سلام و درود دوستان عزیزم
میخواستم لطف کنید بهترین و شیک ترین و خاص ترین ادکلن های دودی رو بهم معرفی کنید
محدوده ی قیمتی هم مهم نیست
ممنونم از همگی 🌿
سلام
#فیلیپو سورچینلّی اونوم کواندو راپیتا این استازی Quando rapita in estasi
#آمواج سرچ Search (معتدل)
#آمواج جورنی مردانه (آمواژ ژورنی) Journey for Men
#آمواج د لایبرری کالکشن اپوس 14 رویال توباکو The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco
#لابوراتوریو الفکتیوو سکرست Sacreste
سلام مهربد جان رفیق عزیزم
ممنون بابت معرفی کامل و عالیت👌 بابت وقت و انرژی و نگارش این اثر ها ازت ممنونم برادر 🌿🌱
دوتا معرفی میکنم تست کن... البته اون دود خالص نیست ولی من دود هم ازش متوجه میشم.. دو عطر از امواج
#آمواج د لایبرری کالکشن اپوس 14 رویال توباکو The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco
دوتا معرفی میکنم تست کن... البته اون دود خالص نیست ولی من دود هم ازش متوجه میشم.. دو عطر از امواج
درود دانیال جان
ممنون ازت دوست عزیزم 🌿
بهبه سورنا جان واقعا بهت تبریک میگم. چرا؟ چون منم دلباخته و دنباله رو روایح دودی هستم 😂😂😂
و چه کسی هم بهتر از من برای پیشنهاد؟ چون همدردم 😂😂😂
ولی خارج از شوخی، من خیلی دنبال عطر های دودی گشتم و با تحقیقات فراوان این دو عطر رو برای خودم گرفتم که واقعا راضی هستم و مطمئنم شما هم از انتخابشون پشیمون نمیشید.
اول از همه عطر ۰۳ اندی تاور #تاور لانستر مموریز 03 03 Lonestar Memories یکی از واقع گرایانه ترین عطر های دودی آتشیه که فقط کافیه چشم هاتو ببندی و بقیه کارا رو به دست خودش بسپاری.
دوم عطر #اتات لیبره د اورنج رین Rien عطر بسیار پیچیده و جذاب و با پرفورمنس غولآسا از بهترین عطر های دودی اینسنسی و آلدهیدی که میشه پیدا کرد.
عطر های در دسترس و خوش قیمتی هم هستند انصافا و به هیچوجه کمیاب نیستن.
امیدوارم ازشون لذت ببری.