راهنمایی در خرید عطرهای اماراتی

درود دوستان

بعد از خواندن نظرات زیادی راجع‌به عطور اماراتی از جنابان عزیز و بزرگوار: آقای دکتر اسعدی، مهربد و متین،

در لیست خریدم این 6 عطر هست:

1. ادکلن اورجینال اف ای پاریس مدل انیگما Enigma UNE رایحه دیور ساواج الکسیر

2. ادکلن مردانه فراگرنس ورد مدل ولوت پور هوم رایحه ورساچه اروس پرفیوم

3. ادکلن اورجینال اف ای پاریس مدل فرانسیک 63.55 رایحه بی دی کی پارفومز گریس چارنل

4. ادکلن لطافه پراید مدل العریق گلد Al Areeq Gold

5. ادکلن اسپرت الحمبرا مدل آفرو لدر رایحه ممو آفریکن لدر

6. ادکلن الحمبرا جین لووی ایمورتال رایحه لویی ویتون ال ایمنسیت

می‌خواستم نظرتون رو راجع‌به انتخاب‌هام بدونم.

چون نظرات این سه عزیز توی انتخاب‌هام نقش بسیار پر رنگی داشته چون خیلی از ایشان راجع‌به عطور اماراتی نظرات زیادی خواندم.

هدفمم اینه که در ابتدای دنیای عطر که وارد شدم روایح متفاوتی رو تست و تجربه کنم و خب اورجینال کارها بودجه زیادی رو می‌طلبه که در وسع من نیست.

از سال گذشته چند تا کار اصل از عطرافشان تهیه کردم:

لالیک انکر نویر اسپورت که خسلی از رایحه‌ش خوشم اومد اما پخشش اصلا تعریفی نداشت اما موندگاریش خوب بود.

بعد مرسدس بنز کلاب بلک رو تهیه کردم که برای زمستون میزان شیرینیش اذیت کننده نیست و رایحه خوبیه.

این میان از تنها عطری که اصلا خوشم نیومد "دولچه گابانا بلو اینتنس" بود. فقط از باتلش خوشم اومد و هنوز هم تموم نشده. به حدی بوی زننده و سنتتیکی داره که تحملش بس برام دشواره.

هر سه رو بلایند بای کردم.

امسال دو تا کار از عطرهای اماراتی تهیه کردم یکی آلپاین هوم اسپورت از الحمبرا که از رایحه‌ش خیلی خوشم میاد در حد لایک اسپورت اما پخش و موندگاریش تعریفی نداشت و پخشش ضعیف بود و موندگاریش متوسط رو به ضعیف.

یک عطر هم از لطافه تهیه کردم لطافه فخر بلک.

از رایحه‌ش خوشم اومد اما هنوز ازش استفاده نکردم.

نظرات مثبت زیادی از اغلب عطرهای این لیست 6 تا خوندم گفتم قبل از خرید با نظرات و راهنمایی‌تون با اطمینان بیشتری اقدام به خرید کنم.

تا الان 5 تا عطر معتبری که خریدم رو بلایند بای کردم و در ادامه هم برای عطور اماراتی حداقل قصدم همین بلایند بای کردنه. مگر اینکه بخوام اصل عطرها رو بخرم که در اون صورت دکانت می‌گیرم و قبلش تست می‌کنم. اگر اشتباه می‌کنم بهم بگین.

می‌خوام هم رایحه‌ش دلنشین باشه مثل لالیک انکر اسپورت یا آلپاین هوم اسپورت هم پخشش خیلی خوب باشه ماندگاریش هم خوب باشه.

بعد سوال دیگه عزیزانی که تجربه زیادی از تست عطور از این سه شرکت اماراتی دارند، عطری با روایح گلی و مردانه بین شرکت‌های لطافه، الحمبرا و اف ای پاریس که پخش، ماندگاری و بازخورد خوبی داشته باشه، چی پیشنهاد می‌کنید؟

مچکرم ازتون که راهنمایی می‌کنید.🌸🌷

[EDITED] 1403/05/18 13:56
در پاسخ به متین جعفری :

برای تست دو میل کافیه بله حتی یک میل هم کافیه ، منتهی بهترین راه تست رو بهتون میگم به چه شکله که کمکی باشه برای شما

اولا در هر روز یک عطر رو بیشتر تست نکنید که مشامتون گیج نشه

دوم اینکه عطر رو ۲ تا ۳ پاف روی ساعد دست بزنید و بهش چند ثانیه زمان بدید بعدش بو‌کنید تا نوت اولیه رو‌متوجه شید که دوسش دارید یا خیر

بعد گذشت ۳۰ مین تا ۱ ساعت باز بو کنید از نزدیک تا متوجه میدل نوت بشید

بعد از گذشت ۲ تا ۳ ساعت باز بو کنید تا نوت پایانی هم متوجه شید

برای تست ماندگاری روی لباس هم روی یک لباس تمیز اسپری کنید ۳ تا ۴ پاف و بذارید کنار بعد از گذشت چند ساعت بهش سر بزنید تا اون بویی که دیگران از شما میگیرن رو از عطر متوجه شید

بعد که عطر مورد پسند واقع شد خرید نهایی رو انجام بدید

پیشنهادم اینه نهایت در طول هر روز یک عطر الی دو عطر رو‌تست کنید تا مشامتون پر نشه و گیج نزنه :)

موفق باشی عزیز

خیلی ازت مچکرم متین جان، زحمت کشیدی منِ صفر کیلومتر رو راهنمایی کردی.

امیدوارم عطرهای کمتر شناخته شده و خوشبویی رو کشف و در جشن‌ها و شادی‌هات تن‌پوششون کنی و لذت ببری عزیزم.🌸🌷

TIMELESS TIMELESS
1403/05/21
در پاسخ به سروش محجوب :

درود مهربد جان
مچکرم ازت بابت راهنمایی و پیشنهادهات.
این مدت خیلی از نظراتت و آقای دکتر اسعدی و متین و جناب سخی گرانقدر راجع‌به عطور اماراتی استفاده کردم.
حقیقتا تا همین سه ماه پیش هیچ شناختی راجع‌به عطرهای شرکتی نداشتم با فردی آشنا شدم اون باعث شد راجع‌به عطور اماراتی تحقیق کردم.
تا قبل اینکه اطلاعاتی راجع‌بهشون بخونم با پیشنهاد این فرد از شرکت روونا 6 تا عطر 30 میل و 100 میل تهیه کردم که از هیچکدومش خوشم نیومد و تقریبا همشون رو یا بعنوان خوشبو کننده هوا استفاده کردم یا به بقیه دادم دیگه از کلش 4 5 تا دکانت ده میل ازش مونده. گفتم 20 تا ظرف دکانت تهیه کنم عطرها رو همه رو کم کم تو این‌ها ریختم تا زودتر تموم شن چون روایح به شدت سنتتیک و زننده‌ای داشتند.

حقیقتا از بین اماراتی ها تصمیم گرفتم فقط بین همون سه تا برند لطافه و زیر مجموعه‌ش الحمبرا و از اونور هم از اف ای پاریس خرید کنم.

اون ورساچه ولوت پور هوم فراگرنس رو تعریف ازش زیاد دیدم کنجکاوم اون رو تست کنم.
ولی حالا اگر این رو تست کردین و نظری راجع‌بهش بدین ممنون‌تون می‌شم. چون تا الان عطری از ورساچه نداشتم. از طرفی نظری خواندم که می‌گفتن به شنل آلور اسپورت شباهت زیادی داره البته به ورساچه مدل اصلیش. هر چند جناب دکتر و اسعدی و جناب متین هم می‌گفتن خیلی به عطر اصلی ورساچه شباهت داره.

دوست دارم رایحه عطرهایی که می‌گیرم با هم یکی نباشن تفاوت داشته باشن متنوع باشند.

بعد عطر اسپکتر گوست رو خیلی گشتم اما اصلا در سایت‌ها موجود نیست. از فروشنده عطری پرسیدم گفتن در حال حاضر شرکتش نداره و باید منتظر موند سری جدیدش تولید بشه.

یا من تا الان از ساواج الکسیر تست نداشتم گفتن اف ای پاریس کپی خوبی عطر اصلیش رو تولید کرده.
راجع‌به این هم اگر تستش داشتی نظرت رو بهم بگی ممنون می‌شم.

دقیقا طرز فکرم نسبت به عطرهای اماراتی و البته با کیفیت، همینیه که در یک کامنتی گفتین:
"خودم به شخصه دید خوبی نسبت به عطرهای اماراتی نداشتم ولی بهترین تصمیمم دقیقا همونجایی بود که تصمیم گرفتم تو دنیای روایح هیچ گاردی نداشته باشم و اشنایی با عطرهای اماراتی نقط عطف من در شناخت روایح و کم کردن هزینه هام بود"
یهو نمی‌خوام برم سراغ عطرهای اصل گران. چون اونطوری نهایتا بتونم سالی دو تا عطر خوب رو تهیه کنم.
می‌خوام ابتدا با هزینه کمتر روایح مختلفی رو تجربه کنم بعد که شامه‌م کمی تقویت شد و تعداد زیادی روایح و گروه های مختلف بویایی رو درک کردم بعد نسبت به خرید عطرهای اصل اقدام کنم.

العریق گلد/ شیرینیش قابل تحمل هست؟ یعنی باعث سردرد نمی‌شه؟
مثلا بنز کلاب مشکی رو تو سرمای زمستون تنپوشش می‌کنم شیرینیش برام قابل تحمله و آزاردهنده نیست.

حقیقتا نظرات خیلی زیادی از پیشنهاد‌هایی که چند نفر از شما عزیزان برای عطرهای اماراتی دادین رو لیست کردم می‌خوام کم کم بلایند بای‌شون کنم. یه لیست بلند بالا از لطافه و الحمبرا و اف ای پاریس.
بقیه که پیشنهاد دادید هم به لیست خریدم اضافه کردم.

مچکرم🌸🌷

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای محجوب از همراهی و عنایت شما کمال سپاس دارم. از اینکه با تاخیر پاسخ دادم پوزش میطلبم چراکه اصلا متوجه روایت شما اینجا نشدم. 

در مورد عطرهای شرکتی عارضم که برای سلیقه ی من برندهای لطافه، الحمبرا، اجمل، رصاصی و اف ای پاریس ارزنده ترین گزینه ها هستند. بهترین های لطافه از نظر رایحه و پرفورمنس و پکیج عبارتند از: لطافه العمید نقره ای، لطافه القیم نقره ای، لطافه القیم طلایی، لطافه کاس الفائز نقره ای، لطافه کاس الفائز طلایی، لطافه تریاک، لطافه خمره و خمره قهوه، لطافه تاویل، لطافه لیام آبی، لطافه لیام مشکی، لطافه ماسه، لطافه اسد، لطافه بدیع العود عود فور گلوری، لطافه یارا صورتی، لطافه یارا نارنجی، لطافه عشق الشیوخ طلایی، لطافه عشق الشیوخ نقره ای، لطافه العریق نقره ای، لطافه العریق طلایی، لطافه لحظات، لطافه اترنال عود، لطافه مهرجان نقره ای، لطافه هاله، لطافه ماهر بلک، لطافه ماهر نقره ای، لطافه پیزا، لطافه نیش هیام، لطافه نیش خنجر، لطافه نیش آنتیک، لطافه نیش خالد، لطافه نیش مغول فورت، لطافه اجوا نخل، لطافه 1505.

بهترین های الحمبرا عبارتند از: الحمبرا تاباک، الحمبرا ترا، الحمبرا اکسکلوسیف تاباک، الحمبرا اکسکلوسیف عود، الحمبرا مگارا، الحمبرا آفرو لدر، الحمبرا توباکو تاچ، الحمبرا کیسمت مردانه، الحمبرا کیسمت زنانه، الحمبرا آنجل کیسمت، الحمبرا تاکس، الحمبرا سپتر برونزایت، الحمبرا سپتر اوشن، الحمبرا سپتر آمازونایت، الحمبرا سپتر مالاکایت، الحمبرا گوستا، الحمبرا پرپل وود، الحمبرا اوپیوس 5، الحمبرا اوپیوس 7، الحمبرا آمبر نومد، الحمبرا ایمورتال، الحمبرا نویو نومد، الحمبرا متیو نومد، الحمبرا دومینو 5، الحمبرا یاح، الحمبرا دارک دور اینتنس، الحمبرا آلور هوم اسپورت، الحمبرا وودی عود، الحمبرا توسکان لدر، الحمبرا بیتر پیچ، الحمبرا لاست چری، الحمبرا فلور نارکوتیک، همه الحمبرا کپی شده از مارلی، الحمبرا اکسکلوسیف سافرون، الحمبرا آمبرلی بلو.

دوست ارجمند این موارد را در نظر داشته باشین که نسبت به برچسب قیمتی کیفیت مطلوبی دارند. با آرزوی بهروزی و شادکامی برای شما.....

در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب

دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای محجوب از همراهی و عنایت شما کمال سپاس دارم. از اینکه با تاخیر پاسخ دادم پوزش میطلبم چراکه اصلا متوجه روایت شما اینجا نشدم. 

در مورد عطرهای شرکتی عارضم که برای سلیقه ی من برندهای لطافه، الحمبرا، اجمل، رصاصی و اف ای پاریس ارزنده ترین گزینه ها هستند. بهترین های لطافه از نظر رایحه و پرفورمنس و پکیج عبارتند از: لطافه العمید نقره ای، لطافه القیم نقره ای، لطافه القیم طلایی، لطافه کاس الفائز نقره ای، لطافه کاس الفائز طلایی، لطافه تریاک، لطافه خمره و خمره قهوه، لطافه تاویل، لطافه لیام آبی، لطافه لیام مشکی، لطافه ماسه، لطافه اسد، لطافه بدیع العود عود فور گلوری، لطافه یارا صورتی، لطافه یارا نارنجی، لطافه عشق الشیوخ طلایی، لطافه عشق الشیوخ نقره ای، لطافه العریق نقره ای، لطافه العریق طلایی، لطافه لحظات، لطافه اترنال عود، لطافه مهرجان نقره ای، لطافه هاله، لطافه ماهر بلک، لطافه ماهر نقره ای، لطافه پیزا، لطافه نیش هیام، لطافه نیش خنجر، لطافه نیش آنتیک، لطافه نیش خالد، لطافه نیش مغول فورت، لطافه اجوا نخل، لطافه 1505.

بهترین های الحمبرا عبارتند از: الحمبرا تاباک، الحمبرا ترا، الحمبرا اکسکلوسیف تاباک، الحمبرا اکسکلوسیف عود، الحمبرا مگارا، الحمبرا آفرو لدر، الحمبرا توباکو تاچ، الحمبرا کیسمت مردانه، الحمبرا کیسمت زنانه، الحمبرا آنجل کیسمت، الحمبرا تاکس، الحمبرا سپتر برونزایت، الحمبرا سپتر اوشن، الحمبرا سپتر آمازونایت، الحمبرا سپتر مالاکایت، الحمبرا گوستا، الحمبرا پرپل وود، الحمبرا اوپیوس 5، الحمبرا اوپیوس 7، الحمبرا آمبر نومد، الحمبرا ایمورتال، الحمبرا نویو نومد، الحمبرا متیو نومد، الحمبرا دومینو 5، الحمبرا یاح، الحمبرا دارک دور اینتنس، الحمبرا آلور هوم اسپورت، الحمبرا وودی عود، الحمبرا توسکان لدر، الحمبرا بیتر پیچ، الحمبرا لاست چری، الحمبرا فلور نارکوتیک، همه الحمبرا کپی شده از مارلی، الحمبرا اکسکلوسیف سافرون، الحمبرا آمبرلی بلو.

دوست ارجمند این موارد را در نظر داشته باشین که نسبت به برچسب قیمتی کیفیت مطلوبی دارند. با آرزوی بهروزی و شادکامی برای شما.....

خیلی مچکرم از شما آقای دکتر اسعدی بزرگوار از اینکه وقت گذاشتین و بنده رو قابل دونستید و پاسخ دادید🌸🌷

TIMELESS TIMELESS
1403/05/21
در پاسخ به سروش محجوب :

خیلی مچکرم از شما آقای دکتر اسعدی بزرگوار از اینکه وقت گذاشتین و بنده رو قابل دونستید و پاسخ دادید🌸🌷

با احترام مجدد

خواهش میکنم دوست فرهیخته .... 

انشالله خریدهای شایسته ای داشته باشین....

در پاسخ به مهربد :

سلام

M.i.l.a.d p.e.r.f.u.m.e.a.h.v.a.z 

به این پیج اینستایی که نوشتم پیام بدید احتمالا داشته باشن

ممنونم مهربد جان چند ماه پیش پیام دادم نداشت متاسفانه

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟