سلام دوستان عزیزِ عطرافشان
شما کدوم عطر رو ترجیح میدین و چرا؟
بنظرتون کدوم رایحه شیک تری داره
#ایوسن لورن بلک اوپیوم فلورال شوک Black Opium Floral Shock
#جیونچی آنجئو دمون له سکرت (جیوانچی آنژو اترنج لی سیکرت) Ange Ou Demon (Etrange) Le Secret
#جیونچی آنجئو دمون ادو پرفیوم (جیوانچی آنژو اترنج پارفوم) Ange Ou Demon (Etrange) EDP
بلک اوپیوم
خب ، خواهر عزیزم
من معمولا په پرسش ها پاسخ نمیگویم ، معدود زمان هایی فقط میخوانم .
چرا ؟ چون دوستان هستند .
آموخته ام که :
چو کاری بی فضول من برآید
مرا در وی سخن گفتن نشاید
وگر بینم که نابینا و چاه است
اگر خاموش بنشینم گناه است .
از سویی یا باید نگفت یا باید به اکمال و انتاج گفت که خودت میدانی چقدر زمان میبرد برای همه ، چون اگر بر یک نفر گفتی آن یک ِ دیگر میپرسد چرا بر من نگفت :) پس حتما مرا دوست نداشت !! و مباد که دلی بشکند !!!
یکی از بزرگترین تجارب من در زندگی این است :
در هر جمعی ، خاموش بنشین ، به دقت نظاره کن ، قیاس کن ، انتاج کن ، استخراج کن رموز هستی را ، بیاموز و فراموش نکن !
اینها را گفتم که درسی نیز آموخته باشی :)
چون بابت آن یادآوری یا دعای زیبا بر شما مدیون ام !
کاش خودت بدانی چه گفتی ! یعنی بدانی سرانجام آن جمله ی کوتاه کجاست و چقدر بلند است !
و اما خواهر عزیزم :
این پرسش جواب ندارد !!
شما پرسیده اید :
من به شرق بروم یا غرب یا شمال یا جنوب ؟
اگر تنها یک مسیر میگفتید ما تمامی ی عطرهای آن مسیر را بر شما استخراج و انتاج میکردیم !
اما به هر حال باید پاسخی گفت :
اگر بخواهم یک به یک را استخراج و انتاج کنم مثنوی ی هزار من میشود ! هر دو خسته میشویم :)
من برای تنها یک عطر اجبار دارم به تشریح و انتاج که طولانی میشود برسد به چهار . لیک :
پرسیده ای کدام شیک تر است ؟
هر چهار شیک اند لیک شیک بودن به سلیقه ی شخص وابسته است .
من خود دومی را ازین چهار دوست تر دارم !
به عطاران اولی ( بلک اوپیوم ) بنگر ! آیا اینها عطر بد یا حتی معمولی میسازند ؟؟ هرگز ! خصوص برای این برند .
به نت ها دقت کن .
دومی که شیک تر است ! ( به زبان شما میگویم !! ) چرا شیک تر است ؟ چون من میگویم :) یعنی به سلیقه ی من اینگونه است ! یادم نیست نت چای که عاشق اش هستم را دارد یا ندارد اما باید داشته باشد .
ملیح است . مثل اکلت و زن شیسیدو و استایل جنیفر لوپز و چند تایی دیگر . درین خانواده است . میبینی ؟؟ این ، یک مسیر است و تو میتوانی بپرسی تا دوستان بر تو استخراج کنند و پاسخ گویند و به انتاج رسی !
سومی : ایضا مورد اولی !
این هم در گروه خود جزء مدعیان است . و همانطور که گفتم عطار و نت ها را بنگر .
اگر اشتباه نکرده باشم ( پیر و فراموشکار شده ام ) نت گل یلانگ دارد در خود که من و بسیاری عشقبازان دیگر از عشاق اوئیم :)
چهارمی : متفاوت است . خاص تر است بین این چهار . رایحه ای دیگرگون دارد .
یعنی چه ؟ یعنی آن سه ی دیگر یک شکل اند ؟
خیر ! اما این یک بیشتر به چشم ( بینی ) می آید که متفاوت ام !
حال :
من نمیدانم شما چگونه به این پرسش رسیده ای !!
چون بسیار مهم است !
اگر با مطالعه ، تحقیق و از قوه ی شنیداری رسیده ای یک مطلب است !
و اگر با تست رسیده ای مطلبی دیگر ! فکر نکنم این باشد !
که اگر تست کرده ای هر چهار را و به نتیجه نرسیده ای ، معنی اش دو چیز است :
یا گروه مورد علاقه ی خود را نیافته ای یا هنوز انتخاب نکرده ای !
یا همه را دوست داری که وای به حال ات که همه را دوست داری و مثل من هستی :))
آنوقت دیگر سیرایی نداری و مثل مادر من که تمامی ی حقوق اش را صرف خرید اسباب بازی بر من میکرد باید کل حقوق ات را عطر بخری :)
که مادر من میتوانست چون در بهترین دوره ی ایران زندگی میکرد لیک شما نتوانی ! با تاسف البته !
امیدوارم که مورد اول باشد . یعنی تست نکرده باشی . یا بوییده باشی بر تن دیگران و نام پرسیده باشی یا به تحقیق و مطالعه و شنیدار .
چه باید کرد ؟
نکته ی مهم و همیییییشگی ، برای همه ی عمر عطربازی ات را به گوش بیاویز :
خرید عطر با پرسیدن سوال به نتیجه نرسد !
چون تو در اصل پرسیده ای :
دوستان سلیقه ی شما چیست درین چهار !
پس سلیقه ی خودت چه میشود ؟؟
که مهمترین است درین بین ؟؟
پس :
سمپل یا دکانت . فقط . و لا غیر !
سمپل را که عطرافشان خودمان دارد انشاله . دکانت هم تی.میتو شاید . اگر هم تهران تشریف داری که یک نیمروز فرصت بگذار ، نه برای تست که برای تهیه سمپل .
یک وقت حضورا نروی که هر چهار را در یک زمان تست کنی :)
تداخل رایحه نمیگزارد هیچ یک را به سرانجام رسانی !
سمپل تهیه کن و فقط بر پوست ساعد دست در قسمت درونی ، هر روز یک رایحه . و بنویس و نمره بده . کتبا .
فردا ساعد را بشوی با شوینده ی بدون بو ( که عطربازان باید حتما داشته باشند ) و عطر بعدی را تست کن .
روز پنجم چهار دستمال کاغذی تا کن و در درون آنها هر کدام یک عطر را سه پاف بیافشان . سپس در چهار نقطه ی منزل بگذار . هر یک ساعت به هر چهار به نوبت سر بزن و قیاس کن .
حتما در این تست ها از دیگران خصوص همسر ات مشاوره بگیر .
بهترین مشاوره راجع به هر عطر ، چه زنانه چه مردانه :
کسب نظر و رای هم زنان هم مردان .
در انتها و پس از همه ی این تعاریف ، اگر اجبار داری بر خرید یکی ، اگر همه را " تست " کرده ای و در چهار راه مانده ای ، اگر خود به انتاج نرسیده ای ، اگر یک عطر میخواهی برای همه زمان و همه مکان :
ایو سن لورن بلک اوپیوم فلورال شوک را تهیه کن بین این چهار .
اما بدان :
این به معنای بهتر بودن ِ این عطر از سه ی دیگر در تمامی ی آیتم ها نیست بلکه در معدل و بنا به شرایط اکنون تو به تفصیلی که در پاراگراف بالا گفتم ، این یک میتواند کارآمد تر باشد .
یک نکته ی مهم دیگر برای شمای " جوان " :
به سال تولید عطرها دقت کن !
عطرهای جدیدتر را انتخاب کن اگر در معدل با قدیمی های ممتاز برابر بودند !
چرایی اش بماند که طولانی شد و خسته شدی از خواندن :)
موفق باشی در خرید و معطر باشی همیشه به عطر عشق خدا
که همگی اثری ست بارزتر از دیگر آثار او
و آنکه بوی خدا دهد به ضمیر و ظاهر ، بکوشد چون او باشد !
باش :)