷
می خواستم بدونم کارهای اف ای پاریس از کدوم سایت تهیه می کنید
عطرهای برندینی خیلی شبیه هستن
فقط حجمشون خیلی کمه و ۲۵ میلن ولی برای داخل کیف مناسبن
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند بله عطرهای برندینی شباهت خوبی به عطرهای اورجینال دارند البته کپی کار هست خود شرکت برندینی اما در بین شرکت های کپی کار ایرانی که عطرهای کم حجم تولید میکنند، همین شرکت برندینی بهترین است. من چندتا از عطرهای برندینی را تست کردم و نسبت به قیمت ۲۰۰ هزار تومان به نظرم گزینه های خوبی هستند. بخصوص که هر عطری را در باتل اصلی خود همان عطر، تولید کرده است. پرفورمنس هم راضی کننده هست نسبت به حجم کم عطر و اونس عطر. اما یه موردی هست که در حال حاضر با همین برچسب قیمتی برندینی، در حجم ۳۰ میلی لیتر، عطرهای برند لطافه هم وجود دارند که شرکت برندینی در مقابل شرکت لطافه اصلا قابل قیاس نیست، فلذا پیشنهاد میکنم با همین مبلغ برندینی برای عطرهای قابل حمل از عطرهای برند لطافه در همین حجم و باتل اصلی، تجربه داشته باشین که واقعا نسبت به این قیمت، بسیار ارزنده هستند. علاوه بر این، عطرهای ۳۰ میلی برند لطافه در باتل اصلی یعنی حجم ۱۰۰ میلی همان عطر و هارد باکس اصلی همان عطر ۱۰۰ میلی تعبیه شدهاند درحالیکه عطرهای ۳۰ میلی برندینی همه در یک باکس معمولی تعبیه شدهاند با اینکه عطرهای اورجینال امواج همه دارای هارد باکس هستند.
بهترین ها برای شما بانوی محترم......
سپاس گزارم ازتون بابت وقتی که گذاشتین🙏🌷
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند من هم فرموده های جناب آقای مهربد و جناب آقای جعفری بزرگوار را تایید میکنم. هم برند اف ای پاریس و هم برند الحمبرا کارهای کپی بسیار باکیفیتی را تولید میکنند. در خصوص عطر تام فورد بیتر پیچ هم به نظر من بهترین کپی مشابه، عطر الحمبرا برایت پیچ هست هم در شباهت رایحه و هم در میزان پرفورمنس. پیشنهاد میکنم در سایت فراگرانتیکا عطر الحمبرا برایت پیچ را بررسی کنید و نظرات و امتیازات مخاطبان را آنالیز کنید.
بهترین ها برای شما دوست گرامی.....
می خواستم بدونم کارهای اف ای پاریس از کدوم سایت تهیه می کنید
بخشی از کارهای اف ای پاریس رو سایت
ن..ا...ر...س..ی...س...و
داره و من خودم ازشون خرید داشتم تا الان
موفق باشید
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند بله عطرهای برندینی شباهت خوبی به عطرهای اورجینال دارند البته کپی کار هست خود شرکت برندینی اما در بین شرکت های کپی کار ایرانی که عطرهای کم حجم تولید میکنند، همین شرکت برندینی بهترین است. من چندتا از عطرهای برندینی را تست کردم و نسبت به قیمت ۲۰۰ هزار تومان به نظرم گزینه های خوبی هستند. بخصوص که هر عطری را در باتل اصلی خود همان عطر، تولید کرده است. پرفورمنس هم راضی کننده هست نسبت به حجم کم عطر و اونس عطر. اما یه موردی هست که در حال حاضر با همین برچسب قیمتی برندینی، در حجم ۳۰ میلی لیتر، عطرهای برند لطافه هم وجود دارند که شرکت برندینی در مقابل شرکت لطافه اصلا قابل قیاس نیست، فلذا پیشنهاد میکنم با همین مبلغ برندینی برای عطرهای قابل حمل از عطرهای برند لطافه در همین حجم و باتل اصلی، تجربه داشته باشین که واقعا نسبت به این قیمت، بسیار ارزنده هستند. علاوه بر این، عطرهای ۳۰ میلی برند لطافه در باتل اصلی یعنی حجم ۱۰۰ میلی همان عطر و هارد باکس اصلی همان عطر ۱۰۰ میلی تعبیه شدهاند درحالیکه عطرهای ۳۰ میلی برندینی همه در یک باکس معمولی تعبیه شدهاند با اینکه عطرهای اورجینال امواج همه دارای هارد باکس هستند.
استاد سلام و عرض ادب ارادت خدمت شما
استاد من قصه ادکلن های جیبی لطافه رو نمیدونستم واقعا ... حقیقت داره ؟ با عطر اصلی لطافه برابری میکنه ؟ و اینکه از کجا میشه تهیه کرد این عطر های جیبی رو ؟
با احترام و عرض ادب
درود بر شما
عطر های برندینی که کپی از زرجوف هستن کیفیت خوبی دارند آیا؟
برای برند زرجوف کدام شرکت بهترین کپی و رایحه و پرفورمنس را دارد؟
سلام و ارادت خدمت شما
قبلا گفتم خدمتتون فکر میکنم ندیدید ... الان دقیق تر میگم:
الکساندریا ۳
اسپکتر رایحه متیر پریمیر فالکون لدر
گوست اسپکتر رایحه نیشانه آنی
گلوریوس عود اکسترا د پرفیوم رایحه اینیشیو عود فور گریتنس
مشابه های آمواج اف ای پاریس مثل :(آبراژ براکیشن،آبراژ اینکلوزر و...)
مشابه های بولگاری اف ای پاریس مثل :(vie sol , vie eau و...)
آبراژ وایکینگ مشابه کرید وایکینگ
آیریش لوکس رایحه ممو آیریش لدر
اسنس د بلانک رایحه لویی ویتون ایمجینیشن
اسنس د نویر رایحه لویی ویتون متیر نویر
اف ای پاریس تمامی مدل های انیگما
امبر دور رایحه زرجف اربا پورا
مرجان رایحه ممو مارفا
هپینس عود اکسترا د پرفیوم مشابه رایحه اینیشیو عود فور هپینس
آلفا رایحه تامفورد ابنه فیوم
امپریال رایحه گیشا امپریال
اف ای پاریس سری پاسور ها
آپکس APEX مشابه رایحه پنهالیگونز د بلیزنیگ مستر سم
ولوت پور هوم رایحه ورساچه اروس پرفیوم
نایت کلاب رایحه کلاب د نویت اینتنس
بلک افغانو اف ای پاریس
سلام..برایت پیچ و پورتو نرولی از الحمبرا چی؟ پخش؟ ماندگاری؟ کیفیت؟