سلام دوستان عزيزم ، اميدوارم حال تون خوب باشه
حقيقتا يه خانمى هست كه عطر براى استفاده ى شخصى ميخره و مثلا ديگه استفاده اى ازش نداره و يا خوشش نمياد رو به صورت دكانت ١٠ ميلى به مردم ميفروشه (فقطم عطرهاى لطافه كه با قيمت يك تا يك و پونصد هستش)
مشكل اينجاست كه اين خانم عطرهاى لطافه رو دكانت ١٠ ميلش رو به مردم ميده ٣٩٠ هزار تومن ! و انسان هاى ناآگاهى هم هستن كه بنده خداها بى خبر از همه جا ميرن و خريد مى كنن و خبر ندارن كه يخورده بيشتر رو همون پولشون پول بذارن باتل ١٠٠ ميلش رو مى گيرن نه با ٤٠٠ هزار تومن ، دكانت ١٠ ميلى بگيرن
.
من بهشون تو اينستا هشدار دادم كه اين كار درست نيستو تمام سايت هاى معتبر دكانت فروش اين عطرهاى لطافه رو دكانت ١٠ ميل رو گذاشتن نهايت ٢٠٠ تومن . و در جواب يك دروغ ديگه تحويلِ من دادن كه عطر نبراس لطافه يا كلا هر لطافه ى ديگه اى رو به قيمت ٦ ميليون و ٨٠٠ مى گيرن😐
.
من وجدانم قبول نمى كنه كه دارن اين حركت رو روى مردم ساده پياده مى كنن
مى خواستم ازتون سوال كنم كه بايد چى كار كنم كه به اين كارش ادامه نده ؟
خواستم بگم پیج رو معرفی کنین دیدم چه فایده،امکان پیگیری نیست. الان که همه به اینترنت دسترسی دارند باید خودشون قیمت ها رو چک کنن. قیمت فروش عطرها کاملا متفاوت هست ، دکانت که جای خود...
خواستم بگم پیج رو معرفی کنین دیدم چه فایده،امکان پیگیری نیست. الان که همه به اینترنت دسترسی دارند باید خودشون قیمت ها رو چک کنن. قیمت فروش عطرها کاملا متفاوت هست ، دکانت که جای خود...
بله از اين دلم مى سوزه كه تو اين شرايط اقتصادى يكسرى ها عطر فيك به مردم مى فروشن
يكسرى ها عطرهايى كه دوست ندارن رو به صورت دكانت ميدن به مردم اونم با چه قيمت ناعادلانه اى ...
دلم براى مردم كبابه ...
درود
شما فقط همین یه نمونه رو میگید من هزاران هزار کلاه برداری دیگه بهتون معرفی میکنم...
ایران شده کشور کلاه بردارا و حق مردم خورا
شما نمیتونید چیزی رو تو این کشور درست کنید! پس زیاد بهش فکر نکنید...
هر کی باید اطلاعاتشو بالا ببره و خودش حواسش باشه که سرش کلاه نره وگرنه راه دیگه ای نیست متاسفانه :)
همه باید تجربه کنن تا یاد بگیرن ، اونایی که تجربه میکنن و یاد نمیگیرن تو این دنیا بازنده ان ...
سلام
لطفا پیج مورد نظر رو معرفی کنید تا دوستان مطلع بشن
عزیزم درود به شما. من باشم زیر تمام پستاش کامنت میذارم آبروش رو میبرم. اینها آدم نیستن. باید به حسابشون رسید
درود
واقعاً چی به سر ایران اومده،البته بهتره بگیم چی به سر ایران آوردن :)
ایران شده جایی که 25میل های اسمارت کالکشن هم اصل و فیک دارن...
جایی که مردم خارج با خیال راحت همه ی حجم های عطرها رو به راحتی دم دست دارن ولی من در به در دنبال مارلی های 75 میل هستم😂😒
درضمن کلاهبرداری تو ایران،یکی دو تا نیست،چند تا رو درست کنیم...
لطفاً پیچ رو معرفی کنید که حداقل دوستان عطرافشانی مطلع باشن و سمتش نرن
باتشکر
درود بر شما لطفا پیج مربوطه رو معرفی کنید تا همه مطلع بشیم
درود
شما فقط همین یه نمونه رو میگید من هزاران هزار کلاه برداری دیگه بهتون معرفی میکنم...
ایران شده کشور کلاه بردارا و حق مردم خورا
شما نمیتونید چیزی رو تو این کشور درست کنید! پس زیاد بهش فکر نکنید...
هر کی باید اطلاعاتشو بالا ببره و خودش حواسش باشه که سرش کلاه نره وگرنه راه دیگه ای نیست متاسفانه :)
همه باید تجربه کنن تا یاد بگیرن ، اونایی که تجربه میکنن و یاد نمیگیرن تو این دنیا بازنده ان ...
سلام
دقيقا فرمايش شما درسته
حالا من به اين پيج جورى پيام دادم كه مثلا بهش تلنگر بزنم و كمى عذاب وجدان بگيره
اتفاقا خيلى هم ناراحت شد و گفت حرفات باعث شده بهم زور بياد :/
من وظيفه م بود كه جورى حرف بزنم باهاش كه وجدانش بيدار شه
ولى حرف شما در رابطه با تجربه كردن و بعد زرنگ شدن رو من خيلى قبول دارم
عزیزم درود به شما. من باشم زیر تمام پستاش کامنت میذارم آبروش رو میبرم. اینها آدم نیستن. باید به حسابشون رسید
سلام عزيزم 🌸🌟
اتفاقا ميدونم كه تو عطرافشانم هست
بهش تو پيجش هشدار دادم
تازه كاره و اگه بخواد ادامه بده به اين كار ناپسندش
حتما از طريق پيج كارى خودم كه فالوور بالا هم دارى پيگيرى مى كنم
سلام عزيزم 🌸🌟
اتفاقا ميدونم كه تو عطرافشانم هست
بهش تو پيجش هشدار دادم
تازه كاره و اگه بخواد ادامه بده به اين كار ناپسندش
حتما از طريق پيج كارى خودم كه فالوور بالا هم دارى پيگيرى مى كنم
با احترام و عرض ادب
بانوی فرهیخته و ارجمند از اینکه دوستان عطرافشان را با این موضوع آگاه فرمودید از شما سپاسگزارم. متاسفانه اینجور افراد هرگز پی به ماهیت معصیتی که مرتکب میشوند، نخواهند برد و قطعا در زندگی شخصی خودشان، تمام ضررهای مالی که به افراد ناآگاه وارد کردند را تجربه خواهند کرد. زیاد طول نمی کشه که تاوان این کارشو پس خواهد داد.
با آرزوی بهروزی و شادکامی برای شما بانوی محترم....