درود
دوستان عطرای برند زرجوف و مارلی و ممو پاریس رو کدوم برند بهتر کپی زده
(برای یکی از دوستانم میخوام)
این برند ها رو هر کدوم،چه برندی بهتر کپی زده؟؟
لطفاً راهنمایی کنید🙏
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند برای برند زرجوف و کازاموراتی بهترین کپیها متعلق به شرکت فراگرانس ورلد و درجه دوم شرکت جانوین است که مردانه ها فقط منفیستو را کپی کردهاند.
اما برای مارلی ها و ممو پاریس ها، بهترین کپی کارها برای برند الحمبرا میباشد. برای مردانه از ممو پاریس الحمبرا آفرو لدر و آیریش لدر و دوبلین لدر و برای مارلی ها تمام مارلی های مردانه بخصوص کارلای را پیشنهاد میکنم.
الحمبرا متاسفانه تاکنون از زرجوف یا کازاموراتی کپی نکرده است.
بهترین ها برای شما دوست گرامی....
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند برای برند زرجوف و کازاموراتی بهترین کپیها متعلق به شرکت فراگرانس ورلد و درجه دوم شرکت جانوین است که مردانه ها فقط منفیستو را کپی کردهاند.
اما برای مارلی ها و ممو پاریس ها، بهترین کپی کارها برای برند الحمبرا میباشد. برای مردانه از ممو پاریس الحمبرا آفرو لدر و آیریش لدر و دوبلین لدر و برای مارلی ها تمام مارلی های مردانه بخصوص کارلای را پیشنهاد میکنم.
سپاس فراوان بابت پاسخگوییتون🙏🙏
درود.مشابه بسیار با کیفیت مارلی لیتون عطر woods collection dusk هست
درود.مشابه بسیار با کیفیت مارلی لیتون عطر woods collection dusk هست
سپاسگزارم از راهنماییتون🙏🙏
با احترام و عرض ادب
سلام جناب
برای مشابه دیور هوم اینتنس و مشابه کالام مارلی هم لطف کنیدبگین کدوم شرکت رو تهیه کنم