ای...وس اعتبار دکانت

سلام دوستان من خیلی تو همین سایت شنیدم این سایت دکانت اصل میفروشه اما اگه برین سایتش یه مورد خیلی خیلی مشکوکی رو میبینید که مثلا عطر روژا امبر عود ابسلوت پرسیو رو میفروشه ۵۲ میلیون(۳۰ میل) و دکانت شش میلشو میفروشه یک میلیون و هشتصد😨یعنی پول یک میلشو میگیره و شش میل میفروشه که واقعا عجیبه. دوستان تا حالا با همچین تخفیفات شک برانگیز ازین سایت خرید داشتید؟ اگه داشتید تجربتون چجور بوده ؟

با درود 

من چند سال قبل یک پکیج دکانت از این سایت تهیه کردم که به نظرم خیلی ها‌ش اصل نبودند و ظرفهای دکانت هم نامناسب و پلاستیکی بودند. دیگه تا الان خریدی نداشتم و کلا برام کنسل شوند. 

در پاسخ به رضا عطردوست :

با درود 

من چند سال قبل یک پکیج دکانت از این سایت تهیه کردم که به نظرم خیلی ها‌ش اصل نبودند و ظرفهای دکانت هم نامناسب و پلاستیکی بودند. دیگه تا الان خریدی نداشتم و کلا برام کنسل شوند. 

سلام ممنونم بابت پاسختون بله واقعا خیلی مشکوکه قیمتشون.

دانیال دانیال
1403/05/21

اون سایت که فرمودین مشتری مداریش زیر صفر هستش... 

شکیبا شکیبا
1403/05/21

من همیشه سمپل و دکانت گرفتم. کاملا  اصل بودن و راضی بودم

در مورد  عطرهای  کامل و تستر خبر ندارم

ولی  قیمتاش  خیلی کم به روز  رسانی میشه. 

memio memio
1403/07/22

سلام و روز بخیر، بنده از شما سوالی داشتم آقای الهی،  بررسی هاتون رو خوندم و خیلی برام جالب بود که حتی ترکیبات شیمیایی دقیق هر عطر و مقدارش رو میدونین، ممکنه بپرسم چطور این اطلاعات رو دارین؟ رشته تحصیلیتون؟ شیمی دانین؟ دوره ای گذروندین؟ چون خیلی تخصصیصه بررسیهاتون، شما خودتون عطار هستین؟ اصلا چنین رشته ای داریم در ایران؟

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟