مهرداد مهرداد
19
1403/04/15

تنباکویی گس و تلخ

درود دوستان ،امیدوارم حالتون خوب باشه

دنبال عطر تنباکویی گس و تلخ که بیشتر جنبه تاریک و مردونه داشته باشه تا به سمت شیرینی وانیل  یا آلبالو بره هستم

رد توباکو و بنز کلاب بلک رو دارم که تنباکوشون در بستر شیرین هست و بعد یه مدت کلافه کننده میشه

توباکو راش افنان هم دارم ،رایحه اینو بیشتر از اون دوتا دوست دارم ،اینجا چوب و عود نمود بیشتری دارن و گیراتره بنظرم و تا حد زیادی راضیم کرده

ولی باز به اغنا نرسیدم و تنباکویی گس و تلخ و نافذ تر میخوام ،که نمایانگر یه کارکتر مرموز و دارک باشه

اگر مد نظرتون گزینه ای هست ممنوتون میشم پیشنهاد بدین البته ⚠️ هرگز نشه فراموش پخش و موندگاریش بالا باشه 😄

( اینم پاورقی بگم ،تعریف توباکو منیاک هم شنیدم ،اگر تست داشتین ممنون میشم بگین این چطوره سبک بوش ،میارزه واسه بلایند؟)

[EDITED] 1403/04/15 21:59
مهربد مهربد
1403/04/15

سلام

The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco #آمواج د لایبرری کالکشن اپوس 14 رویال توباکو The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco 

تنباکوی تلخ،تاریک،گس و بسیااااار سنگین

حتما قبل خرید تست کنید اصلا قابلیت بلایندبای نداره

کارون کارون
1403/04/15

Tobacco Oud #تام فورد توباکو عود (تنباکو عود) Tobacco Oud 

پخش وماندگاری بسیارزیاد

Oud Malaki #چوپارد عود ملکی Oud Malaki 

پخش وماندگاری خوب،بیشترتنباکوییه به اسمش تدجه نکنید

Feuilles de Tabac #میلر هریس فوی د تاباک Feuilles de Tabac 

پخش وماندگاری بسیارخوب

مهرداد مهرداد
1403/04/16
در پاسخ به مهربد :

سلام

The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco #آمواج د لایبرری کالکشن اپوس 14 رویال توباکو The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco 

تنباکوی تلخ،تاریک،گس و بسیااااار سنگین

حتما قبل خرید تست کنید اصلا قابلیت بلایندبای نداره

مرسی مهربدجان

لطف کردی

امیدوارم عجیب و مالیخولیایی مث اینترلود یا کویوم اینا نباشه مدل ساختش

مهرداد مهرداد
1403/04/16
در پاسخ به کارون :

Tobacco Oud #تام فورد توباکو عود (تنباکو عود) Tobacco Oud 

پخش وماندگاری بسیارزیاد

Oud Malaki #چوپارد عود ملکی Oud Malaki 

پخش وماندگاری خوب،بیشترتنباکوییه به اسمش تدجه نکنید

Feuilles de Tabac #میلر هریس فوی د تاباک Feuilles de Tabac 

پخش وماندگاری بسیارخوب

متشکر , محبت کردین

مهربد مهربد
1403/04/16
در پاسخ به مهرداد :

مرسی مهربدجان

لطف کردی

امیدوارم عجیب و مالیخولیایی مث اینترلود یا کویوم اینا نباشه مدل ساختش

مهرداد جان سلام

دقیقا همینطوریه که گفتی😁

مهربد مهربد
1403/04/16

راستی

نیشانه فن یور فلیمز هم کار بسیار خاصیه در بین عطرهای تنباکویی و کاملا متفاوته.خیلی هم خوش بازخورده

مهرداد مهرداد
1403/04/16
در پاسخ به مهربد :

مهرداد جان سلام

دقیقا همینطوریه که گفتی😁

😄😄😄 

پس احتمالن کنسلش کنم فعلا 

یه موردی ،توباکو راش افنانو اگه تست نداشتی حتما امتحان کن ،یا اگه میخای دکانتشو بفرسم برات 

عالیه تو یک کلمه .

مهرداد مهرداد
1403/04/16
در پاسخ به مهربد :

راستی

نیشانه فن یور فلیمز هم کار بسیار خاصیه در بین عطرهای تنباکویی و کاملا متفاوته.خیلی هم خوش بازخورده

اتفاقا فن یور فلیم هم یه تایمی در نظرم بود ،گفته بودن یه کم شبیه به جاز کلاب هست ( چون عجیب رایحه جاز کلابو دوس دارم ،پخشش نامیدم کرد😞 )

ولی بعضی جاها تو فراگرانتیکا گفته بودن رایحه‌ی سینتتیک نارگیل طور داره و اینا و پخشش هم خیلی قوی نیست ،این بود که منصرف شدم ازش و یه سوق ریزی به سمت نیشان آنی پیدا کردم ،ولی فللن دست از آنی هم کشیدم ، تا ببینم چی پیش میاد در طول زمان 

بازم مرسی از لطفت🖐🏼

مهربد مهربد
1403/04/16
در پاسخ به مهرداد :

اتفاقا فن یور فلیم هم یه تایمی در نظرم بود ،گفته بودن یه کم شبیه به جاز کلاب هست ( چون عجیب رایحه جاز کلابو دوس دارم ،پخشش نامیدم کرد😞 )

ولی بعضی جاها تو فراگرانتیکا گفته بودن رایحه‌ی سینتتیک نارگیل طور داره و اینا و پخشش هم خیلی قوی نیست ،این بود که منصرف شدم ازش و یه سوق ریزی به سمت نیشان آنی پیدا کردم ،ولی فللن دست از آنی هم کشیدم ، تا ببینم چی پیش میاد در طول زمان 

بازم مرسی از لطفت🖐🏼

مهرداد جان سلام

فن یور فلیمز رو دو سه بار بیشتر تست نکردم و نمیتونم راجب پخش و ماندگاریش نظر درستی بدم

نیشانه انی یه کپی عجیب غریب خوب از اف ای پاریس داره.وقتی انقدر داری هزینه میکنی عطریو بخر که مشابه درست حسابی نداشته باشه

نیشانه ترو رو شدیدا پیشنهاد میدم تست کنی اگر ارتباط خوبی با روایح شیرین و گورماند داری

پخش و ماندگاری شدیداااا بالاست جوری که یه هفته بعد از اسپری لباسمو که شستم،هنوز بوی ترو پرقدرت از روش میومد

مهربد مهربد
1403/04/16
در پاسخ به مهرداد :

😄😄😄 

پس احتمالن کنسلش کنم فعلا 

یه موردی ،توباکو راش افنانو اگه تست نداشتی حتما امتحان کن ،یا اگه میخای دکانتشو بفرسم برات 

عالیه تو یک کلمه .

به روی چشم مهرداد جان

ممنونم از محبتت

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟