روایح دودی

سلام و درود دوستان عزیزم 

میخواستم لطف کنید بهترین و شیک ترین و خاص ترین ادکلن های دودی رو بهم معرفی کنید

محدوده ی قیمتی هم مهم نیست 

ممنونم از همگی 🌿

دانیال دانیال
1403/05/22

دوتا معرفی میکنم تست کن... البته اون دود خالص نیست ولی من دود هم ازش متوجه میشم.. دو عطر از امواج

The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco #آمواج د لایبرری کالکشن اپوس 14 رویال توباکو The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco ​​​​​​

Search #آمواج سرچ Search 

در پاسخ به دانیال :

دوتا معرفی میکنم تست کن... البته اون دود خالص نیست ولی من دود هم ازش متوجه میشم.. دو عطر از امواج

The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco #آمواج د لایبرری کالکشن اپوس 14 رویال توباکو The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco ​​​​​​

Search #آمواج سرچ Search 

درود دانیال جان 

ممنون ازت دوست عزیزم 🌿

به‌به سورنا جان واقعا بهت تبریک میگم. چرا؟ چون منم دلباخته و دنباله رو روایح دودی هستم 😂😂😂

و چه کسی هم بهتر از من برای پیشنهاد؟ چون همدردم 😂😂😂

ولی خارج از شوخی، من خیلی دنبال عطر های دودی گشتم و با تحقیقات فراوان این دو عطر رو برای خودم گرفتم که واقعا راضی هستم و مطمئنم شما هم از انتخاب‌شون پشیمون نمیشید.

اول از همه عطر ۰۳ اندی تاور 03 Lonestar Memories #تاور لانستر مموریز 03 03 Lonestar Memories یکی از واقع گرایانه ترین عطر های دودی آتشیه که فقط کافیه چشم هاتو ببندی و بقیه کارا رو به دست خودش بسپاری.

دوم عطر Rien #اتات لیبره د اورنج رین Rien عطر بسیار پیچیده و جذاب و با پرفورمنس غول‌آسا از بهترین عطر های دودی اینسنسی و آلدهیدی که میشه پیدا کرد.

عطر های در دسترس و خوش قیمتی هم هستند انصافا و به هیچ‌وجه کمیاب نیستن.

امیدوارم ازشون لذت ببری.

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟