سلام وقتتون بخیر، امیدوارم تابستون تا اینجا براتون خوب بوده باشه.
دوستان حقیقتا امسال خیلی هوا گرم تره و یکی از معضلاتش بوی عرق و ناخوشانیدی هست که ممکنه داشته باشه.
جسارت هست پرسیدن سوال راجع به بادی اسپلش اونم اینجا که اعضا واقعا خیلی حرف برای گفتن در زمینه عطر های خفن دارند.
من از دو برند شون و سی گل سال پیش بادی اسپلش خریده بودم و واقعا بوی خوبی داشتن و ماندگار بودن و قشنگ بدنم تا فرداش بوی خوب و ملایمی داشت.
امسال همون دو تا بادی اسپلش رو دوباره خریدم و شوکه شدم، شدیدا بوی الکل میزنه زیر دماغت و هیچ ماندگاری روی بدن هم نداره مثل سابق.
یکمی پرس و جو کردم و متوجه شدم گویا محصولات جدید اینطوری شده و الکل شدیدا توش حس میشه.
اگه امکانش هست بادی اسپلشی که امروز بازار بوی ملایم و خنکی داره و بوی الکلش اینطوری شدید به دماغ و حس بویایی آدم سیلی نمیزنه رو اگه میشناسید بی نهایت سپاسگزار میشم معرفی کنید.
مخصوصا اگه بوش مشابه بادی اسپلش schon my boss باشه
همون که شکلش شبیه بامبو هست .
پیشاپیش از نظر لطفتون سپاسگزارم.
سلام وقت بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه
من چند ماه پیش از سایت ر..ژ..ا بادی میست خریدم که همون بادی اسپلش با کیفیت بالاتر اسم برندش هم ریچنا هست و خیلی راضیم ازش بوی ملایم و خنک داره و اصلا بوی الکل زننده نداره مدل شون مای باس که گفتید هم داشتم این از اونم بهتره به نظرم
مدلهای مختلف داره نت هاش رو نوشته با توجه به سلیقتون انتخاب کنید
سلام
اولا حتما مام اسپری سورملینا رو تهیه کنید . دو بطری درون بسته اش هست که هر دو را میتوانید استفاده کنید زنانه و مردانه ندارد ( در اصل )
این ، بوی عرق را حتی برای چند روز بصورت کامل از بین میبرد .
دوم : جدیدا محصولی زده بنام افشانه پوست و لباس . نوع خنک آن را بخرید . دو بطری ۲۵۰ میل دارد که در جمع میشود ۵۰۰ میل . اکلت هست و ساواژ . حتی میتوانید با هم ادغام کنید و هر دو را خودتان مصرف کنید !
چیزیست فرای بادی اسپلش .
اینها کاملا پاسخگو اند برای سر کار و تلاش بیرون از منزل و حتی محیط باز .
اگر هم مایل بودید بفرمایید تا بادی اسپلش خوب هم معرفی کنم خدمتتان هرچند که پاسخ شما با اختلاف تصاعدی همانی بود که عرض شد !
یک بار آزمایش کنید خودتان هماره تکرار خواهید کرد .
تلویزیون ایران روزانه تبلیغ میکند بجهت ثبت سفارش . ببینید .
موفق باشید