علی علی
24
1403/02/26

نظرخواهی درباره کیفیت عطرهای فنک Fennec

درود دوستان عزیزم

من چندتا کار از برند fennec تست داشتم قدرت پخش و ماندگاری غول آسایی داره

ولی میخواستم بپرسم برای سلامتی مضر نیستن؟

علی علی
1403/02/27
در پاسخ به محسن ملکی :

سلام دوست عزیز 

یکی از کارایی که واقعا دوست داشتم از این برند میسک توباکو بود خیلی عالی و پرقدرت بود 

سپاس بخاطر انتقال تجربتون

سلام علی جان

این برند فنک در کدام کشور ثبت شده یا عطرهای آن ساخت کدام کشور هستند ؟

برند جدیدی ست گویا ، چون تا کنون نام اش را نشنیده بودم .

از قرار ، همگی ۵۰ میلی اند و حوالی ۳ میلیون قیمت دارند ، کیفیت شان در چه درجه ای تقسیم بندی میشود در معدل کلی محصولات ؟

علی علی
1403/02/28
در پاسخ به کامبیز سخی :

سلام علی جان

این برند فنک در کدام کشور ثبت شده یا عطرهای آن ساخت کدام کشور هستند ؟

برند جدیدی ست گویا ، چون تا کنون نام اش را نشنیده بودم .

از قرار ، همگی ۵۰ میلی اند و حوالی ۳ میلیون قیمت دارند ، کیفیت شان در چه درجه ای تقسیم بندی میشود در معدل کلی محصولات ؟

درود بر استاد خودم

آقا کامبیز عزیز

فنک (fennec) برندی نسبتا نوپا در اماراته

من چندتا کارشون رو در حد دکانت تهیه و تست داشتم

مثل میسک لدر که مشابه مگاماره هست

و دیپ اوشن که رایحه ای تقریبا یونیک، خاص و البته پرطرفدار

از نظر پرفورمنس خیلی عالیه ولی چون مثل شما متخصص نیستم نمیتونم ضمانتی بابت سلامت مواد مورد استفاده در فرمولاسیونش داشته باشم چون این مقدار پرفورمنس برای من کمی مشکوک به استفاده از مواد شیمیایی خطرناکه

خوشحال میشم اگر تونستین تست کنید و نظر ارزشمندتون رو باما به اشتراک بگذارید

در پاسخ به علی :

درود بر استاد خودم

آقا کامبیز عزیز

فنک (fennec) برندی نسبتا نوپا در اماراته

من چندتا کارشون رو در حد دکانت تهیه و تست داشتم

مثل میسک لدر که مشابه مگاماره هست

و دیپ اوشن که رایحه ای تقریبا یونیک، خاص و البته پرطرفدار

از نظر پرفورمنس خیلی عالیه ولی چون مثل شما متخصص نیستم نمیتونم ضمانتی بابت سلامت مواد مورد استفاده در فرمولاسیونش داشته باشم چون این مقدار پرفورمنس برای من کمی مشکوک به استفاده از مواد شیمیایی خطرناکه

خوشحال میشم اگر تونستین تست کنید و نظر ارزشمندتون رو باما به اشتراک بگذارید

متشکرم علی عزیزم جوان رعنا

امارات !

با وجودیکه هنوز تست نکردم اما درصد مشکوک بودنم به استفاده از مواد خطرناکی که گفتی زیر ۵۰ % هست !

چطور ؟

چون مقالات بسیاری خوانده ام در خصوص :

دنیای جدید معطرات و تغییر جغرافیای آن !

و ایضا ادعای شرق بر تصاحب عنوان گذشته خویش ، یعنی خلق عطر در شرق که البته خاستگاه اش ایران آنروز خود ماست !

تمامی حکمای ایران عطار بودند !

یعنی تمام گیاهان ، نحوه عصاره گیری ، خواص و رایحه آنها را دقیق میشناختند !

و این زمانیست که اصلا غربی وجود نداشت !

تمدن ایرانی ( هخامنشی ) بود و بربریت !

فیلمهای رومی را دیده ای که شکوه روم را نمایش میدهند ؟

همه اش داستان است ! بعدها از شاهان ایرانی آموختند مملکت سازی و مملکت داری و سپس تمدن را !

لیک ما فیلم نمیسازیم و آنها بجای ما میسازند برای خود !!

بگذریم و برگردیم به مورد خودمان :

امارات داعیه ای دارد !

پس هرگونه تخلخلی در آن اگر اتفاق افتد ، غرب که بشدت همه چیز را زیر ذره بین دارد در جهت تثبیت خلاف ، آن را پیراهن عثمان خواهد کرد !

پس حواس اش جمع است !

پرسش مهم :

آیا این پرفومنس در این برند ( یا دیگر برندهای شرق ) از پرفومنس عطور قدیم ( که در سلامت و کیفیت کامل بودند ) پیشی گرفته است ؟ آنهم بصورت تصاعد ؟

اگر چنین است پس باید بر ایشان شک کرد و اگر نه و پرفومنس در حدود همان عطور قدیمی با تلورانسی اندک است ، پس میتوان مشکوک نبود یا درصد شک را کاهش داد .

البته کسی از تحقیق پشیمان نشده است !

متشکرم جوان رعنا

پاینده باشی برای ما

:)

علی علی
1403/02/29
در پاسخ به کامبیز سخی :

متشکرم علی عزیزم جوان رعنا

امارات !

با وجودیکه هنوز تست نکردم اما درصد مشکوک بودنم به استفاده از مواد خطرناکی که گفتی زیر ۵۰ % هست !

چطور ؟

چون مقالات بسیاری خوانده ام در خصوص :

دنیای جدید معطرات و تغییر جغرافیای آن !

و ایضا ادعای شرق بر تصاحب عنوان گذشته خویش ، یعنی خلق عطر در شرق که البته خاستگاه اش ایران آنروز خود ماست !

تمامی حکمای ایران عطار بودند !

یعنی تمام گیاهان ، نحوه عصاره گیری ، خواص و رایحه آنها را دقیق میشناختند !

و این زمانیست که اصلا غربی وجود نداشت !

تمدن ایرانی ( هخامنشی ) بود و بربریت !

فیلمهای رومی را دیده ای که شکوه روم را نمایش میدهند ؟

همه اش داستان است ! بعدها از شاهان ایرانی آموختند مملکت سازی و مملکت داری و سپس تمدن را !

لیک ما فیلم نمیسازیم و آنها بجای ما میسازند برای خود !!

بگذریم و برگردیم به مورد خودمان :

امارات داعیه ای دارد !

پس هرگونه تخلخلی در آن اگر اتفاق افتد ، غرب که بشدت همه چیز را زیر ذره بین دارد در جهت تثبیت خلاف ، آن را پیراهن عثمان خواهد کرد !

پس حواس اش جمع است !

پرسش مهم :

آیا این پرفومنس در این برند ( یا دیگر برندهای شرق ) از پرفومنس عطور قدیم ( که در سلامت و کیفیت کامل بودند ) پیشی گرفته است ؟ آنهم بصورت تصاعد ؟

اگر چنین است پس باید بر ایشان شک کرد و اگر نه و پرفومنس در حدود همان عطور قدیمی با تلورانسی اندک است ، پس میتوان مشکوک نبود یا درصد شک را کاهش داد .

البته کسی از تحقیق پشیمان نشده است !

متشکرم جوان رعنا

پاینده باشی برای ما

:)

استاد عزیز 

از توضیحات شما بسیار سپاسگزارم

Pirooz Pirooz
1403/04/18
در پاسخ به علی :

خیلی ممنونم

با سلام

من هم دوتا دستریز از این برند گرفتم چند روز پیش.

یکی از توباکو میسک  و یکی هم دیپ اوشن.

از نظر پخش بو که عالیه   قشنگ 6  تا 8 ساعت با قدرت پخش داره.ماندگاری هم عالی  روی دست 24 ساعت و روی لباس کمی قویتر و بیشتر ماندگاری دار.

تغییر نت ها   هم کم و بیش حس میکنم توی این برند  ک نشون میده عطر های با کیفیت و اصولیی میسازه.

شباهت دیپ اوشن را من خیلی خیلی زیاد به آزارو پوراوم  دیم.یکمی معتدل شده تر البته.و البته بعد گذشت 1 روز شباهتش به توسکان لدر  تغییر میکنه.(این برداشت من بود البته)

در مورد توباکو میسک هم شباهت خاصی سراغ ندارم  ولی حس صابونی و بوی صابون های با عطر گل و یکمی تند   بهم داد.

در کل به نشبت قیمتشون بد نیستن و ارزش خرید دارن

علی علی
1403/04/18
در پاسخ به Pirooz :

با سلام

من هم دوتا دستریز از این برند گرفتم چند روز پیش.

یکی از توباکو میسک  و یکی هم دیپ اوشن.

از نظر پخش بو که عالیه   قشنگ 6  تا 8 ساعت با قدرت پخش داره.ماندگاری هم عالی  روی دست 24 ساعت و روی لباس کمی قویتر و بیشتر ماندگاری دار.

تغییر نت ها   هم کم و بیش حس میکنم توی این برند  ک نشون میده عطر های با کیفیت و اصولیی میسازه.

شباهت دیپ اوشن را من خیلی خیلی زیاد به آزارو پوراوم  دیم.یکمی معتدل شده تر البته.و البته بعد گذشت 1 روز شباهتش به توسکان لدر  تغییر میکنه.(این برداشت من بود البته)

در مورد توباکو میسک هم شباهت خاصی سراغ ندارم  ولی حس صابونی و بوی صابون های با عطر گل و یکمی تند   بهم داد.

در کل به نشبت قیمتشون بد نیستن و ارزش خرید دارن

ممنونم از انتقال تجربتون 

در پاسخ به حسین الن دلن :

من دیپ اوشن گرفتم

بدون اغراق میگم

بهترین عطری ک گرفتم

فوق العاده رایحه شامه نوازی داره

پربازخوردترین عطری بود ک گرفتم.همه اسمشو ازم پرسیدن

ساعت ۱۲ ظهر تا ۹ شب روی دستم ماندگاری داشت

ی بوی دریایی خاکی ک هرروز باید بوش کنم

ممنون میشم از کارهای دیگه این برند که تست داشتین اشتراک بذارید تجربتون رو💚

Pirooz Pirooz
1403/06/29
در پاسخ به احمدرضا :

ممنون میشم از کارهای دیگه این برند که تست داشتین اشتراک بذارید تجربتون رو💚

احمد جان سلام.من تونستم و دکانت چند تا دیگه از مدل های فنک را خرید و بررسی کردم

البته فعلا در حد چند پاف تونستم از هرکدوم را تست کنم و با رایحه کلی مدل ها  اشنا بشم

1- مجددا دیپ اوشن

2- پچولی

3- رییر

4-برایت لدر

و دو مدل از برند ونیتو  VENITO  که از محصول های دیگه برند فنک هستش و عطر های لاین لیمیت و پرایوت را میزنه

5- ونیتو  لیمیت ادیشن

6-ونیتو V'7

در بررسی کلی این برند که دیگه شکی نیست از پخش و ماندگاری عطرهاش.

1- دیپ اوشن که دیگه چندتا از دوستان بررسی کردن..خیلی راحت 4   5  ساعت پخش بو عالی داره و یک روز هم ماندگاری..از نظر تغییر نوت خیلی خوب عمل میکنه و محسوس.که نشون دهنده کیفیت خوب متریال هاست. توی اوپنینگ کار تا حدود یکی دو ساعت من مشابه با ازارو پور هوم  یک مقدار متعادل شده تر و مایل به خنک حسش کردم.توی بیس کار هم خیلی  شبیه به توسکان لدر میشه بازهم کمی متعادلت

در پاسخ به Pirooz :

احمد جان سلام.من تونستم و دکانت چند تا دیگه از مدل های فنک را خرید و بررسی کردم

البته فعلا در حد چند پاف تونستم از هرکدوم را تست کنم و با رایحه کلی مدل ها  اشنا بشم

1- مجددا دیپ اوشن

2- پچولی

3- رییر

4-برایت لدر

و دو مدل از برند ونیتو  VENITO  که از محصول های دیگه برند فنک هستش و عطر های لاین لیمیت و پرایوت را میزنه

5- ونیتو  لیمیت ادیشن

6-ونیتو V'7

در بررسی کلی این برند که دیگه شکی نیست از پخش و ماندگاری عطرهاش.

1- دیپ اوشن که دیگه چندتا از دوستان بررسی کردن..خیلی راحت 4   5  ساعت پخش بو عالی داره و یک روز هم ماندگاری..از نظر تغییر نوت خیلی خوب عمل میکنه و محسوس.که نشون دهنده کیفیت خوب متریال هاست. توی اوپنینگ کار تا حدود یکی دو ساعت من مشابه با ازارو پور هوم  یک مقدار متعادل شده تر و مایل به خنک حسش کردم.توی بیس کار هم خیلی  شبیه به توسکان لدر میشه بازهم کمی متعادلت

پیروز جان سلام 💚

ببخشید من نظرتون رو ندیده بودم

ممنونم از اشتراک تجربه گرانبهاتون

غیر از دیپ اوشن ، اون سه تای دیگه رو میشه به رایحه دیگه ای تشبیه کرد؟

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟