انتخاب بین ۴ عطر گرون قیمت.لطفا همه دوستان نظر بدن

یکی از دوستان خوبم که جدیدا علاقمند ب عطر شده نظرم رو برای خریددر  مورد این  ۴ عطر پرسید.منم چون فقط ی دونشو امتحان کردم تصمیم گرفتم اینجا به اشتراک بزارم تا نظر شمارو بدونم

Oud Wood #تام فورد عود وود Oud Wood 

Layton Exclusif #پارفومز د مارلی لیتون اکسکلوسیف Layton Exclusif 

Sauvage Elixir #دیور ساوج (ساواج) الکسیر Sauvage Elixir 

XJ 1861 Naxos #زرجوف ایکس جی 1861 ناکسوس XJ 1861 Naxos 

درود

قطعا لیتون

سلام ساواج عالی حرف نداره با زرجوف 

دوست عزیز آقا حسین سلام برای انتخاب هر شخص ، موءلفه های بسیاری دخیل هست ! یعنی یک عطری که مثلا برای من بهترین است ، برای دوست شما بدترینه ! یا : بین خودت که با تجربه تر شده ای ، با دوستت که تازه کار است ، فاصله هست ! هم در سلیقه ، هم در تجربه ، هم در دانش عطر ، هم مقصد و هم مقصود ! بنابرین : از نظر من بهترین عطر برای دوست شما البته بین این چهار : لیتون اکسکلوسیف هست . بعد از اون : عود وود . ساواژ و ناکسوس اصلا برای دوست شما مناسب نیستند ! ضمن اینکه ساواژ و ناکسوس با هم فرق ها دارند ! دوستشون خواهد داشت شاید ، اما چون مناسب اش نیستند تجربه خوبی برایش نخواهند بود ! حداقل ، دوی دیگر ( لیتون و عود وود ) همخوانی ی بهتری خواهند داشت . البته در بین این چهار کاندید ! یک درس یادت نرود حسین جان : ما رایحه " بهتر " نداریم ! ( داستان "عطر" فرق دارد ) یعنی : هیچ رایحه ای بهتر از دیگری نیست ! بلکه : فلان رایحه ، مناسب تر از دیگران است ! برای سن ، موقعیت ، فصل ، شخصیت ، مکان و زمان ، هدف ، مقصد و مقصود و ... ! سوال : به نظرت چرا هر کدام دوستان ما ، یک عطر مختلف را بین این چهار کاندید و پیشنهاد کرده اند ؟ پاسخ : چون از نظر آنها ( کل موءلفه های ایشان ) ، آن عطر پیشنهاد شده برتری دارد ! متوجه شدی ؟ یعنی : آنها خود را به جای دوست تو گذاشته اند ، پس بر آن اساس پاسخ متغیر میشود ، چون هر کدام اکنون در پله ای ایستاده اند از نردبان معطریت ! آنها خود بالا آمده اند ، مثل خودت ، اما دوست تو ابتدای راه است ، پس "بهترین" برای کسی که ابتدای راه است با بهترین برای هر یک از همه ی ما متفاوت است ! در عطربازی : بجای اینکه درون میدان ، اطراف را تماشا کنی ، به بالا بیا و از بالا میدان را تجزیه تحلیل کن ! این هم یک درس خیلی بزرگ تقدیم به تو جوان رعنا :) موفق باشی انشاله

ناکسوس شیرینی بالا هست مردان کمتر می پسندند الکسیر فوق العاده است

در پاسخ به متین جعفری :

درود

قطعا لیتون

سپاس عزیز

در پاسخ به مرضیه نجفی :

سلام ساواج عالی حرف نداره با زرجوف 

ساواج ک شاهکاره قطعا

در پاسخ به کامبیز سخی :

دوست عزیز آقا حسین سلام برای انتخاب هر شخص ، موءلفه های بسیاری دخیل هست ! یعنی یک عطری که مثلا برای من بهترین است ، برای دوست شما بدترینه ! یا : بین خودت که با تجربه تر شده ای ، با دوستت که تازه کار است ، فاصله هست ! هم در سلیقه ، هم در تجربه ، هم در دانش عطر ، هم مقصد و هم مقصود ! بنابرین : از نظر من بهترین عطر برای دوست شما البته بین این چهار : لیتون اکسکلوسیف هست . بعد از اون : عود وود . ساواژ و ناکسوس اصلا برای دوست شما مناسب نیستند ! ضمن اینکه ساواژ و ناکسوس با هم فرق ها دارند ! دوستشون خواهد داشت شاید ، اما چون مناسب اش نیستند تجربه خوبی برایش نخواهند بود ! حداقل ، دوی دیگر ( لیتون و عود وود ) همخوانی ی بهتری خواهند داشت . البته در بین این چهار کاندید ! یک درس یادت نرود حسین جان : ما رایحه " بهتر " نداریم ! ( داستان "عطر" فرق دارد ) یعنی : هیچ رایحه ای بهتر از دیگری نیست ! بلکه : فلان رایحه ، مناسب تر از دیگران است ! برای سن ، موقعیت ، فصل ، شخصیت ، مکان و زمان ، هدف ، مقصد و مقصود و ... ! سوال : به نظرت چرا هر کدام دوستان ما ، یک عطر مختلف را بین این چهار کاندید و پیشنهاد کرده اند ؟ پاسخ : چون از نظر آنها ( کل موءلفه های ایشان ) ، آن عطر پیشنهاد شده برتری دارد ! متوجه شدی ؟ یعنی : آنها خود را به جای دوست تو گذاشته اند ، پس بر آن اساس پاسخ متغیر میشود ، چون هر کدام اکنون در پله ای ایستاده اند از نردبان معطریت ! آنها خود بالا آمده اند ، مثل خودت ، اما دوست تو ابتدای راه است ، پس "بهترین" برای کسی که ابتدای راه است با بهترین برای هر یک از همه ی ما متفاوت است ! در عطربازی : بجای اینکه درون میدان ، اطراف را تماشا کنی ، به بالا بیا و از بالا میدان را تجزیه تحلیل کن ! این هم یک درس خیلی بزرگ تقدیم به تو جوان رعنا :) موفق باشی انشاله

چقدر به جا و کامل

با این تعاریف از لیتون حتما باید خودم تستش کنم

سپاسگزارم

در پاسخ به علی اله یاری :

ناکسوس شیرینی بالا هست مردان کمتر می پسندند الکسیر فوق العاده است

الکسیر ک خداست

مهربد مهربد
1403/05/20

سلام

ناکسوس

در پاسخ به مهربد :

سلام

ناکسوس

درود

یک نکته ای ک توو سایت خیلی میبینم و البته نمی خوام بده اینه ک اکثر ادمها دنبال بازخوردن ن دنبال تعاریف فلسفی

مطمئنا این دوستمون ک تا الان عطر روغنی می گرفته و الان می خواد اورجینال بگیره دنبال بازخورده

چ بهتره ک همه دوستان این فاکتور ک مهم ترین فاکتور خرید یک عطر هست رو مدنظر داشته باشن

کیه ک بتونه ادعا کنه من اصلا بازخورد برام مهم نیست؟یعنی بازخورد منفی هم براش مهم نیست؟

انسان از تعریف لذت میبره و چیزه بسیار بدیهی و درستیه پس این فاکتور بسیار مهم رو همه دوستان همیشه باید در پیشنهاداتشون لحاظ کنن

مرسی آقای مهربد

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟