با معرفتها جواب بدن

سلام بر دوستان. برای عطرسازی و ترکیب روایح به اسانس نیاز دارم. طبق فکر و تجربه شما چه نوع اسانسی باید تهیه کنم و از کجا تهیه کنم؟؟ خوشحال میشم معرفت بذارید و همه جواب بدین

اینو هم بگم که کار تحقیقاتی میخوام انجام بدم و صرفا تولید عطر برای فروش و غیره نیست!! مثلا میخوام بدونم ترکیب بوی کاج و زعفران چه رایحه ای تولید میکنه و غیره

فرهاد فرهاد
1403/04/05

سلام

میتونی با توجه به عطرهای مورد علاقه ات و نت هایی که داره،  اسانس هارو برا خرید انتخاب کنی.  تک نت ها (اسنشیال اویل) رو سرچ کن و از فروشگاه های انلاین سفارش بده. اما اگه منظورت از اینکه «چه نوع اسانسی رو تهیه کنی» نوع برند هست؟ اونو من اطلاع ندارم که کدام برند ها در این زمینه با کیفیت ترن

در پاسخ به فرهاد :

سلام

میتونی با توجه به عطرهای مورد علاقه ات و نت هایی که داره،  اسانس هارو برا خرید انتخاب کنی.  تک نت ها (اسنشیال اویل) رو سرچ کن و از فروشگاه های انلاین سفارش بده. اما اگه منظورت از اینکه «چه نوع اسانسی رو تهیه کنی» نوع برند هست؟ اونو من اطلاع ندارم که کدام برند ها در این زمینه با کیفیت ترن

سلام داداش ممنون از توجه شما. نه نوع اسانس منظورمه! چون اسانسها انواعی دارن.

البته بامعرفت که نیستم ولی سوالتون رو الان دیدم :)

اگر همچنان این موضوع براتون سواله، بهتره سری به شرکتهای تولیدات مواد شیمیایی بزنین.اونجا اسانسهایی مثل کاج و زعفران و ... رو بصورت وارداتی با کیفیت بالا وارد میکنن.

تو با.سلام هستن. شرکتهایی مثل میعاد...شیمی و الکس...شیمی و ...

در پاسخ به سـهیـل متیـن‌راد :

البته بامعرفت که نیستم ولی سوالتون رو الان دیدم :)

اگر همچنان این موضوع براتون سواله، بهتره سری به شرکتهای تولیدات مواد شیمیایی بزنین.اونجا اسانسهایی مثل کاج و زعفران و ... رو بصورت وارداتی با کیفیت بالا وارد میکنن.

تو با.سلام هستن. شرکتهایی مثل میعاد...شیمی و الکس...شیمی و ...

سلام سهیل جان

برای عطرسازی تجربی میخوام. آیا میشود ترکیبی زد که یک رایحه جدید تولید کرد؟ میدونم که آروماکیمیکالها مواد اولیه عطرسازی هستن ولی با اسانس هم ایا میشه؟؟؟ تجربه ای داری خوشحال میشم بگی

در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

سلام سهیل جان

برای عطرسازی تجربی میخوام. آیا میشود ترکیبی زد که یک رایحه جدید تولید کرد؟ میدونم که آروماکیمیکالها مواد اولیه عطرسازی هستن ولی با اسانس هم ایا میشه؟؟؟ تجربه ای داری خوشحال میشم بگی

سلام. بجان خودم یک کلمه از اینایی که گفتین رو نفهمیدم :)

حداقل زیر سیکل بگین تا ما هم بفهمیم

بذارین اون چیزی که میدونم رو بگم شاید به دردتون خورد. من در با.سلام مشتری شرکتهای تولید مواد شیمیایی خوبی هستم. مثل «میعاد.شیمی» یا «الکس.شیمی» و ... سرچ کنین راحت پیدا میشه 

اولی که اسم بردم اسانسهای زیادی داره که وارداتی و باکیفته(منظورم اسانسهای عطر نیست) از انواع گلهای مختلف گرفته تا اسانس کاج و چوب صندل و کشمش و موز و هویج و .... مثلا اون اسانس گل مریم که چندروز قبل گرفتم رو از همونجا تهیه کردم. قوطی اصلیش فرانسوی هست و قیمت چندین میلیونی داره ولی من 20 گرم سفارش دادم که برای یک عمر بسه! ضمن اینکه چون بعد از ترک سیگار از «پاد» استفاده میکنم اسانسهای حلّال طعم‌دار در VG و PG خوبی داره برای ساخت و ترکیب سالت نیکوتین که یادم نیست از آلمان یا فرانسه وارد میکنه(خود مایع اصلی VG و PG در مالزی تولید و در ترکیه بسته بندی میشه)

شرکت دومی که اسم آوردم هم اسانس خاصی نداره و بیشتر مواد شیمیایی تولید میکنه. اما چندروزی هست که برای اولین بار در ایران فیکساتور ویژه با ترکیب دقیق Iso E Super، Dipropylene Glycol (DPG) و Benzyl Hexyl Decanoate (BHD) طراحی و تولید کرده که قیمتش 2 برابر فیکساتورهای بازاره. نیم لیتر ازش خریدم و امروز کلی اسانس‌بازی کردم باهاش. خیلی حال داد :)

نهایتا فکر میکنم با سرچ در شرکت اول، بتونین با اسانسهای پایه ای که داره به نتیجه برسین

نمیدونم تونستم کمکی بکنم یا نه. شرمنده توان و سوادم در همین حد بود

موفق باشید 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟