سلام خدمت اعضای عزیز عطرافشان
طبق چیزهایی که شنیدم و گفته های دوستان عطرافشانی پرفورمنس دیور هوم اینتنس و هوم پرفیوم نسبت به قبل تغییرات زیادی داشته، از طرفی شنیده ام که الحمبرا محصولاتی که ارائه میده براساس فرمول ساخت اولیه در همان سال های اول عرضه عطر هست
دو سوال داشتم از خدمت شما دوستان
با توجه به قیمت بالای دیور پرفیوم و هوم اینتنس و تغییرات زیاد پرفورمنس با توجه به قیمت پایین تر الحمبرا آیا به صرفه هست بجای نسخه اصلی از الحمبرا استفاده کنم؟
و سوال بعد اینکه نسخه های جدید دیور هوم اینتنس و هوم پرفیوم در رایحه تفاوت زیادی با نسخه اولیه ارائه شده دارند؟
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند هیچوقت کپی برابر اصل نخواهد بود.... در مورد عطرها هم در ۹۹ درصد موارد این موضوع صدق میکند. اما موردی که اینجا مطرح هست میزان برچسب قیمتی عطرها با میزان درآمد ماهیانه ی عموم مخاطبان میباشد. فلذا در این مورد با توجه به شرایط اقتصادی کشور و برچسب قیمتهای عطرها، تنها گزینه، استفاده از عطرهای کپی کار هست. اما در این بین شرکتی مثل الحمبرا و اف ای پاریس فعلا باکیفیت ترین کپی کارها هستند. باتوجه به قیمت دیور هوم اینتنس من پیشنهاد میکنم عطر الحمبرا دارک دوور اینتنس را در آرشیو معطر خودتان داشته باشید که با قیمت ۶۰۰ هزار تومان واقعا گزینه ی ارزندهای است و شباهت بالایی را به دیور هوم اینتنس دارد با پرفورمنس خوب و راضی کننده نسبت به برچسب قیمتی....
در خصوص سوال بعدی شما عارضم که نسخه های جدیدتر تفاوتی در رایحه ندارند و فقط میزان پرفورمنس آنها کاسته شده است.
بهترین ها برای شما دوست گرامی....