سلام یک برند هست به اسم( برند کالکشن )مال کشور چین
که اکثر عطرهای معروف رو کپی زده.
کسی از دوستان تست داشته ؟ و اینکه چقدر مشابه اصلی ها هست؟ میرزه ادم بخره؟
این برند کالکشن همون برندینی هست؟ برندینی ظاهرا ایرانیه و من شنیدم خوبه. اگر نیست من اطلاعی درباره ش ندارم.
فکر کنم توصیه هام تکراری شده، ولی توصیه میکنم فرمون رو از چین به سمت امارات بچرخونی. مزون الحمبرا و فرگرنس ورلد اغلب کپی هاشون بد نیست. لطافه هم یه سری از عطرهاش کپی عطرهای غربیه منتها تو بطری و برندینگ و گاها نتهای متفاوت.
اگه اونی رو میگی که مینی پرفیوم داره،یه ته بوی کپی داره ازشون جوری که متوجه میشی مثلا فلان ادکلنه ولی ماندگاری ده دقیقه م پخش بو صرفا خود ادم😁
فکرکردم کالکشن مال ایرانه!
همه عطراشون تقریبا کپیء خوبیه اما ماندگاری پنج شیش دقیقه!پخش بو 1دقیقه!
این برند کالکشن همون برندینی هست؟ برندینی ظاهرا ایرانیه و من شنیدم خوبه. اگر نیست من اطلاعی درباره ش ندارم.
فکر کنم توصیه هام تکراری شده، ولی توصیه میکنم فرمون رو از چین به سمت امارات بچرخونی. مزون الحمبرا و فرگرنس ورلد اغلب کپی هاشون بد نیست. لطافه هم یه سری از عطرهاش کپی عطرهای غربیه منتها تو بطری و برندینگ و گاها نتهای متفاوت.
برندینی ایرانیه.برندکالکشن چینی. مرسی عزیزم
اگه اونی رو میگی که مینی پرفیوم داره،یه ته بوی کپی داره ازشون جوری که متوجه میشی مثلا فلان ادکلنه ولی ماندگاری ده دقیقه م پخش بو صرفا خود ادم😁
اره ۲۵ میل داره . تازه جعبه هم داره😂 به قیمت زیر ۳۰۰.
سلام و ادب
من از عطرهای 33 میل برندینی، 4 تا خریدم.
یکیش کازاموراتی فیه رو بود. همکارم که اتفاقا عطرباز هم هست، اصل خود عطر داشت. برندینی رو روی دستش زدم بدون اینکه ببینه، نتونست تشخیص بده که اصل نیست. یکی دیگه از همکارانم که عطرباز هست، اونم نتونست تشخیص بده.
اون سه تای دیگه هم خوبن. مثلا یکیش کازاموراتی مفیستو جنتلیمو هست که من اصلشم تست کردم و تفاوتی ندارن.
پخش و ماندگاری خوبی هم دارن. به نظرم به جای کالکشن برندینی بخرید بهتره.
سلام ممنون . ولی واس کادو که نمیخوای هزینه کنی خوبه ها😂🤭
سلام ممنون . ولی واس کادو که نمیخوای هزینه کنی خوبه ها😂🤭
سلام و ادب
من از عطرهای 33 میل برندینی، 4 تا خریدم.
یکیش کازاموراتی فیه رو بود. همکارم که اتفاقا عطرباز هم هست، اصل خود عطر داشت. برندینی رو روی دستش زدم بدون اینکه ببینه، نتونست تشخیص بده که اصل نیست. یکی دیگه از همکارانم که عطرباز هست، اونم نتونست تشخیص بده.
اون سه تای دیگه هم خوبن. مثلا یکیش کازاموراتی مفیستو جنتلیمو هست که من اصلشم تست کردم و تفاوتی ندارن.
پخش و ماندگاری خوبی هم دارن. به نظرم به جای کالکشن برندینی بخرید بهتره.
خیلی ممنون حتما تست میکنم .
سلام شکیبا جان
برندینی زمانی ساخته شد در ایران ، که برند کالکشن فروش انفجاری ای را در ایران تجربه کرد !
برند کالکشن ساخت چین هست . قبلا هم گفته بودم در عطرافشان حدود دو سه سال پیش یادم نیست کجا :)
کارش چطور بود ؟
خوب نبود اما برای اونهایی که به عطر اصلی دسترسی نداشتند بجهت کشف حدودی ی رایحه بد نبود .
خصوص اینکه شیشه ها شبیه عطر اصلی بود !
اولا کیفیت آن موقع اش با الان بسیار متفاوت بود مثلا پخش و ماندگاری خیلی خوب بود . کلون بود دیگر ! رقیق شده ی اسانس های مشابه ، اما نوع چینی اش ، که اوایل خیلی بد نبود !
پس از انفجار فروش چه شد ؟
دو تا شرکت در ایران شروع کردند به کپی از آن :
- برند کالکشن نیچه ( دقیقا همشکل برند کالکشن است اما شیشه هایش یک میل تفاوت دارد ضمنا زیر عبارت برند کالکشن با فونت دیگری نوشته : نیچه )
- برندینی ( که به مراتب از برند کالکشن نیچه و خود برند کالکشن امروزی ، البته اگر هنوز هم باشد ، بهتر است ، یعنی تا دو سال پیش بهتر بود !! )
یکی از دوستان چند تا سوال بالاتر از سوال خودت پرسیده : یکی گفته الحمبرا هم اماراتیه هم ایرانی ! درسته ؟؟
من پاسخ ندادم چون هنوز دقیق خبر ندارم هرچند که شنیده ام !
این کاملا طبیعیه برای بازار بسته ی ایران :
ابتدا عطور اصلی و ارزان از کشورهای اطراف منجمله امارات وارد میشه ، سپس میزان فروش به همراه زمان آن میزان فروش زیر ذره بین میره و اگر جواب داد بلافاصله پروسه ی ایرانیزه شروع میشه که اگر قانونی بخوان جلو بروند : میشود اخذ امتیاز ! و میگویند ما فقط پکیج میکنیم در حالیکه رقیق و پکیج میکنند !
برند امپر که بزرگترین واردات را داشت ، آنهم برندی متعلق به همسایه ، الان میبینی که مدتهاست ایرانیزه شده و افتضاح به تمام معنی !
برند کالکشن نیچه زودتر به بازار رسید ، چرا ، چون برندینی میخواست بهتر کار کند و زمان بیشتری نیاز داشت .
بازار عطر ایران داغان است به تمام معنا !
عطر دیگر وارد نمیشود از مجاری قانونی به چند دلیل مهم و بزرگ . آنچه میبینی یا ایرانی ست یا فیک .
فقط میماند ورود از طریق کشورهای همسایه آنهم بشرطها و شروطها :)
بنظرت چرا عطرهای لانچ قدیم اینقدر گران است ؟؟ فقط بخاطر خواب سرمایه ؟؟ یا ریفورموله ؟؟
راجع بهش فکر کن :)