سلام وقتتون بخیر.
امیدوارم که حالِ همگی عالی باشه.
سوالی دارم خدمتتون، ممنون میشم لطف کنید و راهنماییم کنید.
من مثلِ شما دانش و اطلاعات زیاد در رابطه با دنیای عطرها ندارم، به همین دلیل نظراتِ شما خیلی میتونه به من کمک کنه.
من ۲۱ سالمه و بیشترِ اوقات از عطرهای خنک و سرد استفاده میکنم، ولی مدتیه که دارم عطرهای شیرین رو هم امتحان میکنم و میبینم که عطرهای گرم و شیرین چقدر جذابن و حس زنانگی منتقل میکنن.
نمیدونم که برای راهنمایی خرید عطر، چه اطلاعاتی لازمه، ولی عطرهایی رو که در این سالها استفاده کردم رو میگم خدمتتون.
•زرجوف اربا پورا: این عطر خیلی حسِ تمیزی بهم میده و برخلاف اطرافیانم که رایحش رو دوست نداشتن، من خیلی دوسش دارم.
•لانکوم لاویه بل
•ورساچه برایت کریستال
•لالیک لامور
•اسکندل
پیشنهاد شما به من، براساس این عطرهایی که استفاده کردم، چه عطریه که در روزهای گرم تابستون، حسِ شادابی، تمیزی و نشاط بده و خیلی هم اشباع نشده باشه و جدید باشه؟
و همچنین چه عطری رو برای روزهای سردِ سال پیشنهاد میدید؟
و حتی به نظر شما، کدوم یک از عطرهای بالا رو دوباره استفاده کنم؟
سرکار خانم زهرای عزیز
سلام
صفحات عطرهای دو برند دیور و گرلن رو مطالعه کنید و نظرات دوستان کاربلد ما را ذیل آن صفحات بخوانید . تعدادی از خانم های این سایت از بهترین اساتید این هنر اند که خداراشکر نعمت حضور نظراتشان در صفحات مثبوت و جاری ست . مطالعه آنها بسیار به شما کمک می کند .
سپس همسلیقه ی خود را لابلای نظرات ایشان پیدا کنید و به صفحه ی شخصی ایشان ورود کنید ( روی تصویر اکانتشان کلیک کنید ) و عطرهای انتخابی آنها را در قسمت عاشقش هستم یا میپسندم ببینید . روی آنها کلیک کنید و وارد صفحه آن عطرها شوید و کل نظرات را مطالعه کنید .
هیچکس نمیتواند بدون شناختن سلیقه ی شما بصورت موفق ، عطری به شما معرفی کند در غیر اینصورت یا شکست در پی دارد و یا بهترین ِ خویش را نخواهید یافت بلکه بهترین ِ دیگران را ! با معرفی چند عطر استفاده شده توسط شما ، اوج و قله ی سلیقه ی شما هویدا نخواهد شد !
جوینده یابنده است و از سویی نابرده رنج گنج میسر نشود !
شاید مدتی اندک یا حتی طولانی تر زمان ببرد اما قول میدهم که بهترین ِ خود را بیابید پس از آن !
نظرات سرکاران خانم ها : فیضی ، مونا ، maary , هانی ، فاطیما ، لی لی ساهم و ... که پرتجربه تر اند را برای شروع مطالعه کنید .
خداراشکر در این دو ساله ی اخیر بانوان کاربلد بسیاری به جمع ما افزوده شده اند که مطالعه نظر هر یک میتواند به شما کمک ها کند .
یادتان باشد که شناختن سلیقه خود بسیاااار مهم تر است از شناختن بهترین عطور حال حاضر ! دومی کاری بسیار ساده است لیک هیچ کمک به شما نکند و هر بار برای هر خرید باید کمک بگیرید حال آنکه اگر اولی را بیابید ضمن رسیدن به مقصد میتوانید چراغ راه دیگران نیز باشید !
مهمترین قسمت : تست !
اول مطالعه و تحقیق و رسیدن به تاپ تن
سپس آزمایش تطابق آنها با حس بویایی و شخصی شما که ما به آن تست گوییم .
پس از یافتن آن ( بهترین ) به گروه آن عطر دقت کنید و خواهید یافت که شما کدامین دسته از چندین دسته ی عطرها را دوست تر میدارید !
هر چه تست بیشتر ، توفیق بیشتر !
بارها راجع به تست صحبت کرده ایم لیک اگر یافتن و مطالعه آن صحبت ها بر شما دشوار است بفرمایید تا خدمتتان عرض کنم با کمال میل .
موفق باشید انشاله
:)
سرکار خانم زهرای عزیز
سلام
صفحات عطرهای دو برند دیور و گرلن رو مطالعه کنید و نظرات دوستان کاربلد ما را ذیل آن صفحات بخوانید . تعدادی از خانم های این سایت از بهترین اساتید این هنر اند که خداراشکر نعمت حضور نظراتشان در صفحات مثبوت و جاری ست . مطالعه آنها بسیار به شما کمک می کند .
سپس همسلیقه ی خود را لابلای نظرات ایشان پیدا کنید و به صفحه ی شخصی ایشان ورود کنید ( روی تصویر اکانتشان کلیک کنید ) و عطرهای انتخابی آنها را در قسمت عاشقش هستم یا میپسندم ببینید . روی آنها کلیک کنید و وارد صفحه آن عطرها شوید و کل نظرات را مطالعه کنید .
هیچکس نمیتواند بدون شناختن سلیقه ی شما بصورت موفق ، عطری به شما معرفی کند در غیر اینصورت یا شکست در پی دارد و یا بهترین ِ خویش را نخواهید یافت بلکه بهترین ِ دیگران را ! با معرفی چند عطر استفاده شده توسط شما ، اوج و قله ی سلیقه ی شما هویدا نخواهد شد !
جوینده یابنده است و از سویی نابرده رنج گنج میسر نشود !
شاید مدتی اندک یا حتی طولانی تر زمان ببرد اما قول میدهم که بهترین ِ خود را بیابید پس از آن !
نظرات سرکاران خانم ها : فیضی ، مونا ، maary , هانی ، فاطیما ، لی لی ساهم و ... که پرتجربه تر اند را برای شروع مطالعه کنید .
خداراشکر در این دو ساله ی اخیر بانوان کاربلد بسیاری به جمع ما افزوده شده اند که مطالعه نظر هر یک میتواند به شما کمک ها کند .
یادتان باشد که شناختن سلیقه خود بسیاااار مهم تر است از شناختن بهترین عطور حال حاضر ! دومی کاری بسیار ساده است لیک هیچ کمک به شما نکند و هر بار برای هر خرید باید کمک بگیرید حال آنکه اگر اولی را بیابید ضمن رسیدن به مقصد میتوانید چراغ راه دیگران نیز باشید !
مهمترین قسمت : تست !
اول مطالعه و تحقیق و رسیدن به تاپ تن
سپس آزمایش تطابق آنها با حس بویایی و شخصی شما که ما به آن تست گوییم .
پس از یافتن آن ( بهترین ) به گروه آن عطر دقت کنید و خواهید یافت که شما کدامین دسته از چندین دسته ی عطرها را دوست تر میدارید !
هر چه تست بیشتر ، توفیق بیشتر !
بارها راجع به تست صحبت کرده ایم لیک اگر یافتن و مطالعه آن صحبت ها بر شما دشوار است بفرمایید تا خدمتتان عرض کنم با کمال میل .
موفق باشید انشاله
:)
سلام وقتتون بخیر باشه. ممنونم از راهنمایی خوبتون.
بله کاملا درست فرمودید، سلیقه شخصی خیلی مهمتر از انتخاب بهترین عطرِ روزه، حتما کاری که شما فرمودید رو انجام میدم.
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید.