سميرا_ال سميرا_ال
12
1403/07/08

اكلاير ؟ نبراس ؟ يا ترياق ؟

سلام دوستان ، اميدوارم حال تون خوب باشه🌸🩵

مى خوام يكى از اين عطرهاى لطافه رو بخرم 

اما طبق ريويوهايى كه ازشون خوندم خب هر سه تا جز روايح گورماندن و منم عاشق همينجور رايحه ها هستم

حالا انتخاب واسم سخت شده

دوستانى كه اين كارها رو تست كردن ميشه بگيد كه كدوم يكى شيك تر و جذاب تره و همچنين پخش بو و ماندگارى بيشترى داره ؟

memio memio
1403/07/08

سمیراجان من اکلایر رو تست کردم، از پخش و ماندگاری خیالت راحت، بوش انگار بستنی و شیرینی داغ  از فر درومده و ایناس، یه همچین فضایی داره. بقیه رو تست نکردم اما میتونین یه دکانت کپچیک از هر یه بگیرین تا بهترین خودتونو بخرید چون واقققعا عطر سلیقه ایه و نمیشه از روی نظرات انتخاب کرد

TIMELESS TIMELESS
1403/07/08

با احترام و عرض ادب 

بانوی فرهیخته و ارجمند من عطر تریاق را پیشنهاد می‌کنم چراکه جذابیت بیشتری نسبت به نبراس و اکلایر دارد. از نظر پرفورمنس هم رضایت بخش است بخصوص در هوای خنک، چون رایحه‌ای شیرین اما نرمی دارد.

بهترین ها برای شما....

دزیره دزیره
1403/07/08

از هر سه تاش دکانت بگیر امتحان کن

در پاسخ به memio :

سمیراجان من اکلایر رو تست کردم، از پخش و ماندگاری خیالت راحت، بوش انگار بستنی و شیرینی داغ  از فر درومده و ایناس، یه همچین فضایی داره. بقیه رو تست نکردم اما میتونین یه دکانت کپچیک از هر یه بگیرین تا بهترین خودتونو بخرید چون واقققعا عطر سلیقه ایه و نمیشه از روی نظرات انتخاب کرد

ممنونم مهرنوش جان🌸

به احتمال خيلى زياد اگه هركدوم رو گرفتم ، صد در صد بايد اكلاير رو هم در كنارش بگيرم 😁 چون واقعا از همچين رايحه اى حقيقتا نميشه گذشت 😍

ممنون از راهنمايى ت❤️

در پاسخ به TIMELESS :

با احترام و عرض ادب 

بانوی فرهیخته و ارجمند من عطر تریاق را پیشنهاد می‌کنم چراکه جذابیت بیشتری نسبت به نبراس و اکلایر دارد. از نظر پرفورمنس هم رضایت بخش است بخصوص در هوای خنک، چون رایحه‌ای شیرین اما نرمی دارد.

بهترین ها برای شما....

سلام جناب اسعدى بزرگوار

دقت كردم كه آقايون بيشتر ترياق رو پيشنهاد ميدن ، به احتمال زياد ، ترياق پيچيده تر و حرفه اى تر از نبراس و اكلاير باشه كه نظر آقايون رو جلب كرده 

ممنون از پاسخ تون 🌸🙏🏻🌈

در پاسخ به دزیره :

از هر سه تاش دکانت بگیر امتحان کن

بله ، ممنون

Khadijeh Khadijeh
1403/07/08

بنظرم اکلایر ونبراس قابلیت بلاند بای شدن رو دارن ولی تریاق باید تست بشه 

Cypress Cypress
1403/07/08

من هر سه تا کار رو تست کردم 

به نظرم به ترتیب اکلیر و بعد نبراس و بعد تریاق 

تریاق فضای سنگین تری داره و از اون دو تا کم تر فمننینه. البته این نظر منه و شاید تریاق هم مثل خیلی از عطرهای عربی باید یه مدت بمونه تا رایحه اش رو نشون بده.

در پاسخ به Khadijeh :

بنظرم اکلایر ونبراس قابلیت بلاند بای شدن رو دارن ولی تریاق باید تست بشه 

ترياق داره در نظرم كمرنگ و كمرنگ تر ميشه 😁

ممنونم از پاسخ تون عزيزم🙏🏻🌸

در پاسخ به Cypress :

من هر سه تا کار رو تست کردم 

به نظرم به ترتیب اکلیر و بعد نبراس و بعد تریاق 

تریاق فضای سنگین تری داره و از اون دو تا کم تر فمننینه. البته این نظر منه و شاید تریاق هم مثل خیلی از عطرهای عربی باید یه مدت بمونه تا رایحه اش رو نشون بده.

چه به نكته ى خوبى اشاره كرديد ، چون يادم رفت خودم بگم كه فمنين بودنش واسم خيلى مُهمه ، 

خودمم ديگه نظرم رفت رو اكلاير و نبراس

ممنونم از پاسخ تون 🙏🏻🌸🙏🏻

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟