عطر برای روزهای محرم

سلام رفقا چه عطری رو برای مراسم های محرم پیشنهاد میدین؟ استایل مشکی و گرمای این روزا  !!! چه عطری ؟؟؟

در پاسخ به دانیال :

Tea Rose #پرفیومرز ورکشاپ تی رز Tea Rose ​​​​​​

اتفاقا من دیدم چندتا بلاگر عطر این عطر رو تحلیل می‌کردند و نظرات مثبتی داشتند. منم همین عطر رو براتون پیشنهاد میکنم

سلام دانیال جان ممنونم. اتفاقا این عطر نوستالژی خوبیه و زمانی ترند جهانی بود. البته نسخه های امروزیش رو خبر ندارم که چه اتفاقی براشون افتاده

بستگی داره تا چه حد مذهبی طور بخواهید باشد .

در درجه اول عطر حرم تولیدی خود آستان مقدس حرم رضوی با برند عطر رضوی است که کار فوق العاده با کیفیتی است با پخش بسیار خوب.

در درجه دوم عطر هایی که غالبا افراد مذهبی استفاده میکنند . مثلا کول واتر یا همان ورساچه پور هوم که دوستمان اشاره کردند .جگوار بلک ، آکوا دی جیو ، ژاوی هم خوبه.

در درجه سوم ، هر عطر خنکی که عام پسند باشه مناسبه.

اما عطرهایی مثل مگاماره که بعضی نت هاش همه پسند نیست رو نزنید .

مهدی ب مهدی ب
1403/04/20

منم عطر Tea Rose #پرفیومرز ورکشاپ تی رز Tea Rose  رو پیشنهاد میکنم. منم چون دنبال عطرهای قدیمی هستم اینو گرفتم جدیدا . هم قیمتش مناسبه و هنوز زنده کننده خاطرات قدیمه. اولین بار که اسپری کردم بعد از چند سال یکم جا خوردم و یه جوری بود برام ولی چند دقیقه میگذره انصافا بوش اوکیه. مثل قدیم دیگه نیست ولی گزینه خوبیه. 

در پاسخ به امیر علوانی :

مرسی داداش پیشنهاد وسوسه انگیزی ست

در پاسخ به محمد حسین وهابی :

بستگی داره تا چه حد مذهبی طور بخواهید باشد .

در درجه اول عطر حرم تولیدی خود آستان مقدس حرم رضوی با برند عطر رضوی است که کار فوق العاده با کیفیتی است با پخش بسیار خوب.

در درجه دوم عطر هایی که غالبا افراد مذهبی استفاده میکنند . مثلا کول واتر یا همان ورساچه پور هوم که دوستمان اشاره کردند .جگوار بلک ، آکوا دی جیو ، ژاوی هم خوبه.

در درجه سوم ، هر عطر خنکی که عام پسند باشه مناسبه.

اما عطرهایی مثل مگاماره که بعضی نت هاش همه پسند نیست رو نزنید .

محمد حسین جان ینده این سوال رو کردم و جنبه عمومی داشت صرفا منظورم خودم نبود. سپاس از جوابتان پایدار باشید

در پاسخ به مهدی ب :

منم عطر Tea Rose #پرفیومرز ورکشاپ تی رز Tea Rose  رو پیشنهاد میکنم. منم چون دنبال عطرهای قدیمی هستم اینو گرفتم جدیدا . هم قیمتش مناسبه و هنوز زنده کننده خاطرات قدیمه. اولین بار که اسپری کردم بعد از چند سال یکم جا خوردم و یه جوری بود برام ولی چند دقیقه میگذره انصافا بوش اوکیه. مثل قدیم دیگه نیست ولی گزینه خوبیه. 

سلام مهدی تشکر

خب جوان رعنا

سلامی دیگر بار

اول اینکه من این تصویر اکانت ات را بسیااار دوست دارم یعنی دل ام میخواهد تابلویی از او میداشتم و هر روز تماشا میکردم !

خداوند انسان را به سه منظور " بر زمین " آفرید

عبادت خویش

ترویج مهر و مهرورزی به یکدگر

و آبادانی زمین

هر سه را در این تصویر و این صورت میبینم .

و اما رایحه محرم :

بهترین رایحه محرم رایحه چلو خورش است که اکثرا بخاطر همین میروند !

آبگوشت هم قبلاها بود ، الان ماکارونی شده :))

اما : اگر از اهالی حسین عزیز باشی ( که عطر روز پرواز اش عطر بات نات تو دی از سورچینلی ست ) باید عطر رز اصیل ایرانی یا یاس عربی ( سامباک یاس ) بزنی و بنشینی در خانه ، ابتدا معنی قرآن بخوانی و سپس سخنرانی دکتر الهی قمشه ای در خصوص امام حسین را بگوش جان بشنوی !

و یادت باشد : حسینی ها همه ی سال حسینی اند و در دهه ی محرم به استراحت و تمرین پرواز پردازند .

البته خدمت به بندگان خدا درین روزها زیباست و تمرینی برای کل سال !

حسین عزیز طَرف خود بست و کار خود کرد ، خوشا به سعادت اش !

ما چه کردیم ؟؟

خلاصه که بهترین اش رایحه گل سرخ است .

موفق باشی جوان

و دقیقا همچون همان تصویر اکانت ات باش

با همان تیزبینی ، ساده زیستی و تلاش .

نگاه اش را دنبال کن 

:)

در پاسخ به کامبیز سخی :

خب جوان رعنا

سلامی دیگر بار

اول اینکه من این تصویر اکانت ات را بسیااار دوست دارم یعنی دل ام میخواهد تابلویی از او میداشتم و هر روز تماشا میکردم !

خداوند انسان را به سه منظور " بر زمین " آفرید

عبادت خویش

ترویج مهر و مهرورزی به یکدگر

و آبادانی زمین

هر سه را در این تصویر و این صورت میبینم .

و اما رایحه محرم :

بهترین رایحه محرم رایحه چلو خورش است که اکثرا بخاطر همین میروند !

آبگوشت هم قبلاها بود ، الان ماکارونی شده :))

اما : اگر از اهالی حسین عزیز باشی ( که عطر روز پرواز اش عطر بات نات تو دی از سورچینلی ست ) باید عطر رز اصیل ایرانی یا یاس عربی ( سامباک یاس ) بزنی و بنشینی در خانه ، ابتدا معنی قرآن بخوانی و سپس سخنرانی دکتر الهی قمشه ای در خصوص امام حسین را بگوش جان بشنوی !

و یادت باشد : حسینی ها همه ی سال حسینی اند و در دهه ی محرم به استراحت و تمرین پرواز پردازند .

البته خدمت به بندگان خدا درین روزها زیباست و تمرینی برای کل سال !

حسین عزیز طَرف خود بست و کار خود کرد ، خوشا به سعادت اش !

ما چه کردیم ؟؟

خلاصه که بهترین اش رایحه گل سرخ است .

موفق باشی جوان

و دقیقا همچون همان تصویر اکانت ات باش

با همان تیزبینی ، ساده زیستی و تلاش .

نگاه اش را دنبال کن 

:)

درود فراوان به شما جناب سخی بزرگوار

خیلی لطف دارید به بنده از این بابت متشکرم

من از نوشتاری که شما دارید لذت میبرم.. انگار عطر افشان باید یکی همچون شما را داشته باشد. 

هم تجربه دارید و هم تواضع و فروتنی! که این دو تا در کنار هم این روزها خیلی کم پیدا میشوند.

در مورد عکس اکانت بگویم که کار خودم است.. من سالیانی ست که دیجیتال آرت کار میکنم.. کاری در این زمینه داشتید در خدمتم

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟