با سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم و عطر بازان حرفه ای بنده قصد خرید تعدادی دکانت هستم خواهشا راهنمایی بفرمایید بعضا فرموده اند عطر العریق سیلور مانند سپتر امازونیت است و در عطر لطافه عطرهای مسمم و القائد مشابه همین روایح هستند بنده قصد خرید دکانتهای تلخ و چوبی ادویه ای و وانیلی را دارم خواهشا اساتیدی که عطرها را تجربه کرده اند عطرهایی مثل سپتر امازونیت.عشق الشیوخ طلایی.انجل کیسمت مردانه.ماهر مشکی.القیم نقره ای..تاباک.لویی ویتون امبرنومد.لطافه پراید.بدیع العودو..را اگر در الحمبرا یا لطافه شباهت روایح دارند راهنمایی کنند تا بنده دکانتهای شبیه به همدیگر را خریداری نکنم .بسیار متشکرم🙏🌹
درود
سایت ق...ش..م...ا...ی.ن..و...ر...ا
همه ی عطر هارو که مشابه چه عطری هم هستن نوشته
به اونجا مراجعه کنید و ببینید
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند عطرهای لطافه مسمم مردانه، العریق سیلور، القاعد مردانه و الحمبرا سپتر امازونایت مشابه همدیگر هستند اما سپتر امازونایت برای شامه ی من بسیار مهربانتر و دلنشین تر از مابقی موارد است. عطر القیم طلایی با عطر الحمبرا آمبر نومد مشابه هستند اما الحمبرا آمبر نومد شباهت زیادی به عطر اصلی لویی ویتون آمبر نومد دارد. عطر عشق الشیوخ طلایی مشابه عطر دومینو ۵ از الحمبرا است و پرفورمنس هر دو تقریبا برابر است. عطر بدیع العود عود فور گلوری مشابه الحمبرا همتای خودش است. القیم نقرهای مشابه سپتر برونزایت است. تاباک و آنجل کیسمت الحمبرا در لطافه مشابه ندیدم.
بهترینها برای شما دوست گرامی....
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند عطرهای لطافه مسمم مردانه، العریق سیلور، القاعد مردانه و الحمبرا سپتر امازونایت مشابه همدیگر هستند اما سپتر امازونایت برای شامه ی من بسیار مهربانتر و دلنشین تر از مابقی موارد است. عطر القیم طلایی با عطر الحمبرا آمبر نومد مشابه هستند اما الحمبرا آمبر نومد شباهت زیادی به عطر اصلی لویی ویتون آمبر نومد دارد. عطر عشق الشیوخ طلایی مشابه عطر دومینو ۵ از الحمبرا است و پرفورمنس هر دو تقریبا برابر است. عطر بدیع العود عود فور گلوری مشابه الحمبرا همتای خودش است. القیم نقرهای مشابه سپتر برونزایت است. تاباک و آنجل کیسمت الحمبرا در لطافه مشابه ندیدم.
بهترینها برای شما دوست گرامی....
درود جناب اسعدی عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه.
عشق الشیوخ گلد و دومینو ۵ چه تفاوت هایی با هم دارن و کدوم رو پیشنهاد میکنید
درود جناب اسعدی عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه.
عشق الشیوخ گلد و دومینو ۵ چه تفاوت هایی با هم دارن و کدوم رو پیشنهاد میکنید
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای پوریا، تفاوت آنچنان آشکاری ندارند، فقط عشق الشیوخ طلایی در باتل بسیار زیبا از آلیاژ فلزی و هارد باکس باکیفیت است اما الحمبرا دومینو 5 یه باتل معمولی درست مانند باتل روزندو متئو 5 در باکس معمولی است. در عوض الحمبرا دومینو 5 پراکنش بهتری نسبت به عشق الشیوخ طلایی دارد اما ماندگاری هر دو تقریباً یکسان است. از نظر برچسب قیمتی، الحمبرا دومینو 5، مقرون به صرفه تر است.
بهترین ها برای شما دوست گرامی....