درود و خسته نباشید عزیزان
بهترین عطر لطافه و میسون الحمبرا که تست داشتین رو ممنون میشم بگین🙏
با سلام
جین لاو اومبره از میسون الحمبرا
و خمره از لطافه
سلام
لطافه کار خوب زیاد داره ولی برای #لطافه رمز لطافه سیلور Ramz Lattafa Silver
امیر العود اینتنسیو ، لا کلکسیون د انتیک ۱۸۸۶ بهترین بودن
با احترام و عرض ادب
بهترین های الحمبرا برای من: سپتر برونزایت، سپتر مالاکایت، سپتر آمازونایت، سپتر اوشن، جین لا آمبر نومد، ایمورتال، متیو نومد، فلور نارکوتیک سفید و قرمز، ویکتوریا سکرت بامب شل قرمز و صورتی، تورو، آفرو لدر، تاباک، مگارا، ترا، تاکس، کیسمت مردانه و زنانه، آنجل کیسمت، اوپیوس 5 و 7، آمبرلی بلو و آمبرلی قرمز، توباکو تاچ، توسکان لدر، بیتر پیچ، پرپل وود، اکسکلوسیف تاباک، اکسکلوسیف عود، آنارچ، کارات، سیگنیچر 2 و 3.
بهترین های لطافه برای من: القیم نقره ای، تاویل، خمره و خمره قهوه، اسد، بدیع العود عود فور گلوری، کالکشن 1886، لاو، نیش خنجر، نیش هیام، نیش آنتیک، اترنال عود، لحظات، هاله، العمید نقره ای، العریق نقره ای، عشق الشیوخ طلایی و نقره ای، وینرتروفی نقره ای و طلایی، اجوا نخل خرما.
از لطافه
#لطافه بدیع العود عود فور گلوری Bade'e Al Oud Oud for Glory
#لطافه امیر ال عود اینتنس عود Ameer Al Oudh Intense Oud
از الحمبرا
آفرو لدر (رایحه آفریکن لدر)
بلو د چنس (رایحه بلوشنل)
توباکو تاچ (رایحه توباکو وانیل)
با احترام و عرض ادب
بهترین های الحمبرا برای من: سپتر برونزایت، سپتر مالاکایت، سپتر آمازونایت، سپتر اوشن، جین لا آمبر نومد، ایمورتال، متیو نومد، فلور نارکوتیک سفید و قرمز، ویکتوریا سکرت بامب شل قرمز و صورتی، تورو، آفرو لدر، تاباک، مگارا، ترا، تاکس، کیسمت مردانه و زنانه، آنجل کیسمت، اوپیوس 5 و 7، آمبرلی بلو و آمبرلی قرمز، توباکو تاچ، توسکان لدر، بیتر پیچ، پرپل وود، اکسکلوسیف تاباک، اکسکلوسیف عود، آنارچ، کارات، سیگنیچر 2 و 3.
بهترین های لطافه برای من: القیم نقره ای، تاویل، خمره و خمره قهوه، اسد، بدیع العود عود فور گلوری، کالکشن 1886، لاو، نیش خنجر، نیش هیام، نیش آنتیک، اترنال عود، لحظات، هاله، العمید نقره ای، العریق نقره ای، عشق الشیوخ طلایی و نقره ای، وینرتروفی نقره ای و طلایی، اجوا نخل خرما.
سلام وقت شما خوش
شما با عطرهای زیادی از این دو برند آشنایی دارید. میشه لطفا از لطافه یا الحمبرا عطری که نزدیک به نارسیسو پودری باشه معرفی کنید .
و اینکه از کدام فروشگاه اینترنتی معتبر میتونم خرید کنم این برند ها رو؟
سلام وقت شما خوش
شما با عطرهای زیادی از این دو برند آشنایی دارید. میشه لطفا از لطافه یا الحمبرا عطری که نزدیک به نارسیسو پودری باشه معرفی کنید .
و اینکه از کدام فروشگاه اینترنتی معتبر میتونم خرید کنم این برند ها رو؟
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند از برند الحمبرا فقط یک عطر از نارسیسو پودری هست که رنگ باتل بسیار جذاب و رایحه دقیقاً کپی شده از نارسیسو پودری با ماندگاری و پراکنش خوب هست قیمت هم واقعاً منصفانه. از لطافه کپی نارسیسو پودری ندیدم. علاوه بر این، عطرهایی مثل یارا صورتی، عجایب دبی زنانه، تریاک، یارا نارنجی و سفید، نیز احتمالاً مورد پسند شما باشند. اما همان الحمبرا نارسیسو پودری را بهتون پیشنهاد میکنم که نسبت به قیمت، واقعاً کار ارزندهای است.
بهترین ها برای شما....
با احترام و عرض ادب
سلام و درود.
به نظرتون برای محیط اداری با تیپ رسمی، با همکارای میگرنی! اسد بهتره یا له میل له پارفوم الحمبرا؟ یا سپتر اوشن؟ من ادکلن مورد علاقه خودم کارون له سویر، اوجان و بولگاری من این بلک هست. ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلام
جین لاو اومبره از میسون الحمبرا
و خمره از لطافه
خیلی ممنون علی جان
سلام
لطافه کار خوب زیاد داره ولی برای #لطافه رمز لطافه سیلور Ramz Lattafa Silver
امیر العود اینتنسیو ، لا کلکسیون د انتیک ۱۸۸۶ بهترین بودن
ممنون پوریای عزیز
با احترام و عرض ادب
مرسی استاد عزیز
ماشالله شما که همه رو تست کردی دست خوش🌹
لطافه لیام رو هم تست کردید ایا؟
تعریفشو از چند نفر شنیدم