سلام دوستان، عطری میشناسید که حالت درخود فرو رفتگی رو تعدیل کنه و انگیزه حرکت بده؟مردانه باشه، برای عزیزی که نگرانشم میخوام.. طرفدار عطرهای خنک هست(میدونم عطر قرار نیست روانشناس باشه، وضعیت جوریه که میخوام هرآنچه لازم هست رو از طرف خودم انجام بدم)
درود
#روژا داو الیزیوم پور هوم او اینتنس Elysium Pour Homme Eau Intense
اینها برای من دقیقا کاری رو انجام میدن که مد نظر شماست.
💐💐
خواهر عزیز سلام
نظر من با دوستان ام کمی متفاوت است .
اولا عطرهای خنک که او دوست دارد ، اگر کارساز بودند که مشکل حل شده بود .
بنظر من فقط سه عطر ( که ارزان و قابل به دسترسی اند ) میتوانند گره گشا باشند آنهم فقط در صورتی که این در خود فرو رفتگی که فرموده اید ناشی از تنبلی نباشد .
#جگوار مردانه (جگوار سبز) Jaguar for Men
#کلینیک هپی مردانه Happy for Men
دوستان عزیز من از عطرهایی نام بردند به درستی که این حس را در ایشان متبلور کرده لیک عزیز شما ماجرایی دیگر دارد .
اگر این تجویز مثمر ثمر و این عطور موفق بودند درین منظور خاص ، متعاقبا بفرمایید تا عطرهایی نیش و قویتر درین شاخه معرفی کنم حضورتان . اگر عمری بود .
لیک یادتان باشد عطر دارو نیست ( مگر بر عاشقان اش ) بلکه کاتالیزور است ، دارو نیست اما محرک میتواند باشد در کنار داروی اصلی ای که همان سخن های شماست !
کدام سخن های دارویی ؟
درین مورد حتما و حتما با پزشک روانشناس مشورت کنید . او پس از پرسیدن از شما در مورد خصوصیات رفتاری ی ایشان و شنیدن اصل مشکل ، ریشه ی این رفتار را کشف و راهکار درست تجویز خواهد کرد .
آزمایش عطرها :
عطر را مستقیما به او ندهید . ابتدا عطر را بر خود بیافشانید و او را در معرض رایحه قرار دهید و بدون اینکه راجع به رایحه ی عطر سخنی بگویید و اشاره ای کنید ، رفتار او را پس از حس رایحه کنکاش کنید .
اگر واکنشی نشان نداد قبل از خداحافظی یا در انتهای صحبت ، نظر او را راجع به رایحه ی عطر جویا شوید .
هر چند که عطرهای گرانی نیستند لیک میتوانید از منابع معتبر مثل ت ی ا م ی ت و دکانت تهیه کنید یا بطری را از عطرافشان خودمان سفارش دهید .
نتیجه ی ساااالها تحقیق ، مطالعه و بارها و بارها تجربه های عینی ی خودم را خدمتتان هدیه میکنم :
هر چه دورتر از خدا بودن = روحی بیمارتر داشتن !
خدا بر همه ی قلب ها درب میکوبد ، هر کس درب را گشود ، از پس ِ ورود او آرامش است که همراهش وارد میشود !
بسیااااری از درون روزنه ی درب میبینند او را و درب نمیگشایند با تاسف !
اگر احیانا این دست از روایح کارساز نبودند از رایحه ی هل بهره بگیرید :
#ایو سن لورن لانویت دی الهوم ادو تویلت (لا نویت لهوم مشکی) La
موفق باشید انشاله