سلام بین عطر های شرکتی کدام شرکت نزدیک ترین رایحه و نت رو با پرفورمنس خوب داره؟
استاد سلام و عرض ادب ارادت خدمت شما
استاد من قصه ادکلن های جیبی لطافه رو نمیدونستم واقعا ... حقیقت داره ؟ با عطر اصلی لطافه برابری میکنه ؟ و اینکه از کجا میشه تهیه کرد این عطر های جیبی رو ؟
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای جعفری بزرگوار بله عطرهای ۳۰ میلی لیتر لطافه در باتل اصلی همراه با هاردباکس اصلی در بازار ایران وجود دارند. در گوگل سرچ کنید عطرهای ۳۰ میل لطافه... سایتهای مربوطه را پیدا میکنید. قیمت ها هم ۲۶۰ هزار تومان میباشند. اما چون در باتل و هارد باکس اصلی هستند واقعا ارزش خرید بالایی دارند.
بهترین ها برای شما دوست گرامی.....
درود بر شما
عطر های برندینی که کپی از زرجوف هستن کیفیت خوبی دارند آیا؟
برای برند زرجوف کدام شرکت بهترین کپی و رایحه و پرفورمنس را دارد؟
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند کپی های زرجوف در عطرهای برندینی مثل لیرا، بوگت ایدهآل، مفیستو، لاتوسکا با توجه به قیمت آنها ماندگاری و پراکنش متوسط تا خوبی دارند مثلاً لیرا و بوگت ایدهآل بخاطر ماهیت رایحه دارای ماندگاری و پراکنش بهتری از مابقی کپی های زرجوف هستند.
بهترین ها برای شما دوست گرامی....
سلام..برایت پیچ و پورتو نرولی از الحمبرا چی؟ پخش؟ ماندگاری؟ کیفیت؟
سلام آقا دانیال عزیز ارادت
نرولی کیفیت رایحه خیلی خوبی داره پخش و ماندگاریشم مثل نسخه اورجینال هستش شاید تفاوت خیلی جزئی داشته باشه
بیتر پیچ هم خیلی عالی تره نسخه الحمبرا و کیفیت و پخش و ماندگاری بالایی داره
کلا کارای تامفورد نسخه الحمبرا آدمو شگفت زده میکنن از لحاظ کیفیت ... من خودم فعلا فابیولس رو دارم تو کشوم هر روز استفاده میکنم ...
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای جعفری بزرگوار بله عطرهای ۳۰ میلی لیتر لطافه در باتل اصلی همراه با هاردباکس اصلی در بازار ایران وجود دارند. در گوگل سرچ کنید عطرهای ۳۰ میل لطافه... سایتهای مربوطه را پیدا میکنید. قیمت ها هم ۲۶۰ هزار تومان میباشند. اما چون در باتل و هارد باکس اصلی هستند واقعا ارزش خرید بالایی دارند.
بهترین ها برای شما دوست گرامی.....
استاد ارادت
راستش سرچ کردم پیدا نکردم برای همین سوال کردم شاید یک نمونه کلا پیدا کردم...
فکرنمیکنم دیگه باشه باز اگه شما سراغ دارید بهم بگید
و فکر میکنید برندینی ایرانی ارزش خرید داشته باشه ؟
چون من شنیدم اصلا کیفیت لازم و ماندگاری رو ندارن
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند کپی های زرجوف در عطرهای برندینی مثل لیرا، بوگت ایدهآل، مفیستو، لاتوسکا با توجه به قیمت آنها ماندگاری و پراکنش متوسط تا خوبی دارند مثلاً لیرا و بوگت ایدهآل بخاطر ماهیت رایحه دارای ماندگاری و پراکنش بهتری از مابقی کپی های زرجوف هستند.
تشکر از راهنمایی های ارزنده اتون
فراگرنس ورد بهتر ا کپی کرده یا برندینی؟
استاد ارادت
راستش سرچ کردم پیدا نکردم برای همین سوال کردم شاید یک نمونه کلا پیدا کردم...
فکرنمیکنم دیگه باشه باز اگه شما سراغ دارید بهم بگید
و فکر میکنید برندینی ایرانی ارزش خرید داشته باشه ؟
چون من شنیدم اصلا کیفیت لازم و ماندگاری رو ندارن
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای جعفری بزرگوار بله متاسفانه در سایت هایی که بررسی کردم دیگر 30 میلی های لطافه موجود نیستند. حیف واقعا که این برند با این قیمت ها و کیفیت ها در حجم های 30 میلی به ندرت وارد کشور میشود. در خصوص برندینی عارضم که به نظر من با این قیمت ها ارزش خرید ندارند یعنی بایستی حداکثر 150 هزار تومان باشند قیمت برندینی. کیفیت ماندگاری و پراکنش آنچنان بالایی ندارند برای همین نسبت به این قیمت ها، به نظرم ارزش خرید ندارند مگر اینکه شخص خودش بخواهد داشته باشد یا مثلا برای کسانی که میخواهند ماهیت رایحه ی عطرهایی مثل آمواج را تجربه کنند با قیمت پایین، میتوانند مفید باشند. انشالله بزودی در سایت ق.ش.م.ا.ی.ن.و.ر.ا لطافه های 30 میلی موجود شوند.
تشکر از راهنمایی های ارزنده اتون
فراگرنس ورد بهتر ا کپی کرده یا برندینی؟
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند فراگرانس ورلد یه برند کاملا شناخته شده ی جهانی است درحالیکه برندینی یه برند ایرانی فقط برای ایرانی ها است که حتی در بین ایرانی ها هم کمتر شناخته شده است. بنابراین کیفیت فراگرانس ورلد قطعا بهتر از برندینی است.
بهترین ها برای شما دوست گرامی......