روایح دودی

سلام و درود دوستان عزیزم 

میخواستم لطف کنید بهترین و شیک ترین و خاص ترین ادکلن های دودی رو بهم معرفی کنید

محدوده ی قیمتی هم مهم نیست 

ممنونم از همگی 🌿

دانیال دانیال
1403/05/22

دوتا معرفی میکنم تست کن... البته اون دود خالص نیست ولی من دود هم ازش متوجه میشم.. دو عطر از امواج

The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco #آمواج د لایبرری کالکشن اپوس 14 رویال توباکو The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco ​​​​​​

Search #آمواج سرچ Search 

در پاسخ به دانیال :

دوتا معرفی میکنم تست کن... البته اون دود خالص نیست ولی من دود هم ازش متوجه میشم.. دو عطر از امواج

The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco #آمواج د لایبرری کالکشن اپوس 14 رویال توباکو The Library Collection Opus XIV Royal Tobacco ​​​​​​

Search #آمواج سرچ Search 

درود دانیال جان 

ممنون ازت دوست عزیزم 🌿

به‌به سورنا جان واقعا بهت تبریک میگم. چرا؟ چون منم دلباخته و دنباله رو روایح دودی هستم 😂😂😂

و چه کسی هم بهتر از من برای پیشنهاد؟ چون همدردم 😂😂😂

ولی خارج از شوخی، من خیلی دنبال عطر های دودی گشتم و با تحقیقات فراوان این دو عطر رو برای خودم گرفتم که واقعا راضی هستم و مطمئنم شما هم از انتخاب‌شون پشیمون نمیشید.

اول از همه عطر ۰۳ اندی تاور 03 Lonestar Memories #تاور لانستر مموریز 03 03 Lonestar Memories یکی از واقع گرایانه ترین عطر های دودی آتشیه که فقط کافیه چشم هاتو ببندی و بقیه کارا رو به دست خودش بسپاری.

دوم عطر Rien #اتات لیبره د اورنج رین Rien عطر بسیار پیچیده و جذاب و با پرفورمنس غول‌آسا از بهترین عطر های دودی اینسنسی و آلدهیدی که میشه پیدا کرد.

عطر های در دسترس و خوش قیمتی هم هستند انصافا و به هیچ‌وجه کمیاب نیستن.

امیدوارم ازشون لذت ببری.

سلام

بهترین عطر دودی که بنده تست داشتم و ارادت ویژه ای بهش دارم عطر لانستر مموریز ۰۳ از اندی تاور هست.

بوی دود پیچیده شده در یک کاپشن چرم.. فوق العاده است

دانیال دانیال
1404/01/21

همه خوبان رو بچه ها گفتن اینم یه تست بزن باحاله... 

بلک فیوم احمد مغربی black fume ahmed al maghribi 

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟