سلام عزیزان
داخل سایت های زیادی گشتم ولی عطر د توکس الحمبرا را پیدا نکردم میخواستم اگه دوستان سایتی میشناسند که این عطر رو موجود داشته باشه راهنمایی کنند و معتبر باشد
و اینکه چه مقدار شباهت داره این عطر با توکسیدو
با سپاس
عاقبت جوینده یابنده است😅
الحبمرا تاکس رو از یک سایت پیدا کردم ولی نمیدونم چطور از اصالت کالا مطمئن بشم
میتونین راهنماییم کنید در این مورد؟🙏
سلام میشه لطفا اسم اون سایت رو که د تاکس رو موجودی دارن بفرمایین
عاقبت جوینده یابنده است😅
الحبمرا تاکس رو از یک سایت پیدا کردم ولی نمیدونم چطور از اصالت کالا مطمئن بشم
میتونین راهنماییم کنید در این مورد؟🙏
سلام
تا اونجا که من میدونم و از نظرات دوستانی که تجربیات خوبی دارن متوجه شدم هنوز برای محصولات الحمبرا کار فیک پیدا نشده خصوصا برای د تاکس که هرجایی رو بگردین میگن نیس نگرد اصلا کسی هم نمیگه مثلا اگه پیذا کردین فیکه
حیف که عطرافشان خیلی وقته موجودیشو نداره
ممنون میشم ادرس سایت رو بااجازه ادمین محترم بفرمایین منم بخرم
با عرض پوزش مجدد از ادمین محترم سایت معتبر عطرافشان
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند متاسفانه عطر الحمبرا تاکس ظاهراً به دلیل شکایت شرکت ایوسن لورن از کیفیت بسیار بالایش در کلون بسیار دقیقش نسبت به عطر تاکسیدو، توقف تولید شده است. اما عطر الحمبرا کیسمت مردانه را براتون پیشنهاد میکنم که رایحه اش بسیار مشابه تاکسیدو با پرفورمنس خوب در پیکج زیباست. بهترین ها برای شما دوست گرامی.....
درود بر جناب دکتر گرامی و عرض تبریک سال نو
با توجه به اینکه الحمبرا کپی کار قانونی است و ظاهرا از کمپانیها مجوز دارد چگونه ایو سن لوران ثبت شکایت کرده است؟
درود بر جناب دکتر گرامی و عرض تبریک سال نو
با توجه به اینکه الحمبرا کپی کار قانونی است و ظاهرا از کمپانیها مجوز دارد چگونه ایو سن لوران ثبت شکایت کرده است؟
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند با تبریک سال نو بر شما و آرزوی سلامتی و موفقیت در سال جدید، خدمتتان عارضم که منظور من از داشتن مجوز برای کپی کار کردن از طرف الحمبرا، صرفاً برای قانونی بودن تولید عطرها میباشد. خودتان واقفید که بسیاری از عطرها هستند که کپی کار هستند یا مثلاً های کپی میکنند که آنها فیک هستند چون دقیقاً اطلاعات خود عطرهای اورجینال را روی شیشه ها و باکس ها درج میکنند. اما الحمبرا با تغییر حروف روی شیشه ها و عدم نوشتن نام عطر اورجینال، تمام محصولاتش را بصورت قانونی با مجوز بهداشت و استانداردهای جهانی تولید میکند.
در خصوص شکایت کردن شرکتهایی مثل تام فورد یا ایوسن لورن از الحمبرا، بخاطر بسیار باکیفیت بودن عطرهای کپی شده ی الحمبرا از عطرهای این شرکتها بوده است که مشتریهای ایوسن لورن برای مثال تاکسیدو یا تام فورد، دیگر از عطرهای گران قیمت این شرکتها خرید نکرده اند و این شرکتها چون متوجه شدند بخاطر الحمبرا دارند ارزش محصولاتشون و فروش محصولاتشون رو از دست دادهاند، از الحمبرا شکایت کردند. البته الحمبرا باز هم این عطرها را تولید خواهد کرد اما در شکل باتل های متفاوت و عناوین متفاوت تر از عطرهای اورجینال.
بهترین ها برای شما دوست گرامی.....
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند با تبریک سال نو بر شما و آرزوی سلامتی و موفقیت در سال جدید، خدمتتان عارضم که منظور من از داشتن مجوز برای کپی کار کردن از طرف الحمبرا، صرفاً برای قانونی بودن تولید عطرها میباشد. خودتان واقفید که بسیاری از عطرها هستند که کپی کار هستند یا مثلاً های کپی میکنند که آنها فیک هستند چون دقیقاً اطلاعات خود عطرهای اورجینال را روی شیشه ها و باکس ها درج میکنند. اما الحمبرا با تغییر حروف روی شیشه ها و عدم نوشتن نام عطر اورجینال، تمام محصولاتش را بصورت قانونی با مجوز بهداشت و استانداردهای جهانی تولید میکند.
در خصوص شکایت کردن شرکتهایی مثل تام فورد یا ایوسن لورن از الحمبرا، بخاطر بسیار باکیفیت بودن عطرهای کپی شده ی الحمبرا از عطرهای این شرکتها بوده است که مشتریهای ایوسن لورن برای مثال تاکسیدو یا تام فورد، دیگر از عطرهای گران قیمت این شرکتها خرید نکرده اند و این شرکتها چون متوجه شدند بخاطر الحمبرا دارند ارزش محصولاتشون و فروش محصولاتشون رو از دست دادهاند، از الحمبرا شکایت کردند. البته الحمبرا باز هم این عطرها را تولید خواهد کرد اما در شکل باتل های متفاوت و عناوین متفاوت تر از عطرهای اورجینال.
بهترین ها برای شما دوست گرامی.....
درود بر شما
سپاس فراوان دارم بابت راهنماییهایتان
همواره عطرهای برندهای دیزاینری معروف اروپایی و امریکایی تهیه میکنم، اخیرا اما به دلایل اقتصادی و البته ریفرموله، از برندهای اقتصادی ترشان نظیر زارا، آون و جی پارلیس هم خرید کردم. ولیکن سه عطر از الحمبرا با توجه به فرمایشات حضرتعالی و سایر دوستان تهیه کردم که الحق والانصاف بسیار راضیم، هم از لحاظ رایحه و هم از لحاظ عدم ایجاد حساسیت تنفسی یا پوستی که نگرانش بودم. وجود عطرافشان که با حضور اساتیدی چون شما مزین است غنیمت بزرگیست برای عطر دوستان.
پاینده باشید
درود بر شما
سپاس فراوان دارم بابت راهنماییهایتان
همواره عطرهای برندهای دیزاینری معروف اروپایی و امریکایی تهیه میکنم، اخیرا اما به دلایل اقتصادی و البته ریفرموله، از برندهای اقتصادی ترشان نظیر زارا، آون و جی پارلیس هم خرید کردم. ولیکن سه عطر از الحمبرا با توجه به فرمایشات حضرتعالی و سایر دوستان تهیه کردم که الحق والانصاف بسیار راضیم، هم از لحاظ رایحه و هم از لحاظ عدم ایجاد حساسیت تنفسی یا پوستی که نگرانش بودم. وجود عطرافشان که با حضور اساتیدی چون شما مزین است غنیمت بزرگیست برای عطر دوستان.
پاینده باشید
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند از همراهی و عنایت شما کمال سپاس دارم. بسیار خوشحالم که شما نیز همچون سایر عزیزان این محفل به حقیقت نهفته در کیفیت رایحه و پرفورمنس و پکیج عطرهای الحمبرا و بویژه لطافه، پی بریدن و این مسیر انشالله برای سایر دوستان این محفل بتواند به شایستگی، ادامه داشته باشد.
با آرزوی بهروزی و شادکامی برای شما دوست گرامی....