مهرداد مهرداد
19
1403/04/15

تنباکویی گس و تلخ

درود دوستان ،امیدوارم حالتون خوب باشه

دنبال عطر تنباکویی گس و تلخ که بیشتر جنبه تاریک و مردونه داشته باشه تا به سمت شیرینی وانیل  یا آلبالو بره هستم

رد توباکو و بنز کلاب بلک رو دارم که تنباکوشون در بستر شیرین هست و بعد یه مدت کلافه کننده میشه

توباکو راش افنان هم دارم ،رایحه اینو بیشتر از اون دوتا دوست دارم ،اینجا چوب و عود نمود بیشتری دارن و گیراتره بنظرم و تا حد زیادی راضیم کرده

ولی باز به اغنا نرسیدم و تنباکویی گس و تلخ و نافذ تر میخوام ،که نمایانگر یه کارکتر مرموز و دارک باشه

اگر مد نظرتون گزینه ای هست ممنوتون میشم پیشنهاد بدین البته ⚠️ هرگز نشه فراموش پخش و موندگاریش بالا باشه 😄

( اینم پاورقی بگم ،تعریف توباکو منیاک هم شنیدم ،اگر تست داشتین ممنون میشم بگین این چطوره سبک بوش ،میارزه واسه بلایند؟)

[EDITED] 1403/04/15 21:59
مهربد مهربد
1403/04/16

بهترین عطر تنباکویی‌برای‌من،امواژ جورنیه

اون تم البالویی که گفتی رو هم نداره و کاملا تلخ و سنگینه

برخلاف رویال توباکو،پوشیدنیه و اصلا مالیخولیایی نیست :))

به نتیجه ای رسیدی؟ :)

ای کاش امبر نواغ لالیک 2نمره حداقل نشروموندگاری بهتری داشت.حالا که فکرشو میکنم منم به همچین چیزی نیاز دارم ولی یادم نیست چیز درستو حسابی تست داشتم یا نه یا حداقل بقول خودت به شیرینی میزدن تست هایی که داشتم

مهرداد مهرداد
1403/04/17
در پاسخ به مهربد :

مهرداد جان سلام

فن یور فلیمز رو دو سه بار بیشتر تست نکردم و نمیتونم راجب پخش و ماندگاریش نظر درستی بدم

نیشانه انی یه کپی عجیب غریب خوب از اف ای پاریس داره.وقتی انقدر داری هزینه میکنی عطریو بخر که مشابه درست حسابی نداشته باشه

نیشانه ترو رو شدیدا پیشنهاد میدم تست کنی اگر ارتباط خوبی با روایح شیرین و گورماند داری

پخش و ماندگاری شدیداااا بالاست جوری که یه هفته بعد از اسپری لباسمو که شستم،هنوز بوی ترو پرقدرت از روش میومد

ممنون مهربد جان از توضیحت

من آنی رو هم تست نداشتم خودم ،درصدد گیر اوردن سمپل یا دکانتشم ،ولی مگه چند صدم درصد از افراد جامعه عطربازن که بدونن آنی چیه که بخان مشابه‌ش رو بخرن .. 

ترو هم ببینیم چطور میشه فرصت تستش

والا لیست عطرهای تو صف زیادن و بودجه کوچولو🙂

مهرداد مهرداد
1403/04/17
در پاسخ به مهربد :

بهترین عطر تنباکویی‌برای‌من،امواژ جورنیه

اون تم البالویی که گفتی رو هم نداره و کاملا تلخ و سنگینه

برخلاف رویال توباکو،پوشیدنیه و اصلا مالیخولیایی نیست :))

دقیقا جورنی هم چند نفر گفتن بهم ،هنوز تست نداشتم

دکانتشو سفارش میدم قطعا ،نمیدونم فقط نسخه ی جدیدش پخشش خیلی کم شده یا خوبه نسبتا

امیدوارم مثل اپیک نشده باشه😑😑

مهرداد مهرداد
1403/04/17
در پاسخ به محمد خلیلی :

به نتیجه ای رسیدی؟ :)

برای گزینه جدیدم که نه فعلا 

ولی شما اگه دنبال سبک تنباکویی هستی من افنان توباکو راش رو پیشنهاد میکنم شدید ،یه تنباکوی سوخته در بستر چوب و عود 

رایحه بسیار عالی و خوش ساخت با پخش خیلی خوب

ارزش خریدش بالاس

ولی فک کنم جورنی رو خودم باید تست کنم ،خیلی تعریفشو کردن 

مهرداد مهرداد
1403/04/17

آخرین جرعه جام زهر ..

قطعا باید آخرین گزینه تستم باشه ،حداقل بعد جورنی

مهرداد مهرداد
1403/04/17
در پاسخ به محمد خلیلی :

ای کاش امبر نواغ لالیک 2نمره حداقل نشروموندگاری بهتری داشت.حالا که فکرشو میکنم منم به همچین چیزی نیاز دارم ولی یادم نیست چیز درستو حسابی تست داشتم یا نه یا حداقل بقول خودت به شیرینی میزدن تست هایی که داشتم

سمت کارای لالیک نرو که اصلا پخش ندارن ،هر چند روایحشون بعضا بی نظیرن

فنک کورنیش هم عطر خیلی خوبیه ، چرمی_ گیاهی _ تنده

مردونه و جذاب و با پخش واقعااا خوب

قیمت ۵۰ میل حدود ۲۹۰۰

دکانتش هست ،سرچ کن تو کوگل سایتش میاد ،(‌عطر..مین داره )

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟