من ب تازگی میوه گل ساعت روبوکردم و عاشقش شدم، چ عطری با این بو پیشنهاد میکنین؟
درود و وقت بخیر. من این کار رو که عطرافشان هم موجود داره برای تست پیشنهاد میکنم اما اصولا ترکیب روایح و فضای کلی عطر باید مورد پسندتون واقع بشه
L'Eau d'Issey Summer 2015 for women
سلام چندین سال توی حیاطمون بود ولی هیچوقت بو نکردم نه گلشو و نه میوه شو. الان که فهمیدم ازش عطر میسازن واقعا برام عجیبه و جالب.
#ویکتوریا سکرت بامب شل Bombshell
#بولگاری اومنیا پارایبا Omnia Paraiba
خب ، مهرنوش عزیز
سلام
چه خوب :)
اولا یادت باشد میوه ی گل ساعت با خود گل ساعت دو رایحه هم مشابه و هم متفاوت دارد که تفاوتشان بیش است
میوه ی گل ساعت را که دوست داری :
یکی از چند وجهی ترین روایح را داراست ، وجهه ی استوائی اش میچربد ، مرکباتی ، شیرین و تند و ترش ، آبدار و خیلی بازیگوش و شیطون :))
اولین بار با عطر passion پشن الیزابت تیلور معرفی شد سال ۸۷ میلادی . نمیدانم هنوز هم هست با همان کیفیت یا نه !
کلوین کلین ایفورا میوه اش
و کلوین کلین مومنت گل اش !
لانکوم لانویت ترزور میوه اش
و لانکوم هیپنوز گل اش
:)
جیونچی لایو ایر سیستیبل هم میوه گل ساعت دارد
عطرافشان خودمان گل ساعتی های خوبی دارد اما راجع به میوه اش خبر ندارم ، سرچ نکرده ام .
رایحه ی شیطونی داره ، مثل خودت که خورشید را در دست گرفته ای و میتابی با آن ، می تابد :))
میوه اش را سرچ کن در عطرافشان و ببین کدام ها را دارد
موفق باشی خانم زیبا و زیبانام :)
خب ، مهرنوش عزیز
سلام
چه خوب :)
اولا یادت باشد میوه ی گل ساعت با خود گل ساعت دو رایحه هم مشابه و هم متفاوت دارد که تفاوتشان بیش است
میوه ی گل ساعت را که دوست داری :
یکی از چند وجهی ترین روایح را داراست ، وجهه ی استوائی اش میچربد ، مرکباتی ، شیرین و تند و ترش ، آبدار و خیلی بازیگوش و شیطون :))
اولین بار با عطر passion پشن الیزابت تیلور معرفی شد سال ۸۷ میلادی . نمیدانم هنوز هم هست با همان کیفیت یا نه !
کلوین کلین ایفورا میوه اش
و کلوین کلین مومنت گل اش !
لانکوم لانویت ترزور میوه اش
و لانکوم هیپنوز گل اش
:)
جیونچی لایو ایر سیستیبل هم میوه گل ساعت دارد
عطرافشان خودمان گل ساعتی های خوبی دارد اما راجع به میوه اش خبر ندارم ، سرچ نکرده ام .
رایحه ی شیطونی داره ، مثل خودت که خورشید را در دست گرفته ای و میتابی با آن ، می تابد :))
میوه اش را سرچ کن در عطرافشان و ببین کدام ها را دارد
موفق باشی خانم زیبا و زیبانام :)
بسیار ممنونم از توضیحاتتون، لطف دارید🙏🏽