دوستان یه سوال دارم ، من کلکسیون دارم تا حدودی ولی متاسفانه عطرهای سبز ، هم عطرهایی که کاملا فرم سبز دارن هم فوژه هم کارهایی که ترکیب سبز دارن مثل گرینلی تام فورد ...... دوست دارم عطرهایی که بوی سبزی مثل سیب سبز ، بوی تازه ی طبیعت ، درخت ها ، و یا ترکیب این بوها با هم ....باشه ، تنها بویی که خیلی باهاش تو طبیعت ارتباط نمیگیرم بوی درخت سرخسه
.
بهرحال می خواستم از کلون یا دیزاینری های Cheapies و نیش .... از ارزون تا گرون شو بدونم که برم تو کار دستریز و بعدش خرید ، دوست دارم حداقل ۲ کار شاید هم ۳ کار سبز تو کلکسیونم داشته باشم
از عطرهای سبز خودم گرینلی مارلی رو میپسندم ولی اطلاعاتم برخلاف بقیه ی سبک ها و ژانرها در این سبک بسیار پایینه و صرفا در همین حده
.
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
سلام
من خیلی طرفدار عطرهای سبز نیستم. اینی که میخوام پیشنهاد بدم هم شاید خیلی سبز به معنای کلاسیکش محسوب نشه ولی شخصا عاشق این عطرم و واسم یه آچار فرانسهی کامله 👌
سلام مهیار عزیز که هم اسم من هم هستی :))
اتفاقا شما به رده ای از عطرها علاقمندی که تولیدشون ذاتا ارزون درمیاد و معمولا خرج بالایی دست مشتری نمیذارن. روایح سبز بلحاظ جنس بو گسترده هستن و از ارزون تا نسبتا گرون در کیفیت ها و با برندهای مختلف موجودن.
من چند گزینه اقتصادی به شما معرفی کنم امید که موثر و مفید واقع بشه.
#لومانی پور هوم مردانه Lomani pour Homme بوی سبز باربرشاپی
#لالیک پورهوم ادو پرفیوم (لالیک شیر) Lalique Pour Homme EDP بوی سبز اتوکشیده مردونه
یکم گرونتر #جان وارواتوس وینتیج John Varvatos Vintage بوی سبز و ترنج یاداور حضور در طبیعت
موفق باشی مهیار عزیز
#آکوا دی پارما کولونیا کلاب Colonia Club
انگار ورداشتید برگ درخت ترنج رو از وسط له کردید و بوش همجا متصاعد شده
بسیار سبز (من ازش سبز تر نبوییدم!)و البته نچرال
سلام مهیار عزیز که هم اسم من هم هستی :))
اتفاقا شما به رده ای از عطرها علاقمندی که تولیدشون ذاتا ارزون درمیاد و معمولا خرج بالایی دست مشتری نمیذارن. روایح سبز بلحاظ جنس بو گسترده هستن و از ارزون تا نسبتا گرون در کیفیت ها و با برندهای مختلف موجودن.
من چند گزینه اقتصادی به شما معرفی کنم امید که موثر و مفید واقع بشه.
#لومانی پور هوم مردانه Lomani pour Homme بوی سبز باربرشاپی
#لالیک پورهوم ادو پرفیوم (لالیک شیر) Lalique Pour Homme EDP بوی سبز اتوکشیده مردونه
یکم گرونتر #جان وارواتوس وینتیج John Varvatos Vintage بوی سبز و ترنج یاداور حضور در طبیعت
موفق باشی مهیار عزیز
ممنون دوست خوبم
راهنمایییت عالی بود
خوشبو باشی عزیزم 🌹
ممنون دوست من ولی محصولات پینو سیلوستره رو ازکجا میشه تهیه کرد ؟ کمیابن