سلام دوستان عزیز
یه سوالی که همیشه تو ذهنم هست اینه که آیا فیک و کپی و مشابه یه عطری از اورجینالش قابل تشخیص هست یا خیر اگر بحث مهم سلامتی و خطر بیماری های تنفسی را به عنوان یک گزینه مهم در انتخاب کنار بزاریم چند درصد مثلا لیتون و پگاسوس مشابه با اصلی تشابه داره و کنار هم بزاریم میتونیم تشخیص بدیم؟
اگر این پاسخ مثبت هست به نظرم بریم سر عطرای ناشناخته تر مثل آرگوس و ایکس نیهیلو و اورموند جین و ..
دوست خوبم سلام
بستگی به پیچیدگی عطرها داره
یه سری از عطرا به خوبی قابل کپی شدن نیستن و ترجیح خودمم اینه که برای خرید باتل کامل سراغ همین عطرا برم
برای مثال اکثر عطرهای امواژ،زرجوف،فیلیپو سورچینلی،اندی تاور و ... به هیچ وجه کپی شدنی نیستن
سلام
من اسانس چنتا کار گرونو گرفتم تا با نسخه اصلیشون مقایسه کنم و نکته بازر همه اسانسا شروع تند و تازه در مقابل عطر اصلی بود، بعد حدود دو ساعت روایح بسیار شبیه به هم شدند اما اسانسا عمق و ظرافت عطر اصلی رو نداشتن و باعث شد یک میلیون پولو بریزم تو سطل آشغال و نتیجه گرفتم حتی خرید یک میل عطر اصلی و لذت بردن ازش بهتر از خرید ده میل اسانسه که در آخر محکوم به دور انداخته شدنه . اما رایحه اسانس از دور میتونم بگم غیر قابل تشخیص بود از عطر اصلی و اگه خطراتش براتون مهم نباشه و برای دیگران عطر میزنید انتخاب خوبیه برای استفاده روزمره. بین عطرایی هم که ذکر کردید لالیک من این بلک رو تست کردم که شباهت استثنایی با سری لیتون داره و حتی کیفیتشم با مارلی قابل قیاسه.
دوست خوبم سلام
بستگی به پیچیدگی عطرها داره
یه سری از عطرا به خوبی قابل کپی شدن نیستن و ترجیح خودمم اینه که برای خرید باتل کامل سراغ همین عطرا برم
برای مثال اکثر عطرهای امواژ،زرجوف،فیلیپو سورچینلی،اندی تاور و ... به هیچ وجه کپی شدنی نیستن
سپاسگزارم مهربد عزیز