من یه همکار دارم که هرروز اسم عطرمو میپرسه و من به این علت که نمیخوام کسی عطر منو بزنه تا الان هربار پیچوندم و اونم اینو میدونه😀ولی بازم سوال میکنه.چیکار میتونم بکنم؟
بگو بلک ارکید تامفورد
چه اخلاق بدی واقعا. این همه زحمت بکش عطر مورد علاقتو پیدا کن اونوقت باید لقمه حاضر اماده بزاری دهن طرف.
بگو عطر اسانسی خریدم اسمشو نمیدونم.😂یا بگو عطر خواهرم بوده زدم .
یه عطر بالای ۱۰۰ میلیونی پیدا کنید و بگید نه بتونه برای تست پیدا کنه نه برای خرید:):)
ولی شوخی بود . برای من تجربه شده معمولا میپرسن ولی نمیخرند. اگر هم خریدن مشوق خرید های دیگه برای شما میشه که همیشه عطر متفاوت داشته باشید . مهربون باشید و بهشون بگید اسم عطرهاتون رو . ممکنه فقط میخوان اسمش رو همراه رایحه به خاطر بسپرن.
سرکار خانم نیلوفر نورمحمدی
سلام
اولا چون محمد نور بیفشانید
از آن مهمتر ، نام شما نیلوفر است ! یکی از زیباترین ِ گلها ! پس همچون او به رایگان آنچه به صفت دارید که همانا خوشبویی ست هدیه کنید !
همکار شما بدون شک شما را می ستاید و تعاریف او نزد دیگر همکاران بر زیبایی های شما به صورت و سیرت خواهد افزود !
هر کس نام عطر شما را پرسید حتی بیش از نام تنها بگویید ، صفت و سیرت اش نیز بگویید و قیاس نیز کنید با دیگر عطور او را !
به سختی و سعی یافته اید لیک به رایگان معرفی کنید !
شک نکنید حتی ذره ای نیکی گم نشود در این جهان پهناور
ضمنا برخی اوقات پرسیدن نام عطر آنهم هر بار و هر روز ، بهانه است ! او شما را می ستاید همانطور که عرض کردم پس بیش از دیگران با او مهربان باشید !
می پرسند لیک همیشه نمیخرند !
سخی باشید به ذات ، نه همچو من تنها به نام ، مزد اش این است که بسیار بهتر از عطر الان خویش را بیابید !
باید بدهید تا بگیرید و این قانون معکوس قوانین بشری ست که اول میگیرند و سپس بها پرداخت کنند ! از همین روی که نامتعارف است ، سخت است و به ظاهر ناشدنی !
از خواندن نظر فرشته ی این منزلگاه لذت ها بردم ! درود بر سرکار خانم فیضی نازنین ما که به بطن و خامه فرشته است و به ظاهر و باطن ، هر دو زیبا !
بسیاری که " می توانند " حتی خود ِ عطر را در پاسخ پرسش هدیه کنند لیک گر ما فقرا وسعت دست نداریم اما حداقل نام عطرهایمان را در پاسخ پرسش ها ، حتما خواهیم گفت و خدا بر مسیر ما بهترش را نمایان خواهد ساخت !
نگفتن نام عطر ، غرور ، منی یت ، کبر ، خودخواهی و خود ستایی را در ذهن دیگران در خصوص محدوس کند حال آنکه همه ی آنان که معطر اند در قله ی سخاوت ، زیبایی ، تواضع و فروتنی ایستاده اند !
برخی به شوخی و خنده سخنانی گویند مثل سرکار خانم شکیبا لیک همه میدانیم که ایشان باطنی به لطافت همان پروانه ی تصویر اکانت اش دارد ! یا جناب مرسدس جوان که به وسعت آسمان تصویر اکانت اش است و بر همه ما چون همان خورشید نور و حرارت هدیه کند به رایگان !
یادمان نرود که همه ی ما گل هایی هستیم که جذب پروانه کنیم ، مگس ها را با ما کاری نیست ! پس هر آنکس که بواسطه ی خوشبویی جلب ما شود ، هم رایحه ی نیک شناسد هم قدر نکویی و زیبایی داند پس لایق سخاوت ما هست که جز این نیز از گل ها انتظار نیست !
گل باشید در تمام عمر ، سرکار خانم نیلوفر نور افشان و عطر افشان !
🌹 :)
سلام و عرض ادب یه جوری قضیه رو تعریف کردین منم مشتاق شدم اسم عطرتونو بدونم
درود
اگر با طرف زياد حال نميكني بگو بلك اركيد تام فورد زدم
اگر باهاش حال نميكني و گوشت تلخ هم هست هميشه چند تا برند گرون قيمت يا ناياب رو حفظ باش و بهشون بگو.
اگر ادم باحالي بود ميتوني دوتا كار حرمي ناز بهش معرفي كني تا ياد امام رضاي خودمون بيوفته 😂 غرق در معنويات شه
خلاصه نگو
سلام
از آن مهمتر ، نام شما نیلوفر است ! یکی از زیباترین ِ گلها ! پس همچون او به رایگان آنچه به صفت دارید که همانا خوشبویی ست هدیه کنید !
همکار شما بدون شک شما را می ستاید و تعاریف او نزد دیگر همکاران بر زیبایی های شما به صورت و سیرت خواهد افزود !
هر کس نام عطر شما را پرسید حتی بیش از نام تنها بگویید ، صفت و سیرت اش نیز بگویید و قیاس نیز کنید با دیگر عطور او را !
ضمنا برخی اوقات پرسیدن نام عطر آنهم هر بار و هر روز ، بهانه است ! او شما را می ستاید همانطور که عرض کردم پس بیش از دیگران با او مهربان باشید !
سخی باشید به ذات ، نه همچو من تنها به نام ، مزد اش این است که بسیار بهتر از عطر الان خویش را بیابید !
باید بدهید تا بگیرید و این قانون معکوس قوانین بشری ست که اول میگیرند و سپس بها پرداخت کنند ! از همین روی که نامتعارف است ، سخت است و به ظاهر ناشدنی !
از خواندن نظر فرشته ی این منزلگاه لذت ها بردم ! درود بر سرکار خانم فیضی نازنین ما که به بطن و خامه فرشته است و به ظاهر و باطن ، هر دو زیبا !
بسیاری که " می توانند " حتی خود ِ عطر را در پاسخ پرسش هدیه کنند لیک گر ما فقرا وسعت دست نداریم اما حداقل نام عطرهایمان را در پاسخ پرسش ها ، حتما خواهیم گفت و خدا بر مسیر ما بهترش را نمایان خواهد ساخت !
نگفتن نام عطر ، غرور ، منی یت ، کبر ، خودخواهی و خود ستایی را در ذهن دیگران در خصوص محدوس کند حال آنکه همه ی آنان که معطر اند در قله ی سخاوت ، زیبایی ، تواضع و فروتنی ایستاده اند !
برخی به شوخی و خنده سخنانی گویند مثل سرکار خانم شکیبا لیک همه میدانیم که ایشان باطنی به لطافت همان پروانه ی تصویر اکانت اش دارد ! یا جناب مرسدس جوان که به وسعت آسمان تصویر اکانت اش است و بر همه ما چون همان خورشید نور و حرارت هدیه کند به رایگان !
یادمان نرود که همه ی ما گل هایی هستیم که جذب پروانه کنیم ، مگس ها را با ما کاری نیست ! پس هر آنکس که بواسطه ی خوشبویی جلب ما شود ، هم رایحه ی نیک شناسد هم قدر نکویی و زیبایی داند پس لایق سخاوت ما هست که جز این نیز از گل ها انتظار نیست !
تشکر از لطف شما استاد عزیز و بزرگوار
این از لطف و خوبی شماست که از ما به نیکی یاد میکنید 💐
سلام و درود
چرا نگید ؟ چه اشکالی داره به هم نوع خودتون کمک کنید منم گاهی عاشق رایحه ای میشم که واقعا دوست دارم بدونم اسمشو شاید نخرم ولی تو ذهنم میمونه که سالها بعد بهش بپردازم
هرچه قدر بخشنده تر باشید خداوند بیشتر بهتون میبخشه بخشش هم همیشه مالی نیست همین که هر سری ادکلنی قسمت شما بشه که عاشقش هستید اینم میشه بخشش خداوند به شما به سبب کمک شما به بنده اش
دنیای روایح هم اونقدر گسترده هست شما همیشه محصولات خاص دیگری رو پیدا میکنید پس بگید بزارید ایشون هم لذت ببره
اون دوستانی که گفتند به دروغ اسم ادکلن دیگری رو بگید هم باعث ضرر مالی به اون بنده خدا میشن دروغ کار درستی نیست
سلام
سلام، والا ما یبار از شما پرسیدیم اون لیست عطری که خیلی تعریفش رو میکنید لطفا به اشتراک بگذارید که خب فقط یک لایک کردین کامنت رو و نگفتین😂
سلام، والا ما یبار از شما پرسیدیم اون لیست عطری که خیلی تعریفش رو میکنید لطفا به اشتراک بگذارید که خب فقط یک لایک کردین کامنت رو و نگفتین😂
سلام جناب چیناسکی
ببخشید بنده را !
حتما دقت نکرده ام و فراموش کرده ام .
پیری از سویی ، گرفتاری و غم هایی بیشمار از سویی و حادثه ای که بر خانم ام حادث شد از دیگر سو رمقی بر من نگذاشته است !
باور بفرمایید ظرف همین مدت ( از ۱۵ فروردین تا کنون ) بیش از ده کیلو وزن کم کرده ام :)
راجع به کدام عطر پرسش فرموده اید ؟