من یه چیزی در مورو خودم فهمیدم
اول اینکه عطر شیرین دوست ندارم
دوم اینکه عطر خوشمزه دوست ندارم
من با عطر تلخ جادو میشم وبی متاسفانه تنها عطر تلخی که تجربه کردم لالیک های معروفه(انکر و پورهوم)
بیشتر تیپ سیاه میپوشم
یه عطر تلخ بگین که منو ببره به یک خاطره عاشقانه و نوستالژی
اصلا بگین بهترین عطر تلخ شما چیه؟عطری که خانومم هم بپسنده
سپاس
این سه تا خوب و بازخوردگیر هستن..سومی خاص تر و مشکل پسند تره.
#شنل بلو پرفیوم Bleu de Chanel Parfum
#دیور هوم اینتنس Dior Homme Intense
#آمواج اپیک مردانه (آمواژ ایپیک) Epic for Men
وبسیاری دیگر...
جاست : فاکینگ فابیولس
داداش گلم بیا سمت برند jovoy امروز ۵ تارو تست کردم ۴تاشون دیونم کردن پیشنهادم اینه که سمت امواژ نری من که نه از جورنی خوشم اومد نه رویال توباک نه هانر مخصوصا همین هانر بی نهایت خطی و کلافه کننده برند بریکورت هم خوبه ولی همشون تلخ نیستن بنگال تست کن جذابه
#لطافه ماهر
ایسپازون پرفیوم د مارلی من رو دیوانه کرد فضای تلخ و ادویه ای تاریک
توسکان لدر
فابیولس
داداش گلم بیا سمت برند jovoy امروز ۵ تارو تست کردم ۴تاشون دیونم کردن پیشنهادم اینه که سمت امواژ نری من که نه از جورنی خوشم اومد نه رویال توباک نه هانر مخصوصا همین هانر بی نهایت خطی و کلافه کننده برند بریکورت هم خوبه ولی همشون تلخ نیستن بنگال تست کن جذابه
درود آقا امیر ،خوبین شما؟
جووی پرفورمنس سابقو داره نسخه های الانش؟
و کدوم ها رو پیشنهاد میدی خودت؟ تلخ و کاریزماتیکش البته (:
درود آقا امیر ،خوبین شما؟
جووی پرفورمنس سابقو داره نسخه های الانش؟
و کدوم ها رو پیشنهاد میدی خودت؟ تلخ و کاریزماتیکش البته (:
درود مهرداد گل خوش سلیقه
من قبلا این برند تجربه نکرده بودم از نسخه قبل اطلاعی ندارم اما خیلی کیفیت داشتن جوری که با تست اول چشمام گرد شد 😮
کارایی که تست کردم همه گرم فقط یکی زنانه طور بود تاچ فینال اگر اسمش درست یادم مونده باشه که یه بخشش منو برد به دوران دبستان کلاس اول خانم معلم ما یه عطر استفاده میکرد شبیهش بود
دیپلماتیک وقعا دوست داشتنی و جنتلمنانه بود
یکیشون شبیه کارتیر عود اند عود بود ولی بازئیات خیلی بیشتر و بنظرم کیفیتشم یه کوچولو بیشتر بود
#جوووی پاریس سایکدلیک Psychedelique
#جوووی پاریس پرایوت لیبل Private Label
#جوووی پاریس اینسیدنت دیپلماتیک Incident Diplomatique
#جوووی پاریس لا لیتوجی دس هرس La Liturgie des Heures
اینارم تست کردم که واقعا عالی بودن
#ستفان هامبرت لوکاس 777 مورتل سکین Mortal Skin خیلی خیلی جزئیات داشت و خیلی با کیفیت بود تمام جزئیات قابل تشخیص و عالی کارشده بودن
#اونوم سیمفونی پشن Symphonie Passion خیلی خوب بود ولی یه جرایی تو برند jovoy مثلش بود با کمی تفاوت